×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties14 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/14e

Porties 14


Per portie
Calorieën 195
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 12g19%
Koolhydraten 13g5%
Eiwitten 6.5g13%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

200 g biologische appelmoes
225 g natuurlijke pindakaas
1 tsp vanille extract
30 g speltmeel
1 scoop Orangefit Chocolade
40 g cacaopoeder
80 g biologische honing
1 ei
70 g pure chocolade (72% of hoger)

2

Benodigdheden

• Oven
• Brownievorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Spatel
• Kom
• Keukenweegschaal

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Bekleed de brownievorm met bakpapier en spray in met bakspray
• Doe in de mengkom de helft van de appelmoes met de 225 gram pindakaas en vanille extract
• Meng dit tot een glad geheel
• Voeg de overige ingrediënten toe behalve de chocolade
• Breek de chocolade in stukjes en meng deze als laatste door het mengsel
• Verdeel het mengsel over de brownievorm
• Bak 20 minuten in de oven
Let op: de brownies lijken nog niet gaar, maar laat ze minimaal een kwartier afkoelen. Dan zijn ze stevig en kun je ze aansnijden.

Tips & tricks:
• Speltmeel is te vervangen door andere soorten melen zoals: amandelmeel, kokosmeel, havermoutmeel etc
• Honing is ook te vervangen door speltstroop of agavesiroop
• Is het deeg te droog? Doe er dan druppel voor druppel wat melk of water bij tot het wat gladder is, doe dit wel heel
voorzichtig!
• De vanillesmaak van Orangefit kun je ook gebruiken, maar chocolade is gewoonweg lekkerder in deze brownies!
• Het ei is ook te vervangen door een rijpe banaan
Bewaaradvies: voor het behouden van de versheid bewaren in de vriezer in een luchtdichte tupperware!

Ingredients

 200 g biologische appelmoes
 225 g natuurlijke pindakaas
 1 tsp vanille extract
 30 g speltmeel
 1 scoop Orangefit Chocolade
 40 g cacaopoeder
 80 g biologische honing
 1 ei
 70 g pure chocolade (72% of hoger)

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Brownievorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Spatel
• Kom
• Keukenweegschaal

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Bekleed de brownievorm met bakpapier en spray in met bakspray
• Doe in de mengkom de helft van de appelmoes met de 225 gram pindakaas en vanille extract
• Meng dit tot een glad geheel
• Voeg de overige ingrediënten toe behalve de chocolade
• Breek de chocolade in stukjes en meng deze als laatste door het mengsel
• Verdeel het mengsel over de brownievorm
• Bak 20 minuten in de oven
Let op: de brownies lijken nog niet gaar, maar laat ze minimaal een kwartier afkoelen. Dan zijn ze stevig en kun je ze aansnijden.

Tips & tricks:
• Speltmeel is te vervangen door andere soorten melen zoals: amandelmeel, kokosmeel, havermoutmeel etc
• Honing is ook te vervangen door speltstroop of agavesiroop
• Is het deeg te droog? Doe er dan druppel voor druppel wat melk of water bij tot het wat gladder is, doe dit wel heel
voorzichtig!
• De vanillesmaak van Orangefit kun je ook gebruiken, maar chocolade is gewoonweg lekkerder in deze brownies!
• Het ei is ook te vervangen door een rijpe banaan
Bewaaradvies: voor het behouden van de versheid bewaren in de vriezer in een luchtdichte tupperware!

Beestachtige bewuste brownies!
  • Deel dit artikel:

Porties14 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/14e

Porties 14


Per portie
Calorieën 195
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 12g19%
Koolhydraten 13g5%
Eiwitten 6.5g13%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

200 g biologische appelmoes
225 g natuurlijke pindakaas
1 tsp vanille extract
30 g speltmeel
1 scoop Orangefit Chocolade
40 g cacaopoeder
80 g biologische honing
1 ei
70 g pure chocolade (72% of hoger)

2

Benodigdheden

• Oven
• Brownievorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Spatel
• Kom
• Keukenweegschaal

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Bekleed de brownievorm met bakpapier en spray in met bakspray
• Doe in de mengkom de helft van de appelmoes met de 225 gram pindakaas en vanille extract
• Meng dit tot een glad geheel
• Voeg de overige ingrediënten toe behalve de chocolade
• Breek de chocolade in stukjes en meng deze als laatste door het mengsel
• Verdeel het mengsel over de brownievorm
• Bak 20 minuten in de oven
Let op: de brownies lijken nog niet gaar, maar laat ze minimaal een kwartier afkoelen. Dan zijn ze stevig en kun je ze aansnijden.

Tips & tricks:
• Speltmeel is te vervangen door andere soorten melen zoals: amandelmeel, kokosmeel, havermoutmeel etc
• Honing is ook te vervangen door speltstroop of agavesiroop
• Is het deeg te droog? Doe er dan druppel voor druppel wat melk of water bij tot het wat gladder is, doe dit wel heel
voorzichtig!
• De vanillesmaak van Orangefit kun je ook gebruiken, maar chocolade is gewoonweg lekkerder in deze brownies!
• Het ei is ook te vervangen door een rijpe banaan
Bewaaradvies: voor het behouden van de versheid bewaren in de vriezer in een luchtdichte tupperware!

Ingredients

 200 g biologische appelmoes
 225 g natuurlijke pindakaas
 1 tsp vanille extract
 30 g speltmeel
 1 scoop Orangefit Chocolade
 40 g cacaopoeder
 80 g biologische honing
 1 ei
 70 g pure chocolade (72% of hoger)

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Brownievorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Spatel
• Kom
• Keukenweegschaal

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Bekleed de brownievorm met bakpapier en spray in met bakspray
• Doe in de mengkom de helft van de appelmoes met de 225 gram pindakaas en vanille extract
• Meng dit tot een glad geheel
• Voeg de overige ingrediënten toe behalve de chocolade
• Breek de chocolade in stukjes en meng deze als laatste door het mengsel
• Verdeel het mengsel over de brownievorm
• Bak 20 minuten in de oven
Let op: de brownies lijken nog niet gaar, maar laat ze minimaal een kwartier afkoelen. Dan zijn ze stevig en kun je ze aansnijden.

Tips & tricks:
• Speltmeel is te vervangen door andere soorten melen zoals: amandelmeel, kokosmeel, havermoutmeel etc
• Honing is ook te vervangen door speltstroop of agavesiroop
• Is het deeg te droog? Doe er dan druppel voor druppel wat melk of water bij tot het wat gladder is, doe dit wel heel
voorzichtig!
• De vanillesmaak van Orangefit kun je ook gebruiken, maar chocolade is gewoonweg lekkerder in deze brownies!
• Het ei is ook te vervangen door een rijpe banaan
Bewaaradvies: voor het behouden van de versheid bewaren in de vriezer in een luchtdichte tupperware!

Beestachtige bewuste brownies!
  • Deel dit artikel:

Beestachtige bewuste brownies!

Porties14 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/14e

Porties 14


Per portie
Calorieën 195
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 12g19%
Koolhydraten 13g5%
Eiwitten 6.5g13%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

200 g biologische appelmoes
225 g natuurlijke pindakaas
1 tsp vanille extract
30 g speltmeel
1 scoop Orangefit Chocolade
40 g cacaopoeder
80 g biologische honing
1 ei
70 g pure chocolade (72% of hoger)

2

Benodigdheden

• Oven
• Brownievorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Spatel
• Kom
• Keukenweegschaal

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Bekleed de brownievorm met bakpapier en spray in met bakspray
• Doe in de mengkom de helft van de appelmoes met de 225 gram pindakaas en vanille extract
• Meng dit tot een glad geheel
• Voeg de overige ingrediënten toe behalve de chocolade
• Breek de chocolade in stukjes en meng deze als laatste door het mengsel
• Verdeel het mengsel over de brownievorm
• Bak 20 minuten in de oven
Let op: de brownies lijken nog niet gaar, maar laat ze minimaal een kwartier afkoelen. Dan zijn ze stevig en kun je ze aansnijden.

Tips & tricks:
• Speltmeel is te vervangen door andere soorten melen zoals: amandelmeel, kokosmeel, havermoutmeel etc
• Honing is ook te vervangen door speltstroop of agavesiroop
• Is het deeg te droog? Doe er dan druppel voor druppel wat melk of water bij tot het wat gladder is, doe dit wel heel
voorzichtig!
• De vanillesmaak van Orangefit kun je ook gebruiken, maar chocolade is gewoonweg lekkerder in deze brownies!
• Het ei is ook te vervangen door een rijpe banaan
Bewaaradvies: voor het behouden van de versheid bewaren in de vriezer in een luchtdichte tupperware!

Ingredients

 200 g biologische appelmoes
 225 g natuurlijke pindakaas
 1 tsp vanille extract
 30 g speltmeel
 1 scoop Orangefit Chocolade
 40 g cacaopoeder
 80 g biologische honing
 1 ei
 70 g pure chocolade (72% of hoger)

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Brownievorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Spatel
• Kom
• Keukenweegschaal

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Bekleed de brownievorm met bakpapier en spray in met bakspray
• Doe in de mengkom de helft van de appelmoes met de 225 gram pindakaas en vanille extract
• Meng dit tot een glad geheel
• Voeg de overige ingrediënten toe behalve de chocolade
• Breek de chocolade in stukjes en meng deze als laatste door het mengsel
• Verdeel het mengsel over de brownievorm
• Bak 20 minuten in de oven
Let op: de brownies lijken nog niet gaar, maar laat ze minimaal een kwartier afkoelen. Dan zijn ze stevig en kun je ze aansnijden.

Tips & tricks:
• Speltmeel is te vervangen door andere soorten melen zoals: amandelmeel, kokosmeel, havermoutmeel etc
• Honing is ook te vervangen door speltstroop of agavesiroop
• Is het deeg te droog? Doe er dan druppel voor druppel wat melk of water bij tot het wat gladder is, doe dit wel heel
voorzichtig!
• De vanillesmaak van Orangefit kun je ook gebruiken, maar chocolade is gewoonweg lekkerder in deze brownies!
• Het ei is ook te vervangen door een rijpe banaan
Bewaaradvies: voor het behouden van de versheid bewaren in de vriezer in een luchtdichte tupperware!

Beestachtige bewuste brownies!
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

  Subscribe  
Abonneren op