
Porties 2
- Per portie
- Calorieën 206
- % Dagelijkse Hoeveelheid *
- Vetten 14.9g23%
- Koolhydraten 13.7g5%
- Eiwitten 7.3g15%
* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
1
2
Benodigdheden
• Oven
• Ovenschaal
• Snijplank
• Mes
3
Bereidingswijze
• Verwarm de oven voor op 200 graden.
• Snijd de ui in dunne halve ringen, en snijd de feta in kleine blokjes. Eventueel kun je de feta ook met je vingers verkruimelen.
• Verdeel de pompoenblokjes over een met bakpapier beklede bakplaat en strooi hier de ui en feta bij.
• Pluk de tijm en sprenkel de blaadjes over de pompoen. Druppel daarna de eetlepel olie erover, gevolgd door wat peper en zout naar smaak.
• Schuif de bakplaat in de oven en rooster het geheel voor 25-35 minuten op 200 graden.
• Rooster ondertussen in een pan zonder olie de pijnboompitten. De pijnboompitten bakken we apart om te voorkomen dat ze een beetje zompig worden tussen de pompoen, aangezien er wat vocht vrij komt.
• Zodra de pompoen klaar is kun je de pijnboompitten toevoegen, om daarna direct te serveren.
• Eet smakelijk!
Ingredients
Directions
2
Benodigdheden
• Oven
• Ovenschaal
• Snijplank
• Mes
3
Bereidingswijze
• Verwarm de oven voor op 200 graden.
• Snijd de ui in dunne halve ringen, en snijd de feta in kleine blokjes. Eventueel kun je de feta ook met je vingers verkruimelen.
• Verdeel de pompoenblokjes over een met bakpapier beklede bakplaat en strooi hier de ui en feta bij.
• Pluk de tijm en sprenkel de blaadjes over de pompoen. Druppel daarna de eetlepel olie erover, gevolgd door wat peper en zout naar smaak.
• Schuif de bakplaat in de oven en rooster het geheel voor 25-35 minuten op 200 graden.
• Rooster ondertussen in een pan zonder olie de pijnboompitten. De pijnboompitten bakken we apart om te voorkomen dat ze een beetje zompig worden tussen de pompoen, aangezien er wat vocht vrij komt.
• Zodra de pompoen klaar is kun je de pijnboompitten toevoegen, om daarna direct te serveren.
• Eet smakelijk!
Reageer op dit artikel