×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Porties12 PortiesVoorber.15 minKooktijd30 minTotale tijd45 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1/12e

Porties 12


Per portie
Calorieën 180
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 3.7g6%
Koolhydraten 27g9%
Eiwitten 7.2g15%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

4 rijpe bananen
250 g speltmeel
50 g orangefit
150 g gedroogde dadels
50 g walnoten
250 ml amandelmelk ongezoet
1 tsp bakpoeder
1 tsp baking soda
2 tsp kaneel
1 snufje zout

2

Benodigdheden

• Oven
• Mengkom
• Weegschaal
• Blender
• Cakeblik

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Snijd 3 bananen en 75 gram dadels in stukjes en doe deze in de blender
• Doe hierbij de amandelmelk
• Meng tot een glad beslag en je nog nauwelijks stukjes ziet
• Meng in een kom speltmeel, Orangefit, bakpoeder, baking soda, kaneel en het snufje zout
• Doe het mengsel uit de blender hierbij en meng tot een stevig beslag
• Snijd de 4e banaan en de overige 75 gram dadels en stukjes en spatel deze door het beslag
• Doe dit ook met de walnoten
• Spray een cakeblik in met bakspray of doe er bakpapier in
• Doe het mengsel in het cakeblik en plaats hem in de oven
• Laat hem 45-50 minuten bakken
• Als er een vork schoon uitkomt is hij gaar en klaar om van te smullen!

Ingredients

 4 rijpe bananen
 250 g speltmeel
 50 g orangefit
 150 g gedroogde dadels
 50 g walnoten
 250 ml amandelmelk ongezoet
 1 tsp bakpoeder
 1 tsp baking soda
 2 tsp kaneel
 1 snufje zout

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Mengkom
• Weegschaal
• Blender
• Cakeblik

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Snijd 3 bananen en 75 gram dadels in stukjes en doe deze in de blender
• Doe hierbij de amandelmelk
• Meng tot een glad beslag en je nog nauwelijks stukjes ziet
• Meng in een kom speltmeel, Orangefit, bakpoeder, baking soda, kaneel en het snufje zout
• Doe het mengsel uit de blender hierbij en meng tot een stevig beslag
• Snijd de 4e banaan en de overige 75 gram dadels en stukjes en spatel deze door het beslag
• Doe dit ook met de walnoten
• Spray een cakeblik in met bakspray of doe er bakpapier in
• Doe het mengsel in het cakeblik en plaats hem in de oven
• Laat hem 45-50 minuten bakken
• Als er een vork schoon uitkomt is hij gaar en klaar om van te smullen!

Bananenbrood, 100% vegan en véél lekkerder!
  • Deel dit artikel:

Porties12 PortiesVoorber.15 minKooktijd30 minTotale tijd45 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1/12e

Porties 12


Per portie
Calorieën 180
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 3.7g6%
Koolhydraten 27g9%
Eiwitten 7.2g15%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

4 rijpe bananen
250 g speltmeel
50 g orangefit
150 g gedroogde dadels
50 g walnoten
250 ml amandelmelk ongezoet
1 tsp bakpoeder
1 tsp baking soda
2 tsp kaneel
1 snufje zout

2

Benodigdheden

• Oven
• Mengkom
• Weegschaal
• Blender
• Cakeblik

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Snijd 3 bananen en 75 gram dadels in stukjes en doe deze in de blender
• Doe hierbij de amandelmelk
• Meng tot een glad beslag en je nog nauwelijks stukjes ziet
• Meng in een kom speltmeel, Orangefit, bakpoeder, baking soda, kaneel en het snufje zout
• Doe het mengsel uit de blender hierbij en meng tot een stevig beslag
• Snijd de 4e banaan en de overige 75 gram dadels en stukjes en spatel deze door het beslag
• Doe dit ook met de walnoten
• Spray een cakeblik in met bakspray of doe er bakpapier in
• Doe het mengsel in het cakeblik en plaats hem in de oven
• Laat hem 45-50 minuten bakken
• Als er een vork schoon uitkomt is hij gaar en klaar om van te smullen!

Ingredients

 4 rijpe bananen
 250 g speltmeel
 50 g orangefit
 150 g gedroogde dadels
 50 g walnoten
 250 ml amandelmelk ongezoet
 1 tsp bakpoeder
 1 tsp baking soda
 2 tsp kaneel
 1 snufje zout

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Mengkom
• Weegschaal
• Blender
• Cakeblik

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Snijd 3 bananen en 75 gram dadels in stukjes en doe deze in de blender
• Doe hierbij de amandelmelk
• Meng tot een glad beslag en je nog nauwelijks stukjes ziet
• Meng in een kom speltmeel, Orangefit, bakpoeder, baking soda, kaneel en het snufje zout
• Doe het mengsel uit de blender hierbij en meng tot een stevig beslag
• Snijd de 4e banaan en de overige 75 gram dadels en stukjes en spatel deze door het beslag
• Doe dit ook met de walnoten
• Spray een cakeblik in met bakspray of doe er bakpapier in
• Doe het mengsel in het cakeblik en plaats hem in de oven
• Laat hem 45-50 minuten bakken
• Als er een vork schoon uitkomt is hij gaar en klaar om van te smullen!

Bananenbrood, 100% vegan en véél lekkerder!
  • Deel dit artikel:

Bananenbrood, 100% vegan en véél lekkerder!

Porties12 PortiesVoorber.15 minKooktijd30 minTotale tijd45 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1/12e

Porties 12


Per portie
Calorieën 180
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 3.7g6%
Koolhydraten 27g9%
Eiwitten 7.2g15%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

4 rijpe bananen
250 g speltmeel
50 g orangefit
150 g gedroogde dadels
50 g walnoten
250 ml amandelmelk ongezoet
1 tsp bakpoeder
1 tsp baking soda
2 tsp kaneel
1 snufje zout

2

Benodigdheden

• Oven
• Mengkom
• Weegschaal
• Blender
• Cakeblik

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Snijd 3 bananen en 75 gram dadels in stukjes en doe deze in de blender
• Doe hierbij de amandelmelk
• Meng tot een glad beslag en je nog nauwelijks stukjes ziet
• Meng in een kom speltmeel, Orangefit, bakpoeder, baking soda, kaneel en het snufje zout
• Doe het mengsel uit de blender hierbij en meng tot een stevig beslag
• Snijd de 4e banaan en de overige 75 gram dadels en stukjes en spatel deze door het beslag
• Doe dit ook met de walnoten
• Spray een cakeblik in met bakspray of doe er bakpapier in
• Doe het mengsel in het cakeblik en plaats hem in de oven
• Laat hem 45-50 minuten bakken
• Als er een vork schoon uitkomt is hij gaar en klaar om van te smullen!

Ingredients

 4 rijpe bananen
 250 g speltmeel
 50 g orangefit
 150 g gedroogde dadels
 50 g walnoten
 250 ml amandelmelk ongezoet
 1 tsp bakpoeder
 1 tsp baking soda
 2 tsp kaneel
 1 snufje zout

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Mengkom
• Weegschaal
• Blender
• Cakeblik

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Snijd 3 bananen en 75 gram dadels in stukjes en doe deze in de blender
• Doe hierbij de amandelmelk
• Meng tot een glad beslag en je nog nauwelijks stukjes ziet
• Meng in een kom speltmeel, Orangefit, bakpoeder, baking soda, kaneel en het snufje zout
• Doe het mengsel uit de blender hierbij en meng tot een stevig beslag
• Snijd de 4e banaan en de overige 75 gram dadels en stukjes en spatel deze door het beslag
• Doe dit ook met de walnoten
• Spray een cakeblik in met bakspray of doe er bakpapier in
• Doe het mengsel in het cakeblik en plaats hem in de oven
• Laat hem 45-50 minuten bakken
• Als er een vork schoon uitkomt is hij gaar en klaar om van te smullen!

Bananenbrood, 100% vegan en véél lekkerder!
  • Deel dit recept:

Leave your thought