×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Porties1 Portie

1

70 g havermout
1 rijpe banaan
½ tsp vanille extract
1 tbsp honing
100 ml amandelmelk
1 Orangefit
15 g cacao poeder
30 g pindakaas

2

Benodigdheden

• 2 kleine ovenbestendige schaaltjes of 1 grote
• Oven
• Bakspray
• Bakpapier
• Mengkom

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Mix alle ingredienten in een kom
• Knip 2 grote vierkanten (net iets groter dan de schaaltjes) uit het bakpapier en doe deze in de schaaltjes
• Spray ze in met bakspray
• Verdeel het mengsel over de twee kleine of het ene grote schaaltje
• Bak de cakejes 25 minuten in de oven
• Kan zowel warm als koud gegeten worden!!

Tips & trucs
• Vervang het ei door nog een banaan of appelmoes
• Elke smaak Orangefit is te gebruiken voor dit recept
• Pindakaas kan je er eventueel uitlaten als je dat niet lekker vindt
• Honing kan ook vervangen worden door andere zoetmakers zoals dadel/ahorn/agave

Ingredients

 70 g havermout
 1 rijpe banaan
 ½ tsp vanille extract
 1 tbsp honing
 100 ml amandelmelk
 1 Orangefit
 15 g cacao poeder
 30 g pindakaas

Directions

1

2

Benodigdheden

• 2 kleine ovenbestendige schaaltjes of 1 grote
• Oven
• Bakspray
• Bakpapier
• Mengkom

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Mix alle ingredienten in een kom
• Knip 2 grote vierkanten (net iets groter dan de schaaltjes) uit het bakpapier en doe deze in de schaaltjes
• Spray ze in met bakspray
• Verdeel het mengsel over de twee kleine of het ene grote schaaltje
• Bak de cakejes 25 minuten in de oven
• Kan zowel warm als koud gegeten worden!!

Tips & trucs
• Vervang het ei door nog een banaan of appelmoes
• Elke smaak Orangefit is te gebruiken voor dit recept
• Pindakaas kan je er eventueel uitlaten als je dat niet lekker vindt
• Honing kan ook vervangen worden door andere zoetmakers zoals dadel/ahorn/agave

Havermout als ontbijt, maar dan anders!
  • Deel dit artikel:

Porties1 Portie

1

70 g havermout
1 rijpe banaan
½ tsp vanille extract
1 tbsp honing
100 ml amandelmelk
1 Orangefit
15 g cacao poeder
30 g pindakaas

2

Benodigdheden

• 2 kleine ovenbestendige schaaltjes of 1 grote
• Oven
• Bakspray
• Bakpapier
• Mengkom

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Mix alle ingredienten in een kom
• Knip 2 grote vierkanten (net iets groter dan de schaaltjes) uit het bakpapier en doe deze in de schaaltjes
• Spray ze in met bakspray
• Verdeel het mengsel over de twee kleine of het ene grote schaaltje
• Bak de cakejes 25 minuten in de oven
• Kan zowel warm als koud gegeten worden!!

Tips & trucs
• Vervang het ei door nog een banaan of appelmoes
• Elke smaak Orangefit is te gebruiken voor dit recept
• Pindakaas kan je er eventueel uitlaten als je dat niet lekker vindt
• Honing kan ook vervangen worden door andere zoetmakers zoals dadel/ahorn/agave

Ingredients

 70 g havermout
 1 rijpe banaan
 ½ tsp vanille extract
 1 tbsp honing
 100 ml amandelmelk
 1 Orangefit
 15 g cacao poeder
 30 g pindakaas

Directions

1

2

Benodigdheden

• 2 kleine ovenbestendige schaaltjes of 1 grote
• Oven
• Bakspray
• Bakpapier
• Mengkom

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Mix alle ingredienten in een kom
• Knip 2 grote vierkanten (net iets groter dan de schaaltjes) uit het bakpapier en doe deze in de schaaltjes
• Spray ze in met bakspray
• Verdeel het mengsel over de twee kleine of het ene grote schaaltje
• Bak de cakejes 25 minuten in de oven
• Kan zowel warm als koud gegeten worden!!

Tips & trucs
• Vervang het ei door nog een banaan of appelmoes
• Elke smaak Orangefit is te gebruiken voor dit recept
• Pindakaas kan je er eventueel uitlaten als je dat niet lekker vindt
• Honing kan ook vervangen worden door andere zoetmakers zoals dadel/ahorn/agave

Havermout als ontbijt, maar dan anders!
  • Deel dit artikel:

Havermout als ontbijt, maar dan anders!

Porties1 Portie

1

70 g havermout
1 rijpe banaan
½ tsp vanille extract
1 tbsp honing
100 ml amandelmelk
1 Orangefit
15 g cacao poeder
30 g pindakaas

2

Benodigdheden

• 2 kleine ovenbestendige schaaltjes of 1 grote
• Oven
• Bakspray
• Bakpapier
• Mengkom

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Mix alle ingredienten in een kom
• Knip 2 grote vierkanten (net iets groter dan de schaaltjes) uit het bakpapier en doe deze in de schaaltjes
• Spray ze in met bakspray
• Verdeel het mengsel over de twee kleine of het ene grote schaaltje
• Bak de cakejes 25 minuten in de oven
• Kan zowel warm als koud gegeten worden!!

Tips & trucs
• Vervang het ei door nog een banaan of appelmoes
• Elke smaak Orangefit is te gebruiken voor dit recept
• Pindakaas kan je er eventueel uitlaten als je dat niet lekker vindt
• Honing kan ook vervangen worden door andere zoetmakers zoals dadel/ahorn/agave

Ingredients

 70 g havermout
 1 rijpe banaan
 ½ tsp vanille extract
 1 tbsp honing
 100 ml amandelmelk
 1 Orangefit
 15 g cacao poeder
 30 g pindakaas

Directions

1

2

Benodigdheden

• 2 kleine ovenbestendige schaaltjes of 1 grote
• Oven
• Bakspray
• Bakpapier
• Mengkom

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Mix alle ingredienten in een kom
• Knip 2 grote vierkanten (net iets groter dan de schaaltjes) uit het bakpapier en doe deze in de schaaltjes
• Spray ze in met bakspray
• Verdeel het mengsel over de twee kleine of het ene grote schaaltje
• Bak de cakejes 25 minuten in de oven
• Kan zowel warm als koud gegeten worden!!

Tips & trucs
• Vervang het ei door nog een banaan of appelmoes
• Elke smaak Orangefit is te gebruiken voor dit recept
• Pindakaas kan je er eventueel uitlaten als je dat niet lekker vindt
• Honing kan ook vervangen worden door andere zoetmakers zoals dadel/ahorn/agave

Havermout als ontbijt, maar dan anders!
  • Deel dit recept: