×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties2 PortiesVoorber.10 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 290
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 10.8g17%
Koolhydraten 20.9g7%
Eiwitten 24.1g49%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

2 komkommers
1 rode ui
1 paprika
2 stengels bleekselderij
4 tomaten
2 lente ui
1 blik tonijn (op water)
2 tbsp mayonaise

2

Benodigdheden

• Snijplank
• Mes
• Mengkom
• Spatel

3

Bereidingswijze

• Was de komkommers, snij de uiteinden er vanaf en halveer de komkommer in de lengte.
• Doormiddel van een lepel kan je de binnen kant van de komkommer weg schrapen.
• Snij de rode ui, paprika, bleekselderij, lente uitjes in kleine stukjes en doe dit samen in een kom.
• Laat de tonijn uitlekken. Meng deze ook met de rest van de ingrediënten en voeg de citroensap en mayonaise toe en naar wens peper en zout.
• Nu kan je de komkommer vullen met het mengsel
• Eetsmakelijk!

Ingredients

 2 komkommers
 1 rode ui
 1 paprika
 2 stengels bleekselderij
 4 tomaten
 2 lente ui
 1 blik tonijn (op water)
 2 tbsp mayonaise

Directions

1

2

Benodigdheden

• Snijplank
• Mes
• Mengkom
• Spatel

2

3

Bereidingswijze

• Was de komkommers, snij de uiteinden er vanaf en halveer de komkommer in de lengte.
• Doormiddel van een lepel kan je de binnen kant van de komkommer weg schrapen.
• Snij de rode ui, paprika, bleekselderij, lente uitjes in kleine stukjes en doe dit samen in een kom.
• Laat de tonijn uitlekken. Meng deze ook met de rest van de ingrediënten en voeg de citroensap en mayonaise toe en naar wens peper en zout.
• Nu kan je de komkommer vullen met het mengsel
• Eetsmakelijk!

Gevulde komkommers
  • Deel dit artikel:

Porties2 PortiesVoorber.10 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 290
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 10.8g17%
Koolhydraten 20.9g7%
Eiwitten 24.1g49%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

2 komkommers
1 rode ui
1 paprika
2 stengels bleekselderij
4 tomaten
2 lente ui
1 blik tonijn (op water)
2 tbsp mayonaise

2

Benodigdheden

• Snijplank
• Mes
• Mengkom
• Spatel

3

Bereidingswijze

• Was de komkommers, snij de uiteinden er vanaf en halveer de komkommer in de lengte.
• Doormiddel van een lepel kan je de binnen kant van de komkommer weg schrapen.
• Snij de rode ui, paprika, bleekselderij, lente uitjes in kleine stukjes en doe dit samen in een kom.
• Laat de tonijn uitlekken. Meng deze ook met de rest van de ingrediënten en voeg de citroensap en mayonaise toe en naar wens peper en zout.
• Nu kan je de komkommer vullen met het mengsel
• Eetsmakelijk!

Ingredients

 2 komkommers
 1 rode ui
 1 paprika
 2 stengels bleekselderij
 4 tomaten
 2 lente ui
 1 blik tonijn (op water)
 2 tbsp mayonaise

Directions

1

2

Benodigdheden

• Snijplank
• Mes
• Mengkom
• Spatel

2

3

Bereidingswijze

• Was de komkommers, snij de uiteinden er vanaf en halveer de komkommer in de lengte.
• Doormiddel van een lepel kan je de binnen kant van de komkommer weg schrapen.
• Snij de rode ui, paprika, bleekselderij, lente uitjes in kleine stukjes en doe dit samen in een kom.
• Laat de tonijn uitlekken. Meng deze ook met de rest van de ingrediënten en voeg de citroensap en mayonaise toe en naar wens peper en zout.
• Nu kan je de komkommer vullen met het mengsel
• Eetsmakelijk!

Gevulde komkommers
  • Deel dit artikel:

Gevulde komkommers

Porties2 PortiesVoorber.10 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 290
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 10.8g17%
Koolhydraten 20.9g7%
Eiwitten 24.1g49%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

2 komkommers
1 rode ui
1 paprika
2 stengels bleekselderij
4 tomaten
2 lente ui
1 blik tonijn (op water)
2 tbsp mayonaise

2

Benodigdheden

• Snijplank
• Mes
• Mengkom
• Spatel

3

Bereidingswijze

• Was de komkommers, snij de uiteinden er vanaf en halveer de komkommer in de lengte.
• Doormiddel van een lepel kan je de binnen kant van de komkommer weg schrapen.
• Snij de rode ui, paprika, bleekselderij, lente uitjes in kleine stukjes en doe dit samen in een kom.
• Laat de tonijn uitlekken. Meng deze ook met de rest van de ingrediënten en voeg de citroensap en mayonaise toe en naar wens peper en zout.
• Nu kan je de komkommer vullen met het mengsel
• Eetsmakelijk!

Ingredients

 2 komkommers
 1 rode ui
 1 paprika
 2 stengels bleekselderij
 4 tomaten
 2 lente ui
 1 blik tonijn (op water)
 2 tbsp mayonaise

Directions

1

2

Benodigdheden

• Snijplank
• Mes
• Mengkom
• Spatel

2

3

Bereidingswijze

• Was de komkommers, snij de uiteinden er vanaf en halveer de komkommer in de lengte.
• Doormiddel van een lepel kan je de binnen kant van de komkommer weg schrapen.
• Snij de rode ui, paprika, bleekselderij, lente uitjes in kleine stukjes en doe dit samen in een kom.
• Laat de tonijn uitlekken. Meng deze ook met de rest van de ingrediënten en voeg de citroensap en mayonaise toe en naar wens peper en zout.
• Nu kan je de komkommer vullen met het mengsel
• Eetsmakelijk!

Gevulde komkommers
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

  Subscribe  
Abonneren op