×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Porties4 PortiesVoorber.10 minKooktijd30 minTotale tijd40 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 4


Per portie
Calorieën 338
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 19.1g30%
Koolhydraten 19.4g7%
Eiwitten 19.6g40%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

300 g rundergehaktballetjes
350 g boerensoepgroente
1 rode ui
1 teen knoflook
750 g tomaten
150 g winterwortel
70 g tomatenpuree
2 groentebouillonblokjes
750 ml water
7,50 g basillicum
1 tsp oregano
1 tsp tijm
1 tsp salie
1 tsp rozemarijn
125 g kookroom light of Alpro cuisine light
1 tbsp olijfolie

2

Benodigdheden

• Soeppan
• Steelpan
• Snijplank
• Mes
• Staafmixer

3

Bereidingswijze

• Om deze tomatensoep te maken gaan we eerst 750 ml water aan de kook brengen in een waterkoker. Het mag natuurlijk ook in een pannetje, maar in een waterkoker gaat het sneller.
• Snipper vervolgens het uitje en de hak de knoflook fijn.
• Die gaan in een steelpan met een beetje kokosolie.
• Fruit de ui en knoflook kort.
• Voeg vervolgens de 300 gram rundergehaktballetjes toe en bak ze bruin.
• In de tussentijd kun je alvast de harde kern van de 750 gram tomaten verwijderen en de 150 gram winterwortel in plakken snijden.
• Schep de balletjes uit de pan en zet die even apart.
• Doe de “jus” die achter gebleven is in het pannetje in een grote hoge soeppan met dikke bodem.
• Voeg hier de tomaten, de winterwortel, de 70 gram tomatenpuree en de 7,5 gram basilicum aan toe en roerbak even kort.
• Schenk er dan de 750 ml water bij en voeg twee groentebouillonblokjes toe. Kook het geheel zo’n 5 minuten.
• Zet nu de staafmixer in de pan en pureer het geheel tot een egale tomatensoep.
• Voeg nu de 350 gram boerensoepgroente (met prei, bleekselderij, peen, selderie, bloemkool en paprika) toe aan de tomatensoep samen met de rundergehaktballetjes.
• Doe er vervolgens de theelepel oregano, theelepel tijm, theelepel salie en de theelepel rozemarijn bij. Voeg eventueel 125 gram (soja)room toe. Kies voor soja als je gaat voor zuivelvrij.
• Warm het geheel al roerend op. Klaar is je tomatensoep!

Ingredients

 300 g rundergehaktballetjes
 350 g boerensoepgroente
 1 rode ui
 1 teen knoflook
 750 g tomaten
 150 g winterwortel
 70 g tomatenpuree
 2 groentebouillonblokjes
 750 ml water
 7,50 g basillicum
 1 tsp oregano
 1 tsp tijm
 1 tsp salie
 1 tsp rozemarijn
 125 g kookroom light of Alpro cuisine light
 1 tbsp olijfolie

Directions

1

2

Benodigdheden

• Soeppan
• Steelpan
• Snijplank
• Mes
• Staafmixer

2

3

Bereidingswijze

• Om deze tomatensoep te maken gaan we eerst 750 ml water aan de kook brengen in een waterkoker. Het mag natuurlijk ook in een pannetje, maar in een waterkoker gaat het sneller.
• Snipper vervolgens het uitje en de hak de knoflook fijn.
• Die gaan in een steelpan met een beetje kokosolie.
• Fruit de ui en knoflook kort.
• Voeg vervolgens de 300 gram rundergehaktballetjes toe en bak ze bruin.
• In de tussentijd kun je alvast de harde kern van de 750 gram tomaten verwijderen en de 150 gram winterwortel in plakken snijden.
• Schep de balletjes uit de pan en zet die even apart.
• Doe de “jus” die achter gebleven is in het pannetje in een grote hoge soeppan met dikke bodem.
• Voeg hier de tomaten, de winterwortel, de 70 gram tomatenpuree en de 7,5 gram basilicum aan toe en roerbak even kort.
• Schenk er dan de 750 ml water bij en voeg twee groentebouillonblokjes toe. Kook het geheel zo’n 5 minuten.
• Zet nu de staafmixer in de pan en pureer het geheel tot een egale tomatensoep.
• Voeg nu de 350 gram boerensoepgroente (met prei, bleekselderij, peen, selderie, bloemkool en paprika) toe aan de tomatensoep samen met de rundergehaktballetjes.
• Doe er vervolgens de theelepel oregano, theelepel tijm, theelepel salie en de theelepel rozemarijn bij. Voeg eventueel 125 gram (soja)room toe. Kies voor soja als je gaat voor zuivelvrij.
• Warm het geheel al roerend op. Klaar is je tomatensoep!

Makkelijke en rijkgevulde tomatensoep
  • Deel dit artikel:

Porties4 PortiesVoorber.10 minKooktijd30 minTotale tijd40 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 4


Per portie
Calorieën 338
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 19.1g30%
Koolhydraten 19.4g7%
Eiwitten 19.6g40%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

300 g rundergehaktballetjes
350 g boerensoepgroente
1 rode ui
1 teen knoflook
750 g tomaten
150 g winterwortel
70 g tomatenpuree
2 groentebouillonblokjes
750 ml water
7,50 g basillicum
1 tsp oregano
1 tsp tijm
1 tsp salie
1 tsp rozemarijn
125 g kookroom light of Alpro cuisine light
1 tbsp olijfolie

2

Benodigdheden

• Soeppan
• Steelpan
• Snijplank
• Mes
• Staafmixer

3

Bereidingswijze

• Om deze tomatensoep te maken gaan we eerst 750 ml water aan de kook brengen in een waterkoker. Het mag natuurlijk ook in een pannetje, maar in een waterkoker gaat het sneller.
• Snipper vervolgens het uitje en de hak de knoflook fijn.
• Die gaan in een steelpan met een beetje kokosolie.
• Fruit de ui en knoflook kort.
• Voeg vervolgens de 300 gram rundergehaktballetjes toe en bak ze bruin.
• In de tussentijd kun je alvast de harde kern van de 750 gram tomaten verwijderen en de 150 gram winterwortel in plakken snijden.
• Schep de balletjes uit de pan en zet die even apart.
• Doe de “jus” die achter gebleven is in het pannetje in een grote hoge soeppan met dikke bodem.
• Voeg hier de tomaten, de winterwortel, de 70 gram tomatenpuree en de 7,5 gram basilicum aan toe en roerbak even kort.
• Schenk er dan de 750 ml water bij en voeg twee groentebouillonblokjes toe. Kook het geheel zo’n 5 minuten.
• Zet nu de staafmixer in de pan en pureer het geheel tot een egale tomatensoep.
• Voeg nu de 350 gram boerensoepgroente (met prei, bleekselderij, peen, selderie, bloemkool en paprika) toe aan de tomatensoep samen met de rundergehaktballetjes.
• Doe er vervolgens de theelepel oregano, theelepel tijm, theelepel salie en de theelepel rozemarijn bij. Voeg eventueel 125 gram (soja)room toe. Kies voor soja als je gaat voor zuivelvrij.
• Warm het geheel al roerend op. Klaar is je tomatensoep!

Ingredients

 300 g rundergehaktballetjes
 350 g boerensoepgroente
 1 rode ui
 1 teen knoflook
 750 g tomaten
 150 g winterwortel
 70 g tomatenpuree
 2 groentebouillonblokjes
 750 ml water
 7,50 g basillicum
 1 tsp oregano
 1 tsp tijm
 1 tsp salie
 1 tsp rozemarijn
 125 g kookroom light of Alpro cuisine light
 1 tbsp olijfolie

Directions

1

2

Benodigdheden

• Soeppan
• Steelpan
• Snijplank
• Mes
• Staafmixer

2

3

Bereidingswijze

• Om deze tomatensoep te maken gaan we eerst 750 ml water aan de kook brengen in een waterkoker. Het mag natuurlijk ook in een pannetje, maar in een waterkoker gaat het sneller.
• Snipper vervolgens het uitje en de hak de knoflook fijn.
• Die gaan in een steelpan met een beetje kokosolie.
• Fruit de ui en knoflook kort.
• Voeg vervolgens de 300 gram rundergehaktballetjes toe en bak ze bruin.
• In de tussentijd kun je alvast de harde kern van de 750 gram tomaten verwijderen en de 150 gram winterwortel in plakken snijden.
• Schep de balletjes uit de pan en zet die even apart.
• Doe de “jus” die achter gebleven is in het pannetje in een grote hoge soeppan met dikke bodem.
• Voeg hier de tomaten, de winterwortel, de 70 gram tomatenpuree en de 7,5 gram basilicum aan toe en roerbak even kort.
• Schenk er dan de 750 ml water bij en voeg twee groentebouillonblokjes toe. Kook het geheel zo’n 5 minuten.
• Zet nu de staafmixer in de pan en pureer het geheel tot een egale tomatensoep.
• Voeg nu de 350 gram boerensoepgroente (met prei, bleekselderij, peen, selderie, bloemkool en paprika) toe aan de tomatensoep samen met de rundergehaktballetjes.
• Doe er vervolgens de theelepel oregano, theelepel tijm, theelepel salie en de theelepel rozemarijn bij. Voeg eventueel 125 gram (soja)room toe. Kies voor soja als je gaat voor zuivelvrij.
• Warm het geheel al roerend op. Klaar is je tomatensoep!

Makkelijke en rijkgevulde tomatensoep
  • Deel dit artikel:

Makkelijke en rijkgevulde tomatensoep

Porties4 PortiesVoorber.10 minKooktijd30 minTotale tijd40 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 4


Per portie
Calorieën 338
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 19.1g30%
Koolhydraten 19.4g7%
Eiwitten 19.6g40%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

300 g rundergehaktballetjes
350 g boerensoepgroente
1 rode ui
1 teen knoflook
750 g tomaten
150 g winterwortel
70 g tomatenpuree
2 groentebouillonblokjes
750 ml water
7,50 g basillicum
1 tsp oregano
1 tsp tijm
1 tsp salie
1 tsp rozemarijn
125 g kookroom light of Alpro cuisine light
1 tbsp olijfolie

2

Benodigdheden

• Soeppan
• Steelpan
• Snijplank
• Mes
• Staafmixer

3

Bereidingswijze

• Om deze tomatensoep te maken gaan we eerst 750 ml water aan de kook brengen in een waterkoker. Het mag natuurlijk ook in een pannetje, maar in een waterkoker gaat het sneller.
• Snipper vervolgens het uitje en de hak de knoflook fijn.
• Die gaan in een steelpan met een beetje kokosolie.
• Fruit de ui en knoflook kort.
• Voeg vervolgens de 300 gram rundergehaktballetjes toe en bak ze bruin.
• In de tussentijd kun je alvast de harde kern van de 750 gram tomaten verwijderen en de 150 gram winterwortel in plakken snijden.
• Schep de balletjes uit de pan en zet die even apart.
• Doe de “jus” die achter gebleven is in het pannetje in een grote hoge soeppan met dikke bodem.
• Voeg hier de tomaten, de winterwortel, de 70 gram tomatenpuree en de 7,5 gram basilicum aan toe en roerbak even kort.
• Schenk er dan de 750 ml water bij en voeg twee groentebouillonblokjes toe. Kook het geheel zo’n 5 minuten.
• Zet nu de staafmixer in de pan en pureer het geheel tot een egale tomatensoep.
• Voeg nu de 350 gram boerensoepgroente (met prei, bleekselderij, peen, selderie, bloemkool en paprika) toe aan de tomatensoep samen met de rundergehaktballetjes.
• Doe er vervolgens de theelepel oregano, theelepel tijm, theelepel salie en de theelepel rozemarijn bij. Voeg eventueel 125 gram (soja)room toe. Kies voor soja als je gaat voor zuivelvrij.
• Warm het geheel al roerend op. Klaar is je tomatensoep!

Ingredients

 300 g rundergehaktballetjes
 350 g boerensoepgroente
 1 rode ui
 1 teen knoflook
 750 g tomaten
 150 g winterwortel
 70 g tomatenpuree
 2 groentebouillonblokjes
 750 ml water
 7,50 g basillicum
 1 tsp oregano
 1 tsp tijm
 1 tsp salie
 1 tsp rozemarijn
 125 g kookroom light of Alpro cuisine light
 1 tbsp olijfolie

Directions

1

2

Benodigdheden

• Soeppan
• Steelpan
• Snijplank
• Mes
• Staafmixer

2

3

Bereidingswijze

• Om deze tomatensoep te maken gaan we eerst 750 ml water aan de kook brengen in een waterkoker. Het mag natuurlijk ook in een pannetje, maar in een waterkoker gaat het sneller.
• Snipper vervolgens het uitje en de hak de knoflook fijn.
• Die gaan in een steelpan met een beetje kokosolie.
• Fruit de ui en knoflook kort.
• Voeg vervolgens de 300 gram rundergehaktballetjes toe en bak ze bruin.
• In de tussentijd kun je alvast de harde kern van de 750 gram tomaten verwijderen en de 150 gram winterwortel in plakken snijden.
• Schep de balletjes uit de pan en zet die even apart.
• Doe de “jus” die achter gebleven is in het pannetje in een grote hoge soeppan met dikke bodem.
• Voeg hier de tomaten, de winterwortel, de 70 gram tomatenpuree en de 7,5 gram basilicum aan toe en roerbak even kort.
• Schenk er dan de 750 ml water bij en voeg twee groentebouillonblokjes toe. Kook het geheel zo’n 5 minuten.
• Zet nu de staafmixer in de pan en pureer het geheel tot een egale tomatensoep.
• Voeg nu de 350 gram boerensoepgroente (met prei, bleekselderij, peen, selderie, bloemkool en paprika) toe aan de tomatensoep samen met de rundergehaktballetjes.
• Doe er vervolgens de theelepel oregano, theelepel tijm, theelepel salie en de theelepel rozemarijn bij. Voeg eventueel 125 gram (soja)room toe. Kies voor soja als je gaat voor zuivelvrij.
• Warm het geheel al roerend op. Klaar is je tomatensoep!

Makkelijke en rijkgevulde tomatensoep
  • Deel dit recept:

Leave your thought