×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties2 PortiesVoorber.15 minKooktijd1 uurTotale tijd1 uur 15 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 455
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 22.1g34%
Koolhydraten 44.7g15%
Eiwitten 14.2g29%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 2 personen
300 g zoete aardappelen (liefst oranje, ik had paarse en deze zijn iets minder lekker!)
50 g feta
1 rode ui
1 teen knoflook
30 g groene olijven
30 g zwarte olijven
1 tsp paprikapoeder
1 tsp chilipoeder
2 tbsp olijfolie
Voor de Salade
2 tomaten
30 g gemengde groene en zwarte olijven
1 kleine rode paprika
1 bosuitje
50 g feta
50 g rauw rode bietjes fijngesneden
40 g zongedroogde tomaatjes, fijngesneden

2

Benodigdheden

• Bakpapier
• Aluminium folie
• 1 grote kom
• 1 kleine kom
• Een beetje geduld

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Doe de zoete aardappels los van elkaar in aluminiumfolie en wikkel het er strak omheen
• Prik met een vork wat gaatjes in de aardappels door het folie heen
• Doe de aardappels ongeveer 60 minuten in de oven
• Maak ondertussen de vulling klaar
• Snijd de feta, rode ui, knoflook en olijven fijn en meng deze met de kruiden
• Zet de vulling afgedekt in de koelkast
• Maak dan de salade en doe deze daarna ook achteraf afgedekt in de koelkast
• Als je met een vork makkelijk in de zoete aardappel kan prikken, dan is deze gaar
• Snijd de zoete aardappel in de lengte door de midden en vul deze met je voorbereidde mengsel
• En de salade on the side, enjoy!

Ingredients

Voor 2 personen
 300 g zoete aardappelen (liefst oranje, ik had paarse en deze zijn iets minder lekker!)
 50 g feta
 1 rode ui
 1 teen knoflook
 30 g groene olijven
 30 g zwarte olijven
 1 tsp paprikapoeder
 1 tsp chilipoeder
 2 tbsp olijfolie
Voor de Salade
 2 tomaten
 30 g gemengde groene en zwarte olijven
 1 kleine rode paprika
 1 bosuitje
 50 g feta
 50 g rauw rode bietjes fijngesneden
 40 g zongedroogde tomaatjes, fijngesneden

Directions

1

2

Benodigdheden

• Bakpapier
• Aluminium folie
• 1 grote kom
• 1 kleine kom
• Een beetje geduld

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Doe de zoete aardappels los van elkaar in aluminiumfolie en wikkel het er strak omheen
• Prik met een vork wat gaatjes in de aardappels door het folie heen
• Doe de aardappels ongeveer 60 minuten in de oven
• Maak ondertussen de vulling klaar
• Snijd de feta, rode ui, knoflook en olijven fijn en meng deze met de kruiden
• Zet de vulling afgedekt in de koelkast
• Maak dan de salade en doe deze daarna ook achteraf afgedekt in de koelkast
• Als je met een vork makkelijk in de zoete aardappel kan prikken, dan is deze gaar
• Snijd de zoete aardappel in de lengte door de midden en vul deze met je voorbereidde mengsel
• En de salade on the side, enjoy!

Gevulde zoete aardappel met feta en olijven
  • Deel dit artikel:

Porties2 PortiesVoorber.15 minKooktijd1 uurTotale tijd1 uur 15 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 455
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 22.1g34%
Koolhydraten 44.7g15%
Eiwitten 14.2g29%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 2 personen
300 g zoete aardappelen (liefst oranje, ik had paarse en deze zijn iets minder lekker!)
50 g feta
1 rode ui
1 teen knoflook
30 g groene olijven
30 g zwarte olijven
1 tsp paprikapoeder
1 tsp chilipoeder
2 tbsp olijfolie
Voor de Salade
2 tomaten
30 g gemengde groene en zwarte olijven
1 kleine rode paprika
1 bosuitje
50 g feta
50 g rauw rode bietjes fijngesneden
40 g zongedroogde tomaatjes, fijngesneden

2

Benodigdheden

• Bakpapier
• Aluminium folie
• 1 grote kom
• 1 kleine kom
• Een beetje geduld

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Doe de zoete aardappels los van elkaar in aluminiumfolie en wikkel het er strak omheen
• Prik met een vork wat gaatjes in de aardappels door het folie heen
• Doe de aardappels ongeveer 60 minuten in de oven
• Maak ondertussen de vulling klaar
• Snijd de feta, rode ui, knoflook en olijven fijn en meng deze met de kruiden
• Zet de vulling afgedekt in de koelkast
• Maak dan de salade en doe deze daarna ook achteraf afgedekt in de koelkast
• Als je met een vork makkelijk in de zoete aardappel kan prikken, dan is deze gaar
• Snijd de zoete aardappel in de lengte door de midden en vul deze met je voorbereidde mengsel
• En de salade on the side, enjoy!

Ingredients

Voor 2 personen
 300 g zoete aardappelen (liefst oranje, ik had paarse en deze zijn iets minder lekker!)
 50 g feta
 1 rode ui
 1 teen knoflook
 30 g groene olijven
 30 g zwarte olijven
 1 tsp paprikapoeder
 1 tsp chilipoeder
 2 tbsp olijfolie
Voor de Salade
 2 tomaten
 30 g gemengde groene en zwarte olijven
 1 kleine rode paprika
 1 bosuitje
 50 g feta
 50 g rauw rode bietjes fijngesneden
 40 g zongedroogde tomaatjes, fijngesneden

Directions

1

2

Benodigdheden

• Bakpapier
• Aluminium folie
• 1 grote kom
• 1 kleine kom
• Een beetje geduld

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Doe de zoete aardappels los van elkaar in aluminiumfolie en wikkel het er strak omheen
• Prik met een vork wat gaatjes in de aardappels door het folie heen
• Doe de aardappels ongeveer 60 minuten in de oven
• Maak ondertussen de vulling klaar
• Snijd de feta, rode ui, knoflook en olijven fijn en meng deze met de kruiden
• Zet de vulling afgedekt in de koelkast
• Maak dan de salade en doe deze daarna ook achteraf afgedekt in de koelkast
• Als je met een vork makkelijk in de zoete aardappel kan prikken, dan is deze gaar
• Snijd de zoete aardappel in de lengte door de midden en vul deze met je voorbereidde mengsel
• En de salade on the side, enjoy!

Gevulde zoete aardappel met feta en olijven
  • Deel dit artikel:

Gevulde zoete aardappel met feta en olijven

Porties2 PortiesVoorber.15 minKooktijd1 uurTotale tijd1 uur 15 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 455
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 22.1g34%
Koolhydraten 44.7g15%
Eiwitten 14.2g29%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 2 personen
300 g zoete aardappelen (liefst oranje, ik had paarse en deze zijn iets minder lekker!)
50 g feta
1 rode ui
1 teen knoflook
30 g groene olijven
30 g zwarte olijven
1 tsp paprikapoeder
1 tsp chilipoeder
2 tbsp olijfolie
Voor de Salade
2 tomaten
30 g gemengde groene en zwarte olijven
1 kleine rode paprika
1 bosuitje
50 g feta
50 g rauw rode bietjes fijngesneden
40 g zongedroogde tomaatjes, fijngesneden

2

Benodigdheden

• Bakpapier
• Aluminium folie
• 1 grote kom
• 1 kleine kom
• Een beetje geduld

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Doe de zoete aardappels los van elkaar in aluminiumfolie en wikkel het er strak omheen
• Prik met een vork wat gaatjes in de aardappels door het folie heen
• Doe de aardappels ongeveer 60 minuten in de oven
• Maak ondertussen de vulling klaar
• Snijd de feta, rode ui, knoflook en olijven fijn en meng deze met de kruiden
• Zet de vulling afgedekt in de koelkast
• Maak dan de salade en doe deze daarna ook achteraf afgedekt in de koelkast
• Als je met een vork makkelijk in de zoete aardappel kan prikken, dan is deze gaar
• Snijd de zoete aardappel in de lengte door de midden en vul deze met je voorbereidde mengsel
• En de salade on the side, enjoy!

Ingredients

Voor 2 personen
 300 g zoete aardappelen (liefst oranje, ik had paarse en deze zijn iets minder lekker!)
 50 g feta
 1 rode ui
 1 teen knoflook
 30 g groene olijven
 30 g zwarte olijven
 1 tsp paprikapoeder
 1 tsp chilipoeder
 2 tbsp olijfolie
Voor de Salade
 2 tomaten
 30 g gemengde groene en zwarte olijven
 1 kleine rode paprika
 1 bosuitje
 50 g feta
 50 g rauw rode bietjes fijngesneden
 40 g zongedroogde tomaatjes, fijngesneden

Directions

1

2

Benodigdheden

• Bakpapier
• Aluminium folie
• 1 grote kom
• 1 kleine kom
• Een beetje geduld

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Doe de zoete aardappels los van elkaar in aluminiumfolie en wikkel het er strak omheen
• Prik met een vork wat gaatjes in de aardappels door het folie heen
• Doe de aardappels ongeveer 60 minuten in de oven
• Maak ondertussen de vulling klaar
• Snijd de feta, rode ui, knoflook en olijven fijn en meng deze met de kruiden
• Zet de vulling afgedekt in de koelkast
• Maak dan de salade en doe deze daarna ook achteraf afgedekt in de koelkast
• Als je met een vork makkelijk in de zoete aardappel kan prikken, dan is deze gaar
• Snijd de zoete aardappel in de lengte door de midden en vul deze met je voorbereidde mengsel
• En de salade on the side, enjoy!

Gevulde zoete aardappel met feta en olijven
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

  Subscribe  
Abonneren op