×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

eiwitreep afvallen
Porties10 PortiesVoorber.20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 10


Per portie
Calorieën 102
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 3.1g5%
Koolhydraten 8.9g3%
Eiwitten 8.3g17%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

100 g gemalen havermout
2 scoops eiwitpoeder smaak aardbei
15 g cacaopoeder
240 ml plantaardige melk
2 tbsp dadelstroop
20 g pure chocolade (72%)

2

Benodigdheden

• Mengkom
• Cakevorm
• Steelpan

3

Bereidingswijze

• Meng alle ingrediënten met elkaar in een mengkom, behalve de chocolade
• Kneed met je handen tot een stevig deeg
• Als het te droog is, doe dan een eetlepel amandelmelk erbij
• Is het te nat? Doe dan wat extra havermout erbij
• Bekleed een cakevorm met bakpapier
• Verdeel het deeg over de bodem van de cakevorm tot ongeveer 2 cm dikte
• Doe de cakevorm in de vriezer voor een uur
• Haal de cakevorm uit de vriezer
• Doe de repen op een snijplank
• Doe een mes onder de hete kraan en snijd dan de repen in 8 repen
• Smelt de chocolade au bain marie
• Gebruik een lepel om de chocolade over de repen te verdelen
• Bewaar de repen in de vriezer
• Haal de repen 20 minuten voor consumeren uit de vriezer

Ingredients

 100 g gemalen havermout
 2 scoops eiwitpoeder smaak aardbei
 15 g cacaopoeder
 240 ml plantaardige melk
 2 tbsp dadelstroop
 20 g pure chocolade (72%)

Directions

1

2

Benodigdheden

• Mengkom
• Cakevorm
• Steelpan

2

3

Bereidingswijze

• Meng alle ingrediënten met elkaar in een mengkom, behalve de chocolade
• Kneed met je handen tot een stevig deeg
• Als het te droog is, doe dan een eetlepel amandelmelk erbij
• Is het te nat? Doe dan wat extra havermout erbij
• Bekleed een cakevorm met bakpapier
• Verdeel het deeg over de bodem van de cakevorm tot ongeveer 2 cm dikte
• Doe de cakevorm in de vriezer voor een uur
• Haal de cakevorm uit de vriezer
• Doe de repen op een snijplank
• Doe een mes onder de hete kraan en snijd dan de repen in 8 repen
• Smelt de chocolade au bain marie
• Gebruik een lepel om de chocolade over de repen te verdelen
• Bewaar de repen in de vriezer
• Haal de repen 20 minuten voor consumeren uit de vriezer

Eiwitrepen aardbei
eiwitreep afvallen
  • Deel dit artikel:

eiwitreep afvallen
Porties10 PortiesVoorber.20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 10


Per portie
Calorieën 102
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 3.1g5%
Koolhydraten 8.9g3%
Eiwitten 8.3g17%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

100 g gemalen havermout
2 scoops eiwitpoeder smaak aardbei
15 g cacaopoeder
240 ml plantaardige melk
2 tbsp dadelstroop
20 g pure chocolade (72%)

2

Benodigdheden

• Mengkom
• Cakevorm
• Steelpan

3

Bereidingswijze

• Meng alle ingrediënten met elkaar in een mengkom, behalve de chocolade
• Kneed met je handen tot een stevig deeg
• Als het te droog is, doe dan een eetlepel amandelmelk erbij
• Is het te nat? Doe dan wat extra havermout erbij
• Bekleed een cakevorm met bakpapier
• Verdeel het deeg over de bodem van de cakevorm tot ongeveer 2 cm dikte
• Doe de cakevorm in de vriezer voor een uur
• Haal de cakevorm uit de vriezer
• Doe de repen op een snijplank
• Doe een mes onder de hete kraan en snijd dan de repen in 8 repen
• Smelt de chocolade au bain marie
• Gebruik een lepel om de chocolade over de repen te verdelen
• Bewaar de repen in de vriezer
• Haal de repen 20 minuten voor consumeren uit de vriezer

Ingredients

 100 g gemalen havermout
 2 scoops eiwitpoeder smaak aardbei
 15 g cacaopoeder
 240 ml plantaardige melk
 2 tbsp dadelstroop
 20 g pure chocolade (72%)

Directions

1

2

Benodigdheden

• Mengkom
• Cakevorm
• Steelpan

2

3

Bereidingswijze

• Meng alle ingrediënten met elkaar in een mengkom, behalve de chocolade
• Kneed met je handen tot een stevig deeg
• Als het te droog is, doe dan een eetlepel amandelmelk erbij
• Is het te nat? Doe dan wat extra havermout erbij
• Bekleed een cakevorm met bakpapier
• Verdeel het deeg over de bodem van de cakevorm tot ongeveer 2 cm dikte
• Doe de cakevorm in de vriezer voor een uur
• Haal de cakevorm uit de vriezer
• Doe de repen op een snijplank
• Doe een mes onder de hete kraan en snijd dan de repen in 8 repen
• Smelt de chocolade au bain marie
• Gebruik een lepel om de chocolade over de repen te verdelen
• Bewaar de repen in de vriezer
• Haal de repen 20 minuten voor consumeren uit de vriezer

Eiwitrepen aardbei
eiwitreep afvallen
  • Deel dit artikel:

Eiwitrepen aardbei

eiwitreep afvallen
Porties10 PortiesVoorber.20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 10


Per portie
Calorieën 102
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 3.1g5%
Koolhydraten 8.9g3%
Eiwitten 8.3g17%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

100 g gemalen havermout
2 scoops eiwitpoeder smaak aardbei
15 g cacaopoeder
240 ml plantaardige melk
2 tbsp dadelstroop
20 g pure chocolade (72%)

2

Benodigdheden

• Mengkom
• Cakevorm
• Steelpan

3

Bereidingswijze

• Meng alle ingrediënten met elkaar in een mengkom, behalve de chocolade
• Kneed met je handen tot een stevig deeg
• Als het te droog is, doe dan een eetlepel amandelmelk erbij
• Is het te nat? Doe dan wat extra havermout erbij
• Bekleed een cakevorm met bakpapier
• Verdeel het deeg over de bodem van de cakevorm tot ongeveer 2 cm dikte
• Doe de cakevorm in de vriezer voor een uur
• Haal de cakevorm uit de vriezer
• Doe de repen op een snijplank
• Doe een mes onder de hete kraan en snijd dan de repen in 8 repen
• Smelt de chocolade au bain marie
• Gebruik een lepel om de chocolade over de repen te verdelen
• Bewaar de repen in de vriezer
• Haal de repen 20 minuten voor consumeren uit de vriezer

Ingredients

 100 g gemalen havermout
 2 scoops eiwitpoeder smaak aardbei
 15 g cacaopoeder
 240 ml plantaardige melk
 2 tbsp dadelstroop
 20 g pure chocolade (72%)

Directions

1

2

Benodigdheden

• Mengkom
• Cakevorm
• Steelpan

2

3

Bereidingswijze

• Meng alle ingrediënten met elkaar in een mengkom, behalve de chocolade
• Kneed met je handen tot een stevig deeg
• Als het te droog is, doe dan een eetlepel amandelmelk erbij
• Is het te nat? Doe dan wat extra havermout erbij
• Bekleed een cakevorm met bakpapier
• Verdeel het deeg over de bodem van de cakevorm tot ongeveer 2 cm dikte
• Doe de cakevorm in de vriezer voor een uur
• Haal de cakevorm uit de vriezer
• Doe de repen op een snijplank
• Doe een mes onder de hete kraan en snijd dan de repen in 8 repen
• Smelt de chocolade au bain marie
• Gebruik een lepel om de chocolade over de repen te verdelen
• Bewaar de repen in de vriezer
• Haal de repen 20 minuten voor consumeren uit de vriezer

Eiwitrepen aardbei
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

  Subscribe  
Abonneren op