×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties1 Portie
Voedingswaarde

Portie grootte 1 portie havermout

Porties 1


Per portie
Calorieën 365
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 8g13%
Koolhydraten 59g20%
Eiwitten 9g18%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 1 persoon
40 g havermout
40 g Blauwe bessen
100 g banaan
15 g rozijnen
30 ml melk – bijv. havermelk of amandelmelk
10 g lijnzaad
Flinke snuf kaneel

2

Benodigdheden

•Ovenschaal
•Oven
•Kom

3

Bereidingswijze

•Verwarm de oven voor op 180 graden.
• Giet kokend water over de havermout en laat die zo’n 5 minuten wellen. Al het vocht moet opgenomen zijn.
• Snijd de banaan in plakjes en meng deze met de havermout.
• Roer ook de overige ingrediënten erdoor. Houd wat banaan, bessen en rozijnen apart.
• Schep het havermoutmengsel over in een (kleine) ovenschaal.
• Je kunt nu nog wat banaan, blauwe bessen en rozijnen bovenop leggen. Lekker en ziet er ook nog eens leuk uit.
• Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de oven. De bovenkant mag een klein beetje gaan kleuren.
• Haal uit de oven, even af laten koelen… en genieten maar!

Ingredients

Voor 1 persoon
 40 g havermout
 40 g Blauwe bessen
 100 g banaan
 15 g rozijnen
 30 ml melk – bijv. havermelk of amandelmelk
 10 g lijnzaad
 Flinke snuf kaneel

Directions

1

2

Benodigdheden

•Ovenschaal
•Oven
•Kom

2

3

Bereidingswijze

•Verwarm de oven voor op 180 graden.
• Giet kokend water over de havermout en laat die zo’n 5 minuten wellen. Al het vocht moet opgenomen zijn.
• Snijd de banaan in plakjes en meng deze met de havermout.
• Roer ook de overige ingrediënten erdoor. Houd wat banaan, bessen en rozijnen apart.
• Schep het havermoutmengsel over in een (kleine) ovenschaal.
• Je kunt nu nog wat banaan, blauwe bessen en rozijnen bovenop leggen. Lekker en ziet er ook nog eens leuk uit.
• Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de oven. De bovenkant mag een klein beetje gaan kleuren.
• Haal uit de oven, even af laten koelen… en genieten maar!

Havermout ontbijt uit de oven!
  • Deel dit artikel:

Porties1 Portie
Voedingswaarde

Portie grootte 1 portie havermout

Porties 1


Per portie
Calorieën 365
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 8g13%
Koolhydraten 59g20%
Eiwitten 9g18%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 1 persoon
40 g havermout
40 g Blauwe bessen
100 g banaan
15 g rozijnen
30 ml melk – bijv. havermelk of amandelmelk
10 g lijnzaad
Flinke snuf kaneel

2

Benodigdheden

•Ovenschaal
•Oven
•Kom

3

Bereidingswijze

•Verwarm de oven voor op 180 graden.
• Giet kokend water over de havermout en laat die zo’n 5 minuten wellen. Al het vocht moet opgenomen zijn.
• Snijd de banaan in plakjes en meng deze met de havermout.
• Roer ook de overige ingrediënten erdoor. Houd wat banaan, bessen en rozijnen apart.
• Schep het havermoutmengsel over in een (kleine) ovenschaal.
• Je kunt nu nog wat banaan, blauwe bessen en rozijnen bovenop leggen. Lekker en ziet er ook nog eens leuk uit.
• Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de oven. De bovenkant mag een klein beetje gaan kleuren.
• Haal uit de oven, even af laten koelen… en genieten maar!

Ingredients

Voor 1 persoon
 40 g havermout
 40 g Blauwe bessen
 100 g banaan
 15 g rozijnen
 30 ml melk – bijv. havermelk of amandelmelk
 10 g lijnzaad
 Flinke snuf kaneel

Directions

1

2

Benodigdheden

•Ovenschaal
•Oven
•Kom

2

3

Bereidingswijze

•Verwarm de oven voor op 180 graden.
• Giet kokend water over de havermout en laat die zo’n 5 minuten wellen. Al het vocht moet opgenomen zijn.
• Snijd de banaan in plakjes en meng deze met de havermout.
• Roer ook de overige ingrediënten erdoor. Houd wat banaan, bessen en rozijnen apart.
• Schep het havermoutmengsel over in een (kleine) ovenschaal.
• Je kunt nu nog wat banaan, blauwe bessen en rozijnen bovenop leggen. Lekker en ziet er ook nog eens leuk uit.
• Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de oven. De bovenkant mag een klein beetje gaan kleuren.
• Haal uit de oven, even af laten koelen… en genieten maar!

Havermout ontbijt uit de oven!
  • Deel dit artikel:

Havermout ontbijt uit de oven!

Porties1 Portie
Voedingswaarde

Portie grootte 1 portie havermout

Porties 1


Per portie
Calorieën 365
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 8g13%
Koolhydraten 59g20%
Eiwitten 9g18%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 1 persoon
40 g havermout
40 g Blauwe bessen
100 g banaan
15 g rozijnen
30 ml melk – bijv. havermelk of amandelmelk
10 g lijnzaad
Flinke snuf kaneel

2

Benodigdheden

•Ovenschaal
•Oven
•Kom

3

Bereidingswijze

•Verwarm de oven voor op 180 graden.
• Giet kokend water over de havermout en laat die zo’n 5 minuten wellen. Al het vocht moet opgenomen zijn.
• Snijd de banaan in plakjes en meng deze met de havermout.
• Roer ook de overige ingrediënten erdoor. Houd wat banaan, bessen en rozijnen apart.
• Schep het havermoutmengsel over in een (kleine) ovenschaal.
• Je kunt nu nog wat banaan, blauwe bessen en rozijnen bovenop leggen. Lekker en ziet er ook nog eens leuk uit.
• Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de oven. De bovenkant mag een klein beetje gaan kleuren.
• Haal uit de oven, even af laten koelen… en genieten maar!

Ingredients

Voor 1 persoon
 40 g havermout
 40 g Blauwe bessen
 100 g banaan
 15 g rozijnen
 30 ml melk – bijv. havermelk of amandelmelk
 10 g lijnzaad
 Flinke snuf kaneel

Directions

1

2

Benodigdheden

•Ovenschaal
•Oven
•Kom

2

3

Bereidingswijze

•Verwarm de oven voor op 180 graden.
• Giet kokend water over de havermout en laat die zo’n 5 minuten wellen. Al het vocht moet opgenomen zijn.
• Snijd de banaan in plakjes en meng deze met de havermout.
• Roer ook de overige ingrediënten erdoor. Houd wat banaan, bessen en rozijnen apart.
• Schep het havermoutmengsel over in een (kleine) ovenschaal.
• Je kunt nu nog wat banaan, blauwe bessen en rozijnen bovenop leggen. Lekker en ziet er ook nog eens leuk uit.
• Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de oven. De bovenkant mag een klein beetje gaan kleuren.
• Haal uit de oven, even af laten koelen… en genieten maar!

Havermout ontbijt uit de oven!
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

  Subscribe  
Abonneren op