×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties1 PortieVoorber.5 minKooktijd5 minTotale tijd10 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 1


Per portie
Calorieën 324
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 11.3g18%
Koolhydraten 39.8g14%
Eiwitten 10.9g22%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

50 g havermout
250 ml (plantaardige) melk
1 tl kaneel
1 tl honing
50 g bosvruchten
10 g zaden en pitten

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Weegschaal
• Spatel
• Kommetje
• Lepel

3

Bereidingswijze

• Doe de havermout, amandelmelk, kaneel en honing in de steelpan.
• Zet de steelpan op het vuur.
• Terwijl de havermoutpap warm wordt blijf je goed roeren en zorg je dat alle ingrediënten goed met elkaar vermengd raken.
• Laat de havermoutpap ongeveer 5 minuutjes pruttelen op laag vuur.
• Giet de havermout in een kommetje en top af met de zaden en pitten.
• Eetsmakelijk!

Ingredients

 50 g havermout
 250 ml (plantaardige) melk
 1 tl kaneel
 1 tl honing
 50 g bosvruchten
 10 g zaden en pitten

Directions

1

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Weegschaal
• Spatel
• Kommetje
• Lepel

2

3

Bereidingswijze

• Doe de havermout, amandelmelk, kaneel en honing in de steelpan.
• Zet de steelpan op het vuur.
• Terwijl de havermoutpap warm wordt blijf je goed roeren en zorg je dat alle ingrediënten goed met elkaar vermengd raken.
• Laat de havermoutpap ongeveer 5 minuutjes pruttelen op laag vuur.
• Giet de havermout in een kommetje en top af met de zaden en pitten.
• Eetsmakelijk!

Havermout met fruit
  • Deel dit artikel:

Porties1 PortieVoorber.5 minKooktijd5 minTotale tijd10 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 1


Per portie
Calorieën 324
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 11.3g18%
Koolhydraten 39.8g14%
Eiwitten 10.9g22%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

50 g havermout
250 ml (plantaardige) melk
1 tl kaneel
1 tl honing
50 g bosvruchten
10 g zaden en pitten

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Weegschaal
• Spatel
• Kommetje
• Lepel

3

Bereidingswijze

• Doe de havermout, amandelmelk, kaneel en honing in de steelpan.
• Zet de steelpan op het vuur.
• Terwijl de havermoutpap warm wordt blijf je goed roeren en zorg je dat alle ingrediënten goed met elkaar vermengd raken.
• Laat de havermoutpap ongeveer 5 minuutjes pruttelen op laag vuur.
• Giet de havermout in een kommetje en top af met de zaden en pitten.
• Eetsmakelijk!

Ingredients

 50 g havermout
 250 ml (plantaardige) melk
 1 tl kaneel
 1 tl honing
 50 g bosvruchten
 10 g zaden en pitten

Directions

1

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Weegschaal
• Spatel
• Kommetje
• Lepel

2

3

Bereidingswijze

• Doe de havermout, amandelmelk, kaneel en honing in de steelpan.
• Zet de steelpan op het vuur.
• Terwijl de havermoutpap warm wordt blijf je goed roeren en zorg je dat alle ingrediënten goed met elkaar vermengd raken.
• Laat de havermoutpap ongeveer 5 minuutjes pruttelen op laag vuur.
• Giet de havermout in een kommetje en top af met de zaden en pitten.
• Eetsmakelijk!

Havermout met fruit
  • Deel dit artikel:

Havermout met fruit

Porties1 PortieVoorber.5 minKooktijd5 minTotale tijd10 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 1


Per portie
Calorieën 324
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 11.3g18%
Koolhydraten 39.8g14%
Eiwitten 10.9g22%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

50 g havermout
250 ml (plantaardige) melk
1 tl kaneel
1 tl honing
50 g bosvruchten
10 g zaden en pitten

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Weegschaal
• Spatel
• Kommetje
• Lepel

3

Bereidingswijze

• Doe de havermout, amandelmelk, kaneel en honing in de steelpan.
• Zet de steelpan op het vuur.
• Terwijl de havermoutpap warm wordt blijf je goed roeren en zorg je dat alle ingrediënten goed met elkaar vermengd raken.
• Laat de havermoutpap ongeveer 5 minuutjes pruttelen op laag vuur.
• Giet de havermout in een kommetje en top af met de zaden en pitten.
• Eetsmakelijk!

Ingredients

 50 g havermout
 250 ml (plantaardige) melk
 1 tl kaneel
 1 tl honing
 50 g bosvruchten
 10 g zaden en pitten

Directions

1

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Weegschaal
• Spatel
• Kommetje
• Lepel

2

3

Bereidingswijze

• Doe de havermout, amandelmelk, kaneel en honing in de steelpan.
• Zet de steelpan op het vuur.
• Terwijl de havermoutpap warm wordt blijf je goed roeren en zorg je dat alle ingrediënten goed met elkaar vermengd raken.
• Laat de havermoutpap ongeveer 5 minuutjes pruttelen op laag vuur.
• Giet de havermout in een kommetje en top af met de zaden en pitten.
• Eetsmakelijk!

Havermout met fruit
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.