×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

PortiesVoorber.17 minKooktijd4 urenTotale tijd4 uren 17 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 stukje taart

Porties 12


Per portie
Calorieën 540
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 36.4g56%
Koolhydraten 46g16%
Eiwitten 6.9g14%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

300 g brokspeculaas
300 g witte chocolade
75 g pepernoten
600 g roomkaas / zuivelspread
125 g boter
125 ml slagroom
100 g suiker

2

Benodigdheden

• taartvorm
• oven
• mixer
• bakpapier

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven op 180 graden voor de bodem van de taart.
• Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier.
• Smelt de roomboter en hak de brokspeculaas fijn in een keukenmachine. Meng de boter met de gemalen speculaas in de springvorm en druk aan met de bolle kant van een lepel. Bak de bodem 15 minuten in de oven. 20 min hard laten worden in de koelkast is ook een optie!
• Breek de chocolade in grove stukken en doe in een hittebestendige kom.
Smelt de chocolade au bain-marie.
• Klop de slagroom met de kristalsuiker stijf en roer de roomkaas los.
• Meng de slagroom met de roomkaas met een spatel tot een luchtig mengsel.
• Meng de gesmolten chocolade door het roommengsel en giet bovenop de bodem in de springvorm. Strijk indien nodig glad met een spatel.
• Laat de cheesecake ten minste vier uur opstijven in de koelkast, maar het liefst de hele nacht. Verdeel de kruidnoten ter garnering over de cheesecake (eventueel grof gehakt).

Ingredients

 300 g brokspeculaas
 300 g witte chocolade
 75 g pepernoten
 600 g roomkaas / zuivelspread
 125 g boter
 125 ml slagroom
 100 g suiker

Directions

1

2

Benodigdheden

• taartvorm
• oven
• mixer
• bakpapier

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven op 180 graden voor de bodem van de taart.
• Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier.
• Smelt de roomboter en hak de brokspeculaas fijn in een keukenmachine. Meng de boter met de gemalen speculaas in de springvorm en druk aan met de bolle kant van een lepel. Bak de bodem 15 minuten in de oven. 20 min hard laten worden in de koelkast is ook een optie!
• Breek de chocolade in grove stukken en doe in een hittebestendige kom.
Smelt de chocolade au bain-marie.
• Klop de slagroom met de kristalsuiker stijf en roer de roomkaas los.
• Meng de slagroom met de roomkaas met een spatel tot een luchtig mengsel.
• Meng de gesmolten chocolade door het roommengsel en giet bovenop de bodem in de springvorm. Strijk indien nodig glad met een spatel.
• Laat de cheesecake ten minste vier uur opstijven in de koelkast, maar het liefst de hele nacht. Verdeel de kruidnoten ter garnering over de cheesecake (eventueel grof gehakt).

Guilty pleasure: pepernoten cheesecake
  • Deel dit artikel:

PortiesVoorber.17 minKooktijd4 urenTotale tijd4 uren 17 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 stukje taart

Porties 12


Per portie
Calorieën 540
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 36.4g56%
Koolhydraten 46g16%
Eiwitten 6.9g14%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

300 g brokspeculaas
300 g witte chocolade
75 g pepernoten
600 g roomkaas / zuivelspread
125 g boter
125 ml slagroom
100 g suiker

2

Benodigdheden

• taartvorm
• oven
• mixer
• bakpapier

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven op 180 graden voor de bodem van de taart.
• Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier.
• Smelt de roomboter en hak de brokspeculaas fijn in een keukenmachine. Meng de boter met de gemalen speculaas in de springvorm en druk aan met de bolle kant van een lepel. Bak de bodem 15 minuten in de oven. 20 min hard laten worden in de koelkast is ook een optie!
• Breek de chocolade in grove stukken en doe in een hittebestendige kom.
Smelt de chocolade au bain-marie.
• Klop de slagroom met de kristalsuiker stijf en roer de roomkaas los.
• Meng de slagroom met de roomkaas met een spatel tot een luchtig mengsel.
• Meng de gesmolten chocolade door het roommengsel en giet bovenop de bodem in de springvorm. Strijk indien nodig glad met een spatel.
• Laat de cheesecake ten minste vier uur opstijven in de koelkast, maar het liefst de hele nacht. Verdeel de kruidnoten ter garnering over de cheesecake (eventueel grof gehakt).

Ingredients

 300 g brokspeculaas
 300 g witte chocolade
 75 g pepernoten
 600 g roomkaas / zuivelspread
 125 g boter
 125 ml slagroom
 100 g suiker

Directions

1

2

Benodigdheden

• taartvorm
• oven
• mixer
• bakpapier

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven op 180 graden voor de bodem van de taart.
• Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier.
• Smelt de roomboter en hak de brokspeculaas fijn in een keukenmachine. Meng de boter met de gemalen speculaas in de springvorm en druk aan met de bolle kant van een lepel. Bak de bodem 15 minuten in de oven. 20 min hard laten worden in de koelkast is ook een optie!
• Breek de chocolade in grove stukken en doe in een hittebestendige kom.
Smelt de chocolade au bain-marie.
• Klop de slagroom met de kristalsuiker stijf en roer de roomkaas los.
• Meng de slagroom met de roomkaas met een spatel tot een luchtig mengsel.
• Meng de gesmolten chocolade door het roommengsel en giet bovenop de bodem in de springvorm. Strijk indien nodig glad met een spatel.
• Laat de cheesecake ten minste vier uur opstijven in de koelkast, maar het liefst de hele nacht. Verdeel de kruidnoten ter garnering over de cheesecake (eventueel grof gehakt).

Guilty pleasure: pepernoten cheesecake
  • Deel dit artikel:

Guilty pleasure: pepernoten cheesecake

PortiesVoorber.17 minKooktijd4 urenTotale tijd4 uren 17 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 stukje taart

Porties 12


Per portie
Calorieën 540
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 36.4g56%
Koolhydraten 46g16%
Eiwitten 6.9g14%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

300 g brokspeculaas
300 g witte chocolade
75 g pepernoten
600 g roomkaas / zuivelspread
125 g boter
125 ml slagroom
100 g suiker

2

Benodigdheden

• taartvorm
• oven
• mixer
• bakpapier

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven op 180 graden voor de bodem van de taart.
• Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier.
• Smelt de roomboter en hak de brokspeculaas fijn in een keukenmachine. Meng de boter met de gemalen speculaas in de springvorm en druk aan met de bolle kant van een lepel. Bak de bodem 15 minuten in de oven. 20 min hard laten worden in de koelkast is ook een optie!
• Breek de chocolade in grove stukken en doe in een hittebestendige kom.
Smelt de chocolade au bain-marie.
• Klop de slagroom met de kristalsuiker stijf en roer de roomkaas los.
• Meng de slagroom met de roomkaas met een spatel tot een luchtig mengsel.
• Meng de gesmolten chocolade door het roommengsel en giet bovenop de bodem in de springvorm. Strijk indien nodig glad met een spatel.
• Laat de cheesecake ten minste vier uur opstijven in de koelkast, maar het liefst de hele nacht. Verdeel de kruidnoten ter garnering over de cheesecake (eventueel grof gehakt).

Ingredients

 300 g brokspeculaas
 300 g witte chocolade
 75 g pepernoten
 600 g roomkaas / zuivelspread
 125 g boter
 125 ml slagroom
 100 g suiker

Directions

1

2

Benodigdheden

• taartvorm
• oven
• mixer
• bakpapier

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven op 180 graden voor de bodem van de taart.
• Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier.
• Smelt de roomboter en hak de brokspeculaas fijn in een keukenmachine. Meng de boter met de gemalen speculaas in de springvorm en druk aan met de bolle kant van een lepel. Bak de bodem 15 minuten in de oven. 20 min hard laten worden in de koelkast is ook een optie!
• Breek de chocolade in grove stukken en doe in een hittebestendige kom.
Smelt de chocolade au bain-marie.
• Klop de slagroom met de kristalsuiker stijf en roer de roomkaas los.
• Meng de slagroom met de roomkaas met een spatel tot een luchtig mengsel.
• Meng de gesmolten chocolade door het roommengsel en giet bovenop de bodem in de springvorm. Strijk indien nodig glad met een spatel.
• Laat de cheesecake ten minste vier uur opstijven in de koelkast, maar het liefst de hele nacht. Verdeel de kruidnoten ter garnering over de cheesecake (eventueel grof gehakt).

Guilty pleasure: pepernoten cheesecake
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.