×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Perfecte cake
Porties1 PortieVoorber.20 minKooktijd20 minTotale tijd40 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 1


Per portie
Calorieën 425
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 25g39%
Koolhydraten 28g10%
Eiwitten 17g34%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

50 g kokosslagroom (gemaakt van kokosmelk; zie instructies onderaan)
30 g speltmeel/volkorenmeel
20 g eiwitpoeder
½ tsp vanille extract
½ tsp bakpoeder
1 tbsp kokosolie
50 ml amandelmelk
2 tbsp blauwe bessen vers of diepvries
1 tbsp agave siroop

2

Benodigdheden

• Mengkom
• Oven
• Ovenbestendig kommetje/bakvormpje/muffinvorm
• Bakspray
• Garde
• 12 uur geduld voor de kokosslagroom

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 170 graden
• Doe alle droge ingrediënten voor de cake bij elkaar
• Voeg daarna de natte ingrediënten bij elkaar en doe deze bij de droge ingrediënten
• Voeg daarna de blauwe bessen toe en roer voorzichtig door elkaar
• Is het wat te droog? Voeg dan meer dan 50ml amandelmelk toe en test tot ongeveer 100ml; het varieert per meel hoeveel je nodig hebt
• Spray de bakvorm in met bakspray
• Doe het mengsel in de bakvorm en bak het cakeje ongeveer 15 minuten
• Maak het recept voor de kokosslagroom
• Top je cakeje met een eetlepel van deze room en je cakeje is klaar om gegeten te worden!
• Tip: het cakeje kan ook in de magnetron klaargemaakt worden. Doe het mengsel in een mok en zet het cakeje ongeveer 1,5 a 2 minuten in de magnetron.

Kokosslagroom recept:
Zet een blik kokosmelk (geen light) in de koelkast voor minimaal 12 uur. Het water en de room scheiden doordat het koud wordt. Schud het blikje niet! Open de volgende dag het blik en je ziet bovenop een dikke roomlaag zitten. Schep dit eruit en doe dit in een mengkom met een theelepeltje ahornsiroop en 1/4e tl vanille extract. Meng dit met een garde of mixer tot een glad en romig beslag. Klaar is de slagroom!

Ingredients

 50 g kokosslagroom (gemaakt van kokosmelk; zie instructies onderaan)
 30 g speltmeel/volkorenmeel
 20 g eiwitpoeder
 ½ tsp vanille extract
 ½ tsp bakpoeder
 1 tbsp kokosolie
 50 ml amandelmelk
 2 tbsp blauwe bessen vers of diepvries
 1 tbsp agave siroop

Directions

1

2

Benodigdheden

• Mengkom
• Oven
• Ovenbestendig kommetje/bakvormpje/muffinvorm
• Bakspray
• Garde
• 12 uur geduld voor de kokosslagroom

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 170 graden
• Doe alle droge ingrediënten voor de cake bij elkaar
• Voeg daarna de natte ingrediënten bij elkaar en doe deze bij de droge ingrediënten
• Voeg daarna de blauwe bessen toe en roer voorzichtig door elkaar
• Is het wat te droog? Voeg dan meer dan 50ml amandelmelk toe en test tot ongeveer 100ml; het varieert per meel hoeveel je nodig hebt
• Spray de bakvorm in met bakspray
• Doe het mengsel in de bakvorm en bak het cakeje ongeveer 15 minuten
• Maak het recept voor de kokosslagroom
• Top je cakeje met een eetlepel van deze room en je cakeje is klaar om gegeten te worden!
• Tip: het cakeje kan ook in de magnetron klaargemaakt worden. Doe het mengsel in een mok en zet het cakeje ongeveer 1,5 a 2 minuten in de magnetron.

Kokosslagroom recept:
Zet een blik kokosmelk (geen light) in de koelkast voor minimaal 12 uur. Het water en de room scheiden doordat het koud wordt. Schud het blikje niet! Open de volgende dag het blik en je ziet bovenop een dikke roomlaag zitten. Schep dit eruit en doe dit in een mengkom met een theelepeltje ahornsiroop en 1/4e tl vanille extract. Meng dit met een garde of mixer tot een glad en romig beslag. Klaar is de slagroom!

Blauwe bessen cakeje met kokosslagroom
Perfecte cake
  • Deel dit artikel:

Perfecte cake
Porties1 PortieVoorber.20 minKooktijd20 minTotale tijd40 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 1


Per portie
Calorieën 425
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 25g39%
Koolhydraten 28g10%
Eiwitten 17g34%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

50 g kokosslagroom (gemaakt van kokosmelk; zie instructies onderaan)
30 g speltmeel/volkorenmeel
20 g eiwitpoeder
½ tsp vanille extract
½ tsp bakpoeder
1 tbsp kokosolie
50 ml amandelmelk
2 tbsp blauwe bessen vers of diepvries
1 tbsp agave siroop

2

Benodigdheden

• Mengkom
• Oven
• Ovenbestendig kommetje/bakvormpje/muffinvorm
• Bakspray
• Garde
• 12 uur geduld voor de kokosslagroom

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 170 graden
• Doe alle droge ingrediënten voor de cake bij elkaar
• Voeg daarna de natte ingrediënten bij elkaar en doe deze bij de droge ingrediënten
• Voeg daarna de blauwe bessen toe en roer voorzichtig door elkaar
• Is het wat te droog? Voeg dan meer dan 50ml amandelmelk toe en test tot ongeveer 100ml; het varieert per meel hoeveel je nodig hebt
• Spray de bakvorm in met bakspray
• Doe het mengsel in de bakvorm en bak het cakeje ongeveer 15 minuten
• Maak het recept voor de kokosslagroom
• Top je cakeje met een eetlepel van deze room en je cakeje is klaar om gegeten te worden!
• Tip: het cakeje kan ook in de magnetron klaargemaakt worden. Doe het mengsel in een mok en zet het cakeje ongeveer 1,5 a 2 minuten in de magnetron.

Kokosslagroom recept:
Zet een blik kokosmelk (geen light) in de koelkast voor minimaal 12 uur. Het water en de room scheiden doordat het koud wordt. Schud het blikje niet! Open de volgende dag het blik en je ziet bovenop een dikke roomlaag zitten. Schep dit eruit en doe dit in een mengkom met een theelepeltje ahornsiroop en 1/4e tl vanille extract. Meng dit met een garde of mixer tot een glad en romig beslag. Klaar is de slagroom!

Ingredients

 50 g kokosslagroom (gemaakt van kokosmelk; zie instructies onderaan)
 30 g speltmeel/volkorenmeel
 20 g eiwitpoeder
 ½ tsp vanille extract
 ½ tsp bakpoeder
 1 tbsp kokosolie
 50 ml amandelmelk
 2 tbsp blauwe bessen vers of diepvries
 1 tbsp agave siroop

Directions

1

2

Benodigdheden

• Mengkom
• Oven
• Ovenbestendig kommetje/bakvormpje/muffinvorm
• Bakspray
• Garde
• 12 uur geduld voor de kokosslagroom

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 170 graden
• Doe alle droge ingrediënten voor de cake bij elkaar
• Voeg daarna de natte ingrediënten bij elkaar en doe deze bij de droge ingrediënten
• Voeg daarna de blauwe bessen toe en roer voorzichtig door elkaar
• Is het wat te droog? Voeg dan meer dan 50ml amandelmelk toe en test tot ongeveer 100ml; het varieert per meel hoeveel je nodig hebt
• Spray de bakvorm in met bakspray
• Doe het mengsel in de bakvorm en bak het cakeje ongeveer 15 minuten
• Maak het recept voor de kokosslagroom
• Top je cakeje met een eetlepel van deze room en je cakeje is klaar om gegeten te worden!
• Tip: het cakeje kan ook in de magnetron klaargemaakt worden. Doe het mengsel in een mok en zet het cakeje ongeveer 1,5 a 2 minuten in de magnetron.

Kokosslagroom recept:
Zet een blik kokosmelk (geen light) in de koelkast voor minimaal 12 uur. Het water en de room scheiden doordat het koud wordt. Schud het blikje niet! Open de volgende dag het blik en je ziet bovenop een dikke roomlaag zitten. Schep dit eruit en doe dit in een mengkom met een theelepeltje ahornsiroop en 1/4e tl vanille extract. Meng dit met een garde of mixer tot een glad en romig beslag. Klaar is de slagroom!

Blauwe bessen cakeje met kokosslagroom
Perfecte cake
  • Deel dit artikel:

Blauwe bessen cakeje met kokosslagroom

Perfecte cake
Porties1 PortieVoorber.20 minKooktijd20 minTotale tijd40 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 1


Per portie
Calorieën 425
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 25g39%
Koolhydraten 28g10%
Eiwitten 17g34%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

50 g kokosslagroom (gemaakt van kokosmelk; zie instructies onderaan)
30 g speltmeel/volkorenmeel
20 g eiwitpoeder
½ tsp vanille extract
½ tsp bakpoeder
1 tbsp kokosolie
50 ml amandelmelk
2 tbsp blauwe bessen vers of diepvries
1 tbsp agave siroop

2

Benodigdheden

• Mengkom
• Oven
• Ovenbestendig kommetje/bakvormpje/muffinvorm
• Bakspray
• Garde
• 12 uur geduld voor de kokosslagroom

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 170 graden
• Doe alle droge ingrediënten voor de cake bij elkaar
• Voeg daarna de natte ingrediënten bij elkaar en doe deze bij de droge ingrediënten
• Voeg daarna de blauwe bessen toe en roer voorzichtig door elkaar
• Is het wat te droog? Voeg dan meer dan 50ml amandelmelk toe en test tot ongeveer 100ml; het varieert per meel hoeveel je nodig hebt
• Spray de bakvorm in met bakspray
• Doe het mengsel in de bakvorm en bak het cakeje ongeveer 15 minuten
• Maak het recept voor de kokosslagroom
• Top je cakeje met een eetlepel van deze room en je cakeje is klaar om gegeten te worden!
• Tip: het cakeje kan ook in de magnetron klaargemaakt worden. Doe het mengsel in een mok en zet het cakeje ongeveer 1,5 a 2 minuten in de magnetron.

Kokosslagroom recept:
Zet een blik kokosmelk (geen light) in de koelkast voor minimaal 12 uur. Het water en de room scheiden doordat het koud wordt. Schud het blikje niet! Open de volgende dag het blik en je ziet bovenop een dikke roomlaag zitten. Schep dit eruit en doe dit in een mengkom met een theelepeltje ahornsiroop en 1/4e tl vanille extract. Meng dit met een garde of mixer tot een glad en romig beslag. Klaar is de slagroom!

Ingredients

 50 g kokosslagroom (gemaakt van kokosmelk; zie instructies onderaan)
 30 g speltmeel/volkorenmeel
 20 g eiwitpoeder
 ½ tsp vanille extract
 ½ tsp bakpoeder
 1 tbsp kokosolie
 50 ml amandelmelk
 2 tbsp blauwe bessen vers of diepvries
 1 tbsp agave siroop

Directions

1

2

Benodigdheden

• Mengkom
• Oven
• Ovenbestendig kommetje/bakvormpje/muffinvorm
• Bakspray
• Garde
• 12 uur geduld voor de kokosslagroom

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 170 graden
• Doe alle droge ingrediënten voor de cake bij elkaar
• Voeg daarna de natte ingrediënten bij elkaar en doe deze bij de droge ingrediënten
• Voeg daarna de blauwe bessen toe en roer voorzichtig door elkaar
• Is het wat te droog? Voeg dan meer dan 50ml amandelmelk toe en test tot ongeveer 100ml; het varieert per meel hoeveel je nodig hebt
• Spray de bakvorm in met bakspray
• Doe het mengsel in de bakvorm en bak het cakeje ongeveer 15 minuten
• Maak het recept voor de kokosslagroom
• Top je cakeje met een eetlepel van deze room en je cakeje is klaar om gegeten te worden!
• Tip: het cakeje kan ook in de magnetron klaargemaakt worden. Doe het mengsel in een mok en zet het cakeje ongeveer 1,5 a 2 minuten in de magnetron.

Kokosslagroom recept:
Zet een blik kokosmelk (geen light) in de koelkast voor minimaal 12 uur. Het water en de room scheiden doordat het koud wordt. Schud het blikje niet! Open de volgende dag het blik en je ziet bovenop een dikke roomlaag zitten. Schep dit eruit en doe dit in een mengkom met een theelepeltje ahornsiroop en 1/4e tl vanille extract. Meng dit met een garde of mixer tot een glad en romig beslag. Klaar is de slagroom!

Blauwe bessen cakeje met kokosslagroom
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

  Subscribe  
Abonneren op