×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Havermoutkoek
Porties16 PortiesVoorber.10 minKooktijd15 minTotale tijd25 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 16


Per portie
Calorieën 124
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 7.4g12%
Koolhydraten 11.8g4%
Eiwitten 1.9g4%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 ei
3 tbsp appelmoes
100 g havermout
100 g kokosrasp
50 g (koudgeslingerde) honing
50 g roomboter
100 g rozijnen
snufje zout

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Kom

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Meng de havermout, kokosrasp, zout, honing en roomboter met elkaar
• Voeg als laatst de rozijnen toe
• Verdeel kleine bolletjes op de bakplaat
(Druk het deeg goed aan aangezien het kruimelig is)
• Plaats de bakplaat in de oven voor ongeveer 15/20 min op 175 graden
• Laat de havermoutkoekjes 15 minuten afkoelen

Ingredients

 1 ei
 3 tbsp appelmoes
 100 g havermout
 100 g kokosrasp
 50 g (koudgeslingerde) honing
 50 g roomboter
 100 g rozijnen
 snufje zout

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Kom

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Meng de havermout, kokosrasp, zout, honing en roomboter met elkaar
• Voeg als laatst de rozijnen toe
• Verdeel kleine bolletjes op de bakplaat
(Druk het deeg goed aan aangezien het kruimelig is)
• Plaats de bakplaat in de oven voor ongeveer 15/20 min op 175 graden
• Laat de havermoutkoekjes 15 minuten afkoelen

Kokos havermoutkoekjes
Havermoutkoek
  • Deel dit artikel:

Havermoutkoek
Porties16 PortiesVoorber.10 minKooktijd15 minTotale tijd25 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 16


Per portie
Calorieën 124
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 7.4g12%
Koolhydraten 11.8g4%
Eiwitten 1.9g4%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 ei
3 tbsp appelmoes
100 g havermout
100 g kokosrasp
50 g (koudgeslingerde) honing
50 g roomboter
100 g rozijnen
snufje zout

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Kom

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Meng de havermout, kokosrasp, zout, honing en roomboter met elkaar
• Voeg als laatst de rozijnen toe
• Verdeel kleine bolletjes op de bakplaat
(Druk het deeg goed aan aangezien het kruimelig is)
• Plaats de bakplaat in de oven voor ongeveer 15/20 min op 175 graden
• Laat de havermoutkoekjes 15 minuten afkoelen

Ingredients

 1 ei
 3 tbsp appelmoes
 100 g havermout
 100 g kokosrasp
 50 g (koudgeslingerde) honing
 50 g roomboter
 100 g rozijnen
 snufje zout

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Kom

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Meng de havermout, kokosrasp, zout, honing en roomboter met elkaar
• Voeg als laatst de rozijnen toe
• Verdeel kleine bolletjes op de bakplaat
(Druk het deeg goed aan aangezien het kruimelig is)
• Plaats de bakplaat in de oven voor ongeveer 15/20 min op 175 graden
• Laat de havermoutkoekjes 15 minuten afkoelen

Kokos havermoutkoekjes
Havermoutkoek
  • Deel dit artikel:

Kokos havermoutkoekjes

Havermoutkoek
Porties16 PortiesVoorber.10 minKooktijd15 minTotale tijd25 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 16


Per portie
Calorieën 124
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 7.4g12%
Koolhydraten 11.8g4%
Eiwitten 1.9g4%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 ei
3 tbsp appelmoes
100 g havermout
100 g kokosrasp
50 g (koudgeslingerde) honing
50 g roomboter
100 g rozijnen
snufje zout

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Kom

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Meng de havermout, kokosrasp, zout, honing en roomboter met elkaar
• Voeg als laatst de rozijnen toe
• Verdeel kleine bolletjes op de bakplaat
(Druk het deeg goed aan aangezien het kruimelig is)
• Plaats de bakplaat in de oven voor ongeveer 15/20 min op 175 graden
• Laat de havermoutkoekjes 15 minuten afkoelen

Ingredients

 1 ei
 3 tbsp appelmoes
 100 g havermout
 100 g kokosrasp
 50 g (koudgeslingerde) honing
 50 g roomboter
 100 g rozijnen
 snufje zout

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Kom

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Meng de havermout, kokosrasp, zout, honing en roomboter met elkaar
• Voeg als laatst de rozijnen toe
• Verdeel kleine bolletjes op de bakplaat
(Druk het deeg goed aan aangezien het kruimelig is)
• Plaats de bakplaat in de oven voor ongeveer 15/20 min op 175 graden
• Laat de havermoutkoekjes 15 minuten afkoelen

Kokos havermoutkoekjes
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op