×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties2 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/2e

Porties 2


Per portie
Calorieën 481
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 18g28%
Koolhydraten 50g17%
Eiwitten 25g50%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 1 grote of 2 kleine
70 g havermout
1 rijpe banaan
1 ei
½ tsp vanille extract
1 tbsp honing
100 ml amandelmelk
1 scoop Orangefit
15 g cacao poeder
30 g pindakaas
2 stukjes pure chocolade

2

Benodigdheden

• 2 kleine ovenbestendige schaaltjes of 1 grote
• Oven
• Bakspray
• Bakpapier
• Mengkom

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Mix alle ingrediënten in een kom
• Knip 2 grote vierkanten (net iets groter dan de schaaltjes) uit het bakpapier en doe deze in de schaaltjes
• Spray ze in met bakspray
• Verdeel het mengsel over de twee kleine of het ene grote schaaltje
• Bak de cakejes 25 minuten in de oven
• Kan zowel warm als koud gegeten worden!!

Tips & trucs
• Vervang het ei door nog een banaan of appelmoes
• Elke smaak Orangefit is te gebruiken voor dit recept
• Pindakaas kan je er eventueel uitlaten als je dat niet lekker vindt
• Honing kan ook vervangen worden door andere zoetmakers zoals dadel/ahorn/agave

Ingredients

Voor 1 grote of 2 kleine
 70 g havermout
 1 rijpe banaan
 1 ei
 ½ tsp vanille extract
 1 tbsp honing
 100 ml amandelmelk
 1 scoop Orangefit
 15 g cacao poeder
 30 g pindakaas
 2 stukjes pure chocolade

Directions

1

2

Benodigdheden

• 2 kleine ovenbestendige schaaltjes of 1 grote
• Oven
• Bakspray
• Bakpapier
• Mengkom

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Mix alle ingrediënten in een kom
• Knip 2 grote vierkanten (net iets groter dan de schaaltjes) uit het bakpapier en doe deze in de schaaltjes
• Spray ze in met bakspray
• Verdeel het mengsel over de twee kleine of het ene grote schaaltje
• Bak de cakejes 25 minuten in de oven
• Kan zowel warm als koud gegeten worden!!

Tips & trucs
• Vervang het ei door nog een banaan of appelmoes
• Elke smaak Orangefit is te gebruiken voor dit recept
• Pindakaas kan je er eventueel uitlaten als je dat niet lekker vindt
• Honing kan ook vervangen worden door andere zoetmakers zoals dadel/ahorn/agave

Havermout als ontbijt, maar dan anders!
  • Deel dit artikel:

Porties2 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/2e

Porties 2


Per portie
Calorieën 481
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 18g28%
Koolhydraten 50g17%
Eiwitten 25g50%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 1 grote of 2 kleine
70 g havermout
1 rijpe banaan
1 ei
½ tsp vanille extract
1 tbsp honing
100 ml amandelmelk
1 scoop Orangefit
15 g cacao poeder
30 g pindakaas
2 stukjes pure chocolade

2

Benodigdheden

• 2 kleine ovenbestendige schaaltjes of 1 grote
• Oven
• Bakspray
• Bakpapier
• Mengkom

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Mix alle ingrediënten in een kom
• Knip 2 grote vierkanten (net iets groter dan de schaaltjes) uit het bakpapier en doe deze in de schaaltjes
• Spray ze in met bakspray
• Verdeel het mengsel over de twee kleine of het ene grote schaaltje
• Bak de cakejes 25 minuten in de oven
• Kan zowel warm als koud gegeten worden!!

Tips & trucs
• Vervang het ei door nog een banaan of appelmoes
• Elke smaak Orangefit is te gebruiken voor dit recept
• Pindakaas kan je er eventueel uitlaten als je dat niet lekker vindt
• Honing kan ook vervangen worden door andere zoetmakers zoals dadel/ahorn/agave

Ingredients

Voor 1 grote of 2 kleine
 70 g havermout
 1 rijpe banaan
 1 ei
 ½ tsp vanille extract
 1 tbsp honing
 100 ml amandelmelk
 1 scoop Orangefit
 15 g cacao poeder
 30 g pindakaas
 2 stukjes pure chocolade

Directions

1

2

Benodigdheden

• 2 kleine ovenbestendige schaaltjes of 1 grote
• Oven
• Bakspray
• Bakpapier
• Mengkom

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Mix alle ingrediënten in een kom
• Knip 2 grote vierkanten (net iets groter dan de schaaltjes) uit het bakpapier en doe deze in de schaaltjes
• Spray ze in met bakspray
• Verdeel het mengsel over de twee kleine of het ene grote schaaltje
• Bak de cakejes 25 minuten in de oven
• Kan zowel warm als koud gegeten worden!!

Tips & trucs
• Vervang het ei door nog een banaan of appelmoes
• Elke smaak Orangefit is te gebruiken voor dit recept
• Pindakaas kan je er eventueel uitlaten als je dat niet lekker vindt
• Honing kan ook vervangen worden door andere zoetmakers zoals dadel/ahorn/agave

Havermout als ontbijt, maar dan anders!
  • Deel dit artikel:

Havermout als ontbijt, maar dan anders!

Porties2 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/2e

Porties 2


Per portie
Calorieën 481
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 18g28%
Koolhydraten 50g17%
Eiwitten 25g50%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 1 grote of 2 kleine
70 g havermout
1 rijpe banaan
1 ei
½ tsp vanille extract
1 tbsp honing
100 ml amandelmelk
1 scoop Orangefit
15 g cacao poeder
30 g pindakaas
2 stukjes pure chocolade

2

Benodigdheden

• 2 kleine ovenbestendige schaaltjes of 1 grote
• Oven
• Bakspray
• Bakpapier
• Mengkom

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Mix alle ingrediënten in een kom
• Knip 2 grote vierkanten (net iets groter dan de schaaltjes) uit het bakpapier en doe deze in de schaaltjes
• Spray ze in met bakspray
• Verdeel het mengsel over de twee kleine of het ene grote schaaltje
• Bak de cakejes 25 minuten in de oven
• Kan zowel warm als koud gegeten worden!!

Tips & trucs
• Vervang het ei door nog een banaan of appelmoes
• Elke smaak Orangefit is te gebruiken voor dit recept
• Pindakaas kan je er eventueel uitlaten als je dat niet lekker vindt
• Honing kan ook vervangen worden door andere zoetmakers zoals dadel/ahorn/agave

Ingredients

Voor 1 grote of 2 kleine
 70 g havermout
 1 rijpe banaan
 1 ei
 ½ tsp vanille extract
 1 tbsp honing
 100 ml amandelmelk
 1 scoop Orangefit
 15 g cacao poeder
 30 g pindakaas
 2 stukjes pure chocolade

Directions

1

2

Benodigdheden

• 2 kleine ovenbestendige schaaltjes of 1 grote
• Oven
• Bakspray
• Bakpapier
• Mengkom

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Mix alle ingrediënten in een kom
• Knip 2 grote vierkanten (net iets groter dan de schaaltjes) uit het bakpapier en doe deze in de schaaltjes
• Spray ze in met bakspray
• Verdeel het mengsel over de twee kleine of het ene grote schaaltje
• Bak de cakejes 25 minuten in de oven
• Kan zowel warm als koud gegeten worden!!

Tips & trucs
• Vervang het ei door nog een banaan of appelmoes
• Elke smaak Orangefit is te gebruiken voor dit recept
• Pindakaas kan je er eventueel uitlaten als je dat niet lekker vindt
• Honing kan ook vervangen worden door andere zoetmakers zoals dadel/ahorn/agave

Havermout als ontbijt, maar dan anders!
  • Deel dit recept:

Leave your thought