×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Bloemkoolpap ontbijt
Porties1 Portie
Voedingswaarde

Portie grootte 1 kom

Porties 1

1

300 g bloemkool
100 ml (plantaardige) melk*
1 tl kaneel of koek/speculaaskruiden
Toppings: Wat jij wilt! Maar denk aan (bevroren) fruit, noten, pitten, zaden, eetlepel Pindakaas, rozijntjes en/of honing.!
Optioneel kun je er een schep eiwitpoeder aan toevoegen ipv een banaan!

2

Bereidingswijze

• Kook de bloemkool tot het gaar genoeg is zodat je ‘m kunt fijn stampen of pureren. Overdrijf het koken ook weer niet. 10 minuten was bij mij genoeg.
• Giet het water af en pureer met een staafmixer, blender of keukenmachine. Of stamp ‘m lekker old skool gewoon fijn met een stamper. Heb je ook gelijk je workout te pakken.
• Prak een halve banaan fijn en voeg deze met de melk en het kaneel toe aan de gestampte bloemkool. Roer goed door en verwarm nog even goed op een laag vuur.
• Haal van het vuur en schep de bloemkoolpap in een kommetje. Garneer met de overige halve banaan in plakjes, het fruit, noten en zaden!

Ingredients

 300 g bloemkool
 100 ml (plantaardige) melk*
 1 tl kaneel of koek/speculaaskruiden
 Toppings: Wat jij wilt! Maar denk aan (bevroren) fruit, noten, pitten, zaden, eetlepel Pindakaas, rozijntjes en/of honing.!
 Optioneel kun je er een schep eiwitpoeder aan toevoegen ipv een banaan!

Directions

1

2

Bereidingswijze

• Kook de bloemkool tot het gaar genoeg is zodat je ‘m kunt fijn stampen of pureren. Overdrijf het koken ook weer niet. 10 minuten was bij mij genoeg.
• Giet het water af en pureer met een staafmixer, blender of keukenmachine. Of stamp ‘m lekker old skool gewoon fijn met een stamper. Heb je ook gelijk je workout te pakken.
• Prak een halve banaan fijn en voeg deze met de melk en het kaneel toe aan de gestampte bloemkool. Roer goed door en verwarm nog even goed op een laag vuur.
• Haal van het vuur en schep de bloemkoolpap in een kommetje. Garneer met de overige halve banaan in plakjes, het fruit, noten en zaden!

Iedereen aan de bloemkoolpap!
Bloemkoolpap ontbijt
  • Deel dit artikel:

Bloemkoolpap ontbijt
Porties1 Portie
Voedingswaarde

Portie grootte 1 kom

Porties 1

1

300 g bloemkool
100 ml (plantaardige) melk*
1 tl kaneel of koek/speculaaskruiden
Toppings: Wat jij wilt! Maar denk aan (bevroren) fruit, noten, pitten, zaden, eetlepel Pindakaas, rozijntjes en/of honing.!
Optioneel kun je er een schep eiwitpoeder aan toevoegen ipv een banaan!

2

Bereidingswijze

• Kook de bloemkool tot het gaar genoeg is zodat je ‘m kunt fijn stampen of pureren. Overdrijf het koken ook weer niet. 10 minuten was bij mij genoeg.
• Giet het water af en pureer met een staafmixer, blender of keukenmachine. Of stamp ‘m lekker old skool gewoon fijn met een stamper. Heb je ook gelijk je workout te pakken.
• Prak een halve banaan fijn en voeg deze met de melk en het kaneel toe aan de gestampte bloemkool. Roer goed door en verwarm nog even goed op een laag vuur.
• Haal van het vuur en schep de bloemkoolpap in een kommetje. Garneer met de overige halve banaan in plakjes, het fruit, noten en zaden!

Ingredients

 300 g bloemkool
 100 ml (plantaardige) melk*
 1 tl kaneel of koek/speculaaskruiden
 Toppings: Wat jij wilt! Maar denk aan (bevroren) fruit, noten, pitten, zaden, eetlepel Pindakaas, rozijntjes en/of honing.!
 Optioneel kun je er een schep eiwitpoeder aan toevoegen ipv een banaan!

Directions

1

2

Bereidingswijze

• Kook de bloemkool tot het gaar genoeg is zodat je ‘m kunt fijn stampen of pureren. Overdrijf het koken ook weer niet. 10 minuten was bij mij genoeg.
• Giet het water af en pureer met een staafmixer, blender of keukenmachine. Of stamp ‘m lekker old skool gewoon fijn met een stamper. Heb je ook gelijk je workout te pakken.
• Prak een halve banaan fijn en voeg deze met de melk en het kaneel toe aan de gestampte bloemkool. Roer goed door en verwarm nog even goed op een laag vuur.
• Haal van het vuur en schep de bloemkoolpap in een kommetje. Garneer met de overige halve banaan in plakjes, het fruit, noten en zaden!

Iedereen aan de bloemkoolpap!
Bloemkoolpap ontbijt
  • Deel dit artikel:

Iedereen aan de bloemkoolpap!

Bloemkoolpap ontbijt
Porties1 Portie
Voedingswaarde

Portie grootte 1 kom

Porties 1

1

300 g bloemkool
100 ml (plantaardige) melk*
1 tl kaneel of koek/speculaaskruiden
Toppings: Wat jij wilt! Maar denk aan (bevroren) fruit, noten, pitten, zaden, eetlepel Pindakaas, rozijntjes en/of honing.!
Optioneel kun je er een schep eiwitpoeder aan toevoegen ipv een banaan!

2

Bereidingswijze

• Kook de bloemkool tot het gaar genoeg is zodat je ‘m kunt fijn stampen of pureren. Overdrijf het koken ook weer niet. 10 minuten was bij mij genoeg.
• Giet het water af en pureer met een staafmixer, blender of keukenmachine. Of stamp ‘m lekker old skool gewoon fijn met een stamper. Heb je ook gelijk je workout te pakken.
• Prak een halve banaan fijn en voeg deze met de melk en het kaneel toe aan de gestampte bloemkool. Roer goed door en verwarm nog even goed op een laag vuur.
• Haal van het vuur en schep de bloemkoolpap in een kommetje. Garneer met de overige halve banaan in plakjes, het fruit, noten en zaden!

Ingredients

 300 g bloemkool
 100 ml (plantaardige) melk*
 1 tl kaneel of koek/speculaaskruiden
 Toppings: Wat jij wilt! Maar denk aan (bevroren) fruit, noten, pitten, zaden, eetlepel Pindakaas, rozijntjes en/of honing.!
 Optioneel kun je er een schep eiwitpoeder aan toevoegen ipv een banaan!

Directions

1

2

Bereidingswijze

• Kook de bloemkool tot het gaar genoeg is zodat je ‘m kunt fijn stampen of pureren. Overdrijf het koken ook weer niet. 10 minuten was bij mij genoeg.
• Giet het water af en pureer met een staafmixer, blender of keukenmachine. Of stamp ‘m lekker old skool gewoon fijn met een stamper. Heb je ook gelijk je workout te pakken.
• Prak een halve banaan fijn en voeg deze met de melk en het kaneel toe aan de gestampte bloemkool. Roer goed door en verwarm nog even goed op een laag vuur.
• Haal van het vuur en schep de bloemkoolpap in een kommetje. Garneer met de overige halve banaan in plakjes, het fruit, noten en zaden!

Iedereen aan de bloemkoolpap!
  • Deel dit recept: