×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Gevulde andijvie stampot
Porties3 PortiesVoorber.10 minKooktijd30 minTotale tijd40 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 portie andijvie

Porties 3


Per portie
Calorieën 394
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 4.1g7%
Koolhydraten 66.1g23%
Eiwitten 22g44%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 kg kruimige aardappels
400 g rauwe andijvie
175 g vegetarische kruimgehakt van Jumbo
1 rode paprika
250 g champignons
1 el olijfolie

2

Benodigdheden

• wok of koekenpan
• Mes
• Kookmuts
• Stamper

3

Bereidingswijze

• Schil de aardappelen en zet deze op het vuur, om te kijken of ze gaar zijn kan je af en toe met je vork in de aardappels prikken. Glijd de vork makkelijk in de aardappel? Dan is hij gaar.
• Doe ondertussen de paprika en champignons klein snijden.
• Doe een beetje olijfolie of een ander bakvet in een koekenpan of wok en doe hier de paprika en champignons in. Laat dit 5 minuten bakken en roer af en toe.
• Voeg het vegetarisch gehakt toe aan de champignons en paprika.
• laat dit vervolgens 5 minuten warm worden.
• Stamp je gare aardappels samen met de rauwe andijvie.
• Voeg nu het gehakt mengsel erdoorheen
• Breng op smaak met een beetje peper en zout.

Word je stampot niet smeuïg? Voeg dan een scheutje olijfolie of melk toe aan de stampot.

Enjoy!

Ingredients

 1 kg kruimige aardappels
 400 g rauwe andijvie
 175 g vegetarische kruimgehakt van Jumbo
 1 rode paprika
 250 g champignons
 1 el olijfolie

Directions

1

2

Benodigdheden

• wok of koekenpan
• Mes
• Kookmuts
• Stamper

2

3

Bereidingswijze

• Schil de aardappelen en zet deze op het vuur, om te kijken of ze gaar zijn kan je af en toe met je vork in de aardappels prikken. Glijd de vork makkelijk in de aardappel? Dan is hij gaar.
• Doe ondertussen de paprika en champignons klein snijden.
• Doe een beetje olijfolie of een ander bakvet in een koekenpan of wok en doe hier de paprika en champignons in. Laat dit 5 minuten bakken en roer af en toe.
• Voeg het vegetarisch gehakt toe aan de champignons en paprika.
• laat dit vervolgens 5 minuten warm worden.
• Stamp je gare aardappels samen met de rauwe andijvie.
• Voeg nu het gehakt mengsel erdoorheen
• Breng op smaak met een beetje peper en zout.

Word je stampot niet smeuïg? Voeg dan een scheutje olijfolie of melk toe aan de stampot.

Enjoy!

Gevulde andijviestamppot
Gevulde andijvie stampot
  • Deel dit artikel:

Gevulde andijvie stampot
Porties3 PortiesVoorber.10 minKooktijd30 minTotale tijd40 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 portie andijvie

Porties 3


Per portie
Calorieën 394
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 4.1g7%
Koolhydraten 66.1g23%
Eiwitten 22g44%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 kg kruimige aardappels
400 g rauwe andijvie
175 g vegetarische kruimgehakt van Jumbo
1 rode paprika
250 g champignons
1 el olijfolie

2

Benodigdheden

• wok of koekenpan
• Mes
• Kookmuts
• Stamper

3

Bereidingswijze

• Schil de aardappelen en zet deze op het vuur, om te kijken of ze gaar zijn kan je af en toe met je vork in de aardappels prikken. Glijd de vork makkelijk in de aardappel? Dan is hij gaar.
• Doe ondertussen de paprika en champignons klein snijden.
• Doe een beetje olijfolie of een ander bakvet in een koekenpan of wok en doe hier de paprika en champignons in. Laat dit 5 minuten bakken en roer af en toe.
• Voeg het vegetarisch gehakt toe aan de champignons en paprika.
• laat dit vervolgens 5 minuten warm worden.
• Stamp je gare aardappels samen met de rauwe andijvie.
• Voeg nu het gehakt mengsel erdoorheen
• Breng op smaak met een beetje peper en zout.

Word je stampot niet smeuïg? Voeg dan een scheutje olijfolie of melk toe aan de stampot.

Enjoy!

Ingredients

 1 kg kruimige aardappels
 400 g rauwe andijvie
 175 g vegetarische kruimgehakt van Jumbo
 1 rode paprika
 250 g champignons
 1 el olijfolie

Directions

1

2

Benodigdheden

• wok of koekenpan
• Mes
• Kookmuts
• Stamper

2

3

Bereidingswijze

• Schil de aardappelen en zet deze op het vuur, om te kijken of ze gaar zijn kan je af en toe met je vork in de aardappels prikken. Glijd de vork makkelijk in de aardappel? Dan is hij gaar.
• Doe ondertussen de paprika en champignons klein snijden.
• Doe een beetje olijfolie of een ander bakvet in een koekenpan of wok en doe hier de paprika en champignons in. Laat dit 5 minuten bakken en roer af en toe.
• Voeg het vegetarisch gehakt toe aan de champignons en paprika.
• laat dit vervolgens 5 minuten warm worden.
• Stamp je gare aardappels samen met de rauwe andijvie.
• Voeg nu het gehakt mengsel erdoorheen
• Breng op smaak met een beetje peper en zout.

Word je stampot niet smeuïg? Voeg dan een scheutje olijfolie of melk toe aan de stampot.

Enjoy!

Gevulde andijviestamppot
Gevulde andijvie stampot
  • Deel dit artikel:

Gevulde andijviestamppot

Gevulde andijvie stampot
Porties3 PortiesVoorber.10 minKooktijd30 minTotale tijd40 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 portie andijvie

Porties 3


Per portie
Calorieën 394
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 4.1g7%
Koolhydraten 66.1g23%
Eiwitten 22g44%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 kg kruimige aardappels
400 g rauwe andijvie
175 g vegetarische kruimgehakt van Jumbo
1 rode paprika
250 g champignons
1 el olijfolie

2

Benodigdheden

• wok of koekenpan
• Mes
• Kookmuts
• Stamper

3

Bereidingswijze

• Schil de aardappelen en zet deze op het vuur, om te kijken of ze gaar zijn kan je af en toe met je vork in de aardappels prikken. Glijd de vork makkelijk in de aardappel? Dan is hij gaar.
• Doe ondertussen de paprika en champignons klein snijden.
• Doe een beetje olijfolie of een ander bakvet in een koekenpan of wok en doe hier de paprika en champignons in. Laat dit 5 minuten bakken en roer af en toe.
• Voeg het vegetarisch gehakt toe aan de champignons en paprika.
• laat dit vervolgens 5 minuten warm worden.
• Stamp je gare aardappels samen met de rauwe andijvie.
• Voeg nu het gehakt mengsel erdoorheen
• Breng op smaak met een beetje peper en zout.

Word je stampot niet smeuïg? Voeg dan een scheutje olijfolie of melk toe aan de stampot.

Enjoy!

Ingredients

 1 kg kruimige aardappels
 400 g rauwe andijvie
 175 g vegetarische kruimgehakt van Jumbo
 1 rode paprika
 250 g champignons
 1 el olijfolie

Directions

1

2

Benodigdheden

• wok of koekenpan
• Mes
• Kookmuts
• Stamper

2

3

Bereidingswijze

• Schil de aardappelen en zet deze op het vuur, om te kijken of ze gaar zijn kan je af en toe met je vork in de aardappels prikken. Glijd de vork makkelijk in de aardappel? Dan is hij gaar.
• Doe ondertussen de paprika en champignons klein snijden.
• Doe een beetje olijfolie of een ander bakvet in een koekenpan of wok en doe hier de paprika en champignons in. Laat dit 5 minuten bakken en roer af en toe.
• Voeg het vegetarisch gehakt toe aan de champignons en paprika.
• laat dit vervolgens 5 minuten warm worden.
• Stamp je gare aardappels samen met de rauwe andijvie.
• Voeg nu het gehakt mengsel erdoorheen
• Breng op smaak met een beetje peper en zout.

Word je stampot niet smeuïg? Voeg dan een scheutje olijfolie of melk toe aan de stampot.

Enjoy!

Gevulde andijviestamppot
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

  Subscribe  
Abonneren op