×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Groente burger met kip
Porties2 PortiesVoorber.15 minKooktijd12 minTotale tijd27 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 burger

Porties 2

1

300 g kipgehakt
3 tl paprikapoeder
2 teentjes knoflook
½ rode ui
½ rode paprika
1 avocado
½ citroen
2 groente bolletjes of volkoren bolletjes
50 g (boter) sla
2 zomaar
1 stuk komkommer
3 el mais

2

Benodigdheden

• knoflookpers
• koekenpan

3

Bereidingswijze

• Meng het kipgehakt met de paprikapoeder en 1 uitgeperst teentje knoflook. Breng het geheel vervolgens op smaak met een snuf zout en peper.
• Kneed het gehakt en maak er twee burgers.
• Verhit een scheut olie in een pan en bak de burgers in zo'n 10 minuten gaar. Let op! De tijd is afhankelijk van de dikte van de burgers.
• Schil en snipper ondertussen de halve rode ui en snijd de halve rode peper in kleine stukjes. Pers daarna de halve limoen uit.
• Schil en prak de avocado en meng met de rode peper en de rode ui. Breng op smaak met zout, peper en het citroensap.
• Snijd de bolletjes open en beleg ze met de (boter)sla. Snijd de tomaat en de komkommer in plakjes en leg deze op de sla.
• Beleg het broodje met de kipburgers en maak ze af met de quacamole en de mais.
• Genieten maar!

Ingredients

 300 g kipgehakt
 3 tl paprikapoeder
 2 teentjes knoflook
 ½ rode ui
 ½ rode paprika
 1 avocado
 ½ citroen
 2 groente bolletjes of volkoren bolletjes
 50 g (boter) sla
 2 zomaar
 1 stuk komkommer
 3 el mais

Directions

1

2

Benodigdheden

• knoflookpers
• koekenpan

2

3

Bereidingswijze

• Meng het kipgehakt met de paprikapoeder en 1 uitgeperst teentje knoflook. Breng het geheel vervolgens op smaak met een snuf zout en peper.
• Kneed het gehakt en maak er twee burgers.
• Verhit een scheut olie in een pan en bak de burgers in zo'n 10 minuten gaar. Let op! De tijd is afhankelijk van de dikte van de burgers.
• Schil en snipper ondertussen de halve rode ui en snijd de halve rode peper in kleine stukjes. Pers daarna de halve limoen uit.
• Schil en prak de avocado en meng met de rode peper en de rode ui. Breng op smaak met zout, peper en het citroensap.
• Snijd de bolletjes open en beleg ze met de (boter)sla. Snijd de tomaat en de komkommer in plakjes en leg deze op de sla.
• Beleg het broodje met de kipburgers en maak ze af met de quacamole en de mais.
• Genieten maar!

Kipburgers met groenten bolletjes
Groente burger met kip
  • Deel dit artikel:

Groente burger met kip
Porties2 PortiesVoorber.15 minKooktijd12 minTotale tijd27 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 burger

Porties 2

1

300 g kipgehakt
3 tl paprikapoeder
2 teentjes knoflook
½ rode ui
½ rode paprika
1 avocado
½ citroen
2 groente bolletjes of volkoren bolletjes
50 g (boter) sla
2 zomaar
1 stuk komkommer
3 el mais

2

Benodigdheden

• knoflookpers
• koekenpan

3

Bereidingswijze

• Meng het kipgehakt met de paprikapoeder en 1 uitgeperst teentje knoflook. Breng het geheel vervolgens op smaak met een snuf zout en peper.
• Kneed het gehakt en maak er twee burgers.
• Verhit een scheut olie in een pan en bak de burgers in zo'n 10 minuten gaar. Let op! De tijd is afhankelijk van de dikte van de burgers.
• Schil en snipper ondertussen de halve rode ui en snijd de halve rode peper in kleine stukjes. Pers daarna de halve limoen uit.
• Schil en prak de avocado en meng met de rode peper en de rode ui. Breng op smaak met zout, peper en het citroensap.
• Snijd de bolletjes open en beleg ze met de (boter)sla. Snijd de tomaat en de komkommer in plakjes en leg deze op de sla.
• Beleg het broodje met de kipburgers en maak ze af met de quacamole en de mais.
• Genieten maar!

Ingredients

 300 g kipgehakt
 3 tl paprikapoeder
 2 teentjes knoflook
 ½ rode ui
 ½ rode paprika
 1 avocado
 ½ citroen
 2 groente bolletjes of volkoren bolletjes
 50 g (boter) sla
 2 zomaar
 1 stuk komkommer
 3 el mais

Directions

1

2

Benodigdheden

• knoflookpers
• koekenpan

2

3

Bereidingswijze

• Meng het kipgehakt met de paprikapoeder en 1 uitgeperst teentje knoflook. Breng het geheel vervolgens op smaak met een snuf zout en peper.
• Kneed het gehakt en maak er twee burgers.
• Verhit een scheut olie in een pan en bak de burgers in zo'n 10 minuten gaar. Let op! De tijd is afhankelijk van de dikte van de burgers.
• Schil en snipper ondertussen de halve rode ui en snijd de halve rode peper in kleine stukjes. Pers daarna de halve limoen uit.
• Schil en prak de avocado en meng met de rode peper en de rode ui. Breng op smaak met zout, peper en het citroensap.
• Snijd de bolletjes open en beleg ze met de (boter)sla. Snijd de tomaat en de komkommer in plakjes en leg deze op de sla.
• Beleg het broodje met de kipburgers en maak ze af met de quacamole en de mais.
• Genieten maar!

Kipburgers met groenten bolletjes
Groente burger met kip
  • Deel dit artikel:

Kipburgers met groenten bolletjes

Groente burger met kip
Porties2 PortiesVoorber.15 minKooktijd12 minTotale tijd27 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 burger

Porties 2

1

300 g kipgehakt
3 tl paprikapoeder
2 teentjes knoflook
½ rode ui
½ rode paprika
1 avocado
½ citroen
2 groente bolletjes of volkoren bolletjes
50 g (boter) sla
2 zomaar
1 stuk komkommer
3 el mais

2

Benodigdheden

• knoflookpers
• koekenpan

3

Bereidingswijze

• Meng het kipgehakt met de paprikapoeder en 1 uitgeperst teentje knoflook. Breng het geheel vervolgens op smaak met een snuf zout en peper.
• Kneed het gehakt en maak er twee burgers.
• Verhit een scheut olie in een pan en bak de burgers in zo'n 10 minuten gaar. Let op! De tijd is afhankelijk van de dikte van de burgers.
• Schil en snipper ondertussen de halve rode ui en snijd de halve rode peper in kleine stukjes. Pers daarna de halve limoen uit.
• Schil en prak de avocado en meng met de rode peper en de rode ui. Breng op smaak met zout, peper en het citroensap.
• Snijd de bolletjes open en beleg ze met de (boter)sla. Snijd de tomaat en de komkommer in plakjes en leg deze op de sla.
• Beleg het broodje met de kipburgers en maak ze af met de quacamole en de mais.
• Genieten maar!

Ingredients

 300 g kipgehakt
 3 tl paprikapoeder
 2 teentjes knoflook
 ½ rode ui
 ½ rode paprika
 1 avocado
 ½ citroen
 2 groente bolletjes of volkoren bolletjes
 50 g (boter) sla
 2 zomaar
 1 stuk komkommer
 3 el mais

Directions

1

2

Benodigdheden

• knoflookpers
• koekenpan

2

3

Bereidingswijze

• Meng het kipgehakt met de paprikapoeder en 1 uitgeperst teentje knoflook. Breng het geheel vervolgens op smaak met een snuf zout en peper.
• Kneed het gehakt en maak er twee burgers.
• Verhit een scheut olie in een pan en bak de burgers in zo'n 10 minuten gaar. Let op! De tijd is afhankelijk van de dikte van de burgers.
• Schil en snipper ondertussen de halve rode ui en snijd de halve rode peper in kleine stukjes. Pers daarna de halve limoen uit.
• Schil en prak de avocado en meng met de rode peper en de rode ui. Breng op smaak met zout, peper en het citroensap.
• Snijd de bolletjes open en beleg ze met de (boter)sla. Snijd de tomaat en de komkommer in plakjes en leg deze op de sla.
• Beleg het broodje met de kipburgers en maak ze af met de quacamole en de mais.
• Genieten maar!

Kipburgers met groenten bolletjes
  • Deel dit recept: