
Portie grootte 1 kom
Porties 4
- Per portie
- Calorieën 180
- % Dagelijkse Hoeveelheid *
- Vetten 10g16%
- Koolhydraten 18g6%
- Eiwitten 3g6%
* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
1
2
Benodigdheden
• keukenmachine of staafmixer
3
Bereidingswijze
• Snijd de sjalot, knoflook, tomaten, rode paprika en komkommer grof
• Scheur de sneetjes brood in kleinere stukken
• Pureer bovenstaande ingrediënten in een keukenmachine of met behulp van een staafmixer
• Voeg de olijfolie, rode wijnazijn, gember en peper toe en pureer tot een gladde massa
• Voeg zo nodig water toe
• Serveer in een kom of in een glas en garneer met verse of gedroogde basilicum
TIP! Zet voor extra smaak de gazpacho minimaal 2 uur in de koelkast
Ingredients
Directions
2
Benodigdheden
• keukenmachine of staafmixer
3
Bereidingswijze
• Snijd de sjalot, knoflook, tomaten, rode paprika en komkommer grof
• Scheur de sneetjes brood in kleinere stukken
• Pureer bovenstaande ingrediënten in een keukenmachine of met behulp van een staafmixer
• Voeg de olijfolie, rode wijnazijn, gember en peper toe en pureer tot een gladde massa
• Voeg zo nodig water toe
• Serveer in een kom of in een glas en garneer met verse of gedroogde basilicum
TIP! Zet voor extra smaak de gazpacho minimaal 2 uur in de koelkast