×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties10 PortiesVoorber.5 minKooktijd20 minTotale tijd25 min
Voedingswaarde

Portie grootte 40 gram

Porties 10


Per portie
Calorieën 181
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 9.2g15%
Koolhydraten 18.8g7%
Eiwitten 4.7g10%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

200 g havermout
100 g gemengde noten (ongezouten)
25 g zonnebloempitten
25 g pompoenpitten
100 g gedroogd fruit (mango en abrikoos in dit recept)
1,50 el kokosolie of olijfolie
1 el kaneel

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Keukenweegschaal
• Mengkom
• Bakpapier
• Spatel

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 160 graden.
• Doe alle ingrediënten behalve de olie, honing en fruit in een mengkom en meng goed door.
• Smelt in een pannetje de kokosolie en voeg dit en optioneel de honing door het mengsel.
• Roer alles goed door en stort het mengsel uit op een met bakpapier bekleedde bakplaat en verdeel het over de plaat.
• Rooster de granola tot deze lichtbruin kleurt (ongeveer 20 minuten).

• Laat de granola op de bakplaat afkoelen en voeg als laatste gedroogd fruit naar keuze toe.
• Bewaar de granola in een goed afgesloten pot tot 3 weken.

• Varieer ook eens met andere vruchten, noten of zaden.

Ingredients

 200 g havermout
 100 g gemengde noten (ongezouten)
 25 g zonnebloempitten
 25 g pompoenpitten
 100 g gedroogd fruit (mango en abrikoos in dit recept)
 1,50 el kokosolie of olijfolie
 1 el kaneel

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Keukenweegschaal
• Mengkom
• Bakpapier
• Spatel

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 160 graden.
• Doe alle ingrediënten behalve de olie, honing en fruit in een mengkom en meng goed door.
• Smelt in een pannetje de kokosolie en voeg dit en optioneel de honing door het mengsel.
• Roer alles goed door en stort het mengsel uit op een met bakpapier bekleedde bakplaat en verdeel het over de plaat.
• Rooster de granola tot deze lichtbruin kleurt (ongeveer 20 minuten).

• Laat de granola op de bakplaat afkoelen en voeg als laatste gedroogd fruit naar keuze toe.
• Bewaar de granola in een goed afgesloten pot tot 3 weken.

• Varieer ook eens met andere vruchten, noten of zaden.

Granola met gedroogd fruit
  • Deel dit artikel:

Porties10 PortiesVoorber.5 minKooktijd20 minTotale tijd25 min
Voedingswaarde

Portie grootte 40 gram

Porties 10


Per portie
Calorieën 181
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 9.2g15%
Koolhydraten 18.8g7%
Eiwitten 4.7g10%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

200 g havermout
100 g gemengde noten (ongezouten)
25 g zonnebloempitten
25 g pompoenpitten
100 g gedroogd fruit (mango en abrikoos in dit recept)
1,50 el kokosolie of olijfolie
1 el kaneel

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Keukenweegschaal
• Mengkom
• Bakpapier
• Spatel

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 160 graden.
• Doe alle ingrediënten behalve de olie, honing en fruit in een mengkom en meng goed door.
• Smelt in een pannetje de kokosolie en voeg dit en optioneel de honing door het mengsel.
• Roer alles goed door en stort het mengsel uit op een met bakpapier bekleedde bakplaat en verdeel het over de plaat.
• Rooster de granola tot deze lichtbruin kleurt (ongeveer 20 minuten).

• Laat de granola op de bakplaat afkoelen en voeg als laatste gedroogd fruit naar keuze toe.
• Bewaar de granola in een goed afgesloten pot tot 3 weken.

• Varieer ook eens met andere vruchten, noten of zaden.

Ingredients

 200 g havermout
 100 g gemengde noten (ongezouten)
 25 g zonnebloempitten
 25 g pompoenpitten
 100 g gedroogd fruit (mango en abrikoos in dit recept)
 1,50 el kokosolie of olijfolie
 1 el kaneel

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Keukenweegschaal
• Mengkom
• Bakpapier
• Spatel

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 160 graden.
• Doe alle ingrediënten behalve de olie, honing en fruit in een mengkom en meng goed door.
• Smelt in een pannetje de kokosolie en voeg dit en optioneel de honing door het mengsel.
• Roer alles goed door en stort het mengsel uit op een met bakpapier bekleedde bakplaat en verdeel het over de plaat.
• Rooster de granola tot deze lichtbruin kleurt (ongeveer 20 minuten).

• Laat de granola op de bakplaat afkoelen en voeg als laatste gedroogd fruit naar keuze toe.
• Bewaar de granola in een goed afgesloten pot tot 3 weken.

• Varieer ook eens met andere vruchten, noten of zaden.

Granola met gedroogd fruit
  • Deel dit artikel:

Granola met gedroogd fruit

Porties10 PortiesVoorber.5 minKooktijd20 minTotale tijd25 min
Voedingswaarde

Portie grootte 40 gram

Porties 10


Per portie
Calorieën 181
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 9.2g15%
Koolhydraten 18.8g7%
Eiwitten 4.7g10%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

200 g havermout
100 g gemengde noten (ongezouten)
25 g zonnebloempitten
25 g pompoenpitten
100 g gedroogd fruit (mango en abrikoos in dit recept)
1,50 el kokosolie of olijfolie
1 el kaneel

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Keukenweegschaal
• Mengkom
• Bakpapier
• Spatel

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 160 graden.
• Doe alle ingrediënten behalve de olie, honing en fruit in een mengkom en meng goed door.
• Smelt in een pannetje de kokosolie en voeg dit en optioneel de honing door het mengsel.
• Roer alles goed door en stort het mengsel uit op een met bakpapier bekleedde bakplaat en verdeel het over de plaat.
• Rooster de granola tot deze lichtbruin kleurt (ongeveer 20 minuten).

• Laat de granola op de bakplaat afkoelen en voeg als laatste gedroogd fruit naar keuze toe.
• Bewaar de granola in een goed afgesloten pot tot 3 weken.

• Varieer ook eens met andere vruchten, noten of zaden.

Ingredients

 200 g havermout
 100 g gemengde noten (ongezouten)
 25 g zonnebloempitten
 25 g pompoenpitten
 100 g gedroogd fruit (mango en abrikoos in dit recept)
 1,50 el kokosolie of olijfolie
 1 el kaneel

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Keukenweegschaal
• Mengkom
• Bakpapier
• Spatel

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 160 graden.
• Doe alle ingrediënten behalve de olie, honing en fruit in een mengkom en meng goed door.
• Smelt in een pannetje de kokosolie en voeg dit en optioneel de honing door het mengsel.
• Roer alles goed door en stort het mengsel uit op een met bakpapier bekleedde bakplaat en verdeel het over de plaat.
• Rooster de granola tot deze lichtbruin kleurt (ongeveer 20 minuten).

• Laat de granola op de bakplaat afkoelen en voeg als laatste gedroogd fruit naar keuze toe.
• Bewaar de granola in een goed afgesloten pot tot 3 weken.

• Varieer ook eens met andere vruchten, noten of zaden.

Granola met gedroogd fruit
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.