
Portie grootte 1
Porties 10
- Per portie
- Calorieën 102
- % Dagelijkse Hoeveelheid *
- Vetten 3.1g5%
- Koolhydraten 8.9g3%
- Eiwitten 8.3g17%
* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
1
2
Benodigdheden
• Mengkom
• Cakevorm
• Steelpan
3
Bereidingswijze
• Meng alle ingrediënten met elkaar in een mengkom, behalve de chocolade
• Kneed met je handen tot een stevig deeg
• Als het te droog is, doe dan een eetlepel amandelmelk erbij
• Is het te nat? Doe dan wat extra havermout erbij
• Bekleed een cakevorm met bakpapier
• Verdeel het deeg over de bodem van de cakevorm tot ongeveer 2 cm dikte
• Doe de cakevorm in de vriezer voor een uur
• Haal de cakevorm uit de vriezer
• Doe de repen op een snijplank
• Doe een mes onder de hete kraan en snijd dan de repen in 8 repen
• Smelt de chocolade au bain marie
• Gebruik een lepel om de chocolade over de repen te verdelen
• Bewaar de repen in de vriezer
• Haal de repen 20 minuten voor consumeren uit de vriezer
Ingredients
Directions
2
Benodigdheden
• Mengkom
• Cakevorm
• Steelpan
3
Bereidingswijze
• Meng alle ingrediënten met elkaar in een mengkom, behalve de chocolade
• Kneed met je handen tot een stevig deeg
• Als het te droog is, doe dan een eetlepel amandelmelk erbij
• Is het te nat? Doe dan wat extra havermout erbij
• Bekleed een cakevorm met bakpapier
• Verdeel het deeg over de bodem van de cakevorm tot ongeveer 2 cm dikte
• Doe de cakevorm in de vriezer voor een uur
• Haal de cakevorm uit de vriezer
• Doe de repen op een snijplank
• Doe een mes onder de hete kraan en snijd dan de repen in 8 repen
• Smelt de chocolade au bain marie
• Gebruik een lepel om de chocolade over de repen te verdelen
• Bewaar de repen in de vriezer
• Haal de repen 20 minuten voor consumeren uit de vriezer