
Portie grootte 1
Porties 16
- Per portie
- Calorieën 124
- % Dagelijkse Hoeveelheid *
- Vetten 7.4g12%
- Koolhydraten 11.8g4%
- Eiwitten 1.9g4%
* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
1
2
Benodigdheden
• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Kom
3
Bereidingswijze
• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Meng de havermout, kokosrasp, zout, honing en roomboter met elkaar
• Voeg als laatst de rozijnen toe
• Verdeel kleine bolletjes op de bakplaat
(Druk het deeg goed aan aangezien het kruimelig is)
• Plaats de bakplaat in de oven voor ongeveer 15/20 min op 175 graden
• Laat de havermoutkoekjes 15 minuten afkoelen
Ingredients
Directions
2
Benodigdheden
• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Kom
3
Bereidingswijze
• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Meng de havermout, kokosrasp, zout, honing en roomboter met elkaar
• Voeg als laatst de rozijnen toe
• Verdeel kleine bolletjes op de bakplaat
(Druk het deeg goed aan aangezien het kruimelig is)
• Plaats de bakplaat in de oven voor ongeveer 15/20 min op 175 graden
• Laat de havermoutkoekjes 15 minuten afkoelen