×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Aziatisch wokgerecht met avocado
Porties4 PortiesVoorber.10 minKooktijd5 minTotale tijd15 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 4


Per portie
Calorieën 394
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 16.1g25%
Koolhydraten 46g16%
Eiwitten 15.1g31%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

4 el sojasaus
1 knoflook
250 g champignons
200 g rijstnoedels
1 paksoi
200 g tofu
1 ui
2 cm gember
1 rode peper
2 tl serehpoeder
1 el miso
2 el olijfolie
1 avocado

2

Benodigdheden

• Wok
• Snijplank
• Mes
• Rasp
• Pan

3

Bereidingswijze

• Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
• Snijd de peper doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de peper in kleine stukjes.
• Schil en rasp de gember en snijd de tofu in dobbelstenen.
• Snijd de witte bladstelen van de paksoi fijn en was het zand eraf. Laat goed uitlekken en zet apart. • Snijd ook de bladeren fijn en houd deze apart van de bladstelen.
• Verwarm 1 el olijfolie in een wok en bak de tofu goudbruin. Haal de blokjes uit de wok en zet ze even apart.
• Verwarm nog 1 el olijfolie in de wok en fruit de ui. Voeg de knoflook, champignons, rode peper, gember en serehpoeder toe en bak kort mee.
• Bereid ondertussen de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
• Voeg de bladstelen van de paksoi bij de roerbak en bak een paar minuten mee totdat ze gaar zijn.
• Voeg de miso en de sojasaus bij de paksoi.
• Voeg op het laatst de bladeren van de paksoi, de tofu en de rijstnoedels toe aan de rest en schep goed door elkaar.
• snijd de avocado in repen en verdeel deze over de 4 borden met de noedels als finisingtouch

Ingredients

 4 el sojasaus
 1 knoflook
 250 g champignons
 200 g rijstnoedels
 1 paksoi
 200 g tofu
 1 ui
 2 cm gember
 1 rode peper
 2 tl serehpoeder
 1 el miso
 2 el olijfolie
 1 avocado

Directions

1

2

Benodigdheden

• Wok
• Snijplank
• Mes
• Rasp
• Pan

2

3

Bereidingswijze

• Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
• Snijd de peper doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de peper in kleine stukjes.
• Schil en rasp de gember en snijd de tofu in dobbelstenen.
• Snijd de witte bladstelen van de paksoi fijn en was het zand eraf. Laat goed uitlekken en zet apart. • Snijd ook de bladeren fijn en houd deze apart van de bladstelen.
• Verwarm 1 el olijfolie in een wok en bak de tofu goudbruin. Haal de blokjes uit de wok en zet ze even apart.
• Verwarm nog 1 el olijfolie in de wok en fruit de ui. Voeg de knoflook, champignons, rode peper, gember en serehpoeder toe en bak kort mee.
• Bereid ondertussen de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
• Voeg de bladstelen van de paksoi bij de roerbak en bak een paar minuten mee totdat ze gaar zijn.
• Voeg de miso en de sojasaus bij de paksoi.
• Voeg op het laatst de bladeren van de paksoi, de tofu en de rijstnoedels toe aan de rest en schep goed door elkaar.
• snijd de avocado in repen en verdeel deze over de 4 borden met de noedels als finisingtouch

Aziatisch wokgerecht met avocado
Aziatisch wokgerecht met avocado
  • Deel dit artikel:

Aziatisch wokgerecht met avocado
Porties4 PortiesVoorber.10 minKooktijd5 minTotale tijd15 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 4


Per portie
Calorieën 394
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 16.1g25%
Koolhydraten 46g16%
Eiwitten 15.1g31%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

4 el sojasaus
1 knoflook
250 g champignons
200 g rijstnoedels
1 paksoi
200 g tofu
1 ui
2 cm gember
1 rode peper
2 tl serehpoeder
1 el miso
2 el olijfolie
1 avocado

2

Benodigdheden

• Wok
• Snijplank
• Mes
• Rasp
• Pan

3

Bereidingswijze

• Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
• Snijd de peper doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de peper in kleine stukjes.
• Schil en rasp de gember en snijd de tofu in dobbelstenen.
• Snijd de witte bladstelen van de paksoi fijn en was het zand eraf. Laat goed uitlekken en zet apart. • Snijd ook de bladeren fijn en houd deze apart van de bladstelen.
• Verwarm 1 el olijfolie in een wok en bak de tofu goudbruin. Haal de blokjes uit de wok en zet ze even apart.
• Verwarm nog 1 el olijfolie in de wok en fruit de ui. Voeg de knoflook, champignons, rode peper, gember en serehpoeder toe en bak kort mee.
• Bereid ondertussen de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
• Voeg de bladstelen van de paksoi bij de roerbak en bak een paar minuten mee totdat ze gaar zijn.
• Voeg de miso en de sojasaus bij de paksoi.
• Voeg op het laatst de bladeren van de paksoi, de tofu en de rijstnoedels toe aan de rest en schep goed door elkaar.
• snijd de avocado in repen en verdeel deze over de 4 borden met de noedels als finisingtouch

Ingredients

 4 el sojasaus
 1 knoflook
 250 g champignons
 200 g rijstnoedels
 1 paksoi
 200 g tofu
 1 ui
 2 cm gember
 1 rode peper
 2 tl serehpoeder
 1 el miso
 2 el olijfolie
 1 avocado

Directions

1

2

Benodigdheden

• Wok
• Snijplank
• Mes
• Rasp
• Pan

2

3

Bereidingswijze

• Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
• Snijd de peper doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de peper in kleine stukjes.
• Schil en rasp de gember en snijd de tofu in dobbelstenen.
• Snijd de witte bladstelen van de paksoi fijn en was het zand eraf. Laat goed uitlekken en zet apart. • Snijd ook de bladeren fijn en houd deze apart van de bladstelen.
• Verwarm 1 el olijfolie in een wok en bak de tofu goudbruin. Haal de blokjes uit de wok en zet ze even apart.
• Verwarm nog 1 el olijfolie in de wok en fruit de ui. Voeg de knoflook, champignons, rode peper, gember en serehpoeder toe en bak kort mee.
• Bereid ondertussen de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
• Voeg de bladstelen van de paksoi bij de roerbak en bak een paar minuten mee totdat ze gaar zijn.
• Voeg de miso en de sojasaus bij de paksoi.
• Voeg op het laatst de bladeren van de paksoi, de tofu en de rijstnoedels toe aan de rest en schep goed door elkaar.
• snijd de avocado in repen en verdeel deze over de 4 borden met de noedels als finisingtouch

Aziatisch wokgerecht met avocado
Aziatisch wokgerecht met avocado
  • Deel dit artikel:

Aziatisch wokgerecht met avocado

Aziatisch wokgerecht met avocado
Porties4 PortiesVoorber.10 minKooktijd5 minTotale tijd15 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 4


Per portie
Calorieën 394
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 16.1g25%
Koolhydraten 46g16%
Eiwitten 15.1g31%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

4 el sojasaus
1 knoflook
250 g champignons
200 g rijstnoedels
1 paksoi
200 g tofu
1 ui
2 cm gember
1 rode peper
2 tl serehpoeder
1 el miso
2 el olijfolie
1 avocado

2

Benodigdheden

• Wok
• Snijplank
• Mes
• Rasp
• Pan

3

Bereidingswijze

• Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
• Snijd de peper doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de peper in kleine stukjes.
• Schil en rasp de gember en snijd de tofu in dobbelstenen.
• Snijd de witte bladstelen van de paksoi fijn en was het zand eraf. Laat goed uitlekken en zet apart. • Snijd ook de bladeren fijn en houd deze apart van de bladstelen.
• Verwarm 1 el olijfolie in een wok en bak de tofu goudbruin. Haal de blokjes uit de wok en zet ze even apart.
• Verwarm nog 1 el olijfolie in de wok en fruit de ui. Voeg de knoflook, champignons, rode peper, gember en serehpoeder toe en bak kort mee.
• Bereid ondertussen de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
• Voeg de bladstelen van de paksoi bij de roerbak en bak een paar minuten mee totdat ze gaar zijn.
• Voeg de miso en de sojasaus bij de paksoi.
• Voeg op het laatst de bladeren van de paksoi, de tofu en de rijstnoedels toe aan de rest en schep goed door elkaar.
• snijd de avocado in repen en verdeel deze over de 4 borden met de noedels als finisingtouch

Ingredients

 4 el sojasaus
 1 knoflook
 250 g champignons
 200 g rijstnoedels
 1 paksoi
 200 g tofu
 1 ui
 2 cm gember
 1 rode peper
 2 tl serehpoeder
 1 el miso
 2 el olijfolie
 1 avocado

Directions

1

2

Benodigdheden

• Wok
• Snijplank
• Mes
• Rasp
• Pan

2

3

Bereidingswijze

• Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
• Snijd de peper doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de peper in kleine stukjes.
• Schil en rasp de gember en snijd de tofu in dobbelstenen.
• Snijd de witte bladstelen van de paksoi fijn en was het zand eraf. Laat goed uitlekken en zet apart. • Snijd ook de bladeren fijn en houd deze apart van de bladstelen.
• Verwarm 1 el olijfolie in een wok en bak de tofu goudbruin. Haal de blokjes uit de wok en zet ze even apart.
• Verwarm nog 1 el olijfolie in de wok en fruit de ui. Voeg de knoflook, champignons, rode peper, gember en serehpoeder toe en bak kort mee.
• Bereid ondertussen de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
• Voeg de bladstelen van de paksoi bij de roerbak en bak een paar minuten mee totdat ze gaar zijn.
• Voeg de miso en de sojasaus bij de paksoi.
• Voeg op het laatst de bladeren van de paksoi, de tofu en de rijstnoedels toe aan de rest en schep goed door elkaar.
• snijd de avocado in repen en verdeel deze over de 4 borden met de noedels als finisingtouch

Aziatisch wokgerecht met avocado
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op