
Portie grootte 2 bollen
Porties 4
- Per portie
- Calorieën 179
- % Dagelijkse Hoeveelheid *
- Vetten 4.7g8%
- Koolhydraten 31.5g11%
- Eiwitten 3.3g7%
* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
1
2
Benodigdheden
• mixer of keukenmachine
• bakplaat
• bakpapier
3
Bereidingswijze
• Bedek een (bak)plaat met vetvrij papier. Snijd de bananen in plakjes en plaats ze gelijkmatig over de schaal.
• Plaats de bakplaat gedurende 2-3 uur in de vriezer of totdat de bananen volledig zijn ingevroren.
• Haal de banaan uit de vriezer en leg ze in een mixer.
• Voeg de pindakaas en een scheutje melk toe en mix tot het romig is.
• Schep het ijs in een kom en serveer het eventueel met een lekkere topping zoals pure chocolade schaafsel.
Ingredients
Directions
2
Benodigdheden
• mixer of keukenmachine
• bakplaat
• bakpapier
3
Bereidingswijze
• Bedek een (bak)plaat met vetvrij papier. Snijd de bananen in plakjes en plaats ze gelijkmatig over de schaal.
• Plaats de bakplaat gedurende 2-3 uur in de vriezer of totdat de bananen volledig zijn ingevroren.
• Haal de banaan uit de vriezer en leg ze in een mixer.
• Voeg de pindakaas en een scheutje melk toe en mix tot het romig is.
• Schep het ijs in een kom en serveer het eventueel met een lekkere topping zoals pure chocolade schaafsel.