×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Porties4 PortiesVoorber.5 minKooktijd5 minTotale tijd10 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 kom

Porties 4


Per portie
Calorieën 180
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 10g16%
Koolhydraten 18g6%
Eiwitten 3g6%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

2 grote romatomaten
1 rode paprika
¼ komkommer
2 teentjes knoflook
½ sjalot
2 theelepels verse geraspte gember
2 sneetjes volkoren brood
40 ml olijfolie
1 eetlepel rode wijnazijn
¼ theelepel zwarte peper
200 ml water
Garnering: verse of gedroogde basilicum

2

Benodigdheden

• keukenmachine of staafmixer

3

Bereidingswijze

• Snijd de sjalot, knoflook, tomaten, rode paprika en komkommer grof
• Scheur de sneetjes brood in kleinere stukken
• Pureer bovenstaande ingrediënten in een keukenmachine of met behulp van een staafmixer
• Voeg de olijfolie, rode wijnazijn, gember en peper toe en pureer tot een gladde massa
• Voeg zo nodig water toe
• Serveer in een kom of in een glas en garneer met verse of gedroogde basilicum

TIP! Zet voor extra smaak de gazpacho minimaal 2 uur in de koelkast

Ingredients

 2 grote romatomaten
 1 rode paprika
 ¼ komkommer
 2 teentjes knoflook
 ½ sjalot
 2 theelepels verse geraspte gember
 2 sneetjes volkoren brood
 40 ml olijfolie
 1 eetlepel rode wijnazijn
 ¼ theelepel zwarte peper
 200 ml water
 Garnering: verse of gedroogde basilicum

Directions

1

2

Benodigdheden

• keukenmachine of staafmixer

2

3

Bereidingswijze

• Snijd de sjalot, knoflook, tomaten, rode paprika en komkommer grof
• Scheur de sneetjes brood in kleinere stukken
• Pureer bovenstaande ingrediënten in een keukenmachine of met behulp van een staafmixer
• Voeg de olijfolie, rode wijnazijn, gember en peper toe en pureer tot een gladde massa
• Voeg zo nodig water toe
• Serveer in een kom of in een glas en garneer met verse of gedroogde basilicum

TIP! Zet voor extra smaak de gazpacho minimaal 2 uur in de koelkast

Gazpacho
  • Deel dit artikel:

Porties4 PortiesVoorber.5 minKooktijd5 minTotale tijd10 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 kom

Porties 4


Per portie
Calorieën 180
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 10g16%
Koolhydraten 18g6%
Eiwitten 3g6%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

2 grote romatomaten
1 rode paprika
¼ komkommer
2 teentjes knoflook
½ sjalot
2 theelepels verse geraspte gember
2 sneetjes volkoren brood
40 ml olijfolie
1 eetlepel rode wijnazijn
¼ theelepel zwarte peper
200 ml water
Garnering: verse of gedroogde basilicum

2

Benodigdheden

• keukenmachine of staafmixer

3

Bereidingswijze

• Snijd de sjalot, knoflook, tomaten, rode paprika en komkommer grof
• Scheur de sneetjes brood in kleinere stukken
• Pureer bovenstaande ingrediënten in een keukenmachine of met behulp van een staafmixer
• Voeg de olijfolie, rode wijnazijn, gember en peper toe en pureer tot een gladde massa
• Voeg zo nodig water toe
• Serveer in een kom of in een glas en garneer met verse of gedroogde basilicum

TIP! Zet voor extra smaak de gazpacho minimaal 2 uur in de koelkast

Ingredients

 2 grote romatomaten
 1 rode paprika
 ¼ komkommer
 2 teentjes knoflook
 ½ sjalot
 2 theelepels verse geraspte gember
 2 sneetjes volkoren brood
 40 ml olijfolie
 1 eetlepel rode wijnazijn
 ¼ theelepel zwarte peper
 200 ml water
 Garnering: verse of gedroogde basilicum

Directions

1

2

Benodigdheden

• keukenmachine of staafmixer

2

3

Bereidingswijze

• Snijd de sjalot, knoflook, tomaten, rode paprika en komkommer grof
• Scheur de sneetjes brood in kleinere stukken
• Pureer bovenstaande ingrediënten in een keukenmachine of met behulp van een staafmixer
• Voeg de olijfolie, rode wijnazijn, gember en peper toe en pureer tot een gladde massa
• Voeg zo nodig water toe
• Serveer in een kom of in een glas en garneer met verse of gedroogde basilicum

TIP! Zet voor extra smaak de gazpacho minimaal 2 uur in de koelkast

Gazpacho
  • Deel dit artikel:

Gazpacho

Porties4 PortiesVoorber.5 minKooktijd5 minTotale tijd10 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 kom

Porties 4


Per portie
Calorieën 180
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 10g16%
Koolhydraten 18g6%
Eiwitten 3g6%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

2 grote romatomaten
1 rode paprika
¼ komkommer
2 teentjes knoflook
½ sjalot
2 theelepels verse geraspte gember
2 sneetjes volkoren brood
40 ml olijfolie
1 eetlepel rode wijnazijn
¼ theelepel zwarte peper
200 ml water
Garnering: verse of gedroogde basilicum

2

Benodigdheden

• keukenmachine of staafmixer

3

Bereidingswijze

• Snijd de sjalot, knoflook, tomaten, rode paprika en komkommer grof
• Scheur de sneetjes brood in kleinere stukken
• Pureer bovenstaande ingrediënten in een keukenmachine of met behulp van een staafmixer
• Voeg de olijfolie, rode wijnazijn, gember en peper toe en pureer tot een gladde massa
• Voeg zo nodig water toe
• Serveer in een kom of in een glas en garneer met verse of gedroogde basilicum

TIP! Zet voor extra smaak de gazpacho minimaal 2 uur in de koelkast

Ingredients

 2 grote romatomaten
 1 rode paprika
 ¼ komkommer
 2 teentjes knoflook
 ½ sjalot
 2 theelepels verse geraspte gember
 2 sneetjes volkoren brood
 40 ml olijfolie
 1 eetlepel rode wijnazijn
 ¼ theelepel zwarte peper
 200 ml water
 Garnering: verse of gedroogde basilicum

Directions

1

2

Benodigdheden

• keukenmachine of staafmixer

2

3

Bereidingswijze

• Snijd de sjalot, knoflook, tomaten, rode paprika en komkommer grof
• Scheur de sneetjes brood in kleinere stukken
• Pureer bovenstaande ingrediënten in een keukenmachine of met behulp van een staafmixer
• Voeg de olijfolie, rode wijnazijn, gember en peper toe en pureer tot een gladde massa
• Voeg zo nodig water toe
• Serveer in een kom of in een glas en garneer met verse of gedroogde basilicum

TIP! Zet voor extra smaak de gazpacho minimaal 2 uur in de koelkast

Gazpacho
  • Deel dit recept: