×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties6 PortiesVoorber.15 minKooktijd5 minTotale tijd20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 6


Per portie
Calorieën 299
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 7.6g12%
Koolhydraten 31.2g11%
Eiwitten 22.7g46%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 6 wraps
400 g kipfilet in blokjes gesneden
2 ½ tbsp Caribbean spice van Jonnie Boer
250 g doperwten
250 g maïs, uitgelekt
2 tbsp olijfolie
6 volkoren wraps
50 g Griekse yoghurt 2%
bieslook
peper & zout
optioneel: 1 teentje knoflook, uitgeperst

3

Bereidingswijze

• Meng de olijfolie en kruidenmix door de blokjes kipfilet.
• Als je de tijd hebt, doe dit dan in de ochtend al zodat de smaken goed in kunnen trekken.
• Bak de kip gaar in een grote pan, voeg hier de mais en doperwten aan toe en verwarm deze mee.
• Meng dan een 50 gram Griekse yoghurt met bieslook, peper en zout.
• Als je er van houdt kun je ook nog een teentje knoflook hierin uitpersen en de rode peper toevoegen.
• Smeer de wrap hiermee in, voeg eventueel wat sla toe en vul hem met de kip, onweerstaanbaar!

Ingredients

Voor 6 wraps
 400 g kipfilet in blokjes gesneden
 2 ½ tbsp Caribbean spice van Jonnie Boer
 250 g doperwten
 250 g maïs, uitgelekt
 2 tbsp olijfolie
 6 volkoren wraps
 50 g Griekse yoghurt 2%
 bieslook
 peper & zout
 optioneel: 1 teentje knoflook, uitgeperst

Directions

1

3

Bereidingswijze

• Meng de olijfolie en kruidenmix door de blokjes kipfilet.
• Als je de tijd hebt, doe dit dan in de ochtend al zodat de smaken goed in kunnen trekken.
• Bak de kip gaar in een grote pan, voeg hier de mais en doperwten aan toe en verwarm deze mee.
• Meng dan een 50 gram Griekse yoghurt met bieslook, peper en zout.
• Als je er van houdt kun je ook nog een teentje knoflook hierin uitpersen en de rode peper toevoegen.
• Smeer de wrap hiermee in, voeg eventueel wat sla toe en vul hem met de kip, onweerstaanbaar!

Caribische Wrap
  • Deel dit artikel:

Porties6 PortiesVoorber.15 minKooktijd5 minTotale tijd20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 6


Per portie
Calorieën 299
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 7.6g12%
Koolhydraten 31.2g11%
Eiwitten 22.7g46%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 6 wraps
400 g kipfilet in blokjes gesneden
2 ½ tbsp Caribbean spice van Jonnie Boer
250 g doperwten
250 g maïs, uitgelekt
2 tbsp olijfolie
6 volkoren wraps
50 g Griekse yoghurt 2%
bieslook
peper & zout
optioneel: 1 teentje knoflook, uitgeperst

3

Bereidingswijze

• Meng de olijfolie en kruidenmix door de blokjes kipfilet.
• Als je de tijd hebt, doe dit dan in de ochtend al zodat de smaken goed in kunnen trekken.
• Bak de kip gaar in een grote pan, voeg hier de mais en doperwten aan toe en verwarm deze mee.
• Meng dan een 50 gram Griekse yoghurt met bieslook, peper en zout.
• Als je er van houdt kun je ook nog een teentje knoflook hierin uitpersen en de rode peper toevoegen.
• Smeer de wrap hiermee in, voeg eventueel wat sla toe en vul hem met de kip, onweerstaanbaar!

Ingredients

Voor 6 wraps
 400 g kipfilet in blokjes gesneden
 2 ½ tbsp Caribbean spice van Jonnie Boer
 250 g doperwten
 250 g maïs, uitgelekt
 2 tbsp olijfolie
 6 volkoren wraps
 50 g Griekse yoghurt 2%
 bieslook
 peper & zout
 optioneel: 1 teentje knoflook, uitgeperst

Directions

1

3

Bereidingswijze

• Meng de olijfolie en kruidenmix door de blokjes kipfilet.
• Als je de tijd hebt, doe dit dan in de ochtend al zodat de smaken goed in kunnen trekken.
• Bak de kip gaar in een grote pan, voeg hier de mais en doperwten aan toe en verwarm deze mee.
• Meng dan een 50 gram Griekse yoghurt met bieslook, peper en zout.
• Als je er van houdt kun je ook nog een teentje knoflook hierin uitpersen en de rode peper toevoegen.
• Smeer de wrap hiermee in, voeg eventueel wat sla toe en vul hem met de kip, onweerstaanbaar!

Caribische Wrap
  • Deel dit artikel:

Caribische Wrap

Porties6 PortiesVoorber.15 minKooktijd5 minTotale tijd20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 6


Per portie
Calorieën 299
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 7.6g12%
Koolhydraten 31.2g11%
Eiwitten 22.7g46%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 6 wraps
400 g kipfilet in blokjes gesneden
2 ½ tbsp Caribbean spice van Jonnie Boer
250 g doperwten
250 g maïs, uitgelekt
2 tbsp olijfolie
6 volkoren wraps
50 g Griekse yoghurt 2%
bieslook
peper & zout
optioneel: 1 teentje knoflook, uitgeperst

3

Bereidingswijze

• Meng de olijfolie en kruidenmix door de blokjes kipfilet.
• Als je de tijd hebt, doe dit dan in de ochtend al zodat de smaken goed in kunnen trekken.
• Bak de kip gaar in een grote pan, voeg hier de mais en doperwten aan toe en verwarm deze mee.
• Meng dan een 50 gram Griekse yoghurt met bieslook, peper en zout.
• Als je er van houdt kun je ook nog een teentje knoflook hierin uitpersen en de rode peper toevoegen.
• Smeer de wrap hiermee in, voeg eventueel wat sla toe en vul hem met de kip, onweerstaanbaar!

Ingredients

Voor 6 wraps
 400 g kipfilet in blokjes gesneden
 2 ½ tbsp Caribbean spice van Jonnie Boer
 250 g doperwten
 250 g maïs, uitgelekt
 2 tbsp olijfolie
 6 volkoren wraps
 50 g Griekse yoghurt 2%
 bieslook
 peper & zout
 optioneel: 1 teentje knoflook, uitgeperst

Directions

1

3

Bereidingswijze

• Meng de olijfolie en kruidenmix door de blokjes kipfilet.
• Als je de tijd hebt, doe dit dan in de ochtend al zodat de smaken goed in kunnen trekken.
• Bak de kip gaar in een grote pan, voeg hier de mais en doperwten aan toe en verwarm deze mee.
• Meng dan een 50 gram Griekse yoghurt met bieslook, peper en zout.
• Als je er van houdt kun je ook nog een teentje knoflook hierin uitpersen en de rode peper toevoegen.
• Smeer de wrap hiermee in, voeg eventueel wat sla toe en vul hem met de kip, onweerstaanbaar!

Caribische Wrap
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

  Subscribe  
Abonneren op