
Portie grootte 1/9e
Porties 9
- Per portie
- Calorieën 124
- % Dagelijkse Hoeveelheid *
- Vetten 2g4%
- Koolhydraten 18.3g7%
- Eiwitten 8.7g18%
* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
1
2
Benodigdheden
• Oven
• 2 mengkommen
• 8×8 bakvorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Spatel
3
Bereidingswijze
• Verwarm de oven voor op 175 graden celsius
• Meng alle droge ingredienten in een kom
• Meng alle natte ingredienten in een andere kom
• Meng de droge met de natte ingredienten
• Doe een bakpapiertje in de bakvorm
• Spray deze in
• Doe het mengsel in de vorm
• Bak voor 25 minuten op 175 graden
Check of er een sateprikker schoon uitkomt
Tips & tricks
• Een ei kun je vervangen door een banaan
• Speltmeel kun je vervangen door boekweitmeel
• vanille extract kan vervangen worden door amandel extract
• Honing kan vervangen worden door ahorn siroop of dadenstroop
• Griekse yoghurt is te vervangen door magere franse kwark
Ingredients
Directions
2
Benodigdheden
• Oven
• 2 mengkommen
• 8×8 bakvorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Spatel
3
Bereidingswijze
• Verwarm de oven voor op 175 graden celsius
• Meng alle droge ingredienten in een kom
• Meng alle natte ingredienten in een andere kom
• Meng de droge met de natte ingredienten
• Doe een bakpapiertje in de bakvorm
• Spray deze in
• Doe het mengsel in de vorm
• Bak voor 25 minuten op 175 graden
Check of er een sateprikker schoon uitkomt
Tips & tricks
• Een ei kun je vervangen door een banaan
• Speltmeel kun je vervangen door boekweitmeel
• vanille extract kan vervangen worden door amandel extract
• Honing kan vervangen worden door ahorn siroop of dadenstroop
• Griekse yoghurt is te vervangen door magere franse kwark