×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Porties8 PortiesVoorber.20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 8


Per portie
Calorieën 268
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 14g22%
Koolhydraten 24g8%
Eiwitten 10g20%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de bodem
135 g cashewnoten
30 g Orangefit Vanille
80 g verse dadels
80 g kokosrasp
Voor de vulling
3 appels (Elstar is voor dit recept gebruikt)
20 g Orangefit Vanille
40 g rozijnen
150 g verse dadels
1 limoen (de sap)

2

Benodigdheden

• Kleine taartvorm
• Keukenmachine

3

Bereidingswijze

• Ontpit de verse dadels
• Doe de ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
• Doe het mengsel van de bodem in de taartvorm en druk het stevig aan
• Schil de appels en doe twee appels in de keukenmachine samen met de andere ingrediënten voor de vulling
• Laat dus één appel apart
• Nadat de vulling gemaakt is, voeg je de extra appel in stukjes aan het mengsel toe en roer je deze er goed doorheen
• Doe de vulling over de bodem en verspreid deze
• Dek de taart af met aluminiumfolie en zet hem voor minimaal een uur in de vriezer
• 10 minuten voor consumeren uit de vriezer halen

Ingredients

Voor de bodem
 135 g cashewnoten
 30 g Orangefit Vanille
 80 g verse dadels
 80 g kokosrasp
Voor de vulling
 3 appels (Elstar is voor dit recept gebruikt)
 20 g Orangefit Vanille
 40 g rozijnen
 150 g verse dadels
 1 limoen (de sap)

Directions

1

2

Benodigdheden

• Kleine taartvorm
• Keukenmachine

2

3

Bereidingswijze

• Ontpit de verse dadels
• Doe de ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
• Doe het mengsel van de bodem in de taartvorm en druk het stevig aan
• Schil de appels en doe twee appels in de keukenmachine samen met de andere ingrediënten voor de vulling
• Laat dus één appel apart
• Nadat de vulling gemaakt is, voeg je de extra appel in stukjes aan het mengsel toe en roer je deze er goed doorheen
• Doe de vulling over de bodem en verspreid deze
• Dek de taart af met aluminiumfolie en zet hem voor minimaal een uur in de vriezer
• 10 minuten voor consumeren uit de vriezer halen

Eiwitrijke vegan appeltaart
  • Deel dit artikel:

Porties8 PortiesVoorber.20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 8


Per portie
Calorieën 268
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 14g22%
Koolhydraten 24g8%
Eiwitten 10g20%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de bodem
135 g cashewnoten
30 g Orangefit Vanille
80 g verse dadels
80 g kokosrasp
Voor de vulling
3 appels (Elstar is voor dit recept gebruikt)
20 g Orangefit Vanille
40 g rozijnen
150 g verse dadels
1 limoen (de sap)

2

Benodigdheden

• Kleine taartvorm
• Keukenmachine

3

Bereidingswijze

• Ontpit de verse dadels
• Doe de ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
• Doe het mengsel van de bodem in de taartvorm en druk het stevig aan
• Schil de appels en doe twee appels in de keukenmachine samen met de andere ingrediënten voor de vulling
• Laat dus één appel apart
• Nadat de vulling gemaakt is, voeg je de extra appel in stukjes aan het mengsel toe en roer je deze er goed doorheen
• Doe de vulling over de bodem en verspreid deze
• Dek de taart af met aluminiumfolie en zet hem voor minimaal een uur in de vriezer
• 10 minuten voor consumeren uit de vriezer halen

Ingredients

Voor de bodem
 135 g cashewnoten
 30 g Orangefit Vanille
 80 g verse dadels
 80 g kokosrasp
Voor de vulling
 3 appels (Elstar is voor dit recept gebruikt)
 20 g Orangefit Vanille
 40 g rozijnen
 150 g verse dadels
 1 limoen (de sap)

Directions

1

2

Benodigdheden

• Kleine taartvorm
• Keukenmachine

2

3

Bereidingswijze

• Ontpit de verse dadels
• Doe de ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
• Doe het mengsel van de bodem in de taartvorm en druk het stevig aan
• Schil de appels en doe twee appels in de keukenmachine samen met de andere ingrediënten voor de vulling
• Laat dus één appel apart
• Nadat de vulling gemaakt is, voeg je de extra appel in stukjes aan het mengsel toe en roer je deze er goed doorheen
• Doe de vulling over de bodem en verspreid deze
• Dek de taart af met aluminiumfolie en zet hem voor minimaal een uur in de vriezer
• 10 minuten voor consumeren uit de vriezer halen

Eiwitrijke vegan appeltaart
  • Deel dit artikel:

Eiwitrijke vegan appeltaart

Porties8 PortiesVoorber.20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 8


Per portie
Calorieën 268
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 14g22%
Koolhydraten 24g8%
Eiwitten 10g20%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de bodem
135 g cashewnoten
30 g Orangefit Vanille
80 g verse dadels
80 g kokosrasp
Voor de vulling
3 appels (Elstar is voor dit recept gebruikt)
20 g Orangefit Vanille
40 g rozijnen
150 g verse dadels
1 limoen (de sap)

2

Benodigdheden

• Kleine taartvorm
• Keukenmachine

3

Bereidingswijze

• Ontpit de verse dadels
• Doe de ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
• Doe het mengsel van de bodem in de taartvorm en druk het stevig aan
• Schil de appels en doe twee appels in de keukenmachine samen met de andere ingrediënten voor de vulling
• Laat dus één appel apart
• Nadat de vulling gemaakt is, voeg je de extra appel in stukjes aan het mengsel toe en roer je deze er goed doorheen
• Doe de vulling over de bodem en verspreid deze
• Dek de taart af met aluminiumfolie en zet hem voor minimaal een uur in de vriezer
• 10 minuten voor consumeren uit de vriezer halen

Ingredients

Voor de bodem
 135 g cashewnoten
 30 g Orangefit Vanille
 80 g verse dadels
 80 g kokosrasp
Voor de vulling
 3 appels (Elstar is voor dit recept gebruikt)
 20 g Orangefit Vanille
 40 g rozijnen
 150 g verse dadels
 1 limoen (de sap)

Directions

1

2

Benodigdheden

• Kleine taartvorm
• Keukenmachine

2

3

Bereidingswijze

• Ontpit de verse dadels
• Doe de ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
• Doe het mengsel van de bodem in de taartvorm en druk het stevig aan
• Schil de appels en doe twee appels in de keukenmachine samen met de andere ingrediënten voor de vulling
• Laat dus één appel apart
• Nadat de vulling gemaakt is, voeg je de extra appel in stukjes aan het mengsel toe en roer je deze er goed doorheen
• Doe de vulling over de bodem en verspreid deze
• Dek de taart af met aluminiumfolie en zet hem voor minimaal een uur in de vriezer
• 10 minuten voor consumeren uit de vriezer halen

Eiwitrijke vegan appeltaart
  • Deel dit recept: