
Portie grootte 1
Porties 4
- Per portie
- Calorieën 409
- % Dagelijkse Hoeveelheid *
- Vetten 10g16%
- Koolhydraten 42.6g15%
- Eiwitten 32g64%
* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
1
2
Benodigdheden
• Koekenpan
• Pan voor de rijst of rijstkoker
3
Bereidingswijze
• De kipfilet in blokjes snijden.
• Naar smaak kruiden met zout en peper en 1/4 theelepel paprikapoeder.
• In een grote koekenpan op een middelhoog vuur olie verhitten en daarin de kip goudbruin bakken.
• De kip uit de pan halen en apart zetten.
• Groene paprika, ui en knoflook 5 minuten in de koekenpan bakken.
• Rijst toevoegen en onder voortdurend roeren in 1-2 minuten ondoorzichtig bakken.
• Bouillon, witte wijn, saffraan en tomaat toevoegen.
• Resterende paprikapoeder toevoegen en zout en peper naar smaak. Afdekken en 20 minuten laten sudderen.
• De kip toevoegen en opwarmen. Als laatste peterselie erdoor roeren.
Ingredients
Directions
2
Benodigdheden
• Koekenpan
• Pan voor de rijst of rijstkoker
3
Bereidingswijze
• De kipfilet in blokjes snijden.
• Naar smaak kruiden met zout en peper en 1/4 theelepel paprikapoeder.
• In een grote koekenpan op een middelhoog vuur olie verhitten en daarin de kip goudbruin bakken.
• De kip uit de pan halen en apart zetten.
• Groene paprika, ui en knoflook 5 minuten in de koekenpan bakken.
• Rijst toevoegen en onder voortdurend roeren in 1-2 minuten ondoorzichtig bakken.
• Bouillon, witte wijn, saffraan en tomaat toevoegen.
• Resterende paprikapoeder toevoegen en zout en peper naar smaak. Afdekken en 20 minuten laten sudderen.
• De kip toevoegen en opwarmen. Als laatste peterselie erdoor roeren.