×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties2 PortiesVoorber.15 minKooktijd15 minTotale tijd30 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 275
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 14g22%
Koolhydraten 22.1g8%
Eiwitten 13.1g27%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 2 porties
2 volkoren wraps
15 g groene pesto
60 g carpaccio
15 g parmezaanse kaas
10 g pijnboompitten
handje rucola

3

Bereidingswijze

• Rooster de pijnboompitten kort in een droge koekenpan.
• Besmeer de wraps met de groen pesto
• Verdeel de carpaccio over de wraps
• Verdeel de pijnboompitten, parmezaanse kaas en rucola over de wraps
• Rol de carpacciowrap op en snij hem door de helft of in kleinere stukjes als bijvoorbeeld snack.

Ingredients

Voor 2 porties
 2 volkoren wraps
 15 g groene pesto
 60 g carpaccio
 15 g parmezaanse kaas
 10 g pijnboompitten
 handje rucola

Directions

1

3

Bereidingswijze

• Rooster de pijnboompitten kort in een droge koekenpan.
• Besmeer de wraps met de groen pesto
• Verdeel de carpaccio over de wraps
• Verdeel de pijnboompitten, parmezaanse kaas en rucola over de wraps
• Rol de carpacciowrap op en snij hem door de helft of in kleinere stukjes als bijvoorbeeld snack.

Carpaccio Wrap
  • Deel dit artikel:

Porties2 PortiesVoorber.15 minKooktijd15 minTotale tijd30 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 275
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 14g22%
Koolhydraten 22.1g8%
Eiwitten 13.1g27%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 2 porties
2 volkoren wraps
15 g groene pesto
60 g carpaccio
15 g parmezaanse kaas
10 g pijnboompitten
handje rucola

3

Bereidingswijze

• Rooster de pijnboompitten kort in een droge koekenpan.
• Besmeer de wraps met de groen pesto
• Verdeel de carpaccio over de wraps
• Verdeel de pijnboompitten, parmezaanse kaas en rucola over de wraps
• Rol de carpacciowrap op en snij hem door de helft of in kleinere stukjes als bijvoorbeeld snack.

Ingredients

Voor 2 porties
 2 volkoren wraps
 15 g groene pesto
 60 g carpaccio
 15 g parmezaanse kaas
 10 g pijnboompitten
 handje rucola

Directions

1

3

Bereidingswijze

• Rooster de pijnboompitten kort in een droge koekenpan.
• Besmeer de wraps met de groen pesto
• Verdeel de carpaccio over de wraps
• Verdeel de pijnboompitten, parmezaanse kaas en rucola over de wraps
• Rol de carpacciowrap op en snij hem door de helft of in kleinere stukjes als bijvoorbeeld snack.

Carpaccio Wrap
  • Deel dit artikel:

Carpaccio Wrap

Porties2 PortiesVoorber.15 minKooktijd15 minTotale tijd30 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 275
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 14g22%
Koolhydraten 22.1g8%
Eiwitten 13.1g27%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 2 porties
2 volkoren wraps
15 g groene pesto
60 g carpaccio
15 g parmezaanse kaas
10 g pijnboompitten
handje rucola

3

Bereidingswijze

• Rooster de pijnboompitten kort in een droge koekenpan.
• Besmeer de wraps met de groen pesto
• Verdeel de carpaccio over de wraps
• Verdeel de pijnboompitten, parmezaanse kaas en rucola over de wraps
• Rol de carpacciowrap op en snij hem door de helft of in kleinere stukjes als bijvoorbeeld snack.

Ingredients

Voor 2 porties
 2 volkoren wraps
 15 g groene pesto
 60 g carpaccio
 15 g parmezaanse kaas
 10 g pijnboompitten
 handje rucola

Directions

1

3

Bereidingswijze

• Rooster de pijnboompitten kort in een droge koekenpan.
• Besmeer de wraps met de groen pesto
• Verdeel de carpaccio over de wraps
• Verdeel de pijnboompitten, parmezaanse kaas en rucola over de wraps
• Rol de carpacciowrap op en snij hem door de helft of in kleinere stukjes als bijvoorbeeld snack.

Carpaccio Wrap
  • Deel dit recept:

Leave your thought