×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties2 PortiesVoorber.5 minKooktijd5 minTotale tijd10 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 319
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 13g20%
Koolhydraten 33.2g12%
Eiwitten 16.1g33%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 2 porties
2 volkoren wraps
1 krokante kipschnitzel
1 tsp olijfolie
1 ei, gekookt
50 g cherrytomaten
2 tbsp yogonaise
ijsbergsla

2

Benodigdheden

• Koekenpan
• Steelpan
• Mes
• Snijplank

3

Bereidingswijze

• Kook het ei gaar (ongeveer 8 minuten)
• Bak de kipkrokantschnitzel gaar in de theelepel olijfolie
• Snij de cherrytomaten fijn
• Smeer de wraps in met de yogonaise
• Snijd de kip krokantschnitzel doormidden en verdeel deze over de wraps
• Doe dit ook met het ei
• Verdeel de cherrytomaten en ijsbergsla over de wraps
• Enjoy!

Ingredients

Voor 2 porties
 2 volkoren wraps
 1 krokante kipschnitzel
 1 tsp olijfolie
 1 ei, gekookt
 50 g cherrytomaten
 2 tbsp yogonaise
 ijsbergsla

Directions

1

2

Benodigdheden

• Koekenpan
• Steelpan
• Mes
• Snijplank

2

3

Bereidingswijze

• Kook het ei gaar (ongeveer 8 minuten)
• Bak de kipkrokantschnitzel gaar in de theelepel olijfolie
• Snij de cherrytomaten fijn
• Smeer de wraps in met de yogonaise
• Snijd de kip krokantschnitzel doormidden en verdeel deze over de wraps
• Doe dit ook met het ei
• Verdeel de cherrytomaten en ijsbergsla over de wraps
• Enjoy!

Ceaser wrap
  • Deel dit artikel:

Porties2 PortiesVoorber.5 minKooktijd5 minTotale tijd10 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 319
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 13g20%
Koolhydraten 33.2g12%
Eiwitten 16.1g33%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 2 porties
2 volkoren wraps
1 krokante kipschnitzel
1 tsp olijfolie
1 ei, gekookt
50 g cherrytomaten
2 tbsp yogonaise
ijsbergsla

2

Benodigdheden

• Koekenpan
• Steelpan
• Mes
• Snijplank

3

Bereidingswijze

• Kook het ei gaar (ongeveer 8 minuten)
• Bak de kipkrokantschnitzel gaar in de theelepel olijfolie
• Snij de cherrytomaten fijn
• Smeer de wraps in met de yogonaise
• Snijd de kip krokantschnitzel doormidden en verdeel deze over de wraps
• Doe dit ook met het ei
• Verdeel de cherrytomaten en ijsbergsla over de wraps
• Enjoy!

Ingredients

Voor 2 porties
 2 volkoren wraps
 1 krokante kipschnitzel
 1 tsp olijfolie
 1 ei, gekookt
 50 g cherrytomaten
 2 tbsp yogonaise
 ijsbergsla

Directions

1

2

Benodigdheden

• Koekenpan
• Steelpan
• Mes
• Snijplank

2

3

Bereidingswijze

• Kook het ei gaar (ongeveer 8 minuten)
• Bak de kipkrokantschnitzel gaar in de theelepel olijfolie
• Snij de cherrytomaten fijn
• Smeer de wraps in met de yogonaise
• Snijd de kip krokantschnitzel doormidden en verdeel deze over de wraps
• Doe dit ook met het ei
• Verdeel de cherrytomaten en ijsbergsla over de wraps
• Enjoy!

Ceaser wrap
  • Deel dit artikel:

Ceaser wrap

Porties2 PortiesVoorber.5 minKooktijd5 minTotale tijd10 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 319
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 13g20%
Koolhydraten 33.2g12%
Eiwitten 16.1g33%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 2 porties
2 volkoren wraps
1 krokante kipschnitzel
1 tsp olijfolie
1 ei, gekookt
50 g cherrytomaten
2 tbsp yogonaise
ijsbergsla

2

Benodigdheden

• Koekenpan
• Steelpan
• Mes
• Snijplank

3

Bereidingswijze

• Kook het ei gaar (ongeveer 8 minuten)
• Bak de kipkrokantschnitzel gaar in de theelepel olijfolie
• Snij de cherrytomaten fijn
• Smeer de wraps in met de yogonaise
• Snijd de kip krokantschnitzel doormidden en verdeel deze over de wraps
• Doe dit ook met het ei
• Verdeel de cherrytomaten en ijsbergsla over de wraps
• Enjoy!

Ingredients

Voor 2 porties
 2 volkoren wraps
 1 krokante kipschnitzel
 1 tsp olijfolie
 1 ei, gekookt
 50 g cherrytomaten
 2 tbsp yogonaise
 ijsbergsla

Directions

1

2

Benodigdheden

• Koekenpan
• Steelpan
• Mes
• Snijplank

2

3

Bereidingswijze

• Kook het ei gaar (ongeveer 8 minuten)
• Bak de kipkrokantschnitzel gaar in de theelepel olijfolie
• Snij de cherrytomaten fijn
• Smeer de wraps in met de yogonaise
• Snijd de kip krokantschnitzel doormidden en verdeel deze over de wraps
• Doe dit ook met het ei
• Verdeel de cherrytomaten en ijsbergsla over de wraps
• Enjoy!

Ceaser wrap
  • Deel dit recept:

Leave your thought