×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Porties12 PortiesVoorber.19 minKooktijd30 minTotale tijd49 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 12


Per portie
Calorieën 126
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 3.7g6%
Koolhydraten 18g6%
Eiwitten 5.3g11%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 tbsp gemalen lijnzaad
3 tbsp water
4 rijpe bananen
50 ml amandelmelk
2 tsp vanille extract
75 g dadelstroop
30 g gesmolten kokosolie
2 tbsp koek/speculaas kruiden
1 tsp bakpoeder
1 scoop eiwitpoeder vanille of chocoladesmaak
100 g speltmeel
12 pepernoten

2

Benodigdheden

• Oven
• Muffin bakblik (12stks)
• Papieren muffinvormpjes
• Klein kommetje
• Grote mengkom
• Vork

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Verdeel de papieren muffin vormpjes over het muffin bakblik
• Meng 1 eetlepel gemalen lijnzaad met 3 eetlepels water in een kommetje en zet deze apart
• Prak de bananen fijn met een vork en meng deze daarna met het amandelmelk, vanille extract, gesmolten kokosolie en dadelstroop
• Meng in een andere kom de koekkruiden, bakpoeder, Orangefit en speltmeel met elkaar
• Voeg het bananenmengsel bij het Orangefit mengsel en meng samen tot het goed is vermengd
• Voeg het lijnzaadmengsel hieraan toe en roer dit goed door, wel voorzichtig roeren
• Voeg de kruidnootjes eraan toe en roer deze er voorzichtig doorheen
• Verdeel het mengsel over het muffinblik
• Top de muffins af met 1 kruidnootje
• Bak de muffins voor 20 minuten in de oven
• Even 10-15 minuutjes laten afkoelen voor je ze uit de oven haalt
• Het lekkerst is als ze helemaal zijn afgekoeld

Ingredients

 1 tbsp gemalen lijnzaad
 3 tbsp water
 4 rijpe bananen
 50 ml amandelmelk
 2 tsp vanille extract
 75 g dadelstroop
 30 g gesmolten kokosolie
 2 tbsp koek/speculaas kruiden
 1 tsp bakpoeder
 1 scoop eiwitpoeder vanille of chocoladesmaak
 100 g speltmeel
 12 pepernoten

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Muffin bakblik (12stks)
• Papieren muffinvormpjes
• Klein kommetje
• Grote mengkom
• Vork

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Verdeel de papieren muffin vormpjes over het muffin bakblik
• Meng 1 eetlepel gemalen lijnzaad met 3 eetlepels water in een kommetje en zet deze apart
• Prak de bananen fijn met een vork en meng deze daarna met het amandelmelk, vanille extract, gesmolten kokosolie en dadelstroop
• Meng in een andere kom de koekkruiden, bakpoeder, Orangefit en speltmeel met elkaar
• Voeg het bananenmengsel bij het Orangefit mengsel en meng samen tot het goed is vermengd
• Voeg het lijnzaadmengsel hieraan toe en roer dit goed door, wel voorzichtig roeren
• Voeg de kruidnootjes eraan toe en roer deze er voorzichtig doorheen
• Verdeel het mengsel over het muffinblik
• Top de muffins af met 1 kruidnootje
• Bak de muffins voor 20 minuten in de oven
• Even 10-15 minuutjes laten afkoelen voor je ze uit de oven haalt
• Het lekkerst is als ze helemaal zijn afgekoeld

Eiwitrijke pepernootmuffins
  • Deel dit artikel:

Porties12 PortiesVoorber.19 minKooktijd30 minTotale tijd49 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 12


Per portie
Calorieën 126
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 3.7g6%
Koolhydraten 18g6%
Eiwitten 5.3g11%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 tbsp gemalen lijnzaad
3 tbsp water
4 rijpe bananen
50 ml amandelmelk
2 tsp vanille extract
75 g dadelstroop
30 g gesmolten kokosolie
2 tbsp koek/speculaas kruiden
1 tsp bakpoeder
1 scoop eiwitpoeder vanille of chocoladesmaak
100 g speltmeel
12 pepernoten

2

Benodigdheden

• Oven
• Muffin bakblik (12stks)
• Papieren muffinvormpjes
• Klein kommetje
• Grote mengkom
• Vork

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Verdeel de papieren muffin vormpjes over het muffin bakblik
• Meng 1 eetlepel gemalen lijnzaad met 3 eetlepels water in een kommetje en zet deze apart
• Prak de bananen fijn met een vork en meng deze daarna met het amandelmelk, vanille extract, gesmolten kokosolie en dadelstroop
• Meng in een andere kom de koekkruiden, bakpoeder, Orangefit en speltmeel met elkaar
• Voeg het bananenmengsel bij het Orangefit mengsel en meng samen tot het goed is vermengd
• Voeg het lijnzaadmengsel hieraan toe en roer dit goed door, wel voorzichtig roeren
• Voeg de kruidnootjes eraan toe en roer deze er voorzichtig doorheen
• Verdeel het mengsel over het muffinblik
• Top de muffins af met 1 kruidnootje
• Bak de muffins voor 20 minuten in de oven
• Even 10-15 minuutjes laten afkoelen voor je ze uit de oven haalt
• Het lekkerst is als ze helemaal zijn afgekoeld

Ingredients

 1 tbsp gemalen lijnzaad
 3 tbsp water
 4 rijpe bananen
 50 ml amandelmelk
 2 tsp vanille extract
 75 g dadelstroop
 30 g gesmolten kokosolie
 2 tbsp koek/speculaas kruiden
 1 tsp bakpoeder
 1 scoop eiwitpoeder vanille of chocoladesmaak
 100 g speltmeel
 12 pepernoten

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Muffin bakblik (12stks)
• Papieren muffinvormpjes
• Klein kommetje
• Grote mengkom
• Vork

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Verdeel de papieren muffin vormpjes over het muffin bakblik
• Meng 1 eetlepel gemalen lijnzaad met 3 eetlepels water in een kommetje en zet deze apart
• Prak de bananen fijn met een vork en meng deze daarna met het amandelmelk, vanille extract, gesmolten kokosolie en dadelstroop
• Meng in een andere kom de koekkruiden, bakpoeder, Orangefit en speltmeel met elkaar
• Voeg het bananenmengsel bij het Orangefit mengsel en meng samen tot het goed is vermengd
• Voeg het lijnzaadmengsel hieraan toe en roer dit goed door, wel voorzichtig roeren
• Voeg de kruidnootjes eraan toe en roer deze er voorzichtig doorheen
• Verdeel het mengsel over het muffinblik
• Top de muffins af met 1 kruidnootje
• Bak de muffins voor 20 minuten in de oven
• Even 10-15 minuutjes laten afkoelen voor je ze uit de oven haalt
• Het lekkerst is als ze helemaal zijn afgekoeld

Eiwitrijke pepernootmuffins
  • Deel dit artikel:

Eiwitrijke pepernootmuffins

Porties12 PortiesVoorber.19 minKooktijd30 minTotale tijd49 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 12


Per portie
Calorieën 126
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 3.7g6%
Koolhydraten 18g6%
Eiwitten 5.3g11%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 tbsp gemalen lijnzaad
3 tbsp water
4 rijpe bananen
50 ml amandelmelk
2 tsp vanille extract
75 g dadelstroop
30 g gesmolten kokosolie
2 tbsp koek/speculaas kruiden
1 tsp bakpoeder
1 scoop eiwitpoeder vanille of chocoladesmaak
100 g speltmeel
12 pepernoten

2

Benodigdheden

• Oven
• Muffin bakblik (12stks)
• Papieren muffinvormpjes
• Klein kommetje
• Grote mengkom
• Vork

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Verdeel de papieren muffin vormpjes over het muffin bakblik
• Meng 1 eetlepel gemalen lijnzaad met 3 eetlepels water in een kommetje en zet deze apart
• Prak de bananen fijn met een vork en meng deze daarna met het amandelmelk, vanille extract, gesmolten kokosolie en dadelstroop
• Meng in een andere kom de koekkruiden, bakpoeder, Orangefit en speltmeel met elkaar
• Voeg het bananenmengsel bij het Orangefit mengsel en meng samen tot het goed is vermengd
• Voeg het lijnzaadmengsel hieraan toe en roer dit goed door, wel voorzichtig roeren
• Voeg de kruidnootjes eraan toe en roer deze er voorzichtig doorheen
• Verdeel het mengsel over het muffinblik
• Top de muffins af met 1 kruidnootje
• Bak de muffins voor 20 minuten in de oven
• Even 10-15 minuutjes laten afkoelen voor je ze uit de oven haalt
• Het lekkerst is als ze helemaal zijn afgekoeld

Ingredients

 1 tbsp gemalen lijnzaad
 3 tbsp water
 4 rijpe bananen
 50 ml amandelmelk
 2 tsp vanille extract
 75 g dadelstroop
 30 g gesmolten kokosolie
 2 tbsp koek/speculaas kruiden
 1 tsp bakpoeder
 1 scoop eiwitpoeder vanille of chocoladesmaak
 100 g speltmeel
 12 pepernoten

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Muffin bakblik (12stks)
• Papieren muffinvormpjes
• Klein kommetje
• Grote mengkom
• Vork

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Verdeel de papieren muffin vormpjes over het muffin bakblik
• Meng 1 eetlepel gemalen lijnzaad met 3 eetlepels water in een kommetje en zet deze apart
• Prak de bananen fijn met een vork en meng deze daarna met het amandelmelk, vanille extract, gesmolten kokosolie en dadelstroop
• Meng in een andere kom de koekkruiden, bakpoeder, Orangefit en speltmeel met elkaar
• Voeg het bananenmengsel bij het Orangefit mengsel en meng samen tot het goed is vermengd
• Voeg het lijnzaadmengsel hieraan toe en roer dit goed door, wel voorzichtig roeren
• Voeg de kruidnootjes eraan toe en roer deze er voorzichtig doorheen
• Verdeel het mengsel over het muffinblik
• Top de muffins af met 1 kruidnootje
• Bak de muffins voor 20 minuten in de oven
• Even 10-15 minuutjes laten afkoelen voor je ze uit de oven haalt
• Het lekkerst is als ze helemaal zijn afgekoeld

Eiwitrijke pepernootmuffins
  • Deel dit recept:

Leave your thought