×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Granola met gedroogd fruit
Porties10 PortiesVoorber.5 minKooktijd20 minTotale tijd25 min
Voedingswaarde

Portie grootte 40 gram

Porties 10


Per portie
Calorieën 181
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 9.2g15%
Koolhydraten 18.8g7%
Eiwitten 4.7g10%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

200 g havermout
100 g gemengde noten (ongezouten)
25 g zonnebloempitten
25 g pompoenpitten
100 g gedroogd fruit (mango en abrikoos in dit recept)
1,50 el kokosolie of olijfolie
1 el kaneel

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Keukenweegschaal
• Mengkom
• Bakpapier
• Spatel

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 160 graden.
• Doe alle ingrediënten behalve de olie, honing en fruit in een mengkom en meng goed door.
• Smelt in een pannetje de kokosolie en voeg dit en optioneel de honing door het mengsel.
• Roer alles goed door en stort het mengsel uit op een met bakpapier bekleedde bakplaat en verdeel het over de plaat.
• Rooster de granola tot deze lichtbruin kleurt (ongeveer 20 minuten).

• Laat de granola op de bakplaat afkoelen en voeg als laatste gedroogd fruit naar keuze toe.
• Bewaar de granola in een goed afgesloten pot tot 3 weken.

• Varieer ook eens met andere vruchten, noten of zaden.

Ingredients

 200 g havermout
 100 g gemengde noten (ongezouten)
 25 g zonnebloempitten
 25 g pompoenpitten
 100 g gedroogd fruit (mango en abrikoos in dit recept)
 1,50 el kokosolie of olijfolie
 1 el kaneel

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Keukenweegschaal
• Mengkom
• Bakpapier
• Spatel

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 160 graden.
• Doe alle ingrediënten behalve de olie, honing en fruit in een mengkom en meng goed door.
• Smelt in een pannetje de kokosolie en voeg dit en optioneel de honing door het mengsel.
• Roer alles goed door en stort het mengsel uit op een met bakpapier bekleedde bakplaat en verdeel het over de plaat.
• Rooster de granola tot deze lichtbruin kleurt (ongeveer 20 minuten).

• Laat de granola op de bakplaat afkoelen en voeg als laatste gedroogd fruit naar keuze toe.
• Bewaar de granola in een goed afgesloten pot tot 3 weken.

• Varieer ook eens met andere vruchten, noten of zaden.

Granola met gedroogd fruit
Granola met gedroogd fruit
  • Deel dit artikel:

Granola met gedroogd fruit
Porties10 PortiesVoorber.5 minKooktijd20 minTotale tijd25 min
Voedingswaarde

Portie grootte 40 gram

Porties 10


Per portie
Calorieën 181
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 9.2g15%
Koolhydraten 18.8g7%
Eiwitten 4.7g10%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

200 g havermout
100 g gemengde noten (ongezouten)
25 g zonnebloempitten
25 g pompoenpitten
100 g gedroogd fruit (mango en abrikoos in dit recept)
1,50 el kokosolie of olijfolie
1 el kaneel

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Keukenweegschaal
• Mengkom
• Bakpapier
• Spatel

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 160 graden.
• Doe alle ingrediënten behalve de olie, honing en fruit in een mengkom en meng goed door.
• Smelt in een pannetje de kokosolie en voeg dit en optioneel de honing door het mengsel.
• Roer alles goed door en stort het mengsel uit op een met bakpapier bekleedde bakplaat en verdeel het over de plaat.
• Rooster de granola tot deze lichtbruin kleurt (ongeveer 20 minuten).

• Laat de granola op de bakplaat afkoelen en voeg als laatste gedroogd fruit naar keuze toe.
• Bewaar de granola in een goed afgesloten pot tot 3 weken.

• Varieer ook eens met andere vruchten, noten of zaden.

Ingredients

 200 g havermout
 100 g gemengde noten (ongezouten)
 25 g zonnebloempitten
 25 g pompoenpitten
 100 g gedroogd fruit (mango en abrikoos in dit recept)
 1,50 el kokosolie of olijfolie
 1 el kaneel

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Keukenweegschaal
• Mengkom
• Bakpapier
• Spatel

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 160 graden.
• Doe alle ingrediënten behalve de olie, honing en fruit in een mengkom en meng goed door.
• Smelt in een pannetje de kokosolie en voeg dit en optioneel de honing door het mengsel.
• Roer alles goed door en stort het mengsel uit op een met bakpapier bekleedde bakplaat en verdeel het over de plaat.
• Rooster de granola tot deze lichtbruin kleurt (ongeveer 20 minuten).

• Laat de granola op de bakplaat afkoelen en voeg als laatste gedroogd fruit naar keuze toe.
• Bewaar de granola in een goed afgesloten pot tot 3 weken.

• Varieer ook eens met andere vruchten, noten of zaden.

Granola met gedroogd fruit
Granola met gedroogd fruit
  • Deel dit artikel:

Granola met gedroogd fruit

Granola met gedroogd fruit
Porties10 PortiesVoorber.5 minKooktijd20 minTotale tijd25 min
Voedingswaarde

Portie grootte 40 gram

Porties 10


Per portie
Calorieën 181
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 9.2g15%
Koolhydraten 18.8g7%
Eiwitten 4.7g10%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

200 g havermout
100 g gemengde noten (ongezouten)
25 g zonnebloempitten
25 g pompoenpitten
100 g gedroogd fruit (mango en abrikoos in dit recept)
1,50 el kokosolie of olijfolie
1 el kaneel

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Keukenweegschaal
• Mengkom
• Bakpapier
• Spatel

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 160 graden.
• Doe alle ingrediënten behalve de olie, honing en fruit in een mengkom en meng goed door.
• Smelt in een pannetje de kokosolie en voeg dit en optioneel de honing door het mengsel.
• Roer alles goed door en stort het mengsel uit op een met bakpapier bekleedde bakplaat en verdeel het over de plaat.
• Rooster de granola tot deze lichtbruin kleurt (ongeveer 20 minuten).

• Laat de granola op de bakplaat afkoelen en voeg als laatste gedroogd fruit naar keuze toe.
• Bewaar de granola in een goed afgesloten pot tot 3 weken.

• Varieer ook eens met andere vruchten, noten of zaden.

Ingredients

 200 g havermout
 100 g gemengde noten (ongezouten)
 25 g zonnebloempitten
 25 g pompoenpitten
 100 g gedroogd fruit (mango en abrikoos in dit recept)
 1,50 el kokosolie of olijfolie
 1 el kaneel

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Keukenweegschaal
• Mengkom
• Bakpapier
• Spatel

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 160 graden.
• Doe alle ingrediënten behalve de olie, honing en fruit in een mengkom en meng goed door.
• Smelt in een pannetje de kokosolie en voeg dit en optioneel de honing door het mengsel.
• Roer alles goed door en stort het mengsel uit op een met bakpapier bekleedde bakplaat en verdeel het over de plaat.
• Rooster de granola tot deze lichtbruin kleurt (ongeveer 20 minuten).

• Laat de granola op de bakplaat afkoelen en voeg als laatste gedroogd fruit naar keuze toe.
• Bewaar de granola in een goed afgesloten pot tot 3 weken.

• Varieer ook eens met andere vruchten, noten of zaden.

Granola met gedroogd fruit
  • Deel dit recept:

Leave your thought