×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Gezonde zandkoekjes maken
Porties12 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1 koekje

Porties 12


Per portie
Calorieën 132
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 5.1g8%
Koolhydraten 21.5g8%
Eiwitten 1g2%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 el gebroken lijnzaad
3 el warm water
80 g magerine (wij gebruikte vegan magarine) op kamertempratuur
65 g kokosbloesemsuiker
1 tl vanille-extract
35 g rijstsiroop
250 g zelfrijzend bakmeel (Wij gebruikte een glutenvrije variant)
2 tl kaneelpoeder
1,50 tl verse gember
1 tl kardemom

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakpapier
• Keukenweegschaaltje

3

Bereidingswijze

• Meng het gebroken lijnzaad met water in een kopje en laat dit 5/6 minuten staan, of totdat er een gel ontstaat.
• Meng in een kom de vegan margarine, de kokosbloesemsuiker, het vanille-extract en de rijstsiroop. • Voeg daarna de bloem, het kaneelpoeder, de gember, de kardemom en het lijnzaad gel toe.
• Kneed dit tot een geheel en maak er een bal van en dek dit af met folie. Laat een uur rusten in de koelkast.
• Verwarm de oven voor op 180 ˚C en bekleed een bakplaat met een vel bakpapier.
• Leg het deeg op een vel bakpapier en leg er nog een vel bovenop. Rol het deeg uit tot een dikte van een halve centimeter.
• Snijd de koekjes in de gewenste vorm en leg ze 5 minuten in de vriezer voordat je ze 8-10 minuten bakt in de oven.
• Laat volledig afkoelen (het lastigste gedeelte, we weten het;)) voordat je ze lekker eet met een grote kop koffie, thee of fruitwater voor de kids!

Ingredients

 1 el gebroken lijnzaad
 3 el warm water
 80 g magerine (wij gebruikte vegan magarine) op kamertempratuur
 65 g kokosbloesemsuiker
 1 tl vanille-extract
 35 g rijstsiroop
 250 g zelfrijzend bakmeel (Wij gebruikte een glutenvrije variant)
 2 tl kaneelpoeder
 1,50 tl verse gember
 1 tl kardemom

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakpapier
• Keukenweegschaaltje

2

3

Bereidingswijze

• Meng het gebroken lijnzaad met water in een kopje en laat dit 5/6 minuten staan, of totdat er een gel ontstaat.
• Meng in een kom de vegan margarine, de kokosbloesemsuiker, het vanille-extract en de rijstsiroop. • Voeg daarna de bloem, het kaneelpoeder, de gember, de kardemom en het lijnzaad gel toe.
• Kneed dit tot een geheel en maak er een bal van en dek dit af met folie. Laat een uur rusten in de koelkast.
• Verwarm de oven voor op 180 ˚C en bekleed een bakplaat met een vel bakpapier.
• Leg het deeg op een vel bakpapier en leg er nog een vel bovenop. Rol het deeg uit tot een dikte van een halve centimeter.
• Snijd de koekjes in de gewenste vorm en leg ze 5 minuten in de vriezer voordat je ze 8-10 minuten bakt in de oven.
• Laat volledig afkoelen (het lastigste gedeelte, we weten het;)) voordat je ze lekker eet met een grote kop koffie, thee of fruitwater voor de kids!

Gezonde zandkoekjes
Gezonde zandkoekjes maken
  • Deel dit artikel:

Gezonde zandkoekjes maken
Porties12 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1 koekje

Porties 12


Per portie
Calorieën 132
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 5.1g8%
Koolhydraten 21.5g8%
Eiwitten 1g2%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 el gebroken lijnzaad
3 el warm water
80 g magerine (wij gebruikte vegan magarine) op kamertempratuur
65 g kokosbloesemsuiker
1 tl vanille-extract
35 g rijstsiroop
250 g zelfrijzend bakmeel (Wij gebruikte een glutenvrije variant)
2 tl kaneelpoeder
1,50 tl verse gember
1 tl kardemom

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakpapier
• Keukenweegschaaltje

3

Bereidingswijze

• Meng het gebroken lijnzaad met water in een kopje en laat dit 5/6 minuten staan, of totdat er een gel ontstaat.
• Meng in een kom de vegan margarine, de kokosbloesemsuiker, het vanille-extract en de rijstsiroop. • Voeg daarna de bloem, het kaneelpoeder, de gember, de kardemom en het lijnzaad gel toe.
• Kneed dit tot een geheel en maak er een bal van en dek dit af met folie. Laat een uur rusten in de koelkast.
• Verwarm de oven voor op 180 ˚C en bekleed een bakplaat met een vel bakpapier.
• Leg het deeg op een vel bakpapier en leg er nog een vel bovenop. Rol het deeg uit tot een dikte van een halve centimeter.
• Snijd de koekjes in de gewenste vorm en leg ze 5 minuten in de vriezer voordat je ze 8-10 minuten bakt in de oven.
• Laat volledig afkoelen (het lastigste gedeelte, we weten het;)) voordat je ze lekker eet met een grote kop koffie, thee of fruitwater voor de kids!

Ingredients

 1 el gebroken lijnzaad
 3 el warm water
 80 g magerine (wij gebruikte vegan magarine) op kamertempratuur
 65 g kokosbloesemsuiker
 1 tl vanille-extract
 35 g rijstsiroop
 250 g zelfrijzend bakmeel (Wij gebruikte een glutenvrije variant)
 2 tl kaneelpoeder
 1,50 tl verse gember
 1 tl kardemom

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakpapier
• Keukenweegschaaltje

2

3

Bereidingswijze

• Meng het gebroken lijnzaad met water in een kopje en laat dit 5/6 minuten staan, of totdat er een gel ontstaat.
• Meng in een kom de vegan margarine, de kokosbloesemsuiker, het vanille-extract en de rijstsiroop. • Voeg daarna de bloem, het kaneelpoeder, de gember, de kardemom en het lijnzaad gel toe.
• Kneed dit tot een geheel en maak er een bal van en dek dit af met folie. Laat een uur rusten in de koelkast.
• Verwarm de oven voor op 180 ˚C en bekleed een bakplaat met een vel bakpapier.
• Leg het deeg op een vel bakpapier en leg er nog een vel bovenop. Rol het deeg uit tot een dikte van een halve centimeter.
• Snijd de koekjes in de gewenste vorm en leg ze 5 minuten in de vriezer voordat je ze 8-10 minuten bakt in de oven.
• Laat volledig afkoelen (het lastigste gedeelte, we weten het;)) voordat je ze lekker eet met een grote kop koffie, thee of fruitwater voor de kids!

Gezonde zandkoekjes
Gezonde zandkoekjes maken
  • Deel dit artikel:

Gezonde zandkoekjes

Gezonde zandkoekjes maken
Porties12 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1 koekje

Porties 12


Per portie
Calorieën 132
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 5.1g8%
Koolhydraten 21.5g8%
Eiwitten 1g2%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 el gebroken lijnzaad
3 el warm water
80 g magerine (wij gebruikte vegan magarine) op kamertempratuur
65 g kokosbloesemsuiker
1 tl vanille-extract
35 g rijstsiroop
250 g zelfrijzend bakmeel (Wij gebruikte een glutenvrije variant)
2 tl kaneelpoeder
1,50 tl verse gember
1 tl kardemom

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakpapier
• Keukenweegschaaltje

3

Bereidingswijze

• Meng het gebroken lijnzaad met water in een kopje en laat dit 5/6 minuten staan, of totdat er een gel ontstaat.
• Meng in een kom de vegan margarine, de kokosbloesemsuiker, het vanille-extract en de rijstsiroop. • Voeg daarna de bloem, het kaneelpoeder, de gember, de kardemom en het lijnzaad gel toe.
• Kneed dit tot een geheel en maak er een bal van en dek dit af met folie. Laat een uur rusten in de koelkast.
• Verwarm de oven voor op 180 ˚C en bekleed een bakplaat met een vel bakpapier.
• Leg het deeg op een vel bakpapier en leg er nog een vel bovenop. Rol het deeg uit tot een dikte van een halve centimeter.
• Snijd de koekjes in de gewenste vorm en leg ze 5 minuten in de vriezer voordat je ze 8-10 minuten bakt in de oven.
• Laat volledig afkoelen (het lastigste gedeelte, we weten het;)) voordat je ze lekker eet met een grote kop koffie, thee of fruitwater voor de kids!

Ingredients

 1 el gebroken lijnzaad
 3 el warm water
 80 g magerine (wij gebruikte vegan magarine) op kamertempratuur
 65 g kokosbloesemsuiker
 1 tl vanille-extract
 35 g rijstsiroop
 250 g zelfrijzend bakmeel (Wij gebruikte een glutenvrije variant)
 2 tl kaneelpoeder
 1,50 tl verse gember
 1 tl kardemom

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakpapier
• Keukenweegschaaltje

2

3

Bereidingswijze

• Meng het gebroken lijnzaad met water in een kopje en laat dit 5/6 minuten staan, of totdat er een gel ontstaat.
• Meng in een kom de vegan margarine, de kokosbloesemsuiker, het vanille-extract en de rijstsiroop. • Voeg daarna de bloem, het kaneelpoeder, de gember, de kardemom en het lijnzaad gel toe.
• Kneed dit tot een geheel en maak er een bal van en dek dit af met folie. Laat een uur rusten in de koelkast.
• Verwarm de oven voor op 180 ˚C en bekleed een bakplaat met een vel bakpapier.
• Leg het deeg op een vel bakpapier en leg er nog een vel bovenop. Rol het deeg uit tot een dikte van een halve centimeter.
• Snijd de koekjes in de gewenste vorm en leg ze 5 minuten in de vriezer voordat je ze 8-10 minuten bakt in de oven.
• Laat volledig afkoelen (het lastigste gedeelte, we weten het;)) voordat je ze lekker eet met een grote kop koffie, thee of fruitwater voor de kids!

Gezonde zandkoekjes
  • Deel dit recept:

Leave your thought