
Portie grootte 1/12e
Porties 12
- Per portie
- Calorieën 180
- % Dagelijkse Hoeveelheid *
- Vetten 3.7g6%
- Koolhydraten 27g9%
- Eiwitten 7.2g15%
* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
1
2
Benodigdheden
• Oven
• Mengkom
• Weegschaal
• Blender
• Cakeblik
3
Bereidingswijze
• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Snijd 3 bananen en 75 gram dadels in stukjes en doe deze in de blender
• Doe hierbij de amandelmelk
• Meng tot een glad beslag en je nog nauwelijks stukjes ziet
• Meng in een kom speltmeel, Orangefit, bakpoeder, baking soda, kaneel en het snufje zout
• Doe het mengsel uit de blender hierbij en meng tot een stevig beslag
• Snijd de 4e banaan en de overige 75 gram dadels en stukjes en spatel deze door het beslag
• Doe dit ook met de walnoten
• Spray een cakeblik in met bakspray of doe er bakpapier in
• Doe het mengsel in het cakeblik en plaats hem in de oven
• Laat hem 45-50 minuten bakken
• Als er een vork schoon uitkomt is hij gaar en klaar om van te smullen!
Ingredients
Directions
2
Benodigdheden
• Oven
• Mengkom
• Weegschaal
• Blender
• Cakeblik
3
Bereidingswijze
• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Snijd 3 bananen en 75 gram dadels in stukjes en doe deze in de blender
• Doe hierbij de amandelmelk
• Meng tot een glad beslag en je nog nauwelijks stukjes ziet
• Meng in een kom speltmeel, Orangefit, bakpoeder, baking soda, kaneel en het snufje zout
• Doe het mengsel uit de blender hierbij en meng tot een stevig beslag
• Snijd de 4e banaan en de overige 75 gram dadels en stukjes en spatel deze door het beslag
• Doe dit ook met de walnoten
• Spray een cakeblik in met bakspray of doe er bakpapier in
• Doe het mengsel in het cakeblik en plaats hem in de oven
• Laat hem 45-50 minuten bakken
• Als er een vork schoon uitkomt is hij gaar en klaar om van te smullen!