×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Porties2 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 448
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 18.7g29%
Koolhydraten 36.2g13%
Eiwitten 30g60%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

½ bloemkool
100 g sperziebonen
100 g wortel
1 bosuitje
100 g ongekookte basmatirijst
150 g tofu
2 gekookte eieren
1,50 tbsp pindakaas
1 ui
1 teentje knoflook
150 ml amandelmelk ongezoet
½ tsp sambal
1 tbsp ketjap

2

Benodigdheden

• Oven
• Grote pan
• 2 steelpannetjes

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Haal de tofu uit de verpakking en laat deze goed uitlekken, het liefst even goed uitknijpen en daarna in een schone theedoek wikkelen en nogmaals goed uitdrukken tot er bijna geen water meer uitkomt
• Snijd de tofu ik blokjes en marineer deze in 2 el sojasaus
• Verdeel de blokjes over een bakpapiertje op een bakplaat en doe de tofublokjes voor 25 minuten in de oven. Controleer regelmatig en rol ze af en toe om zodat ze niet verbranden
• Zet de grote pan op met water en breng het aan de kook
• Snijd intussen de bloemkool, sperziebonen en wortel fijn
• Zet een steelpannetje met water voor de rijst en voor het koken van de eieren op
• Kook eerst de bloemkool gaar in 5 minuten in de pan en haal het er dan uit, kook daarna de sperziebonen samen met de wortels ook ongeveer 10 minuten in kokend water.
• De groenten moeten nog knapperig zijn
• Zet de groenten even apart
• Kook de rijst volgens de verpakking
• Kook de eieren zoals je ze lekker vindt
• Maak een van de steelpannetjes schoon en doe hierin een klein beetje olijfolie
• Snipper de ui en knoflook en fruit deze aan in het steelpannetje
• Voeg er nu de pindakaas, amandelmelk, sambal en ketjap aan toe
• Zet het vuur niet te hoog, dan brandt de pindasaus snel aan
• Verdeel de rijst over de borden en doe dit ook voor de groentes
• Haal de tofu uit de oven en verdeel dit over de borden
• Pak de tauge en leg dit erbij
• Snijd de bosui in kleine stukjes
• Leg de eieren op het bord en giet de pindasaus over het gerecht
• Als topping doe je de bosui eroverheen en eetsmakelijk!

Ingredients

 ½ bloemkool
 100 g sperziebonen
 100 g wortel
 1 bosuitje
 100 g ongekookte basmatirijst
 150 g tofu
 2 gekookte eieren
 1,50 tbsp pindakaas
 1 ui
 1 teentje knoflook
 150 ml amandelmelk ongezoet
 ½ tsp sambal
 1 tbsp ketjap

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Grote pan
• 2 steelpannetjes

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Haal de tofu uit de verpakking en laat deze goed uitlekken, het liefst even goed uitknijpen en daarna in een schone theedoek wikkelen en nogmaals goed uitdrukken tot er bijna geen water meer uitkomt
• Snijd de tofu ik blokjes en marineer deze in 2 el sojasaus
• Verdeel de blokjes over een bakpapiertje op een bakplaat en doe de tofublokjes voor 25 minuten in de oven. Controleer regelmatig en rol ze af en toe om zodat ze niet verbranden
• Zet de grote pan op met water en breng het aan de kook
• Snijd intussen de bloemkool, sperziebonen en wortel fijn
• Zet een steelpannetje met water voor de rijst en voor het koken van de eieren op
• Kook eerst de bloemkool gaar in 5 minuten in de pan en haal het er dan uit, kook daarna de sperziebonen samen met de wortels ook ongeveer 10 minuten in kokend water.
• De groenten moeten nog knapperig zijn
• Zet de groenten even apart
• Kook de rijst volgens de verpakking
• Kook de eieren zoals je ze lekker vindt
• Maak een van de steelpannetjes schoon en doe hierin een klein beetje olijfolie
• Snipper de ui en knoflook en fruit deze aan in het steelpannetje
• Voeg er nu de pindakaas, amandelmelk, sambal en ketjap aan toe
• Zet het vuur niet te hoog, dan brandt de pindasaus snel aan
• Verdeel de rijst over de borden en doe dit ook voor de groentes
• Haal de tofu uit de oven en verdeel dit over de borden
• Pak de tauge en leg dit erbij
• Snijd de bosui in kleine stukjes
• Leg de eieren op het bord en giet de pindasaus over het gerecht
• Als topping doe je de bosui eroverheen en eetsmakelijk!

Gado Gado
  • Deel dit artikel:

Porties2 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 448
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 18.7g29%
Koolhydraten 36.2g13%
Eiwitten 30g60%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

½ bloemkool
100 g sperziebonen
100 g wortel
1 bosuitje
100 g ongekookte basmatirijst
150 g tofu
2 gekookte eieren
1,50 tbsp pindakaas
1 ui
1 teentje knoflook
150 ml amandelmelk ongezoet
½ tsp sambal
1 tbsp ketjap

2

Benodigdheden

• Oven
• Grote pan
• 2 steelpannetjes

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Haal de tofu uit de verpakking en laat deze goed uitlekken, het liefst even goed uitknijpen en daarna in een schone theedoek wikkelen en nogmaals goed uitdrukken tot er bijna geen water meer uitkomt
• Snijd de tofu ik blokjes en marineer deze in 2 el sojasaus
• Verdeel de blokjes over een bakpapiertje op een bakplaat en doe de tofublokjes voor 25 minuten in de oven. Controleer regelmatig en rol ze af en toe om zodat ze niet verbranden
• Zet de grote pan op met water en breng het aan de kook
• Snijd intussen de bloemkool, sperziebonen en wortel fijn
• Zet een steelpannetje met water voor de rijst en voor het koken van de eieren op
• Kook eerst de bloemkool gaar in 5 minuten in de pan en haal het er dan uit, kook daarna de sperziebonen samen met de wortels ook ongeveer 10 minuten in kokend water.
• De groenten moeten nog knapperig zijn
• Zet de groenten even apart
• Kook de rijst volgens de verpakking
• Kook de eieren zoals je ze lekker vindt
• Maak een van de steelpannetjes schoon en doe hierin een klein beetje olijfolie
• Snipper de ui en knoflook en fruit deze aan in het steelpannetje
• Voeg er nu de pindakaas, amandelmelk, sambal en ketjap aan toe
• Zet het vuur niet te hoog, dan brandt de pindasaus snel aan
• Verdeel de rijst over de borden en doe dit ook voor de groentes
• Haal de tofu uit de oven en verdeel dit over de borden
• Pak de tauge en leg dit erbij
• Snijd de bosui in kleine stukjes
• Leg de eieren op het bord en giet de pindasaus over het gerecht
• Als topping doe je de bosui eroverheen en eetsmakelijk!

Ingredients

 ½ bloemkool
 100 g sperziebonen
 100 g wortel
 1 bosuitje
 100 g ongekookte basmatirijst
 150 g tofu
 2 gekookte eieren
 1,50 tbsp pindakaas
 1 ui
 1 teentje knoflook
 150 ml amandelmelk ongezoet
 ½ tsp sambal
 1 tbsp ketjap

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Grote pan
• 2 steelpannetjes

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Haal de tofu uit de verpakking en laat deze goed uitlekken, het liefst even goed uitknijpen en daarna in een schone theedoek wikkelen en nogmaals goed uitdrukken tot er bijna geen water meer uitkomt
• Snijd de tofu ik blokjes en marineer deze in 2 el sojasaus
• Verdeel de blokjes over een bakpapiertje op een bakplaat en doe de tofublokjes voor 25 minuten in de oven. Controleer regelmatig en rol ze af en toe om zodat ze niet verbranden
• Zet de grote pan op met water en breng het aan de kook
• Snijd intussen de bloemkool, sperziebonen en wortel fijn
• Zet een steelpannetje met water voor de rijst en voor het koken van de eieren op
• Kook eerst de bloemkool gaar in 5 minuten in de pan en haal het er dan uit, kook daarna de sperziebonen samen met de wortels ook ongeveer 10 minuten in kokend water.
• De groenten moeten nog knapperig zijn
• Zet de groenten even apart
• Kook de rijst volgens de verpakking
• Kook de eieren zoals je ze lekker vindt
• Maak een van de steelpannetjes schoon en doe hierin een klein beetje olijfolie
• Snipper de ui en knoflook en fruit deze aan in het steelpannetje
• Voeg er nu de pindakaas, amandelmelk, sambal en ketjap aan toe
• Zet het vuur niet te hoog, dan brandt de pindasaus snel aan
• Verdeel de rijst over de borden en doe dit ook voor de groentes
• Haal de tofu uit de oven en verdeel dit over de borden
• Pak de tauge en leg dit erbij
• Snijd de bosui in kleine stukjes
• Leg de eieren op het bord en giet de pindasaus over het gerecht
• Als topping doe je de bosui eroverheen en eetsmakelijk!

Gado Gado
  • Deel dit artikel:

Gado Gado

Porties2 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 448
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 18.7g29%
Koolhydraten 36.2g13%
Eiwitten 30g60%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

½ bloemkool
100 g sperziebonen
100 g wortel
1 bosuitje
100 g ongekookte basmatirijst
150 g tofu
2 gekookte eieren
1,50 tbsp pindakaas
1 ui
1 teentje knoflook
150 ml amandelmelk ongezoet
½ tsp sambal
1 tbsp ketjap

2

Benodigdheden

• Oven
• Grote pan
• 2 steelpannetjes

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Haal de tofu uit de verpakking en laat deze goed uitlekken, het liefst even goed uitknijpen en daarna in een schone theedoek wikkelen en nogmaals goed uitdrukken tot er bijna geen water meer uitkomt
• Snijd de tofu ik blokjes en marineer deze in 2 el sojasaus
• Verdeel de blokjes over een bakpapiertje op een bakplaat en doe de tofublokjes voor 25 minuten in de oven. Controleer regelmatig en rol ze af en toe om zodat ze niet verbranden
• Zet de grote pan op met water en breng het aan de kook
• Snijd intussen de bloemkool, sperziebonen en wortel fijn
• Zet een steelpannetje met water voor de rijst en voor het koken van de eieren op
• Kook eerst de bloemkool gaar in 5 minuten in de pan en haal het er dan uit, kook daarna de sperziebonen samen met de wortels ook ongeveer 10 minuten in kokend water.
• De groenten moeten nog knapperig zijn
• Zet de groenten even apart
• Kook de rijst volgens de verpakking
• Kook de eieren zoals je ze lekker vindt
• Maak een van de steelpannetjes schoon en doe hierin een klein beetje olijfolie
• Snipper de ui en knoflook en fruit deze aan in het steelpannetje
• Voeg er nu de pindakaas, amandelmelk, sambal en ketjap aan toe
• Zet het vuur niet te hoog, dan brandt de pindasaus snel aan
• Verdeel de rijst over de borden en doe dit ook voor de groentes
• Haal de tofu uit de oven en verdeel dit over de borden
• Pak de tauge en leg dit erbij
• Snijd de bosui in kleine stukjes
• Leg de eieren op het bord en giet de pindasaus over het gerecht
• Als topping doe je de bosui eroverheen en eetsmakelijk!

Ingredients

 ½ bloemkool
 100 g sperziebonen
 100 g wortel
 1 bosuitje
 100 g ongekookte basmatirijst
 150 g tofu
 2 gekookte eieren
 1,50 tbsp pindakaas
 1 ui
 1 teentje knoflook
 150 ml amandelmelk ongezoet
 ½ tsp sambal
 1 tbsp ketjap

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Grote pan
• 2 steelpannetjes

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Haal de tofu uit de verpakking en laat deze goed uitlekken, het liefst even goed uitknijpen en daarna in een schone theedoek wikkelen en nogmaals goed uitdrukken tot er bijna geen water meer uitkomt
• Snijd de tofu ik blokjes en marineer deze in 2 el sojasaus
• Verdeel de blokjes over een bakpapiertje op een bakplaat en doe de tofublokjes voor 25 minuten in de oven. Controleer regelmatig en rol ze af en toe om zodat ze niet verbranden
• Zet de grote pan op met water en breng het aan de kook
• Snijd intussen de bloemkool, sperziebonen en wortel fijn
• Zet een steelpannetje met water voor de rijst en voor het koken van de eieren op
• Kook eerst de bloemkool gaar in 5 minuten in de pan en haal het er dan uit, kook daarna de sperziebonen samen met de wortels ook ongeveer 10 minuten in kokend water.
• De groenten moeten nog knapperig zijn
• Zet de groenten even apart
• Kook de rijst volgens de verpakking
• Kook de eieren zoals je ze lekker vindt
• Maak een van de steelpannetjes schoon en doe hierin een klein beetje olijfolie
• Snipper de ui en knoflook en fruit deze aan in het steelpannetje
• Voeg er nu de pindakaas, amandelmelk, sambal en ketjap aan toe
• Zet het vuur niet te hoog, dan brandt de pindasaus snel aan
• Verdeel de rijst over de borden en doe dit ook voor de groentes
• Haal de tofu uit de oven en verdeel dit over de borden
• Pak de tauge en leg dit erbij
• Snijd de bosui in kleine stukjes
• Leg de eieren op het bord en giet de pindasaus over het gerecht
• Als topping doe je de bosui eroverheen en eetsmakelijk!

Gado Gado
  • Deel dit recept: