
Portie grootte 1 stukje taart
Porties 12
- Per portie
- Calorieën 540
- % Dagelijkse Hoeveelheid *
- Vetten 36.4g56%
- Koolhydraten 46g16%
- Eiwitten 6.9g14%
* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
1
2
Benodigdheden
• taartvorm
• oven
• mixer
• bakpapier
3
Bereidingswijze
• Verwarm de oven op 180 graden voor de bodem van de taart.
• Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier.
• Smelt de roomboter en hak de brokspeculaas fijn in een keukenmachine. Meng de boter met de gemalen speculaas in de springvorm en druk aan met de bolle kant van een lepel. Bak de bodem 15 minuten in de oven. 20 min hard laten worden in de koelkast is ook een optie!
• Breek de chocolade in grove stukken en doe in een hittebestendige kom.
Smelt de chocolade au bain-marie.
• Klop de slagroom met de kristalsuiker stijf en roer de roomkaas los.
• Meng de slagroom met de roomkaas met een spatel tot een luchtig mengsel.
• Meng de gesmolten chocolade door het roommengsel en giet bovenop de bodem in de springvorm. Strijk indien nodig glad met een spatel.
• Laat de cheesecake ten minste vier uur opstijven in de koelkast, maar het liefst de hele nacht. Verdeel de kruidnoten ter garnering over de cheesecake (eventueel grof gehakt).
Ingredients
Directions
2
Benodigdheden
• taartvorm
• oven
• mixer
• bakpapier
3
Bereidingswijze
• Verwarm de oven op 180 graden voor de bodem van de taart.
• Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier.
• Smelt de roomboter en hak de brokspeculaas fijn in een keukenmachine. Meng de boter met de gemalen speculaas in de springvorm en druk aan met de bolle kant van een lepel. Bak de bodem 15 minuten in de oven. 20 min hard laten worden in de koelkast is ook een optie!
• Breek de chocolade in grove stukken en doe in een hittebestendige kom.
Smelt de chocolade au bain-marie.
• Klop de slagroom met de kristalsuiker stijf en roer de roomkaas los.
• Meng de slagroom met de roomkaas met een spatel tot een luchtig mengsel.
• Meng de gesmolten chocolade door het roommengsel en giet bovenop de bodem in de springvorm. Strijk indien nodig glad met een spatel.
• Laat de cheesecake ten minste vier uur opstijven in de koelkast, maar het liefst de hele nacht. Verdeel de kruidnoten ter garnering over de cheesecake (eventueel grof gehakt).