×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Porties12 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 12


Per portie
Calorieën 169
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 6.9g11%
Koolhydraten 15.1g6%
Eiwitten 11.2g23%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de vulling
400 g zuivelspread light
300 g griekse yoghurt (10% vet)
2 eieren
40 g pure chocolade
60 ml melk
50 g Orangefit vanille of chocolade
1 tbsp honing/dadelstroop
1 tsp vanille extract
1 tbsp cacaopoeder
Voor de bodem
15 dadels
9 tbsp havermout
3 tbsp kokosolie (gesmolten)

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Bekleed een springvorm met een bakpapiertje

We beginnen nu eerst met de bodem:
• Smelt de kokosolie
• Ontpit de dadels en doe deze in een keukenmachine met de havermout. Het moet zo fijn mogelijk worden
• Voeg hierbij de gesmolten kokosolie en meng dit weer goed met elkaar
• Verdeel de bodem over de springvorm en zet voor 20 minuten in de koelkast

Nu maken we ondertussen de vulling:
• Verwarm de chocolade au bain marie
• Pak een grote mengkom en doe hierin de zuivelspread en maak deze wat zachter door er met een spatel doorheen te roeren
• Doe de eieren en honing erbij en mix dit goed
• Doe de Griekse yoghurt, cacaopoeder, vanille extract, melk, Orangefit en gesmolten chocolade bij het mengsel
• Goed kloppen met een garde of elektrische mixer
• Haal de bodem uit de koelkast
• Giet het mengsel over de bodem in de springvorm en bak in de voorverwarmde oven voor 45-50 minuten
• Het moet er redelijk donker gebakken uitzien, maar wel zacht aanvoelen!

Laat voor minimaal 5 uur afkoelen in de koelkast (of gewoon “s avonds maken en een nachtje wachten)
Je kunt de taart eventueel eigen toppings geven zoals fruit, noten of zaden!

Ingredients

Voor de vulling
 400 g zuivelspread light
 300 g griekse yoghurt (10% vet)
 2 eieren
 40 g pure chocolade
 60 ml melk
 50 g Orangefit vanille of chocolade
 1 tbsp honing/dadelstroop
 1 tsp vanille extract
 1 tbsp cacaopoeder
Voor de bodem
 15 dadels
 9 tbsp havermout
 3 tbsp kokosolie (gesmolten)

Directions

1

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Bekleed een springvorm met een bakpapiertje

We beginnen nu eerst met de bodem:
• Smelt de kokosolie
• Ontpit de dadels en doe deze in een keukenmachine met de havermout. Het moet zo fijn mogelijk worden
• Voeg hierbij de gesmolten kokosolie en meng dit weer goed met elkaar
• Verdeel de bodem over de springvorm en zet voor 20 minuten in de koelkast

Nu maken we ondertussen de vulling:
• Verwarm de chocolade au bain marie
• Pak een grote mengkom en doe hierin de zuivelspread en maak deze wat zachter door er met een spatel doorheen te roeren
• Doe de eieren en honing erbij en mix dit goed
• Doe de Griekse yoghurt, cacaopoeder, vanille extract, melk, Orangefit en gesmolten chocolade bij het mengsel
• Goed kloppen met een garde of elektrische mixer
• Haal de bodem uit de koelkast
• Giet het mengsel over de bodem in de springvorm en bak in de voorverwarmde oven voor 45-50 minuten
• Het moet er redelijk donker gebakken uitzien, maar wel zacht aanvoelen!

Laat voor minimaal 5 uur afkoelen in de koelkast (of gewoon “s avonds maken en een nachtje wachten)
Je kunt de taart eventueel eigen toppings geven zoals fruit, noten of zaden!

Chocolade protein cheesecake
  • Deel dit artikel:

Porties12 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 12


Per portie
Calorieën 169
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 6.9g11%
Koolhydraten 15.1g6%
Eiwitten 11.2g23%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de vulling
400 g zuivelspread light
300 g griekse yoghurt (10% vet)
2 eieren
40 g pure chocolade
60 ml melk
50 g Orangefit vanille of chocolade
1 tbsp honing/dadelstroop
1 tsp vanille extract
1 tbsp cacaopoeder
Voor de bodem
15 dadels
9 tbsp havermout
3 tbsp kokosolie (gesmolten)

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Bekleed een springvorm met een bakpapiertje

We beginnen nu eerst met de bodem:
• Smelt de kokosolie
• Ontpit de dadels en doe deze in een keukenmachine met de havermout. Het moet zo fijn mogelijk worden
• Voeg hierbij de gesmolten kokosolie en meng dit weer goed met elkaar
• Verdeel de bodem over de springvorm en zet voor 20 minuten in de koelkast

Nu maken we ondertussen de vulling:
• Verwarm de chocolade au bain marie
• Pak een grote mengkom en doe hierin de zuivelspread en maak deze wat zachter door er met een spatel doorheen te roeren
• Doe de eieren en honing erbij en mix dit goed
• Doe de Griekse yoghurt, cacaopoeder, vanille extract, melk, Orangefit en gesmolten chocolade bij het mengsel
• Goed kloppen met een garde of elektrische mixer
• Haal de bodem uit de koelkast
• Giet het mengsel over de bodem in de springvorm en bak in de voorverwarmde oven voor 45-50 minuten
• Het moet er redelijk donker gebakken uitzien, maar wel zacht aanvoelen!

Laat voor minimaal 5 uur afkoelen in de koelkast (of gewoon “s avonds maken en een nachtje wachten)
Je kunt de taart eventueel eigen toppings geven zoals fruit, noten of zaden!

Ingredients

Voor de vulling
 400 g zuivelspread light
 300 g griekse yoghurt (10% vet)
 2 eieren
 40 g pure chocolade
 60 ml melk
 50 g Orangefit vanille of chocolade
 1 tbsp honing/dadelstroop
 1 tsp vanille extract
 1 tbsp cacaopoeder
Voor de bodem
 15 dadels
 9 tbsp havermout
 3 tbsp kokosolie (gesmolten)

Directions

1

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Bekleed een springvorm met een bakpapiertje

We beginnen nu eerst met de bodem:
• Smelt de kokosolie
• Ontpit de dadels en doe deze in een keukenmachine met de havermout. Het moet zo fijn mogelijk worden
• Voeg hierbij de gesmolten kokosolie en meng dit weer goed met elkaar
• Verdeel de bodem over de springvorm en zet voor 20 minuten in de koelkast

Nu maken we ondertussen de vulling:
• Verwarm de chocolade au bain marie
• Pak een grote mengkom en doe hierin de zuivelspread en maak deze wat zachter door er met een spatel doorheen te roeren
• Doe de eieren en honing erbij en mix dit goed
• Doe de Griekse yoghurt, cacaopoeder, vanille extract, melk, Orangefit en gesmolten chocolade bij het mengsel
• Goed kloppen met een garde of elektrische mixer
• Haal de bodem uit de koelkast
• Giet het mengsel over de bodem in de springvorm en bak in de voorverwarmde oven voor 45-50 minuten
• Het moet er redelijk donker gebakken uitzien, maar wel zacht aanvoelen!

Laat voor minimaal 5 uur afkoelen in de koelkast (of gewoon “s avonds maken en een nachtje wachten)
Je kunt de taart eventueel eigen toppings geven zoals fruit, noten of zaden!

Chocolade protein cheesecake
  • Deel dit artikel:

Chocolade protein cheesecake

Porties12 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 12


Per portie
Calorieën 169
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 6.9g11%
Koolhydraten 15.1g6%
Eiwitten 11.2g23%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de vulling
400 g zuivelspread light
300 g griekse yoghurt (10% vet)
2 eieren
40 g pure chocolade
60 ml melk
50 g Orangefit vanille of chocolade
1 tbsp honing/dadelstroop
1 tsp vanille extract
1 tbsp cacaopoeder
Voor de bodem
15 dadels
9 tbsp havermout
3 tbsp kokosolie (gesmolten)

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Bekleed een springvorm met een bakpapiertje

We beginnen nu eerst met de bodem:
• Smelt de kokosolie
• Ontpit de dadels en doe deze in een keukenmachine met de havermout. Het moet zo fijn mogelijk worden
• Voeg hierbij de gesmolten kokosolie en meng dit weer goed met elkaar
• Verdeel de bodem over de springvorm en zet voor 20 minuten in de koelkast

Nu maken we ondertussen de vulling:
• Verwarm de chocolade au bain marie
• Pak een grote mengkom en doe hierin de zuivelspread en maak deze wat zachter door er met een spatel doorheen te roeren
• Doe de eieren en honing erbij en mix dit goed
• Doe de Griekse yoghurt, cacaopoeder, vanille extract, melk, Orangefit en gesmolten chocolade bij het mengsel
• Goed kloppen met een garde of elektrische mixer
• Haal de bodem uit de koelkast
• Giet het mengsel over de bodem in de springvorm en bak in de voorverwarmde oven voor 45-50 minuten
• Het moet er redelijk donker gebakken uitzien, maar wel zacht aanvoelen!

Laat voor minimaal 5 uur afkoelen in de koelkast (of gewoon “s avonds maken en een nachtje wachten)
Je kunt de taart eventueel eigen toppings geven zoals fruit, noten of zaden!

Ingredients

Voor de vulling
 400 g zuivelspread light
 300 g griekse yoghurt (10% vet)
 2 eieren
 40 g pure chocolade
 60 ml melk
 50 g Orangefit vanille of chocolade
 1 tbsp honing/dadelstroop
 1 tsp vanille extract
 1 tbsp cacaopoeder
Voor de bodem
 15 dadels
 9 tbsp havermout
 3 tbsp kokosolie (gesmolten)

Directions

1

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Bekleed een springvorm met een bakpapiertje

We beginnen nu eerst met de bodem:
• Smelt de kokosolie
• Ontpit de dadels en doe deze in een keukenmachine met de havermout. Het moet zo fijn mogelijk worden
• Voeg hierbij de gesmolten kokosolie en meng dit weer goed met elkaar
• Verdeel de bodem over de springvorm en zet voor 20 minuten in de koelkast

Nu maken we ondertussen de vulling:
• Verwarm de chocolade au bain marie
• Pak een grote mengkom en doe hierin de zuivelspread en maak deze wat zachter door er met een spatel doorheen te roeren
• Doe de eieren en honing erbij en mix dit goed
• Doe de Griekse yoghurt, cacaopoeder, vanille extract, melk, Orangefit en gesmolten chocolade bij het mengsel
• Goed kloppen met een garde of elektrische mixer
• Haal de bodem uit de koelkast
• Giet het mengsel over de bodem in de springvorm en bak in de voorverwarmde oven voor 45-50 minuten
• Het moet er redelijk donker gebakken uitzien, maar wel zacht aanvoelen!

Laat voor minimaal 5 uur afkoelen in de koelkast (of gewoon “s avonds maken en een nachtje wachten)
Je kunt de taart eventueel eigen toppings geven zoals fruit, noten of zaden!

Chocolade protein cheesecake
  • Deel dit recept:

Leave your thought