×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

gezonde kerst
Porties9 PortiesVoorber.20 minKooktijd20 minTotale tijd40 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 9


Per portie
Calorieën 145
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 8.7g14%
Koolhydraten 11.9g4%
Eiwitten 5.2g11%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

40 g amandelschaafsel
60 g havermout
1 scoop eiwitpoeder vanille of chocoladesmaak
25 g kokosrasp
1 tsp kaneel
1 rijpe banaan
1 tsp vanille extract
40 g dadelstroop
25 ml gesmolten kokosolie
25 g pure chocolade (72%)

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• 1 mengkom
• een vork
• Steelpan
• Mengkom die op de steelpan past

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Hak 20 van de 40 gram amandelschaafsel fijn en doe deze in de mengkom
• Doe hier de havermout, Orangefit, kaneel en kokosrasp bij
• Prak de banaan hierbij fijn en voeg de dadelstroop en vanille extract toe
• Meng dit tot een geheel beslag
• Smelt de kokosolie in de magnetron
• Roer dit door het beslag heen
• Bekleed een bakplaat met bakpapier en spray deze in met bakspray
• Maak van het beslag 9 kleine bolletjes en verdeel deze over de bakplaat
• Druk met een natte lepel de balletjes tot koekjes
• Maak met je vinger een gaatje in het midden van alle koekjes
• Pak de overige 20 gram amandelschaafsel en verdeel deze over de koekjes heen en druk lichtjes aan
• De koekjes gaan dan zonder de chocolade 20 minuten de oven in!
Ondertussen
• Verwarm de chocolade au bain marie (mengkom op een steelpannetje, in het steelpannetje zit een klein laagje water)
• Als de koekjes klaar zijn, verdeel dan met een lepel de chocolade over de koekjes
• Laat ze helemaal afkoelen voordat je ze gaat eten!

Ingredients

 40 g amandelschaafsel
 60 g havermout
 1 scoop eiwitpoeder vanille of chocoladesmaak
 25 g kokosrasp
 1 tsp kaneel
 1 rijpe banaan
 1 tsp vanille extract
 40 g dadelstroop
 25 ml gesmolten kokosolie
 25 g pure chocolade (72%)

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• 1 mengkom
• een vork
• Steelpan
• Mengkom die op de steelpan past

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Hak 20 van de 40 gram amandelschaafsel fijn en doe deze in de mengkom
• Doe hier de havermout, Orangefit, kaneel en kokosrasp bij
• Prak de banaan hierbij fijn en voeg de dadelstroop en vanille extract toe
• Meng dit tot een geheel beslag
• Smelt de kokosolie in de magnetron
• Roer dit door het beslag heen
• Bekleed een bakplaat met bakpapier en spray deze in met bakspray
• Maak van het beslag 9 kleine bolletjes en verdeel deze over de bakplaat
• Druk met een natte lepel de balletjes tot koekjes
• Maak met je vinger een gaatje in het midden van alle koekjes
• Pak de overige 20 gram amandelschaafsel en verdeel deze over de koekjes heen en druk lichtjes aan
• De koekjes gaan dan zonder de chocolade 20 minuten de oven in!
Ondertussen
• Verwarm de chocolade au bain marie (mengkom op een steelpannetje, in het steelpannetje zit een klein laagje water)
• Als de koekjes klaar zijn, verdeel dan met een lepel de chocolade over de koekjes
• Laat ze helemaal afkoelen voordat je ze gaat eten!

Kerstkransjes
gezonde kerst
  • Deel dit artikel:

gezonde kerst
Porties9 PortiesVoorber.20 minKooktijd20 minTotale tijd40 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 9


Per portie
Calorieën 145
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 8.7g14%
Koolhydraten 11.9g4%
Eiwitten 5.2g11%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

40 g amandelschaafsel
60 g havermout
1 scoop eiwitpoeder vanille of chocoladesmaak
25 g kokosrasp
1 tsp kaneel
1 rijpe banaan
1 tsp vanille extract
40 g dadelstroop
25 ml gesmolten kokosolie
25 g pure chocolade (72%)

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• 1 mengkom
• een vork
• Steelpan
• Mengkom die op de steelpan past

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Hak 20 van de 40 gram amandelschaafsel fijn en doe deze in de mengkom
• Doe hier de havermout, Orangefit, kaneel en kokosrasp bij
• Prak de banaan hierbij fijn en voeg de dadelstroop en vanille extract toe
• Meng dit tot een geheel beslag
• Smelt de kokosolie in de magnetron
• Roer dit door het beslag heen
• Bekleed een bakplaat met bakpapier en spray deze in met bakspray
• Maak van het beslag 9 kleine bolletjes en verdeel deze over de bakplaat
• Druk met een natte lepel de balletjes tot koekjes
• Maak met je vinger een gaatje in het midden van alle koekjes
• Pak de overige 20 gram amandelschaafsel en verdeel deze over de koekjes heen en druk lichtjes aan
• De koekjes gaan dan zonder de chocolade 20 minuten de oven in!
Ondertussen
• Verwarm de chocolade au bain marie (mengkom op een steelpannetje, in het steelpannetje zit een klein laagje water)
• Als de koekjes klaar zijn, verdeel dan met een lepel de chocolade over de koekjes
• Laat ze helemaal afkoelen voordat je ze gaat eten!

Ingredients

 40 g amandelschaafsel
 60 g havermout
 1 scoop eiwitpoeder vanille of chocoladesmaak
 25 g kokosrasp
 1 tsp kaneel
 1 rijpe banaan
 1 tsp vanille extract
 40 g dadelstroop
 25 ml gesmolten kokosolie
 25 g pure chocolade (72%)

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• 1 mengkom
• een vork
• Steelpan
• Mengkom die op de steelpan past

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Hak 20 van de 40 gram amandelschaafsel fijn en doe deze in de mengkom
• Doe hier de havermout, Orangefit, kaneel en kokosrasp bij
• Prak de banaan hierbij fijn en voeg de dadelstroop en vanille extract toe
• Meng dit tot een geheel beslag
• Smelt de kokosolie in de magnetron
• Roer dit door het beslag heen
• Bekleed een bakplaat met bakpapier en spray deze in met bakspray
• Maak van het beslag 9 kleine bolletjes en verdeel deze over de bakplaat
• Druk met een natte lepel de balletjes tot koekjes
• Maak met je vinger een gaatje in het midden van alle koekjes
• Pak de overige 20 gram amandelschaafsel en verdeel deze over de koekjes heen en druk lichtjes aan
• De koekjes gaan dan zonder de chocolade 20 minuten de oven in!
Ondertussen
• Verwarm de chocolade au bain marie (mengkom op een steelpannetje, in het steelpannetje zit een klein laagje water)
• Als de koekjes klaar zijn, verdeel dan met een lepel de chocolade over de koekjes
• Laat ze helemaal afkoelen voordat je ze gaat eten!

Kerstkransjes
gezonde kerst
  • Deel dit artikel:

Kerstkransjes

gezonde kerst
Porties9 PortiesVoorber.20 minKooktijd20 minTotale tijd40 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 9


Per portie
Calorieën 145
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 8.7g14%
Koolhydraten 11.9g4%
Eiwitten 5.2g11%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

40 g amandelschaafsel
60 g havermout
1 scoop eiwitpoeder vanille of chocoladesmaak
25 g kokosrasp
1 tsp kaneel
1 rijpe banaan
1 tsp vanille extract
40 g dadelstroop
25 ml gesmolten kokosolie
25 g pure chocolade (72%)

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• 1 mengkom
• een vork
• Steelpan
• Mengkom die op de steelpan past

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Hak 20 van de 40 gram amandelschaafsel fijn en doe deze in de mengkom
• Doe hier de havermout, Orangefit, kaneel en kokosrasp bij
• Prak de banaan hierbij fijn en voeg de dadelstroop en vanille extract toe
• Meng dit tot een geheel beslag
• Smelt de kokosolie in de magnetron
• Roer dit door het beslag heen
• Bekleed een bakplaat met bakpapier en spray deze in met bakspray
• Maak van het beslag 9 kleine bolletjes en verdeel deze over de bakplaat
• Druk met een natte lepel de balletjes tot koekjes
• Maak met je vinger een gaatje in het midden van alle koekjes
• Pak de overige 20 gram amandelschaafsel en verdeel deze over de koekjes heen en druk lichtjes aan
• De koekjes gaan dan zonder de chocolade 20 minuten de oven in!
Ondertussen
• Verwarm de chocolade au bain marie (mengkom op een steelpannetje, in het steelpannetje zit een klein laagje water)
• Als de koekjes klaar zijn, verdeel dan met een lepel de chocolade over de koekjes
• Laat ze helemaal afkoelen voordat je ze gaat eten!

Ingredients

 40 g amandelschaafsel
 60 g havermout
 1 scoop eiwitpoeder vanille of chocoladesmaak
 25 g kokosrasp
 1 tsp kaneel
 1 rijpe banaan
 1 tsp vanille extract
 40 g dadelstroop
 25 ml gesmolten kokosolie
 25 g pure chocolade (72%)

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• 1 mengkom
• een vork
• Steelpan
• Mengkom die op de steelpan past

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Hak 20 van de 40 gram amandelschaafsel fijn en doe deze in de mengkom
• Doe hier de havermout, Orangefit, kaneel en kokosrasp bij
• Prak de banaan hierbij fijn en voeg de dadelstroop en vanille extract toe
• Meng dit tot een geheel beslag
• Smelt de kokosolie in de magnetron
• Roer dit door het beslag heen
• Bekleed een bakplaat met bakpapier en spray deze in met bakspray
• Maak van het beslag 9 kleine bolletjes en verdeel deze over de bakplaat
• Druk met een natte lepel de balletjes tot koekjes
• Maak met je vinger een gaatje in het midden van alle koekjes
• Pak de overige 20 gram amandelschaafsel en verdeel deze over de koekjes heen en druk lichtjes aan
• De koekjes gaan dan zonder de chocolade 20 minuten de oven in!
Ondertussen
• Verwarm de chocolade au bain marie (mengkom op een steelpannetje, in het steelpannetje zit een klein laagje water)
• Als de koekjes klaar zijn, verdeel dan met een lepel de chocolade over de koekjes
• Laat ze helemaal afkoelen voordat je ze gaat eten!

Kerstkransjes
  • Deel dit recept:

Leave your thought