×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Porties12 PortiesVoorber.10 minKooktijd45 minTotale tijd55 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 plak bananenbrood

Porties 12


Per portie
Calorieën 104
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 3.4g6%
Koolhydraten 10.8g4%
Eiwitten 6.5g13%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

3 overrijpe bananen
2 hele eieren
100 ml amandelmelk
100 g speltmeel
50 g eiwitpoeder chocolade of vanille
1,50 tsp bakpoeder
1 tbsp cacaopoeder

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakblik
• Bakpapier
• Keukenmachine/blender

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Meng alle ingrediënten behalve je toppings in een blender of keukenmachine
• Doe een bakpapiertje in het bakblik
• Vul hem met je beslag
• Doe hem zo’n 45 minuten in de oven tot een satéprikker er droog uitkomt

Ingredients

 3 overrijpe bananen
 2 hele eieren
 100 ml amandelmelk
 100 g speltmeel
 50 g eiwitpoeder chocolade of vanille
 1,50 tsp bakpoeder
 1 tbsp cacaopoeder

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakblik
• Bakpapier
• Keukenmachine/blender

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Meng alle ingrediënten behalve je toppings in een blender of keukenmachine
• Doe een bakpapiertje in het bakblik
• Vul hem met je beslag
• Doe hem zo’n 45 minuten in de oven tot een satéprikker er droog uitkomt

Bananenbrood basisrecept
  • Deel dit artikel:

Porties12 PortiesVoorber.10 minKooktijd45 minTotale tijd55 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 plak bananenbrood

Porties 12


Per portie
Calorieën 104
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 3.4g6%
Koolhydraten 10.8g4%
Eiwitten 6.5g13%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

3 overrijpe bananen
2 hele eieren
100 ml amandelmelk
100 g speltmeel
50 g eiwitpoeder chocolade of vanille
1,50 tsp bakpoeder
1 tbsp cacaopoeder

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakblik
• Bakpapier
• Keukenmachine/blender

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Meng alle ingrediënten behalve je toppings in een blender of keukenmachine
• Doe een bakpapiertje in het bakblik
• Vul hem met je beslag
• Doe hem zo’n 45 minuten in de oven tot een satéprikker er droog uitkomt

Ingredients

 3 overrijpe bananen
 2 hele eieren
 100 ml amandelmelk
 100 g speltmeel
 50 g eiwitpoeder chocolade of vanille
 1,50 tsp bakpoeder
 1 tbsp cacaopoeder

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakblik
• Bakpapier
• Keukenmachine/blender

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Meng alle ingrediënten behalve je toppings in een blender of keukenmachine
• Doe een bakpapiertje in het bakblik
• Vul hem met je beslag
• Doe hem zo’n 45 minuten in de oven tot een satéprikker er droog uitkomt

Bananenbrood basisrecept
  • Deel dit artikel:

Bananenbrood basisrecept

Porties12 PortiesVoorber.10 minKooktijd45 minTotale tijd55 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 plak bananenbrood

Porties 12


Per portie
Calorieën 104
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 3.4g6%
Koolhydraten 10.8g4%
Eiwitten 6.5g13%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

3 overrijpe bananen
2 hele eieren
100 ml amandelmelk
100 g speltmeel
50 g eiwitpoeder chocolade of vanille
1,50 tsp bakpoeder
1 tbsp cacaopoeder

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakblik
• Bakpapier
• Keukenmachine/blender

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Meng alle ingrediënten behalve je toppings in een blender of keukenmachine
• Doe een bakpapiertje in het bakblik
• Vul hem met je beslag
• Doe hem zo’n 45 minuten in de oven tot een satéprikker er droog uitkomt

Ingredients

 3 overrijpe bananen
 2 hele eieren
 100 ml amandelmelk
 100 g speltmeel
 50 g eiwitpoeder chocolade of vanille
 1,50 tsp bakpoeder
 1 tbsp cacaopoeder

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakblik
• Bakpapier
• Keukenmachine/blender

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Meng alle ingrediënten behalve je toppings in een blender of keukenmachine
• Doe een bakpapiertje in het bakblik
• Vul hem met je beslag
• Doe hem zo’n 45 minuten in de oven tot een satéprikker er droog uitkomt

Bananenbrood basisrecept
  • Deel dit recept:

Leave your thought