×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Porties15 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/15e

Porties 15


Per portie
Calorieën 76
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 2.6g4%
Koolhydraten 5.2g2%
Eiwitten 6.8g14%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

450 g linesse roomkaas light
100 ml slagroom light
2 tsp vanille extract
1 tsp bakpoeder
2 eieren
5 tbsp honing
33 g kokosmeel
33 g havermout
1 scoop Orangefit

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakvorm
• Bakpapier
• Keukenmachine/mixer
• Mengkom

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 160 graden
• Mix de roomkaas, slagroom, vanille extract en honing met elkaar in een keukenmachine/met een staafmixer
• Mix de havermout tot “havermoutmeel”
• Doe de eieren, kokosmeel, havermout, bakpoeder en Orangefit erbij en meng tot een stevig, maar glad beslag.
• Bekleed een bakvorm met bakpapier
• Doe hier het mengsel in
• Bak de cheesecake voor 50-60 minuten, of tot er een satéprikker schoon uitkomt

Tips & tricks
• Je kan elk merk roomkaas gebruiken, zolang je maar een naturel neemt
• Je kan je slagroom vervangen voor een plantaardige versie van Alpro Soya
• Je kan in plaats van havermout ook speltmeel of boekweitmeel gebruiken
• Elke smaak Orangefit volstaat voor dit recept

Laat de cheesecake eerst volledig afkoelen in de koelkast voordat je een stuk neemt!
Deze cheesecake bevat geen bodem. Wil je per se een bodem? Pak dan de bodem van de Pindakaas Cheesecake, deze vind je HIER.

Ingredients

 450 g linesse roomkaas light
 100 ml slagroom light
 2 tsp vanille extract
 1 tsp bakpoeder
 2 eieren
 5 tbsp honing
 33 g kokosmeel
 33 g havermout
 1 scoop Orangefit

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakvorm
• Bakpapier
• Keukenmachine/mixer
• Mengkom

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 160 graden
• Mix de roomkaas, slagroom, vanille extract en honing met elkaar in een keukenmachine/met een staafmixer
• Mix de havermout tot “havermoutmeel”
• Doe de eieren, kokosmeel, havermout, bakpoeder en Orangefit erbij en meng tot een stevig, maar glad beslag.
• Bekleed een bakvorm met bakpapier
• Doe hier het mengsel in
• Bak de cheesecake voor 50-60 minuten, of tot er een satéprikker schoon uitkomt

Tips & tricks
• Je kan elk merk roomkaas gebruiken, zolang je maar een naturel neemt
• Je kan je slagroom vervangen voor een plantaardige versie van Alpro Soya
• Je kan in plaats van havermout ook speltmeel of boekweitmeel gebruiken
• Elke smaak Orangefit volstaat voor dit recept

Laat de cheesecake eerst volledig afkoelen in de koelkast voordat je een stuk neemt!
Deze cheesecake bevat geen bodem. Wil je per se een bodem? Pak dan de bodem van de Pindakaas Cheesecake, deze vind je HIER.

Easy Peasy Protein Cheesecake!
  • Deel dit artikel:

Porties15 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/15e

Porties 15


Per portie
Calorieën 76
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 2.6g4%
Koolhydraten 5.2g2%
Eiwitten 6.8g14%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

450 g linesse roomkaas light
100 ml slagroom light
2 tsp vanille extract
1 tsp bakpoeder
2 eieren
5 tbsp honing
33 g kokosmeel
33 g havermout
1 scoop Orangefit

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakvorm
• Bakpapier
• Keukenmachine/mixer
• Mengkom

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 160 graden
• Mix de roomkaas, slagroom, vanille extract en honing met elkaar in een keukenmachine/met een staafmixer
• Mix de havermout tot “havermoutmeel”
• Doe de eieren, kokosmeel, havermout, bakpoeder en Orangefit erbij en meng tot een stevig, maar glad beslag.
• Bekleed een bakvorm met bakpapier
• Doe hier het mengsel in
• Bak de cheesecake voor 50-60 minuten, of tot er een satéprikker schoon uitkomt

Tips & tricks
• Je kan elk merk roomkaas gebruiken, zolang je maar een naturel neemt
• Je kan je slagroom vervangen voor een plantaardige versie van Alpro Soya
• Je kan in plaats van havermout ook speltmeel of boekweitmeel gebruiken
• Elke smaak Orangefit volstaat voor dit recept

Laat de cheesecake eerst volledig afkoelen in de koelkast voordat je een stuk neemt!
Deze cheesecake bevat geen bodem. Wil je per se een bodem? Pak dan de bodem van de Pindakaas Cheesecake, deze vind je HIER.

Ingredients

 450 g linesse roomkaas light
 100 ml slagroom light
 2 tsp vanille extract
 1 tsp bakpoeder
 2 eieren
 5 tbsp honing
 33 g kokosmeel
 33 g havermout
 1 scoop Orangefit

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakvorm
• Bakpapier
• Keukenmachine/mixer
• Mengkom

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 160 graden
• Mix de roomkaas, slagroom, vanille extract en honing met elkaar in een keukenmachine/met een staafmixer
• Mix de havermout tot “havermoutmeel”
• Doe de eieren, kokosmeel, havermout, bakpoeder en Orangefit erbij en meng tot een stevig, maar glad beslag.
• Bekleed een bakvorm met bakpapier
• Doe hier het mengsel in
• Bak de cheesecake voor 50-60 minuten, of tot er een satéprikker schoon uitkomt

Tips & tricks
• Je kan elk merk roomkaas gebruiken, zolang je maar een naturel neemt
• Je kan je slagroom vervangen voor een plantaardige versie van Alpro Soya
• Je kan in plaats van havermout ook speltmeel of boekweitmeel gebruiken
• Elke smaak Orangefit volstaat voor dit recept

Laat de cheesecake eerst volledig afkoelen in de koelkast voordat je een stuk neemt!
Deze cheesecake bevat geen bodem. Wil je per se een bodem? Pak dan de bodem van de Pindakaas Cheesecake, deze vind je HIER.

Easy Peasy Protein Cheesecake!
  • Deel dit artikel:

Easy Peasy Protein Cheesecake!

Porties15 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/15e

Porties 15


Per portie
Calorieën 76
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 2.6g4%
Koolhydraten 5.2g2%
Eiwitten 6.8g14%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

450 g linesse roomkaas light
100 ml slagroom light
2 tsp vanille extract
1 tsp bakpoeder
2 eieren
5 tbsp honing
33 g kokosmeel
33 g havermout
1 scoop Orangefit

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakvorm
• Bakpapier
• Keukenmachine/mixer
• Mengkom

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 160 graden
• Mix de roomkaas, slagroom, vanille extract en honing met elkaar in een keukenmachine/met een staafmixer
• Mix de havermout tot “havermoutmeel”
• Doe de eieren, kokosmeel, havermout, bakpoeder en Orangefit erbij en meng tot een stevig, maar glad beslag.
• Bekleed een bakvorm met bakpapier
• Doe hier het mengsel in
• Bak de cheesecake voor 50-60 minuten, of tot er een satéprikker schoon uitkomt

Tips & tricks
• Je kan elk merk roomkaas gebruiken, zolang je maar een naturel neemt
• Je kan je slagroom vervangen voor een plantaardige versie van Alpro Soya
• Je kan in plaats van havermout ook speltmeel of boekweitmeel gebruiken
• Elke smaak Orangefit volstaat voor dit recept

Laat de cheesecake eerst volledig afkoelen in de koelkast voordat je een stuk neemt!
Deze cheesecake bevat geen bodem. Wil je per se een bodem? Pak dan de bodem van de Pindakaas Cheesecake, deze vind je HIER.

Ingredients

 450 g linesse roomkaas light
 100 ml slagroom light
 2 tsp vanille extract
 1 tsp bakpoeder
 2 eieren
 5 tbsp honing
 33 g kokosmeel
 33 g havermout
 1 scoop Orangefit

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakvorm
• Bakpapier
• Keukenmachine/mixer
• Mengkom

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 160 graden
• Mix de roomkaas, slagroom, vanille extract en honing met elkaar in een keukenmachine/met een staafmixer
• Mix de havermout tot “havermoutmeel”
• Doe de eieren, kokosmeel, havermout, bakpoeder en Orangefit erbij en meng tot een stevig, maar glad beslag.
• Bekleed een bakvorm met bakpapier
• Doe hier het mengsel in
• Bak de cheesecake voor 50-60 minuten, of tot er een satéprikker schoon uitkomt

Tips & tricks
• Je kan elk merk roomkaas gebruiken, zolang je maar een naturel neemt
• Je kan je slagroom vervangen voor een plantaardige versie van Alpro Soya
• Je kan in plaats van havermout ook speltmeel of boekweitmeel gebruiken
• Elke smaak Orangefit volstaat voor dit recept

Laat de cheesecake eerst volledig afkoelen in de koelkast voordat je een stuk neemt!
Deze cheesecake bevat geen bodem. Wil je per se een bodem? Pak dan de bodem van de Pindakaas Cheesecake, deze vind je HIER.

Easy Peasy Protein Cheesecake!
  • Deel dit recept:

Leave your thought