
Portie grootte 1 portie andijvie
Porties 3
- Per portie
- Calorieën 394
- % Dagelijkse Hoeveelheid *
- Vetten 4.1g7%
- Koolhydraten 66.1g23%
- Eiwitten 22g44%
* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
1
2
Benodigdheden
• wok of koekenpan
• Mes
• Kookmuts
• Stamper
3
Bereidingswijze
• Schil de aardappelen en zet deze op het vuur, om te kijken of ze gaar zijn kan je af en toe met je vork in de aardappels prikken. Glijd de vork makkelijk in de aardappel? Dan is hij gaar.
• Doe ondertussen de paprika en champignons klein snijden.
• Doe een beetje olijfolie of een ander bakvet in een koekenpan of wok en doe hier de paprika en champignons in. Laat dit 5 minuten bakken en roer af en toe.
• Voeg het vegetarisch gehakt toe aan de champignons en paprika.
• laat dit vervolgens 5 minuten warm worden.
• Stamp je gare aardappels samen met de rauwe andijvie.
• Voeg nu het gehakt mengsel erdoorheen
• Breng op smaak met een beetje peper en zout.
Word je stampot niet smeuïg? Voeg dan een scheutje olijfolie of melk toe aan de stampot.
Enjoy!
Ingredients
Directions
2
Benodigdheden
• wok of koekenpan
• Mes
• Kookmuts
• Stamper
3
Bereidingswijze
• Schil de aardappelen en zet deze op het vuur, om te kijken of ze gaar zijn kan je af en toe met je vork in de aardappels prikken. Glijd de vork makkelijk in de aardappel? Dan is hij gaar.
• Doe ondertussen de paprika en champignons klein snijden.
• Doe een beetje olijfolie of een ander bakvet in een koekenpan of wok en doe hier de paprika en champignons in. Laat dit 5 minuten bakken en roer af en toe.
• Voeg het vegetarisch gehakt toe aan de champignons en paprika.
• laat dit vervolgens 5 minuten warm worden.
• Stamp je gare aardappels samen met de rauwe andijvie.
• Voeg nu het gehakt mengsel erdoorheen
• Breng op smaak met een beetje peper en zout.
Word je stampot niet smeuïg? Voeg dan een scheutje olijfolie of melk toe aan de stampot.
Enjoy!