
Portie grootte 1/15e
Porties 15
- Per portie
- Calorieën 76
- % Dagelijkse Hoeveelheid *
- Vetten 2.6g4%
- Koolhydraten 5.2g2%
- Eiwitten 6.8g14%
* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
1
2
Benodigdheden
• Oven
• Bakvorm
• Bakpapier
• Keukenmachine/mixer
• Mengkom
3
Bereidingswijze
• Verwarm de oven voor op 160 graden
• Mix de roomkaas, slagroom, vanille extract en honing met elkaar in een keukenmachine/met een staafmixer
• Mix de havermout tot “havermoutmeel”
• Doe de eieren, kokosmeel, havermout, bakpoeder en Orangefit erbij en meng tot een stevig, maar glad beslag.
• Bekleed een bakvorm met bakpapier
• Doe hier het mengsel in
• Bak de cheesecake voor 50-60 minuten, of tot er een satéprikker schoon uitkomt
Tips & tricks
• Je kan elk merk roomkaas gebruiken, zolang je maar een naturel neemt
• Je kan je slagroom vervangen voor een plantaardige versie van Alpro Soya
• Je kan in plaats van havermout ook speltmeel of boekweitmeel gebruiken
• Elke smaak Orangefit volstaat voor dit recept
Laat de cheesecake eerst volledig afkoelen in de koelkast voordat je een stuk neemt!
Deze cheesecake bevat geen bodem. Wil je per se een bodem? Pak dan de bodem van de Pindakaas Cheesecake, deze vind je HIER.
Ingredients
Directions
2
Benodigdheden
• Oven
• Bakvorm
• Bakpapier
• Keukenmachine/mixer
• Mengkom
3
Bereidingswijze
• Verwarm de oven voor op 160 graden
• Mix de roomkaas, slagroom, vanille extract en honing met elkaar in een keukenmachine/met een staafmixer
• Mix de havermout tot “havermoutmeel”
• Doe de eieren, kokosmeel, havermout, bakpoeder en Orangefit erbij en meng tot een stevig, maar glad beslag.
• Bekleed een bakvorm met bakpapier
• Doe hier het mengsel in
• Bak de cheesecake voor 50-60 minuten, of tot er een satéprikker schoon uitkomt
Tips & tricks
• Je kan elk merk roomkaas gebruiken, zolang je maar een naturel neemt
• Je kan je slagroom vervangen voor een plantaardige versie van Alpro Soya
• Je kan in plaats van havermout ook speltmeel of boekweitmeel gebruiken
• Elke smaak Orangefit volstaat voor dit recept
Laat de cheesecake eerst volledig afkoelen in de koelkast voordat je een stuk neemt!
Deze cheesecake bevat geen bodem. Wil je per se een bodem? Pak dan de bodem van de Pindakaas Cheesecake, deze vind je HIER.