×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties10 PortiesVoorber.10 minKooktijd1 uurTotale tijd1 uur 10 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 10


Per portie
Calorieën 203
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 14.9g23%
Koolhydraten 12.2g5%
Eiwitten 5.6g12%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

85 g kokosrasp
70 g kokosmeel
40 g kokosolie
35 g eiwitpoeder vanille of chocolade
70 g honing/agave/ahornsiroop
50 ml amandelmelk
100 g 72% pure chocolade

2

Benodigdheden

• snijplank
• bakpapier
• mengkom
• spatel
• vork
• steelpan
• vriezer

3

Bereidingswijze

• Doe het bakpapiertje over de snijplank en zet deze aan de kant
• Pak de mengkom en doe hierin de kokosmeel, kokosrasp en eiwitpoeder en meng dit geheel goed door elkaar met bijvoorbeeld een spatel
• Smelt de kokosolie en voeg deze samen met de honing of ander vloeibaar zoetmiddel bij het kokosmengsel en meng dit geheel goed door elkaar
• Doe de amandelmelk erdoorheen en meng alles nogmaals
• Maak met je handen ongeveer 10 kleine eiwitreepjes en leg deze op het bakpapiertje op de snijplank
• Leg de eiwitrepen ongeveer 30 minuten in de vriezer tot ze harder zijn geworden
• Smelt de chocolade au bain marie en verdeel het over de eiwitrepen
• Zet de eiwitrepen nog 20 minuten in de koelkast tot de chocolade is uitgehard
• Eetsmakelijk! De eiwitrepen zijn het lekkerst uit de koelkast, maar zijn ook prima in te vriezen!

Ingredients

 85 g kokosrasp
 70 g kokosmeel
 40 g kokosolie
 35 g eiwitpoeder vanille of chocolade
 70 g honing/agave/ahornsiroop
 50 ml amandelmelk
 100 g 72% pure chocolade

Directions

1

2

Benodigdheden

• snijplank
• bakpapier
• mengkom
• spatel
• vork
• steelpan
• vriezer

2

3

Bereidingswijze

• Doe het bakpapiertje over de snijplank en zet deze aan de kant
• Pak de mengkom en doe hierin de kokosmeel, kokosrasp en eiwitpoeder en meng dit geheel goed door elkaar met bijvoorbeeld een spatel
• Smelt de kokosolie en voeg deze samen met de honing of ander vloeibaar zoetmiddel bij het kokosmengsel en meng dit geheel goed door elkaar
• Doe de amandelmelk erdoorheen en meng alles nogmaals
• Maak met je handen ongeveer 10 kleine eiwitreepjes en leg deze op het bakpapiertje op de snijplank
• Leg de eiwitrepen ongeveer 30 minuten in de vriezer tot ze harder zijn geworden
• Smelt de chocolade au bain marie en verdeel het over de eiwitrepen
• Zet de eiwitrepen nog 20 minuten in de koelkast tot de chocolade is uitgehard
• Eetsmakelijk! De eiwitrepen zijn het lekkerst uit de koelkast, maar zijn ook prima in te vriezen!

Bounty proteïn bars
  • Deel dit artikel:

Porties10 PortiesVoorber.10 minKooktijd1 uurTotale tijd1 uur 10 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 10


Per portie
Calorieën 203
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 14.9g23%
Koolhydraten 12.2g5%
Eiwitten 5.6g12%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

85 g kokosrasp
70 g kokosmeel
40 g kokosolie
35 g eiwitpoeder vanille of chocolade
70 g honing/agave/ahornsiroop
50 ml amandelmelk
100 g 72% pure chocolade

2

Benodigdheden

• snijplank
• bakpapier
• mengkom
• spatel
• vork
• steelpan
• vriezer

3

Bereidingswijze

• Doe het bakpapiertje over de snijplank en zet deze aan de kant
• Pak de mengkom en doe hierin de kokosmeel, kokosrasp en eiwitpoeder en meng dit geheel goed door elkaar met bijvoorbeeld een spatel
• Smelt de kokosolie en voeg deze samen met de honing of ander vloeibaar zoetmiddel bij het kokosmengsel en meng dit geheel goed door elkaar
• Doe de amandelmelk erdoorheen en meng alles nogmaals
• Maak met je handen ongeveer 10 kleine eiwitreepjes en leg deze op het bakpapiertje op de snijplank
• Leg de eiwitrepen ongeveer 30 minuten in de vriezer tot ze harder zijn geworden
• Smelt de chocolade au bain marie en verdeel het over de eiwitrepen
• Zet de eiwitrepen nog 20 minuten in de koelkast tot de chocolade is uitgehard
• Eetsmakelijk! De eiwitrepen zijn het lekkerst uit de koelkast, maar zijn ook prima in te vriezen!

Ingredients

 85 g kokosrasp
 70 g kokosmeel
 40 g kokosolie
 35 g eiwitpoeder vanille of chocolade
 70 g honing/agave/ahornsiroop
 50 ml amandelmelk
 100 g 72% pure chocolade

Directions

1

2

Benodigdheden

• snijplank
• bakpapier
• mengkom
• spatel
• vork
• steelpan
• vriezer

2

3

Bereidingswijze

• Doe het bakpapiertje over de snijplank en zet deze aan de kant
• Pak de mengkom en doe hierin de kokosmeel, kokosrasp en eiwitpoeder en meng dit geheel goed door elkaar met bijvoorbeeld een spatel
• Smelt de kokosolie en voeg deze samen met de honing of ander vloeibaar zoetmiddel bij het kokosmengsel en meng dit geheel goed door elkaar
• Doe de amandelmelk erdoorheen en meng alles nogmaals
• Maak met je handen ongeveer 10 kleine eiwitreepjes en leg deze op het bakpapiertje op de snijplank
• Leg de eiwitrepen ongeveer 30 minuten in de vriezer tot ze harder zijn geworden
• Smelt de chocolade au bain marie en verdeel het over de eiwitrepen
• Zet de eiwitrepen nog 20 minuten in de koelkast tot de chocolade is uitgehard
• Eetsmakelijk! De eiwitrepen zijn het lekkerst uit de koelkast, maar zijn ook prima in te vriezen!

Bounty proteïn bars
  • Deel dit artikel:

Bounty proteïn bars

Porties10 PortiesVoorber.10 minKooktijd1 uurTotale tijd1 uur 10 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 10


Per portie
Calorieën 203
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 14.9g23%
Koolhydraten 12.2g5%
Eiwitten 5.6g12%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

85 g kokosrasp
70 g kokosmeel
40 g kokosolie
35 g eiwitpoeder vanille of chocolade
70 g honing/agave/ahornsiroop
50 ml amandelmelk
100 g 72% pure chocolade

2

Benodigdheden

• snijplank
• bakpapier
• mengkom
• spatel
• vork
• steelpan
• vriezer

3

Bereidingswijze

• Doe het bakpapiertje over de snijplank en zet deze aan de kant
• Pak de mengkom en doe hierin de kokosmeel, kokosrasp en eiwitpoeder en meng dit geheel goed door elkaar met bijvoorbeeld een spatel
• Smelt de kokosolie en voeg deze samen met de honing of ander vloeibaar zoetmiddel bij het kokosmengsel en meng dit geheel goed door elkaar
• Doe de amandelmelk erdoorheen en meng alles nogmaals
• Maak met je handen ongeveer 10 kleine eiwitreepjes en leg deze op het bakpapiertje op de snijplank
• Leg de eiwitrepen ongeveer 30 minuten in de vriezer tot ze harder zijn geworden
• Smelt de chocolade au bain marie en verdeel het over de eiwitrepen
• Zet de eiwitrepen nog 20 minuten in de koelkast tot de chocolade is uitgehard
• Eetsmakelijk! De eiwitrepen zijn het lekkerst uit de koelkast, maar zijn ook prima in te vriezen!

Ingredients

 85 g kokosrasp
 70 g kokosmeel
 40 g kokosolie
 35 g eiwitpoeder vanille of chocolade
 70 g honing/agave/ahornsiroop
 50 ml amandelmelk
 100 g 72% pure chocolade

Directions

1

2

Benodigdheden

• snijplank
• bakpapier
• mengkom
• spatel
• vork
• steelpan
• vriezer

2

3

Bereidingswijze

• Doe het bakpapiertje over de snijplank en zet deze aan de kant
• Pak de mengkom en doe hierin de kokosmeel, kokosrasp en eiwitpoeder en meng dit geheel goed door elkaar met bijvoorbeeld een spatel
• Smelt de kokosolie en voeg deze samen met de honing of ander vloeibaar zoetmiddel bij het kokosmengsel en meng dit geheel goed door elkaar
• Doe de amandelmelk erdoorheen en meng alles nogmaals
• Maak met je handen ongeveer 10 kleine eiwitreepjes en leg deze op het bakpapiertje op de snijplank
• Leg de eiwitrepen ongeveer 30 minuten in de vriezer tot ze harder zijn geworden
• Smelt de chocolade au bain marie en verdeel het over de eiwitrepen
• Zet de eiwitrepen nog 20 minuten in de koelkast tot de chocolade is uitgehard
• Eetsmakelijk! De eiwitrepen zijn het lekkerst uit de koelkast, maar zijn ook prima in te vriezen!

Bounty proteïn bars
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op