
Portie grootte 1
Porties 9
- Per portie
- Calorieën 145
- % Dagelijkse Hoeveelheid *
- Vetten 8.7g14%
- Koolhydraten 11.9g4%
- Eiwitten 5.2g11%
* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
1
2
Benodigdheden
• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• 1 mengkom
• een vork
• Steelpan
• Mengkom die op de steelpan past
3
Bereidingswijze
• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Hak 20 van de 40 gram amandelschaafsel fijn en doe deze in de mengkom
• Doe hier de havermout, Orangefit, kaneel en kokosrasp bij
• Prak de banaan hierbij fijn en voeg de dadelstroop en vanille extract toe
• Meng dit tot een geheel beslag
• Smelt de kokosolie in de magnetron
• Roer dit door het beslag heen
• Bekleed een bakplaat met bakpapier en spray deze in met bakspray
• Maak van het beslag 9 kleine bolletjes en verdeel deze over de bakplaat
• Druk met een natte lepel de balletjes tot koekjes
• Maak met je vinger een gaatje in het midden van alle koekjes
• Pak de overige 20 gram amandelschaafsel en verdeel deze over de koekjes heen en druk lichtjes aan
• De koekjes gaan dan zonder de chocolade 20 minuten de oven in!
Ondertussen
• Verwarm de chocolade au bain marie (mengkom op een steelpannetje, in het steelpannetje zit een klein laagje water)
• Als de koekjes klaar zijn, verdeel dan met een lepel de chocolade over de koekjes
• Laat ze helemaal afkoelen voordat je ze gaat eten!
Ingredients
Directions
2
Benodigdheden
• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• 1 mengkom
• een vork
• Steelpan
• Mengkom die op de steelpan past
3
Bereidingswijze
• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Hak 20 van de 40 gram amandelschaafsel fijn en doe deze in de mengkom
• Doe hier de havermout, Orangefit, kaneel en kokosrasp bij
• Prak de banaan hierbij fijn en voeg de dadelstroop en vanille extract toe
• Meng dit tot een geheel beslag
• Smelt de kokosolie in de magnetron
• Roer dit door het beslag heen
• Bekleed een bakplaat met bakpapier en spray deze in met bakspray
• Maak van het beslag 9 kleine bolletjes en verdeel deze over de bakplaat
• Druk met een natte lepel de balletjes tot koekjes
• Maak met je vinger een gaatje in het midden van alle koekjes
• Pak de overige 20 gram amandelschaafsel en verdeel deze over de koekjes heen en druk lichtjes aan
• De koekjes gaan dan zonder de chocolade 20 minuten de oven in!
Ondertussen
• Verwarm de chocolade au bain marie (mengkom op een steelpannetje, in het steelpannetje zit een klein laagje water)
• Als de koekjes klaar zijn, verdeel dan met een lepel de chocolade over de koekjes
• Laat ze helemaal afkoelen voordat je ze gaat eten!