×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties12 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/12e

Porties 12


Per portie
Calorieën 147
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 5.5g9%
Koolhydraten 14.8g5%
Eiwitten 8.5g17%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

2 rijpe bananen
50 g Orangefit chocolade
2 eieren
150 g 0% Griekse yoghurt
175 ml amandelmelk
140 g havermout
60 g cacao poeder
2 tsp bakpoeder
50 g pure chocolade

2

Benodigdheden

• Oven
• Mengkom
• Cakevorm
• Bakspray

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Prak de banaan fijn
• Doe alle overige ingrediënten behalve de chocolade in een kom met de banaan
• Meng tot een glad beslag
• Breek de chocolade in stukjes en doe deze door het mengsel heen
• Spray de cakevorm in met bakspray
• Doe het mengsel in de cakevorm
• Bak het brood voor 55 minuten in de oven

Tips & tricks
• 2 eieren kun je eventueel vervangen door 100 gram appelmoes of een extra rijpe banaan om het veganistisch te maken
• Griekse yoghurt is te vervangen door gewone yoghurt, kwark of plantaardige yoghurt
• De vanille smaak van Orangefit is ook te gebruiken
• In plaats van cacaopoeder kun je variëren met kaneel, koekkruiden of pompkinspice

Ingredients

 2 rijpe bananen
 50 g Orangefit chocolade
 2 eieren
 150 g 0% Griekse yoghurt
 175 ml amandelmelk
 140 g havermout
 60 g cacao poeder
 2 tsp bakpoeder
 50 g pure chocolade

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Mengkom
• Cakevorm
• Bakspray

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Prak de banaan fijn
• Doe alle overige ingrediënten behalve de chocolade in een kom met de banaan
• Meng tot een glad beslag
• Breek de chocolade in stukjes en doe deze door het mengsel heen
• Spray de cakevorm in met bakspray
• Doe het mengsel in de cakevorm
• Bak het brood voor 55 minuten in de oven

Tips & tricks
• 2 eieren kun je eventueel vervangen door 100 gram appelmoes of een extra rijpe banaan om het veganistisch te maken
• Griekse yoghurt is te vervangen door gewone yoghurt, kwark of plantaardige yoghurt
• De vanille smaak van Orangefit is ook te gebruiken
• In plaats van cacaopoeder kun je variëren met kaneel, koekkruiden of pompkinspice

Chocolade brood – perfecte tussendoortje
  • Deel dit artikel:

Porties12 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/12e

Porties 12


Per portie
Calorieën 147
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 5.5g9%
Koolhydraten 14.8g5%
Eiwitten 8.5g17%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

2 rijpe bananen
50 g Orangefit chocolade
2 eieren
150 g 0% Griekse yoghurt
175 ml amandelmelk
140 g havermout
60 g cacao poeder
2 tsp bakpoeder
50 g pure chocolade

2

Benodigdheden

• Oven
• Mengkom
• Cakevorm
• Bakspray

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Prak de banaan fijn
• Doe alle overige ingrediënten behalve de chocolade in een kom met de banaan
• Meng tot een glad beslag
• Breek de chocolade in stukjes en doe deze door het mengsel heen
• Spray de cakevorm in met bakspray
• Doe het mengsel in de cakevorm
• Bak het brood voor 55 minuten in de oven

Tips & tricks
• 2 eieren kun je eventueel vervangen door 100 gram appelmoes of een extra rijpe banaan om het veganistisch te maken
• Griekse yoghurt is te vervangen door gewone yoghurt, kwark of plantaardige yoghurt
• De vanille smaak van Orangefit is ook te gebruiken
• In plaats van cacaopoeder kun je variëren met kaneel, koekkruiden of pompkinspice

Ingredients

 2 rijpe bananen
 50 g Orangefit chocolade
 2 eieren
 150 g 0% Griekse yoghurt
 175 ml amandelmelk
 140 g havermout
 60 g cacao poeder
 2 tsp bakpoeder
 50 g pure chocolade

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Mengkom
• Cakevorm
• Bakspray

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Prak de banaan fijn
• Doe alle overige ingrediënten behalve de chocolade in een kom met de banaan
• Meng tot een glad beslag
• Breek de chocolade in stukjes en doe deze door het mengsel heen
• Spray de cakevorm in met bakspray
• Doe het mengsel in de cakevorm
• Bak het brood voor 55 minuten in de oven

Tips & tricks
• 2 eieren kun je eventueel vervangen door 100 gram appelmoes of een extra rijpe banaan om het veganistisch te maken
• Griekse yoghurt is te vervangen door gewone yoghurt, kwark of plantaardige yoghurt
• De vanille smaak van Orangefit is ook te gebruiken
• In plaats van cacaopoeder kun je variëren met kaneel, koekkruiden of pompkinspice

Chocolade brood – perfecte tussendoortje
  • Deel dit artikel:

Chocolade brood – perfecte tussendoortje

Porties12 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/12e

Porties 12


Per portie
Calorieën 147
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 5.5g9%
Koolhydraten 14.8g5%
Eiwitten 8.5g17%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

2 rijpe bananen
50 g Orangefit chocolade
2 eieren
150 g 0% Griekse yoghurt
175 ml amandelmelk
140 g havermout
60 g cacao poeder
2 tsp bakpoeder
50 g pure chocolade

2

Benodigdheden

• Oven
• Mengkom
• Cakevorm
• Bakspray

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Prak de banaan fijn
• Doe alle overige ingrediënten behalve de chocolade in een kom met de banaan
• Meng tot een glad beslag
• Breek de chocolade in stukjes en doe deze door het mengsel heen
• Spray de cakevorm in met bakspray
• Doe het mengsel in de cakevorm
• Bak het brood voor 55 minuten in de oven

Tips & tricks
• 2 eieren kun je eventueel vervangen door 100 gram appelmoes of een extra rijpe banaan om het veganistisch te maken
• Griekse yoghurt is te vervangen door gewone yoghurt, kwark of plantaardige yoghurt
• De vanille smaak van Orangefit is ook te gebruiken
• In plaats van cacaopoeder kun je variëren met kaneel, koekkruiden of pompkinspice

Ingredients

 2 rijpe bananen
 50 g Orangefit chocolade
 2 eieren
 150 g 0% Griekse yoghurt
 175 ml amandelmelk
 140 g havermout
 60 g cacao poeder
 2 tsp bakpoeder
 50 g pure chocolade

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Mengkom
• Cakevorm
• Bakspray

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Prak de banaan fijn
• Doe alle overige ingrediënten behalve de chocolade in een kom met de banaan
• Meng tot een glad beslag
• Breek de chocolade in stukjes en doe deze door het mengsel heen
• Spray de cakevorm in met bakspray
• Doe het mengsel in de cakevorm
• Bak het brood voor 55 minuten in de oven

Tips & tricks
• 2 eieren kun je eventueel vervangen door 100 gram appelmoes of een extra rijpe banaan om het veganistisch te maken
• Griekse yoghurt is te vervangen door gewone yoghurt, kwark of plantaardige yoghurt
• De vanille smaak van Orangefit is ook te gebruiken
• In plaats van cacaopoeder kun je variëren met kaneel, koekkruiden of pompkinspice

Chocolade brood – perfecte tussendoortje
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

  Subscribe  
Abonneren op