×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

omeletwrap met rijst
Porties2 PortiesVoorber.5 minKooktijd5 minTotale tijd10 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 wrap

Porties 2


Per portie
Calorieën 280
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 14.9g23%
Koolhydraten 22.2g8%
Eiwitten 12.2g25%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

40 g basmatirijst
1 el sojasaus
0,50 tl sambal
1 uitje
1 paprika, rood
3 eieren
Scheutje (plantaardige) melk
1 el olijfolie

2

Benodigdheden

• Koekenpan
• Kommetje

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst gaar volgens de verpakking en giet af
• Snijd de paprika en ui in stukjes
• Verhit wat olijfolie in een koekenpan en voeg hier de paprika en ui toe
• Als dit kort aangebakken is voeg je de gekookte rijst toe
• Voeg de sojasaus en sambal toe en roer mee
• Maak een kuiltje in het midden van de rest en maak hier een ei in kapot
• Bak één ei mee met de rijst terwijl je goed roert
• Na een aantal minuten is je gebakken rijst klaar

• Haal de rijst uit de pan en voeg wat olijfolie weer toe in de koekenpan
• Kluts de andere twee eieren los met een beetje melk
• Bak twee flinterdunne eiwraps
• Vul de eiwrap met de gebakken rijst

Ingredients

 40 g basmatirijst
 1 el sojasaus
 0,50 tl sambal
 1 uitje
 1 paprika, rood
 3 eieren
 Scheutje (plantaardige) melk
 1 el olijfolie

Directions

1

2

Benodigdheden

• Koekenpan
• Kommetje

2

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst gaar volgens de verpakking en giet af
• Snijd de paprika en ui in stukjes
• Verhit wat olijfolie in een koekenpan en voeg hier de paprika en ui toe
• Als dit kort aangebakken is voeg je de gekookte rijst toe
• Voeg de sojasaus en sambal toe en roer mee
• Maak een kuiltje in het midden van de rest en maak hier een ei in kapot
• Bak één ei mee met de rijst terwijl je goed roert
• Na een aantal minuten is je gebakken rijst klaar

• Haal de rijst uit de pan en voeg wat olijfolie weer toe in de koekenpan
• Kluts de andere twee eieren los met een beetje melk
• Bak twee flinterdunne eiwraps
• Vul de eiwrap met de gebakken rijst

Eiwrap met gebakken rijst
omeletwrap met rijst
  • Deel dit artikel:

omeletwrap met rijst
Porties2 PortiesVoorber.5 minKooktijd5 minTotale tijd10 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 wrap

Porties 2


Per portie
Calorieën 280
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 14.9g23%
Koolhydraten 22.2g8%
Eiwitten 12.2g25%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

40 g basmatirijst
1 el sojasaus
0,50 tl sambal
1 uitje
1 paprika, rood
3 eieren
Scheutje (plantaardige) melk
1 el olijfolie

2

Benodigdheden

• Koekenpan
• Kommetje

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst gaar volgens de verpakking en giet af
• Snijd de paprika en ui in stukjes
• Verhit wat olijfolie in een koekenpan en voeg hier de paprika en ui toe
• Als dit kort aangebakken is voeg je de gekookte rijst toe
• Voeg de sojasaus en sambal toe en roer mee
• Maak een kuiltje in het midden van de rest en maak hier een ei in kapot
• Bak één ei mee met de rijst terwijl je goed roert
• Na een aantal minuten is je gebakken rijst klaar

• Haal de rijst uit de pan en voeg wat olijfolie weer toe in de koekenpan
• Kluts de andere twee eieren los met een beetje melk
• Bak twee flinterdunne eiwraps
• Vul de eiwrap met de gebakken rijst

Ingredients

 40 g basmatirijst
 1 el sojasaus
 0,50 tl sambal
 1 uitje
 1 paprika, rood
 3 eieren
 Scheutje (plantaardige) melk
 1 el olijfolie

Directions

1

2

Benodigdheden

• Koekenpan
• Kommetje

2

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst gaar volgens de verpakking en giet af
• Snijd de paprika en ui in stukjes
• Verhit wat olijfolie in een koekenpan en voeg hier de paprika en ui toe
• Als dit kort aangebakken is voeg je de gekookte rijst toe
• Voeg de sojasaus en sambal toe en roer mee
• Maak een kuiltje in het midden van de rest en maak hier een ei in kapot
• Bak één ei mee met de rijst terwijl je goed roert
• Na een aantal minuten is je gebakken rijst klaar

• Haal de rijst uit de pan en voeg wat olijfolie weer toe in de koekenpan
• Kluts de andere twee eieren los met een beetje melk
• Bak twee flinterdunne eiwraps
• Vul de eiwrap met de gebakken rijst

Eiwrap met gebakken rijst
omeletwrap met rijst
  • Deel dit artikel:

Eiwrap met gebakken rijst

omeletwrap met rijst
Porties2 PortiesVoorber.5 minKooktijd5 minTotale tijd10 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 wrap

Porties 2


Per portie
Calorieën 280
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 14.9g23%
Koolhydraten 22.2g8%
Eiwitten 12.2g25%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

40 g basmatirijst
1 el sojasaus
0,50 tl sambal
1 uitje
1 paprika, rood
3 eieren
Scheutje (plantaardige) melk
1 el olijfolie

2

Benodigdheden

• Koekenpan
• Kommetje

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst gaar volgens de verpakking en giet af
• Snijd de paprika en ui in stukjes
• Verhit wat olijfolie in een koekenpan en voeg hier de paprika en ui toe
• Als dit kort aangebakken is voeg je de gekookte rijst toe
• Voeg de sojasaus en sambal toe en roer mee
• Maak een kuiltje in het midden van de rest en maak hier een ei in kapot
• Bak één ei mee met de rijst terwijl je goed roert
• Na een aantal minuten is je gebakken rijst klaar

• Haal de rijst uit de pan en voeg wat olijfolie weer toe in de koekenpan
• Kluts de andere twee eieren los met een beetje melk
• Bak twee flinterdunne eiwraps
• Vul de eiwrap met de gebakken rijst

Ingredients

 40 g basmatirijst
 1 el sojasaus
 0,50 tl sambal
 1 uitje
 1 paprika, rood
 3 eieren
 Scheutje (plantaardige) melk
 1 el olijfolie

Directions

1

2

Benodigdheden

• Koekenpan
• Kommetje

2

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst gaar volgens de verpakking en giet af
• Snijd de paprika en ui in stukjes
• Verhit wat olijfolie in een koekenpan en voeg hier de paprika en ui toe
• Als dit kort aangebakken is voeg je de gekookte rijst toe
• Voeg de sojasaus en sambal toe en roer mee
• Maak een kuiltje in het midden van de rest en maak hier een ei in kapot
• Bak één ei mee met de rijst terwijl je goed roert
• Na een aantal minuten is je gebakken rijst klaar

• Haal de rijst uit de pan en voeg wat olijfolie weer toe in de koekenpan
• Kluts de andere twee eieren los met een beetje melk
• Bak twee flinterdunne eiwraps
• Vul de eiwrap met de gebakken rijst

Eiwrap met gebakken rijst
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op