×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

bloemkoolkroketjes
Porties4 PortiesVoorber.15 minKooktijd25 minTotale tijd40 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 4


Per portie
Calorieën 101
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 4.7g8%
Koolhydraten 7.2g3%
Eiwitten 6.2g13%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

650 g bloemkoolroosjes
2 ei
1 ui
50 g geraspte kaas
25 g geraspte Parmezaanse kaas
25 g Paneermeel (koolhydraatarm)
handjevol peterselie
zout en peper naar smaak

2

Benodigdheden

• kom
• oven
• zeef
• blender

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 190 graden. Bekleed een bakplaat met een vel bakpapier en vet deze in met een beetje olijfolie en zet dit opzij.
• Kook de bloemkool in heet water gaar, ongeveer 3-5 minuten. Doe na het koken de bloemkool in een zeef en laat het water uitlekken.
• Snijd de bloemkool met een mes fijn of mix even heel kort in de blender.
• Pak vervolgens een middelgrote kom en doe hierin alle ingrediënten. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
• Vorm met de handen kleine kroketjes (25-35) en plaats deze op de bakplaat met bakpapier.
• Bak de bloemkoolkroketjes 20 minuten in de voorverwarmde oven en draai ze halverwege het bakken even om.
• Haal de bloemkoolkroketjes als ze gaar zijn uit de oven en serveer met je favoriete dipsaus! Zoals onze guacamole

Ingredients

 650 g bloemkoolroosjes
 2 ei
 1 ui
 50 g geraspte kaas
 25 g geraspte Parmezaanse kaas
 25 g Paneermeel (koolhydraatarm)
 handjevol peterselie
 zout en peper naar smaak

Directions

1

2

Benodigdheden

• kom
• oven
• zeef
• blender

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 190 graden. Bekleed een bakplaat met een vel bakpapier en vet deze in met een beetje olijfolie en zet dit opzij.
• Kook de bloemkool in heet water gaar, ongeveer 3-5 minuten. Doe na het koken de bloemkool in een zeef en laat het water uitlekken.
• Snijd de bloemkool met een mes fijn of mix even heel kort in de blender.
• Pak vervolgens een middelgrote kom en doe hierin alle ingrediënten. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
• Vorm met de handen kleine kroketjes (25-35) en plaats deze op de bakplaat met bakpapier.
• Bak de bloemkoolkroketjes 20 minuten in de voorverwarmde oven en draai ze halverwege het bakken even om.
• Haal de bloemkoolkroketjes als ze gaar zijn uit de oven en serveer met je favoriete dipsaus! Zoals onze guacamole

Gezonde bloemkoolkroketjes
bloemkoolkroketjes
  • Deel dit artikel:

bloemkoolkroketjes
Porties4 PortiesVoorber.15 minKooktijd25 minTotale tijd40 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 4


Per portie
Calorieën 101
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 4.7g8%
Koolhydraten 7.2g3%
Eiwitten 6.2g13%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

650 g bloemkoolroosjes
2 ei
1 ui
50 g geraspte kaas
25 g geraspte Parmezaanse kaas
25 g Paneermeel (koolhydraatarm)
handjevol peterselie
zout en peper naar smaak

2

Benodigdheden

• kom
• oven
• zeef
• blender

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 190 graden. Bekleed een bakplaat met een vel bakpapier en vet deze in met een beetje olijfolie en zet dit opzij.
• Kook de bloemkool in heet water gaar, ongeveer 3-5 minuten. Doe na het koken de bloemkool in een zeef en laat het water uitlekken.
• Snijd de bloemkool met een mes fijn of mix even heel kort in de blender.
• Pak vervolgens een middelgrote kom en doe hierin alle ingrediënten. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
• Vorm met de handen kleine kroketjes (25-35) en plaats deze op de bakplaat met bakpapier.
• Bak de bloemkoolkroketjes 20 minuten in de voorverwarmde oven en draai ze halverwege het bakken even om.
• Haal de bloemkoolkroketjes als ze gaar zijn uit de oven en serveer met je favoriete dipsaus! Zoals onze guacamole

Ingredients

 650 g bloemkoolroosjes
 2 ei
 1 ui
 50 g geraspte kaas
 25 g geraspte Parmezaanse kaas
 25 g Paneermeel (koolhydraatarm)
 handjevol peterselie
 zout en peper naar smaak

Directions

1

2

Benodigdheden

• kom
• oven
• zeef
• blender

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 190 graden. Bekleed een bakplaat met een vel bakpapier en vet deze in met een beetje olijfolie en zet dit opzij.
• Kook de bloemkool in heet water gaar, ongeveer 3-5 minuten. Doe na het koken de bloemkool in een zeef en laat het water uitlekken.
• Snijd de bloemkool met een mes fijn of mix even heel kort in de blender.
• Pak vervolgens een middelgrote kom en doe hierin alle ingrediënten. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
• Vorm met de handen kleine kroketjes (25-35) en plaats deze op de bakplaat met bakpapier.
• Bak de bloemkoolkroketjes 20 minuten in de voorverwarmde oven en draai ze halverwege het bakken even om.
• Haal de bloemkoolkroketjes als ze gaar zijn uit de oven en serveer met je favoriete dipsaus! Zoals onze guacamole

Gezonde bloemkoolkroketjes
bloemkoolkroketjes
  • Deel dit artikel:

Gezonde bloemkoolkroketjes

bloemkoolkroketjes
Porties4 PortiesVoorber.15 minKooktijd25 minTotale tijd40 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 4


Per portie
Calorieën 101
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 4.7g8%
Koolhydraten 7.2g3%
Eiwitten 6.2g13%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

650 g bloemkoolroosjes
2 ei
1 ui
50 g geraspte kaas
25 g geraspte Parmezaanse kaas
25 g Paneermeel (koolhydraatarm)
handjevol peterselie
zout en peper naar smaak

2

Benodigdheden

• kom
• oven
• zeef
• blender

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 190 graden. Bekleed een bakplaat met een vel bakpapier en vet deze in met een beetje olijfolie en zet dit opzij.
• Kook de bloemkool in heet water gaar, ongeveer 3-5 minuten. Doe na het koken de bloemkool in een zeef en laat het water uitlekken.
• Snijd de bloemkool met een mes fijn of mix even heel kort in de blender.
• Pak vervolgens een middelgrote kom en doe hierin alle ingrediënten. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
• Vorm met de handen kleine kroketjes (25-35) en plaats deze op de bakplaat met bakpapier.
• Bak de bloemkoolkroketjes 20 minuten in de voorverwarmde oven en draai ze halverwege het bakken even om.
• Haal de bloemkoolkroketjes als ze gaar zijn uit de oven en serveer met je favoriete dipsaus! Zoals onze guacamole

Ingredients

 650 g bloemkoolroosjes
 2 ei
 1 ui
 50 g geraspte kaas
 25 g geraspte Parmezaanse kaas
 25 g Paneermeel (koolhydraatarm)
 handjevol peterselie
 zout en peper naar smaak

Directions

1

2

Benodigdheden

• kom
• oven
• zeef
• blender

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 190 graden. Bekleed een bakplaat met een vel bakpapier en vet deze in met een beetje olijfolie en zet dit opzij.
• Kook de bloemkool in heet water gaar, ongeveer 3-5 minuten. Doe na het koken de bloemkool in een zeef en laat het water uitlekken.
• Snijd de bloemkool met een mes fijn of mix even heel kort in de blender.
• Pak vervolgens een middelgrote kom en doe hierin alle ingrediënten. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
• Vorm met de handen kleine kroketjes (25-35) en plaats deze op de bakplaat met bakpapier.
• Bak de bloemkoolkroketjes 20 minuten in de voorverwarmde oven en draai ze halverwege het bakken even om.
• Haal de bloemkoolkroketjes als ze gaar zijn uit de oven en serveer met je favoriete dipsaus! Zoals onze guacamole

Gezonde bloemkoolkroketjes
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op