
Portie grootte 1/24e
Porties 24
- Per portie
- Calorieën 115
- % Dagelijkse Hoeveelheid *
- Vetten 5.7g9%
- Koolhydraten 11.7g4%
- Eiwitten 5g10%
* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
1
3
Bereidingswijze
• Doe een bakpapiertje in een brownievorm
• Mix de dadelstroop met de vanille extract, water en alvast 50 gram pindakaas
• Doe daarna de havermout erbij
• Bekleed de brownievorm met het mengsel
• Smelt de chocolade au bain marie met de overige pindakaas
• Verspreid dit over het mengsel in de brownievorm
• Eventueel bovenop nog wat havermoutvlokken en kokosrasp strooien
• Zet hem in de vriezer voor ongeveer 45 minuten totdat je er squares uit kunt snijden
Ingredients
Directions
3
Bereidingswijze
• Doe een bakpapiertje in een brownievorm
• Mix de dadelstroop met de vanille extract, water en alvast 50 gram pindakaas
• Doe daarna de havermout erbij
• Bekleed de brownievorm met het mengsel
• Smelt de chocolade au bain marie met de overige pindakaas
• Verspreid dit over het mengsel in de brownievorm
• Eventueel bovenop nog wat havermoutvlokken en kokosrasp strooien
• Zet hem in de vriezer voor ongeveer 45 minuten totdat je er squares uit kunt snijden