×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Vegan mousse
Porties2 PortiesVoorber.15 minKooktijd15 minTotale tijd30 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 399
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 22g34%
Koolhydraten 33.8g12%
Eiwitten 12.8g26%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de pudding
400 ml kokosmelk
20 g cacaopoeder
1 schep/scoop eiwitpoeder chocolade
30 g maizena
125 ml amandelmelk
50 g pure chocolade (ik neem ongeveer 72%)
1 tsp vanille extract
1 tbsp agavesiroop
Voor de crunchy topping
30 g hazelnoten
100 g verse dadels
10 g cacaopoeder
1 tsp vanille extract

2

Benodigdheden

• Mengkom
• Steelpan
• Garde
• Keukenweegschaal
• Keukenmachine
• Drie kleine glaasjes

3

Bereidingswijze

• Pak de steelpan en zet deze op de keukenweegschaal
• Schud het blikje kokosmelk goed en leeg deze volledig in de steelpan
• Voeg hier de cacaopoeder en Orangefit aan toe
• Zet de steelpan op het vuur en zet hem op middelhoog vuur
• Meng de maizena met 125 ml amandelmelk en kluts dit tot een papje
• Zodra het mengsel kookt voeg je er het maizena papje aan toe
• Roer met een garde twee minuten in de steelpan
• Zet het vuur laag en voeg de chocolade, vanille extract en agavesiroop toe
• Roer dit door en laat 1 minuut zachtjes pruttelen
• Verdeel het mengsel over drie glaasjes en zet deze in de koelkast
• De pudding wordt dikker zodra deze afkoelt, geef hem minimaal zes uur de tijd
• Voor de topping
• Doe alle ingrediënten in een keukenmachine/sterke blender tot een kleverige substantie
• Verdeel het mengsel zodra de pudding opgestijfd is over de drie glaasjes

Ingredients

Voor de pudding
 400 ml kokosmelk
 20 g cacaopoeder
 1 schep/scoop eiwitpoeder chocolade
 30 g maizena
 125 ml amandelmelk
 50 g pure chocolade (ik neem ongeveer 72%)
 1 tsp vanille extract
 1 tbsp agavesiroop
Voor de crunchy topping
 30 g hazelnoten
 100 g verse dadels
 10 g cacaopoeder
 1 tsp vanille extract

Directions

1

2

Benodigdheden

• Mengkom
• Steelpan
• Garde
• Keukenweegschaal
• Keukenmachine
• Drie kleine glaasjes

2

3

Bereidingswijze

• Pak de steelpan en zet deze op de keukenweegschaal
• Schud het blikje kokosmelk goed en leeg deze volledig in de steelpan
• Voeg hier de cacaopoeder en Orangefit aan toe
• Zet de steelpan op het vuur en zet hem op middelhoog vuur
• Meng de maizena met 125 ml amandelmelk en kluts dit tot een papje
• Zodra het mengsel kookt voeg je er het maizena papje aan toe
• Roer met een garde twee minuten in de steelpan
• Zet het vuur laag en voeg de chocolade, vanille extract en agavesiroop toe
• Roer dit door en laat 1 minuut zachtjes pruttelen
• Verdeel het mengsel over drie glaasjes en zet deze in de koelkast
• De pudding wordt dikker zodra deze afkoelt, geef hem minimaal zes uur de tijd
• Voor de topping
• Doe alle ingrediënten in een keukenmachine/sterke blender tot een kleverige substantie
• Verdeel het mengsel zodra de pudding opgestijfd is over de drie glaasjes

Chocolade pudding met crunchy topping
Vegan mousse
  • Deel dit artikel:

Vegan mousse
Porties2 PortiesVoorber.15 minKooktijd15 minTotale tijd30 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 399
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 22g34%
Koolhydraten 33.8g12%
Eiwitten 12.8g26%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de pudding
400 ml kokosmelk
20 g cacaopoeder
1 schep/scoop eiwitpoeder chocolade
30 g maizena
125 ml amandelmelk
50 g pure chocolade (ik neem ongeveer 72%)
1 tsp vanille extract
1 tbsp agavesiroop
Voor de crunchy topping
30 g hazelnoten
100 g verse dadels
10 g cacaopoeder
1 tsp vanille extract

2

Benodigdheden

• Mengkom
• Steelpan
• Garde
• Keukenweegschaal
• Keukenmachine
• Drie kleine glaasjes

3

Bereidingswijze

• Pak de steelpan en zet deze op de keukenweegschaal
• Schud het blikje kokosmelk goed en leeg deze volledig in de steelpan
• Voeg hier de cacaopoeder en Orangefit aan toe
• Zet de steelpan op het vuur en zet hem op middelhoog vuur
• Meng de maizena met 125 ml amandelmelk en kluts dit tot een papje
• Zodra het mengsel kookt voeg je er het maizena papje aan toe
• Roer met een garde twee minuten in de steelpan
• Zet het vuur laag en voeg de chocolade, vanille extract en agavesiroop toe
• Roer dit door en laat 1 minuut zachtjes pruttelen
• Verdeel het mengsel over drie glaasjes en zet deze in de koelkast
• De pudding wordt dikker zodra deze afkoelt, geef hem minimaal zes uur de tijd
• Voor de topping
• Doe alle ingrediënten in een keukenmachine/sterke blender tot een kleverige substantie
• Verdeel het mengsel zodra de pudding opgestijfd is over de drie glaasjes

Ingredients

Voor de pudding
 400 ml kokosmelk
 20 g cacaopoeder
 1 schep/scoop eiwitpoeder chocolade
 30 g maizena
 125 ml amandelmelk
 50 g pure chocolade (ik neem ongeveer 72%)
 1 tsp vanille extract
 1 tbsp agavesiroop
Voor de crunchy topping
 30 g hazelnoten
 100 g verse dadels
 10 g cacaopoeder
 1 tsp vanille extract

Directions

1

2

Benodigdheden

• Mengkom
• Steelpan
• Garde
• Keukenweegschaal
• Keukenmachine
• Drie kleine glaasjes

2

3

Bereidingswijze

• Pak de steelpan en zet deze op de keukenweegschaal
• Schud het blikje kokosmelk goed en leeg deze volledig in de steelpan
• Voeg hier de cacaopoeder en Orangefit aan toe
• Zet de steelpan op het vuur en zet hem op middelhoog vuur
• Meng de maizena met 125 ml amandelmelk en kluts dit tot een papje
• Zodra het mengsel kookt voeg je er het maizena papje aan toe
• Roer met een garde twee minuten in de steelpan
• Zet het vuur laag en voeg de chocolade, vanille extract en agavesiroop toe
• Roer dit door en laat 1 minuut zachtjes pruttelen
• Verdeel het mengsel over drie glaasjes en zet deze in de koelkast
• De pudding wordt dikker zodra deze afkoelt, geef hem minimaal zes uur de tijd
• Voor de topping
• Doe alle ingrediënten in een keukenmachine/sterke blender tot een kleverige substantie
• Verdeel het mengsel zodra de pudding opgestijfd is over de drie glaasjes

Chocolade pudding met crunchy topping
Vegan mousse
  • Deel dit artikel:

Chocolade pudding met crunchy topping

Vegan mousse
Porties2 PortiesVoorber.15 minKooktijd15 minTotale tijd30 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 399
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 22g34%
Koolhydraten 33.8g12%
Eiwitten 12.8g26%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de pudding
400 ml kokosmelk
20 g cacaopoeder
1 schep/scoop eiwitpoeder chocolade
30 g maizena
125 ml amandelmelk
50 g pure chocolade (ik neem ongeveer 72%)
1 tsp vanille extract
1 tbsp agavesiroop
Voor de crunchy topping
30 g hazelnoten
100 g verse dadels
10 g cacaopoeder
1 tsp vanille extract

2

Benodigdheden

• Mengkom
• Steelpan
• Garde
• Keukenweegschaal
• Keukenmachine
• Drie kleine glaasjes

3

Bereidingswijze

• Pak de steelpan en zet deze op de keukenweegschaal
• Schud het blikje kokosmelk goed en leeg deze volledig in de steelpan
• Voeg hier de cacaopoeder en Orangefit aan toe
• Zet de steelpan op het vuur en zet hem op middelhoog vuur
• Meng de maizena met 125 ml amandelmelk en kluts dit tot een papje
• Zodra het mengsel kookt voeg je er het maizena papje aan toe
• Roer met een garde twee minuten in de steelpan
• Zet het vuur laag en voeg de chocolade, vanille extract en agavesiroop toe
• Roer dit door en laat 1 minuut zachtjes pruttelen
• Verdeel het mengsel over drie glaasjes en zet deze in de koelkast
• De pudding wordt dikker zodra deze afkoelt, geef hem minimaal zes uur de tijd
• Voor de topping
• Doe alle ingrediënten in een keukenmachine/sterke blender tot een kleverige substantie
• Verdeel het mengsel zodra de pudding opgestijfd is over de drie glaasjes

Ingredients

Voor de pudding
 400 ml kokosmelk
 20 g cacaopoeder
 1 schep/scoop eiwitpoeder chocolade
 30 g maizena
 125 ml amandelmelk
 50 g pure chocolade (ik neem ongeveer 72%)
 1 tsp vanille extract
 1 tbsp agavesiroop
Voor de crunchy topping
 30 g hazelnoten
 100 g verse dadels
 10 g cacaopoeder
 1 tsp vanille extract

Directions

1

2

Benodigdheden

• Mengkom
• Steelpan
• Garde
• Keukenweegschaal
• Keukenmachine
• Drie kleine glaasjes

2

3

Bereidingswijze

• Pak de steelpan en zet deze op de keukenweegschaal
• Schud het blikje kokosmelk goed en leeg deze volledig in de steelpan
• Voeg hier de cacaopoeder en Orangefit aan toe
• Zet de steelpan op het vuur en zet hem op middelhoog vuur
• Meng de maizena met 125 ml amandelmelk en kluts dit tot een papje
• Zodra het mengsel kookt voeg je er het maizena papje aan toe
• Roer met een garde twee minuten in de steelpan
• Zet het vuur laag en voeg de chocolade, vanille extract en agavesiroop toe
• Roer dit door en laat 1 minuut zachtjes pruttelen
• Verdeel het mengsel over drie glaasjes en zet deze in de koelkast
• De pudding wordt dikker zodra deze afkoelt, geef hem minimaal zes uur de tijd
• Voor de topping
• Doe alle ingrediënten in een keukenmachine/sterke blender tot een kleverige substantie
• Verdeel het mengsel zodra de pudding opgestijfd is over de drie glaasjes

Chocolade pudding met crunchy topping
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.