×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties2 PortiesVoorber.5 minKooktijd30 minTotale tijd35 min
Voedingswaarde

Porties 2


Per portie
Calorieën 206
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 14.9g23%
Koolhydraten 13.7g5%
Eiwitten 7.3g15%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

400 g pompoenblokjes
50 g feta 10% vet
een paar takjes verse tijm
15 g pijnboompitjes
1 el olijfolie
1 rode ui

2

Benodigdheden

• Oven
• Ovenschaal
• Snijplank
• Mes

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden.
• Snijd de ui in dunne halve ringen, en snijd de feta in kleine blokjes. Eventueel kun je de feta ook met je vingers verkruimelen.
• Verdeel de pompoenblokjes over een met bakpapier beklede bakplaat en strooi hier de ui en feta bij.
• Pluk de tijm en sprenkel de blaadjes over de pompoen. Druppel daarna de eetlepel olie erover, gevolgd door wat peper en zout naar smaak.
• Schuif de bakplaat in de oven en rooster het geheel voor 25-35 minuten op 200 graden.
• Rooster ondertussen in een pan zonder olie de pijnboompitten. De pijnboompitten bakken we apart om te voorkomen dat ze een beetje zompig worden tussen de pompoen, aangezien er wat vocht vrij komt.
• Zodra de pompoen klaar is kun je de pijnboompitten toevoegen, om daarna direct te serveren.
• Eet smakelijk!

Ingredients

 400 g pompoenblokjes
 50 g feta 10% vet
 een paar takjes verse tijm
 15 g pijnboompitjes
 1 el olijfolie
 1 rode ui

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Ovenschaal
• Snijplank
• Mes

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden.
• Snijd de ui in dunne halve ringen, en snijd de feta in kleine blokjes. Eventueel kun je de feta ook met je vingers verkruimelen.
• Verdeel de pompoenblokjes over een met bakpapier beklede bakplaat en strooi hier de ui en feta bij.
• Pluk de tijm en sprenkel de blaadjes over de pompoen. Druppel daarna de eetlepel olie erover, gevolgd door wat peper en zout naar smaak.
• Schuif de bakplaat in de oven en rooster het geheel voor 25-35 minuten op 200 graden.
• Rooster ondertussen in een pan zonder olie de pijnboompitten. De pijnboompitten bakken we apart om te voorkomen dat ze een beetje zompig worden tussen de pompoen, aangezien er wat vocht vrij komt.
• Zodra de pompoen klaar is kun je de pijnboompitten toevoegen, om daarna direct te serveren.
• Eet smakelijk!

Geroosterde pompoen met feta uit de oven
  • Deel dit artikel:

Porties2 PortiesVoorber.5 minKooktijd30 minTotale tijd35 min
Voedingswaarde

Porties 2


Per portie
Calorieën 206
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 14.9g23%
Koolhydraten 13.7g5%
Eiwitten 7.3g15%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

400 g pompoenblokjes
50 g feta 10% vet
een paar takjes verse tijm
15 g pijnboompitjes
1 el olijfolie
1 rode ui

2

Benodigdheden

• Oven
• Ovenschaal
• Snijplank
• Mes

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden.
• Snijd de ui in dunne halve ringen, en snijd de feta in kleine blokjes. Eventueel kun je de feta ook met je vingers verkruimelen.
• Verdeel de pompoenblokjes over een met bakpapier beklede bakplaat en strooi hier de ui en feta bij.
• Pluk de tijm en sprenkel de blaadjes over de pompoen. Druppel daarna de eetlepel olie erover, gevolgd door wat peper en zout naar smaak.
• Schuif de bakplaat in de oven en rooster het geheel voor 25-35 minuten op 200 graden.
• Rooster ondertussen in een pan zonder olie de pijnboompitten. De pijnboompitten bakken we apart om te voorkomen dat ze een beetje zompig worden tussen de pompoen, aangezien er wat vocht vrij komt.
• Zodra de pompoen klaar is kun je de pijnboompitten toevoegen, om daarna direct te serveren.
• Eet smakelijk!

Ingredients

 400 g pompoenblokjes
 50 g feta 10% vet
 een paar takjes verse tijm
 15 g pijnboompitjes
 1 el olijfolie
 1 rode ui

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Ovenschaal
• Snijplank
• Mes

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden.
• Snijd de ui in dunne halve ringen, en snijd de feta in kleine blokjes. Eventueel kun je de feta ook met je vingers verkruimelen.
• Verdeel de pompoenblokjes over een met bakpapier beklede bakplaat en strooi hier de ui en feta bij.
• Pluk de tijm en sprenkel de blaadjes over de pompoen. Druppel daarna de eetlepel olie erover, gevolgd door wat peper en zout naar smaak.
• Schuif de bakplaat in de oven en rooster het geheel voor 25-35 minuten op 200 graden.
• Rooster ondertussen in een pan zonder olie de pijnboompitten. De pijnboompitten bakken we apart om te voorkomen dat ze een beetje zompig worden tussen de pompoen, aangezien er wat vocht vrij komt.
• Zodra de pompoen klaar is kun je de pijnboompitten toevoegen, om daarna direct te serveren.
• Eet smakelijk!

Geroosterde pompoen met feta uit de oven
  • Deel dit artikel:

Geroosterde pompoen met feta uit de oven

Porties2 PortiesVoorber.5 minKooktijd30 minTotale tijd35 min
Voedingswaarde

Porties 2


Per portie
Calorieën 206
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 14.9g23%
Koolhydraten 13.7g5%
Eiwitten 7.3g15%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

400 g pompoenblokjes
50 g feta 10% vet
een paar takjes verse tijm
15 g pijnboompitjes
1 el olijfolie
1 rode ui

2

Benodigdheden

• Oven
• Ovenschaal
• Snijplank
• Mes

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden.
• Snijd de ui in dunne halve ringen, en snijd de feta in kleine blokjes. Eventueel kun je de feta ook met je vingers verkruimelen.
• Verdeel de pompoenblokjes over een met bakpapier beklede bakplaat en strooi hier de ui en feta bij.
• Pluk de tijm en sprenkel de blaadjes over de pompoen. Druppel daarna de eetlepel olie erover, gevolgd door wat peper en zout naar smaak.
• Schuif de bakplaat in de oven en rooster het geheel voor 25-35 minuten op 200 graden.
• Rooster ondertussen in een pan zonder olie de pijnboompitten. De pijnboompitten bakken we apart om te voorkomen dat ze een beetje zompig worden tussen de pompoen, aangezien er wat vocht vrij komt.
• Zodra de pompoen klaar is kun je de pijnboompitten toevoegen, om daarna direct te serveren.
• Eet smakelijk!

Ingredients

 400 g pompoenblokjes
 50 g feta 10% vet
 een paar takjes verse tijm
 15 g pijnboompitjes
 1 el olijfolie
 1 rode ui

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Ovenschaal
• Snijplank
• Mes

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden.
• Snijd de ui in dunne halve ringen, en snijd de feta in kleine blokjes. Eventueel kun je de feta ook met je vingers verkruimelen.
• Verdeel de pompoenblokjes over een met bakpapier beklede bakplaat en strooi hier de ui en feta bij.
• Pluk de tijm en sprenkel de blaadjes over de pompoen. Druppel daarna de eetlepel olie erover, gevolgd door wat peper en zout naar smaak.
• Schuif de bakplaat in de oven en rooster het geheel voor 25-35 minuten op 200 graden.
• Rooster ondertussen in een pan zonder olie de pijnboompitten. De pijnboompitten bakken we apart om te voorkomen dat ze een beetje zompig worden tussen de pompoen, aangezien er wat vocht vrij komt.
• Zodra de pompoen klaar is kun je de pijnboompitten toevoegen, om daarna direct te serveren.
• Eet smakelijk!

Geroosterde pompoen met feta uit de oven
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.