×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties4 PortiesVoorber.10 minKooktijd5 minTotale tijd15 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 4


Per portie
Calorieën 208
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 6.2g10%
Koolhydraten 17.5g6%
Eiwitten 18.3g37%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 4 porties
500 g kleine bloemkoolroosjes (een bloemkool of een zak diepvries)
100 g doperwten (vers of diepvries, lekker makkelijk pak een blik)
2 groene appels
50 g augurken
250 g gerookte kipfiletreepjes
Voor de dressing
75 g Zaanse yoghurt mayonaise ( 3 flinke eetlepels)
1 tsp gladde (Franse) mosterd

2

Benodigdheden

• Pan
• Snijplank
• Mes
• Mengkom
• Spatel

3

Bereidingswijze

• Kook de bloemkool gaar volgens de verpakking
• Doe dit ook met de doperwten
• Snij de appels, augurken en gerookte kipfiletreepjes in stukjes
• Pak een mengkom en doe hier alle ingrediënten in
• Voeg de Zaanse yoghurt mayonaise toe en de Franse mosterd
• Meng alles zo dat de dressing verdeeld is door alle ingrediënten
• Enjoy!

Ingredients

Voor 4 porties
 500 g kleine bloemkoolroosjes (een bloemkool of een zak diepvries)
 100 g doperwten (vers of diepvries, lekker makkelijk pak een blik)
 2 groene appels
 50 g augurken
 250 g gerookte kipfiletreepjes
Voor de dressing
 75 g Zaanse yoghurt mayonaise ( 3 flinke eetlepels)
 1 tsp gladde (Franse) mosterd

Directions

1

2

Benodigdheden

• Pan
• Snijplank
• Mes
• Mengkom
• Spatel

2

3

Bereidingswijze

• Kook de bloemkool gaar volgens de verpakking
• Doe dit ook met de doperwten
• Snij de appels, augurken en gerookte kipfiletreepjes in stukjes
• Pak een mengkom en doe hier alle ingrediënten in
• Voeg de Zaanse yoghurt mayonaise toe en de Franse mosterd
• Meng alles zo dat de dressing verdeeld is door alle ingrediënten
• Enjoy!

Groente salade voor meerdere dagen
  • Deel dit artikel:

Porties4 PortiesVoorber.10 minKooktijd5 minTotale tijd15 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 4


Per portie
Calorieën 208
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 6.2g10%
Koolhydraten 17.5g6%
Eiwitten 18.3g37%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 4 porties
500 g kleine bloemkoolroosjes (een bloemkool of een zak diepvries)
100 g doperwten (vers of diepvries, lekker makkelijk pak een blik)
2 groene appels
50 g augurken
250 g gerookte kipfiletreepjes
Voor de dressing
75 g Zaanse yoghurt mayonaise ( 3 flinke eetlepels)
1 tsp gladde (Franse) mosterd

2

Benodigdheden

• Pan
• Snijplank
• Mes
• Mengkom
• Spatel

3

Bereidingswijze

• Kook de bloemkool gaar volgens de verpakking
• Doe dit ook met de doperwten
• Snij de appels, augurken en gerookte kipfiletreepjes in stukjes
• Pak een mengkom en doe hier alle ingrediënten in
• Voeg de Zaanse yoghurt mayonaise toe en de Franse mosterd
• Meng alles zo dat de dressing verdeeld is door alle ingrediënten
• Enjoy!

Ingredients

Voor 4 porties
 500 g kleine bloemkoolroosjes (een bloemkool of een zak diepvries)
 100 g doperwten (vers of diepvries, lekker makkelijk pak een blik)
 2 groene appels
 50 g augurken
 250 g gerookte kipfiletreepjes
Voor de dressing
 75 g Zaanse yoghurt mayonaise ( 3 flinke eetlepels)
 1 tsp gladde (Franse) mosterd

Directions

1

2

Benodigdheden

• Pan
• Snijplank
• Mes
• Mengkom
• Spatel

2

3

Bereidingswijze

• Kook de bloemkool gaar volgens de verpakking
• Doe dit ook met de doperwten
• Snij de appels, augurken en gerookte kipfiletreepjes in stukjes
• Pak een mengkom en doe hier alle ingrediënten in
• Voeg de Zaanse yoghurt mayonaise toe en de Franse mosterd
• Meng alles zo dat de dressing verdeeld is door alle ingrediënten
• Enjoy!

Groente salade voor meerdere dagen
  • Deel dit artikel:

Groente salade voor meerdere dagen

Porties4 PortiesVoorber.10 minKooktijd5 minTotale tijd15 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 4


Per portie
Calorieën 208
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 6.2g10%
Koolhydraten 17.5g6%
Eiwitten 18.3g37%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 4 porties
500 g kleine bloemkoolroosjes (een bloemkool of een zak diepvries)
100 g doperwten (vers of diepvries, lekker makkelijk pak een blik)
2 groene appels
50 g augurken
250 g gerookte kipfiletreepjes
Voor de dressing
75 g Zaanse yoghurt mayonaise ( 3 flinke eetlepels)
1 tsp gladde (Franse) mosterd

2

Benodigdheden

• Pan
• Snijplank
• Mes
• Mengkom
• Spatel

3

Bereidingswijze

• Kook de bloemkool gaar volgens de verpakking
• Doe dit ook met de doperwten
• Snij de appels, augurken en gerookte kipfiletreepjes in stukjes
• Pak een mengkom en doe hier alle ingrediënten in
• Voeg de Zaanse yoghurt mayonaise toe en de Franse mosterd
• Meng alles zo dat de dressing verdeeld is door alle ingrediënten
• Enjoy!

Ingredients

Voor 4 porties
 500 g kleine bloemkoolroosjes (een bloemkool of een zak diepvries)
 100 g doperwten (vers of diepvries, lekker makkelijk pak een blik)
 2 groene appels
 50 g augurken
 250 g gerookte kipfiletreepjes
Voor de dressing
 75 g Zaanse yoghurt mayonaise ( 3 flinke eetlepels)
 1 tsp gladde (Franse) mosterd

Directions

1

2

Benodigdheden

• Pan
• Snijplank
• Mes
• Mengkom
• Spatel

2

3

Bereidingswijze

• Kook de bloemkool gaar volgens de verpakking
• Doe dit ook met de doperwten
• Snij de appels, augurken en gerookte kipfiletreepjes in stukjes
• Pak een mengkom en doe hier alle ingrediënten in
• Voeg de Zaanse yoghurt mayonaise toe en de Franse mosterd
• Meng alles zo dat de dressing verdeeld is door alle ingrediënten
• Enjoy!

Groente salade voor meerdere dagen
  • Deel dit recept: