×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Porties12 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/12e

Porties 12


Per portie
Calorieën 300
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 21g33%
Koolhydraten 18g6%
Eiwitten 10.5g21%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de bodem
250 g ongezouten cashewnoten
8 medjool dadels
50 g kokosrasp
15 g cacaopoeder
Voor de vulling
230 g pindapasta naturel
3 rijpe bananen
40 g Orangefit
50 ml kokosolie (gesmolten)
1 tsp vanille extract
4 tbsp honing
50 g roomkaas
50 g pure chocolade

3

Bereidingswijze

• Bekleed een springvorm met bakpapier
• Meng in een foodprocessor de ingrediënten voor de bodem
• Doe het mengsel in de springvorm en zet in de vriezer
• Doe de ingrediënten voor de vulling in een foodprocessor (een gewone mixer volstaat echt niet!)
• Als het een volledige gladde massa is kun je de stukjes chocolade erdoorheen mengen
• Haal de springvorm uit de vriezer
• Vul de springvorm met het pindakaas/chocolade mengsel
• Zet weer in de vriezer tot je er van gaat smullen!!

Ingredients

Voor de bodem
 250 g ongezouten cashewnoten
 8 medjool dadels
 50 g kokosrasp
 15 g cacaopoeder
Voor de vulling
 230 g pindapasta naturel
 3 rijpe bananen
 40 g Orangefit
 50 ml kokosolie (gesmolten)
 1 tsp vanille extract
 4 tbsp honing
 50 g roomkaas
 50 g pure chocolade

Directions

1

3

Bereidingswijze

• Bekleed een springvorm met bakpapier
• Meng in een foodprocessor de ingrediënten voor de bodem
• Doe het mengsel in de springvorm en zet in de vriezer
• Doe de ingrediënten voor de vulling in een foodprocessor (een gewone mixer volstaat echt niet!)
• Als het een volledige gladde massa is kun je de stukjes chocolade erdoorheen mengen
• Haal de springvorm uit de vriezer
• Vul de springvorm met het pindakaas/chocolade mengsel
• Zet weer in de vriezer tot je er van gaat smullen!!

Eiwitrijke pindakaas cheesecake
  • Deel dit artikel:

Porties12 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/12e

Porties 12


Per portie
Calorieën 300
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 21g33%
Koolhydraten 18g6%
Eiwitten 10.5g21%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de bodem
250 g ongezouten cashewnoten
8 medjool dadels
50 g kokosrasp
15 g cacaopoeder
Voor de vulling
230 g pindapasta naturel
3 rijpe bananen
40 g Orangefit
50 ml kokosolie (gesmolten)
1 tsp vanille extract
4 tbsp honing
50 g roomkaas
50 g pure chocolade

3

Bereidingswijze

• Bekleed een springvorm met bakpapier
• Meng in een foodprocessor de ingrediënten voor de bodem
• Doe het mengsel in de springvorm en zet in de vriezer
• Doe de ingrediënten voor de vulling in een foodprocessor (een gewone mixer volstaat echt niet!)
• Als het een volledige gladde massa is kun je de stukjes chocolade erdoorheen mengen
• Haal de springvorm uit de vriezer
• Vul de springvorm met het pindakaas/chocolade mengsel
• Zet weer in de vriezer tot je er van gaat smullen!!

Ingredients

Voor de bodem
 250 g ongezouten cashewnoten
 8 medjool dadels
 50 g kokosrasp
 15 g cacaopoeder
Voor de vulling
 230 g pindapasta naturel
 3 rijpe bananen
 40 g Orangefit
 50 ml kokosolie (gesmolten)
 1 tsp vanille extract
 4 tbsp honing
 50 g roomkaas
 50 g pure chocolade

Directions

1

3

Bereidingswijze

• Bekleed een springvorm met bakpapier
• Meng in een foodprocessor de ingrediënten voor de bodem
• Doe het mengsel in de springvorm en zet in de vriezer
• Doe de ingrediënten voor de vulling in een foodprocessor (een gewone mixer volstaat echt niet!)
• Als het een volledige gladde massa is kun je de stukjes chocolade erdoorheen mengen
• Haal de springvorm uit de vriezer
• Vul de springvorm met het pindakaas/chocolade mengsel
• Zet weer in de vriezer tot je er van gaat smullen!!

Eiwitrijke pindakaas cheesecake
  • Deel dit artikel:

Eiwitrijke pindakaas cheesecake

Porties12 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/12e

Porties 12


Per portie
Calorieën 300
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 21g33%
Koolhydraten 18g6%
Eiwitten 10.5g21%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de bodem
250 g ongezouten cashewnoten
8 medjool dadels
50 g kokosrasp
15 g cacaopoeder
Voor de vulling
230 g pindapasta naturel
3 rijpe bananen
40 g Orangefit
50 ml kokosolie (gesmolten)
1 tsp vanille extract
4 tbsp honing
50 g roomkaas
50 g pure chocolade

3

Bereidingswijze

• Bekleed een springvorm met bakpapier
• Meng in een foodprocessor de ingrediënten voor de bodem
• Doe het mengsel in de springvorm en zet in de vriezer
• Doe de ingrediënten voor de vulling in een foodprocessor (een gewone mixer volstaat echt niet!)
• Als het een volledige gladde massa is kun je de stukjes chocolade erdoorheen mengen
• Haal de springvorm uit de vriezer
• Vul de springvorm met het pindakaas/chocolade mengsel
• Zet weer in de vriezer tot je er van gaat smullen!!

Ingredients

Voor de bodem
 250 g ongezouten cashewnoten
 8 medjool dadels
 50 g kokosrasp
 15 g cacaopoeder
Voor de vulling
 230 g pindapasta naturel
 3 rijpe bananen
 40 g Orangefit
 50 ml kokosolie (gesmolten)
 1 tsp vanille extract
 4 tbsp honing
 50 g roomkaas
 50 g pure chocolade

Directions

1

3

Bereidingswijze

• Bekleed een springvorm met bakpapier
• Meng in een foodprocessor de ingrediënten voor de bodem
• Doe het mengsel in de springvorm en zet in de vriezer
• Doe de ingrediënten voor de vulling in een foodprocessor (een gewone mixer volstaat echt niet!)
• Als het een volledige gladde massa is kun je de stukjes chocolade erdoorheen mengen
• Haal de springvorm uit de vriezer
• Vul de springvorm met het pindakaas/chocolade mengsel
• Zet weer in de vriezer tot je er van gaat smullen!!

Eiwitrijke pindakaas cheesecake
  • Deel dit recept:

Leave your thought