×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties10 PortiesVoorber.10 minKooktijd10 minTotale tijd20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 10


Per portie
Calorieën 86
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 3.4g6%
Koolhydraten 7g3%
Eiwitten 6.3g13%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

55 g pindakaas
50 g Orangefit
3 tsp dadelstroop
50 g havermout
1 tbsp extract
20 g rozijnen
60 ml amandelmelk

2

Benodigdheden

• Oven + bakpapier
• Een grote mengkom
• Een eetlepel
• Koekvormpjes

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Meng alle ingrediënten behalve de amandelmelk goed met elkaar
• Voeg als laatste per eetlepel de amandelmelk aan je beslag toe en zorg dat het
een deeg wordt dat je nog goed kunt kneden —> te plakkerig? Doe er wat havermout bij! —> te droog? Doe er een beetje amandelmelk bij.
• Maak van je beslag een deegbal
• Bekleed een bakplaat met bakpapier
• Pak een stukje van je deeg en rol (of sla) dit plat.
• Ik heb zelf kerstkoekvormpjes gebruikt voor deze koekjes, maar iedere vorm leent zich voor dit recept
• Maak net zoveel koekjes tot het deeg op is
• Doe de koekjes zo’n 10 minuten in de oven
• Ze horen wat zachter te zijn wanneer je ze uit de oven haalt, wanneer ze afkoelen
worden ze vanzelf knapperig

Ingredients

 55 g pindakaas
 50 g Orangefit
 3 tsp dadelstroop
 50 g havermout
 1 tbsp extract
 20 g rozijnen
 60 ml amandelmelk

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven + bakpapier
• Een grote mengkom
• Een eetlepel
• Koekvormpjes

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Meng alle ingrediënten behalve de amandelmelk goed met elkaar
• Voeg als laatste per eetlepel de amandelmelk aan je beslag toe en zorg dat het
een deeg wordt dat je nog goed kunt kneden —> te plakkerig? Doe er wat havermout bij! —> te droog? Doe er een beetje amandelmelk bij.
• Maak van je beslag een deegbal
• Bekleed een bakplaat met bakpapier
• Pak een stukje van je deeg en rol (of sla) dit plat.
• Ik heb zelf kerstkoekvormpjes gebruikt voor deze koekjes, maar iedere vorm leent zich voor dit recept
• Maak net zoveel koekjes tot het deeg op is
• Doe de koekjes zo’n 10 minuten in de oven
• Ze horen wat zachter te zijn wanneer je ze uit de oven haalt, wanneer ze afkoelen
worden ze vanzelf knapperig

Kerstkoekjes, maar dan anders!
  • Deel dit artikel:

Porties10 PortiesVoorber.10 minKooktijd10 minTotale tijd20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 10


Per portie
Calorieën 86
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 3.4g6%
Koolhydraten 7g3%
Eiwitten 6.3g13%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

55 g pindakaas
50 g Orangefit
3 tsp dadelstroop
50 g havermout
1 tbsp extract
20 g rozijnen
60 ml amandelmelk

2

Benodigdheden

• Oven + bakpapier
• Een grote mengkom
• Een eetlepel
• Koekvormpjes

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Meng alle ingrediënten behalve de amandelmelk goed met elkaar
• Voeg als laatste per eetlepel de amandelmelk aan je beslag toe en zorg dat het
een deeg wordt dat je nog goed kunt kneden —> te plakkerig? Doe er wat havermout bij! —> te droog? Doe er een beetje amandelmelk bij.
• Maak van je beslag een deegbal
• Bekleed een bakplaat met bakpapier
• Pak een stukje van je deeg en rol (of sla) dit plat.
• Ik heb zelf kerstkoekvormpjes gebruikt voor deze koekjes, maar iedere vorm leent zich voor dit recept
• Maak net zoveel koekjes tot het deeg op is
• Doe de koekjes zo’n 10 minuten in de oven
• Ze horen wat zachter te zijn wanneer je ze uit de oven haalt, wanneer ze afkoelen
worden ze vanzelf knapperig

Ingredients

 55 g pindakaas
 50 g Orangefit
 3 tsp dadelstroop
 50 g havermout
 1 tbsp extract
 20 g rozijnen
 60 ml amandelmelk

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven + bakpapier
• Een grote mengkom
• Een eetlepel
• Koekvormpjes

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Meng alle ingrediënten behalve de amandelmelk goed met elkaar
• Voeg als laatste per eetlepel de amandelmelk aan je beslag toe en zorg dat het
een deeg wordt dat je nog goed kunt kneden —> te plakkerig? Doe er wat havermout bij! —> te droog? Doe er een beetje amandelmelk bij.
• Maak van je beslag een deegbal
• Bekleed een bakplaat met bakpapier
• Pak een stukje van je deeg en rol (of sla) dit plat.
• Ik heb zelf kerstkoekvormpjes gebruikt voor deze koekjes, maar iedere vorm leent zich voor dit recept
• Maak net zoveel koekjes tot het deeg op is
• Doe de koekjes zo’n 10 minuten in de oven
• Ze horen wat zachter te zijn wanneer je ze uit de oven haalt, wanneer ze afkoelen
worden ze vanzelf knapperig

Kerstkoekjes, maar dan anders!
  • Deel dit artikel:

Kerstkoekjes, maar dan anders!

Porties10 PortiesVoorber.10 minKooktijd10 minTotale tijd20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 10


Per portie
Calorieën 86
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 3.4g6%
Koolhydraten 7g3%
Eiwitten 6.3g13%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

55 g pindakaas
50 g Orangefit
3 tsp dadelstroop
50 g havermout
1 tbsp extract
20 g rozijnen
60 ml amandelmelk

2

Benodigdheden

• Oven + bakpapier
• Een grote mengkom
• Een eetlepel
• Koekvormpjes

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Meng alle ingrediënten behalve de amandelmelk goed met elkaar
• Voeg als laatste per eetlepel de amandelmelk aan je beslag toe en zorg dat het
een deeg wordt dat je nog goed kunt kneden —> te plakkerig? Doe er wat havermout bij! —> te droog? Doe er een beetje amandelmelk bij.
• Maak van je beslag een deegbal
• Bekleed een bakplaat met bakpapier
• Pak een stukje van je deeg en rol (of sla) dit plat.
• Ik heb zelf kerstkoekvormpjes gebruikt voor deze koekjes, maar iedere vorm leent zich voor dit recept
• Maak net zoveel koekjes tot het deeg op is
• Doe de koekjes zo’n 10 minuten in de oven
• Ze horen wat zachter te zijn wanneer je ze uit de oven haalt, wanneer ze afkoelen
worden ze vanzelf knapperig

Ingredients

 55 g pindakaas
 50 g Orangefit
 3 tsp dadelstroop
 50 g havermout
 1 tbsp extract
 20 g rozijnen
 60 ml amandelmelk

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven + bakpapier
• Een grote mengkom
• Een eetlepel
• Koekvormpjes

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Meng alle ingrediënten behalve de amandelmelk goed met elkaar
• Voeg als laatste per eetlepel de amandelmelk aan je beslag toe en zorg dat het
een deeg wordt dat je nog goed kunt kneden —> te plakkerig? Doe er wat havermout bij! —> te droog? Doe er een beetje amandelmelk bij.
• Maak van je beslag een deegbal
• Bekleed een bakplaat met bakpapier
• Pak een stukje van je deeg en rol (of sla) dit plat.
• Ik heb zelf kerstkoekvormpjes gebruikt voor deze koekjes, maar iedere vorm leent zich voor dit recept
• Maak net zoveel koekjes tot het deeg op is
• Doe de koekjes zo’n 10 minuten in de oven
• Ze horen wat zachter te zijn wanneer je ze uit de oven haalt, wanneer ze afkoelen
worden ze vanzelf knapperig

Kerstkoekjes, maar dan anders!
  • Deel dit recept: