
Portie grootte 1 portie havermout
Porties 1
- Per portie
- Calorieën 365
- % Dagelijkse Hoeveelheid *
- Vetten 8g13%
- Koolhydraten 59g20%
- Eiwitten 9g18%
* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
1
2
Benodigdheden
•Ovenschaal
•Oven
•Kom
3
Bereidingswijze
•Verwarm de oven voor op 180 graden.
• Giet kokend water over de havermout en laat die zo’n 5 minuten wellen. Al het vocht moet opgenomen zijn.
• Snijd de banaan in plakjes en meng deze met de havermout.
• Roer ook de overige ingrediënten erdoor. Houd wat banaan, bessen en rozijnen apart.
• Schep het havermoutmengsel over in een (kleine) ovenschaal.
• Je kunt nu nog wat banaan, blauwe bessen en rozijnen bovenop leggen. Lekker en ziet er ook nog eens leuk uit.
• Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de oven. De bovenkant mag een klein beetje gaan kleuren.
• Haal uit de oven, even af laten koelen… en genieten maar!
Ingredients
Directions
2
Benodigdheden
•Ovenschaal
•Oven
•Kom
3
Bereidingswijze
•Verwarm de oven voor op 180 graden.
• Giet kokend water over de havermout en laat die zo’n 5 minuten wellen. Al het vocht moet opgenomen zijn.
• Snijd de banaan in plakjes en meng deze met de havermout.
• Roer ook de overige ingrediënten erdoor. Houd wat banaan, bessen en rozijnen apart.
• Schep het havermoutmengsel over in een (kleine) ovenschaal.
• Je kunt nu nog wat banaan, blauwe bessen en rozijnen bovenop leggen. Lekker en ziet er ook nog eens leuk uit.
• Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de oven. De bovenkant mag een klein beetje gaan kleuren.
• Haal uit de oven, even af laten koelen… en genieten maar!