×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Porties9 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/9e

Porties 9


Per portie
Calorieën 124
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 2g4%
Koolhydraten 18.3g7%
Eiwitten 8.7g18%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

110 g havermout meel (gemalen reguliere havermout)
70 g speltmeel
2 scoops Orangefit
1 tsp instant koffie
2 tsp kaneel
50 g honing
1 ei
225 ml amandelmelk
90 g suikervrije appelmoes
½ vanille extract
65 g 0% Griekse yoghurt

2

Benodigdheden

• Oven
• 2 mengkommen
• 8×8 bakvorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Spatel

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden celsius
• Meng alle droge ingredienten in een kom
• Meng alle natte ingredienten in een andere kom
• Meng de droge met de natte ingredienten
• Doe een bakpapiertje in de bakvorm
• Spray deze in
• Doe het mengsel in de vorm
• Bak voor 25 minuten op 175 graden

Check of er een sateprikker schoon uitkomt

Tips & tricks
• Een ei kun je vervangen door een banaan
• Speltmeel kun je vervangen door boekweitmeel
• vanille extract kan vervangen worden door amandel extract
• Honing kan vervangen worden door ahorn siroop of dadenstroop
• Griekse yoghurt is te vervangen door magere franse kwark

Ingredients

 110 g havermout meel (gemalen reguliere havermout)
 70 g speltmeel
 2 scoops Orangefit
 1 tsp instant koffie
 2 tsp kaneel
 50 g honing
 1 ei
 225 ml amandelmelk
 90 g suikervrije appelmoes
 ½ vanille extract
 65 g 0% Griekse yoghurt

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• 2 mengkommen
• 8×8 bakvorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Spatel

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden celsius
• Meng alle droge ingredienten in een kom
• Meng alle natte ingredienten in een andere kom
• Meng de droge met de natte ingredienten
• Doe een bakpapiertje in de bakvorm
• Spray deze in
• Doe het mengsel in de vorm
• Bak voor 25 minuten op 175 graden

Check of er een sateprikker schoon uitkomt

Tips & tricks
• Een ei kun je vervangen door een banaan
• Speltmeel kun je vervangen door boekweitmeel
• vanille extract kan vervangen worden door amandel extract
• Honing kan vervangen worden door ahorn siroop of dadenstroop
• Griekse yoghurt is te vervangen door magere franse kwark

Koffie kaneel cake vol eiwitten!
  • Deel dit artikel:

Porties9 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/9e

Porties 9


Per portie
Calorieën 124
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 2g4%
Koolhydraten 18.3g7%
Eiwitten 8.7g18%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

110 g havermout meel (gemalen reguliere havermout)
70 g speltmeel
2 scoops Orangefit
1 tsp instant koffie
2 tsp kaneel
50 g honing
1 ei
225 ml amandelmelk
90 g suikervrije appelmoes
½ vanille extract
65 g 0% Griekse yoghurt

2

Benodigdheden

• Oven
• 2 mengkommen
• 8×8 bakvorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Spatel

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden celsius
• Meng alle droge ingredienten in een kom
• Meng alle natte ingredienten in een andere kom
• Meng de droge met de natte ingredienten
• Doe een bakpapiertje in de bakvorm
• Spray deze in
• Doe het mengsel in de vorm
• Bak voor 25 minuten op 175 graden

Check of er een sateprikker schoon uitkomt

Tips & tricks
• Een ei kun je vervangen door een banaan
• Speltmeel kun je vervangen door boekweitmeel
• vanille extract kan vervangen worden door amandel extract
• Honing kan vervangen worden door ahorn siroop of dadenstroop
• Griekse yoghurt is te vervangen door magere franse kwark

Ingredients

 110 g havermout meel (gemalen reguliere havermout)
 70 g speltmeel
 2 scoops Orangefit
 1 tsp instant koffie
 2 tsp kaneel
 50 g honing
 1 ei
 225 ml amandelmelk
 90 g suikervrije appelmoes
 ½ vanille extract
 65 g 0% Griekse yoghurt

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• 2 mengkommen
• 8×8 bakvorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Spatel

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden celsius
• Meng alle droge ingredienten in een kom
• Meng alle natte ingredienten in een andere kom
• Meng de droge met de natte ingredienten
• Doe een bakpapiertje in de bakvorm
• Spray deze in
• Doe het mengsel in de vorm
• Bak voor 25 minuten op 175 graden

Check of er een sateprikker schoon uitkomt

Tips & tricks
• Een ei kun je vervangen door een banaan
• Speltmeel kun je vervangen door boekweitmeel
• vanille extract kan vervangen worden door amandel extract
• Honing kan vervangen worden door ahorn siroop of dadenstroop
• Griekse yoghurt is te vervangen door magere franse kwark

Koffie kaneel cake vol eiwitten!
  • Deel dit artikel:

Koffie kaneel cake vol eiwitten!

Porties9 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/9e

Porties 9


Per portie
Calorieën 124
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 2g4%
Koolhydraten 18.3g7%
Eiwitten 8.7g18%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

110 g havermout meel (gemalen reguliere havermout)
70 g speltmeel
2 scoops Orangefit
1 tsp instant koffie
2 tsp kaneel
50 g honing
1 ei
225 ml amandelmelk
90 g suikervrije appelmoes
½ vanille extract
65 g 0% Griekse yoghurt

2

Benodigdheden

• Oven
• 2 mengkommen
• 8×8 bakvorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Spatel

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden celsius
• Meng alle droge ingredienten in een kom
• Meng alle natte ingredienten in een andere kom
• Meng de droge met de natte ingredienten
• Doe een bakpapiertje in de bakvorm
• Spray deze in
• Doe het mengsel in de vorm
• Bak voor 25 minuten op 175 graden

Check of er een sateprikker schoon uitkomt

Tips & tricks
• Een ei kun je vervangen door een banaan
• Speltmeel kun je vervangen door boekweitmeel
• vanille extract kan vervangen worden door amandel extract
• Honing kan vervangen worden door ahorn siroop of dadenstroop
• Griekse yoghurt is te vervangen door magere franse kwark

Ingredients

 110 g havermout meel (gemalen reguliere havermout)
 70 g speltmeel
 2 scoops Orangefit
 1 tsp instant koffie
 2 tsp kaneel
 50 g honing
 1 ei
 225 ml amandelmelk
 90 g suikervrije appelmoes
 ½ vanille extract
 65 g 0% Griekse yoghurt

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• 2 mengkommen
• 8×8 bakvorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Spatel

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden celsius
• Meng alle droge ingredienten in een kom
• Meng alle natte ingredienten in een andere kom
• Meng de droge met de natte ingredienten
• Doe een bakpapiertje in de bakvorm
• Spray deze in
• Doe het mengsel in de vorm
• Bak voor 25 minuten op 175 graden

Check of er een sateprikker schoon uitkomt

Tips & tricks
• Een ei kun je vervangen door een banaan
• Speltmeel kun je vervangen door boekweitmeel
• vanille extract kan vervangen worden door amandel extract
• Honing kan vervangen worden door ahorn siroop of dadenstroop
• Griekse yoghurt is te vervangen door magere franse kwark

Koffie kaneel cake vol eiwitten!
  • Deel dit recept:

Leave your thought