
Portie grootte 1 wrap
Porties 2
- Per portie
- Calorieën 280
- % Dagelijkse Hoeveelheid *
- Vetten 14.9g23%
- Koolhydraten 22.2g8%
- Eiwitten 12.2g25%
* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
1
2
Benodigdheden
• Koekenpan
• Kommetje
3
Bereidingswijze
• Kook de rijst gaar volgens de verpakking en giet af
• Snijd de paprika en ui in stukjes
• Verhit wat olijfolie in een koekenpan en voeg hier de paprika en ui toe
• Als dit kort aangebakken is voeg je de gekookte rijst toe
• Voeg de sojasaus en sambal toe en roer mee
• Maak een kuiltje in het midden van de rest en maak hier een ei in kapot
• Bak één ei mee met de rijst terwijl je goed roert
• Na een aantal minuten is je gebakken rijst klaar
• Haal de rijst uit de pan en voeg wat olijfolie weer toe in de koekenpan
• Kluts de andere twee eieren los met een beetje melk
• Bak twee flinterdunne eiwraps
• Vul de eiwrap met de gebakken rijst
Ingredients
Directions
2
Benodigdheden
• Koekenpan
• Kommetje
3
Bereidingswijze
• Kook de rijst gaar volgens de verpakking en giet af
• Snijd de paprika en ui in stukjes
• Verhit wat olijfolie in een koekenpan en voeg hier de paprika en ui toe
• Als dit kort aangebakken is voeg je de gekookte rijst toe
• Voeg de sojasaus en sambal toe en roer mee
• Maak een kuiltje in het midden van de rest en maak hier een ei in kapot
• Bak één ei mee met de rijst terwijl je goed roert
• Na een aantal minuten is je gebakken rijst klaar
• Haal de rijst uit de pan en voeg wat olijfolie weer toe in de koekenpan
• Kluts de andere twee eieren los met een beetje melk
• Bak twee flinterdunne eiwraps
• Vul de eiwrap met de gebakken rijst