×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties2 PortiesVoorber.5 minKooktijd10 minTotale tijd15 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 295
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 8g13%
Koolhydraten 15g5%
Eiwitten 38g76%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 2 personen
1 grote bloemkool
200 g kipfilet
200 ml plantaardige melk
1 uitje
1 teentje knoflook
10 g ongezouten roomboter
25 g fair Trade Red Curry Paste
4 augurken

3

Bereidingswijze

• Doe de bloemkoolroosjes in een keukenmachine en maal de bloemkool fijn tot het kleine rijstkorrels lijken. (Heb je geen keukenmachine? Dan kun je de bloemkool ook heel fijn snijden)
• Verhit 5 gram roomboter in een wok en voeg hier de bloemkoolrijst aan toe
• Snij ondertussen de kipfilet in blokjes
• Snij de ui en knoflook fijn
• Pak een kleine koekenpan, verhit hier 5 gram roomboter in en voeg hier de kipfilet, knoflook en ui aan toe
• Hou de bloemkoolrijst goed in de gaten, het moet een beetje krokant worden met een lichtbruine kleur
• Als de kip ongeveer halfgaar is voeg je de Fair Trade Red Curry Pasta en de plantaardige melk hieraan toe
• Laat dit ongeveer 5 minuutjes doorgaren
• Proef even of de bloemkool een krokantje heeft, zo ja, dan is deze klaar!
• Voeg de kip met curry toe aan de bloemkoolrijst
• Snij de augurk in plakjes en serveer deze erbij

Ingredients

Voor 2 personen
 1 grote bloemkool
 200 g kipfilet
 200 ml plantaardige melk
 1 uitje
 1 teentje knoflook
 10 g ongezouten roomboter
 25 g fair Trade Red Curry Paste
 4 augurken

Directions

1

3

Bereidingswijze

• Doe de bloemkoolroosjes in een keukenmachine en maal de bloemkool fijn tot het kleine rijstkorrels lijken. (Heb je geen keukenmachine? Dan kun je de bloemkool ook heel fijn snijden)
• Verhit 5 gram roomboter in een wok en voeg hier de bloemkoolrijst aan toe
• Snij ondertussen de kipfilet in blokjes
• Snij de ui en knoflook fijn
• Pak een kleine koekenpan, verhit hier 5 gram roomboter in en voeg hier de kipfilet, knoflook en ui aan toe
• Hou de bloemkoolrijst goed in de gaten, het moet een beetje krokant worden met een lichtbruine kleur
• Als de kip ongeveer halfgaar is voeg je de Fair Trade Red Curry Pasta en de plantaardige melk hieraan toe
• Laat dit ongeveer 5 minuutjes doorgaren
• Proef even of de bloemkool een krokantje heeft, zo ja, dan is deze klaar!
• Voeg de kip met curry toe aan de bloemkoolrijst
• Snij de augurk in plakjes en serveer deze erbij

Koolhydraatarme kipcurry!
  • Deel dit artikel:

Porties2 PortiesVoorber.5 minKooktijd10 minTotale tijd15 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 295
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 8g13%
Koolhydraten 15g5%
Eiwitten 38g76%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 2 personen
1 grote bloemkool
200 g kipfilet
200 ml plantaardige melk
1 uitje
1 teentje knoflook
10 g ongezouten roomboter
25 g fair Trade Red Curry Paste
4 augurken

3

Bereidingswijze

• Doe de bloemkoolroosjes in een keukenmachine en maal de bloemkool fijn tot het kleine rijstkorrels lijken. (Heb je geen keukenmachine? Dan kun je de bloemkool ook heel fijn snijden)
• Verhit 5 gram roomboter in een wok en voeg hier de bloemkoolrijst aan toe
• Snij ondertussen de kipfilet in blokjes
• Snij de ui en knoflook fijn
• Pak een kleine koekenpan, verhit hier 5 gram roomboter in en voeg hier de kipfilet, knoflook en ui aan toe
• Hou de bloemkoolrijst goed in de gaten, het moet een beetje krokant worden met een lichtbruine kleur
• Als de kip ongeveer halfgaar is voeg je de Fair Trade Red Curry Pasta en de plantaardige melk hieraan toe
• Laat dit ongeveer 5 minuutjes doorgaren
• Proef even of de bloemkool een krokantje heeft, zo ja, dan is deze klaar!
• Voeg de kip met curry toe aan de bloemkoolrijst
• Snij de augurk in plakjes en serveer deze erbij

Ingredients

Voor 2 personen
 1 grote bloemkool
 200 g kipfilet
 200 ml plantaardige melk
 1 uitje
 1 teentje knoflook
 10 g ongezouten roomboter
 25 g fair Trade Red Curry Paste
 4 augurken

Directions

1

3

Bereidingswijze

• Doe de bloemkoolroosjes in een keukenmachine en maal de bloemkool fijn tot het kleine rijstkorrels lijken. (Heb je geen keukenmachine? Dan kun je de bloemkool ook heel fijn snijden)
• Verhit 5 gram roomboter in een wok en voeg hier de bloemkoolrijst aan toe
• Snij ondertussen de kipfilet in blokjes
• Snij de ui en knoflook fijn
• Pak een kleine koekenpan, verhit hier 5 gram roomboter in en voeg hier de kipfilet, knoflook en ui aan toe
• Hou de bloemkoolrijst goed in de gaten, het moet een beetje krokant worden met een lichtbruine kleur
• Als de kip ongeveer halfgaar is voeg je de Fair Trade Red Curry Pasta en de plantaardige melk hieraan toe
• Laat dit ongeveer 5 minuutjes doorgaren
• Proef even of de bloemkool een krokantje heeft, zo ja, dan is deze klaar!
• Voeg de kip met curry toe aan de bloemkoolrijst
• Snij de augurk in plakjes en serveer deze erbij

Koolhydraatarme kipcurry!
  • Deel dit artikel:

Koolhydraatarme kipcurry!

Porties2 PortiesVoorber.5 minKooktijd10 minTotale tijd15 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 295
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 8g13%
Koolhydraten 15g5%
Eiwitten 38g76%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 2 personen
1 grote bloemkool
200 g kipfilet
200 ml plantaardige melk
1 uitje
1 teentje knoflook
10 g ongezouten roomboter
25 g fair Trade Red Curry Paste
4 augurken

3

Bereidingswijze

• Doe de bloemkoolroosjes in een keukenmachine en maal de bloemkool fijn tot het kleine rijstkorrels lijken. (Heb je geen keukenmachine? Dan kun je de bloemkool ook heel fijn snijden)
• Verhit 5 gram roomboter in een wok en voeg hier de bloemkoolrijst aan toe
• Snij ondertussen de kipfilet in blokjes
• Snij de ui en knoflook fijn
• Pak een kleine koekenpan, verhit hier 5 gram roomboter in en voeg hier de kipfilet, knoflook en ui aan toe
• Hou de bloemkoolrijst goed in de gaten, het moet een beetje krokant worden met een lichtbruine kleur
• Als de kip ongeveer halfgaar is voeg je de Fair Trade Red Curry Pasta en de plantaardige melk hieraan toe
• Laat dit ongeveer 5 minuutjes doorgaren
• Proef even of de bloemkool een krokantje heeft, zo ja, dan is deze klaar!
• Voeg de kip met curry toe aan de bloemkoolrijst
• Snij de augurk in plakjes en serveer deze erbij

Ingredients

Voor 2 personen
 1 grote bloemkool
 200 g kipfilet
 200 ml plantaardige melk
 1 uitje
 1 teentje knoflook
 10 g ongezouten roomboter
 25 g fair Trade Red Curry Paste
 4 augurken

Directions

1

3

Bereidingswijze

• Doe de bloemkoolroosjes in een keukenmachine en maal de bloemkool fijn tot het kleine rijstkorrels lijken. (Heb je geen keukenmachine? Dan kun je de bloemkool ook heel fijn snijden)
• Verhit 5 gram roomboter in een wok en voeg hier de bloemkoolrijst aan toe
• Snij ondertussen de kipfilet in blokjes
• Snij de ui en knoflook fijn
• Pak een kleine koekenpan, verhit hier 5 gram roomboter in en voeg hier de kipfilet, knoflook en ui aan toe
• Hou de bloemkoolrijst goed in de gaten, het moet een beetje krokant worden met een lichtbruine kleur
• Als de kip ongeveer halfgaar is voeg je de Fair Trade Red Curry Pasta en de plantaardige melk hieraan toe
• Laat dit ongeveer 5 minuutjes doorgaren
• Proef even of de bloemkool een krokantje heeft, zo ja, dan is deze klaar!
• Voeg de kip met curry toe aan de bloemkoolrijst
• Snij de augurk in plakjes en serveer deze erbij

Koolhydraatarme kipcurry!
  • Deel dit recept:

Leave your thought