×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Porties9 PortiesVoorber.15 minKooktijd20 minTotale tijd35 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 9


Per portie
Calorieën 159
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 7.8g12%
Koolhydraten 14.4g5%
Eiwitten 8.2g17%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

300 g rijpe banaan
20 g cacaopoeder
1 tsp vanille extract
40 g vegan eiwitpoeder chocolade
120 g pindakaas naturel
4 tbsp agave siroop
2 tbsp cacaonibs (optioneel)
50 ml amandelmelk

2

Benodigdheden

• Oven
• Brownievorm
• Bakpapier
• Mengkom
• Vork

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 165 graden
• Prak de bananen fijn met een vork in een mengkom
• Doe daar alle overige ingredienten bij
• Zorg dat alles goed vermengd is, het wordt een stug en stevig beslag
• Doe een bakpapiertje in de brownievorm en vet deze goed in
• Doe het mengsel in de brownievorm
• Bak de brownies voor 20 minuten in de voorverwarmde oven
• Als je ze uit de oven haalt, horen ze nog een beetje zacht te zijn
• Laat ze volledig afkoelen voor je ze aansnijdt!
• Bewaar 3 dagen in de koelkast of een maand in de vriezer

Ingredients

 300 g rijpe banaan
 20 g cacaopoeder
 1 tsp vanille extract
 40 g vegan eiwitpoeder chocolade
 120 g pindakaas naturel
 4 tbsp agave siroop
 2 tbsp cacaonibs (optioneel)
 50 ml amandelmelk

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Brownievorm
• Bakpapier
• Mengkom
• Vork

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 165 graden
• Prak de bananen fijn met een vork in een mengkom
• Doe daar alle overige ingredienten bij
• Zorg dat alles goed vermengd is, het wordt een stug en stevig beslag
• Doe een bakpapiertje in de brownievorm en vet deze goed in
• Doe het mengsel in de brownievorm
• Bak de brownies voor 20 minuten in de voorverwarmde oven
• Als je ze uit de oven haalt, horen ze nog een beetje zacht te zijn
• Laat ze volledig afkoelen voor je ze aansnijdt!
• Bewaar 3 dagen in de koelkast of een maand in de vriezer

Fudgy vegan brownies
  • Deel dit artikel:

Porties9 PortiesVoorber.15 minKooktijd20 minTotale tijd35 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 9


Per portie
Calorieën 159
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 7.8g12%
Koolhydraten 14.4g5%
Eiwitten 8.2g17%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

300 g rijpe banaan
20 g cacaopoeder
1 tsp vanille extract
40 g vegan eiwitpoeder chocolade
120 g pindakaas naturel
4 tbsp agave siroop
2 tbsp cacaonibs (optioneel)
50 ml amandelmelk

2

Benodigdheden

• Oven
• Brownievorm
• Bakpapier
• Mengkom
• Vork

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 165 graden
• Prak de bananen fijn met een vork in een mengkom
• Doe daar alle overige ingredienten bij
• Zorg dat alles goed vermengd is, het wordt een stug en stevig beslag
• Doe een bakpapiertje in de brownievorm en vet deze goed in
• Doe het mengsel in de brownievorm
• Bak de brownies voor 20 minuten in de voorverwarmde oven
• Als je ze uit de oven haalt, horen ze nog een beetje zacht te zijn
• Laat ze volledig afkoelen voor je ze aansnijdt!
• Bewaar 3 dagen in de koelkast of een maand in de vriezer

Ingredients

 300 g rijpe banaan
 20 g cacaopoeder
 1 tsp vanille extract
 40 g vegan eiwitpoeder chocolade
 120 g pindakaas naturel
 4 tbsp agave siroop
 2 tbsp cacaonibs (optioneel)
 50 ml amandelmelk

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Brownievorm
• Bakpapier
• Mengkom
• Vork

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 165 graden
• Prak de bananen fijn met een vork in een mengkom
• Doe daar alle overige ingredienten bij
• Zorg dat alles goed vermengd is, het wordt een stug en stevig beslag
• Doe een bakpapiertje in de brownievorm en vet deze goed in
• Doe het mengsel in de brownievorm
• Bak de brownies voor 20 minuten in de voorverwarmde oven
• Als je ze uit de oven haalt, horen ze nog een beetje zacht te zijn
• Laat ze volledig afkoelen voor je ze aansnijdt!
• Bewaar 3 dagen in de koelkast of een maand in de vriezer

Fudgy vegan brownies
  • Deel dit artikel:

Fudgy vegan brownies

Porties9 PortiesVoorber.15 minKooktijd20 minTotale tijd35 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 9


Per portie
Calorieën 159
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 7.8g12%
Koolhydraten 14.4g5%
Eiwitten 8.2g17%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

300 g rijpe banaan
20 g cacaopoeder
1 tsp vanille extract
40 g vegan eiwitpoeder chocolade
120 g pindakaas naturel
4 tbsp agave siroop
2 tbsp cacaonibs (optioneel)
50 ml amandelmelk

2

Benodigdheden

• Oven
• Brownievorm
• Bakpapier
• Mengkom
• Vork

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 165 graden
• Prak de bananen fijn met een vork in een mengkom
• Doe daar alle overige ingredienten bij
• Zorg dat alles goed vermengd is, het wordt een stug en stevig beslag
• Doe een bakpapiertje in de brownievorm en vet deze goed in
• Doe het mengsel in de brownievorm
• Bak de brownies voor 20 minuten in de voorverwarmde oven
• Als je ze uit de oven haalt, horen ze nog een beetje zacht te zijn
• Laat ze volledig afkoelen voor je ze aansnijdt!
• Bewaar 3 dagen in de koelkast of een maand in de vriezer

Ingredients

 300 g rijpe banaan
 20 g cacaopoeder
 1 tsp vanille extract
 40 g vegan eiwitpoeder chocolade
 120 g pindakaas naturel
 4 tbsp agave siroop
 2 tbsp cacaonibs (optioneel)
 50 ml amandelmelk

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Brownievorm
• Bakpapier
• Mengkom
• Vork

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 165 graden
• Prak de bananen fijn met een vork in een mengkom
• Doe daar alle overige ingredienten bij
• Zorg dat alles goed vermengd is, het wordt een stug en stevig beslag
• Doe een bakpapiertje in de brownievorm en vet deze goed in
• Doe het mengsel in de brownievorm
• Bak de brownies voor 20 minuten in de voorverwarmde oven
• Als je ze uit de oven haalt, horen ze nog een beetje zacht te zijn
• Laat ze volledig afkoelen voor je ze aansnijdt!
• Bewaar 3 dagen in de koelkast of een maand in de vriezer

Fudgy vegan brownies
  • Deel dit recept:

Leave your thought