×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

PortiesVoorber.20 minKooktijd25 minTotale tijd45 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 4


Per portie
Calorieën 409
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 10g16%
Koolhydraten 42.6g15%
Eiwitten 32g64%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

4 kipfilets
½ tsp paprikapoeder
3 tbsp plantaardige olie
1 groene paprika, in stukjes
2 tomaten
1 ui, fijngesneden
2 teentjes knoflook, fijngesneden
200 g basmatirijst, ongekookt gewogen
400 ml kippenbouillon
110 ml witte wijn
1 handje verse peterselie, fijngesneden

2

Benodigdheden

• Koekenpan
• Pan voor de rijst of rijstkoker

3

Bereidingswijze

• De kipfilet in blokjes snijden.
• Naar smaak kruiden met zout en peper en 1/4 theelepel paprikapoeder.
• In een grote koekenpan op een middelhoog vuur olie verhitten en daarin de kip goudbruin bakken.
• De kip uit de pan halen en apart zetten.
• Groene paprika, ui en knoflook 5 minuten in de koekenpan bakken.
• Rijst toevoegen en onder voortdurend roeren in 1-2 minuten ondoorzichtig bakken.
• Bouillon, witte wijn, saffraan en tomaat toevoegen.
• Resterende paprikapoeder toevoegen en zout en peper naar smaak. Afdekken en 20 minuten laten sudderen.
• De kip toevoegen en opwarmen. Als laatste peterselie erdoor roeren.

Ingredients

 4 kipfilets
 ½ tsp paprikapoeder
 3 tbsp plantaardige olie
 1 groene paprika, in stukjes
 2 tomaten
 1 ui, fijngesneden
 2 teentjes knoflook, fijngesneden
 200 g basmatirijst, ongekookt gewogen
 400 ml kippenbouillon
 110 ml witte wijn
 1 handje verse peterselie, fijngesneden

Directions

1

2

Benodigdheden

• Koekenpan
• Pan voor de rijst of rijstkoker

2

3

Bereidingswijze

• De kipfilet in blokjes snijden.
• Naar smaak kruiden met zout en peper en 1/4 theelepel paprikapoeder.
• In een grote koekenpan op een middelhoog vuur olie verhitten en daarin de kip goudbruin bakken.
• De kip uit de pan halen en apart zetten.
• Groene paprika, ui en knoflook 5 minuten in de koekenpan bakken.
• Rijst toevoegen en onder voortdurend roeren in 1-2 minuten ondoorzichtig bakken.
• Bouillon, witte wijn, saffraan en tomaat toevoegen.
• Resterende paprikapoeder toevoegen en zout en peper naar smaak. Afdekken en 20 minuten laten sudderen.
• De kip toevoegen en opwarmen. Als laatste peterselie erdoor roeren.

Arroz Con Pollo
  • Deel dit artikel:

PortiesVoorber.20 minKooktijd25 minTotale tijd45 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 4


Per portie
Calorieën 409
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 10g16%
Koolhydraten 42.6g15%
Eiwitten 32g64%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

4 kipfilets
½ tsp paprikapoeder
3 tbsp plantaardige olie
1 groene paprika, in stukjes
2 tomaten
1 ui, fijngesneden
2 teentjes knoflook, fijngesneden
200 g basmatirijst, ongekookt gewogen
400 ml kippenbouillon
110 ml witte wijn
1 handje verse peterselie, fijngesneden

2

Benodigdheden

• Koekenpan
• Pan voor de rijst of rijstkoker

3

Bereidingswijze

• De kipfilet in blokjes snijden.
• Naar smaak kruiden met zout en peper en 1/4 theelepel paprikapoeder.
• In een grote koekenpan op een middelhoog vuur olie verhitten en daarin de kip goudbruin bakken.
• De kip uit de pan halen en apart zetten.
• Groene paprika, ui en knoflook 5 minuten in de koekenpan bakken.
• Rijst toevoegen en onder voortdurend roeren in 1-2 minuten ondoorzichtig bakken.
• Bouillon, witte wijn, saffraan en tomaat toevoegen.
• Resterende paprikapoeder toevoegen en zout en peper naar smaak. Afdekken en 20 minuten laten sudderen.
• De kip toevoegen en opwarmen. Als laatste peterselie erdoor roeren.

Ingredients

 4 kipfilets
 ½ tsp paprikapoeder
 3 tbsp plantaardige olie
 1 groene paprika, in stukjes
 2 tomaten
 1 ui, fijngesneden
 2 teentjes knoflook, fijngesneden
 200 g basmatirijst, ongekookt gewogen
 400 ml kippenbouillon
 110 ml witte wijn
 1 handje verse peterselie, fijngesneden

Directions

1

2

Benodigdheden

• Koekenpan
• Pan voor de rijst of rijstkoker

2

3

Bereidingswijze

• De kipfilet in blokjes snijden.
• Naar smaak kruiden met zout en peper en 1/4 theelepel paprikapoeder.
• In een grote koekenpan op een middelhoog vuur olie verhitten en daarin de kip goudbruin bakken.
• De kip uit de pan halen en apart zetten.
• Groene paprika, ui en knoflook 5 minuten in de koekenpan bakken.
• Rijst toevoegen en onder voortdurend roeren in 1-2 minuten ondoorzichtig bakken.
• Bouillon, witte wijn, saffraan en tomaat toevoegen.
• Resterende paprikapoeder toevoegen en zout en peper naar smaak. Afdekken en 20 minuten laten sudderen.
• De kip toevoegen en opwarmen. Als laatste peterselie erdoor roeren.

Arroz Con Pollo
  • Deel dit artikel:

Arroz Con Pollo

PortiesVoorber.20 minKooktijd25 minTotale tijd45 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 4


Per portie
Calorieën 409
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 10g16%
Koolhydraten 42.6g15%
Eiwitten 32g64%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

4 kipfilets
½ tsp paprikapoeder
3 tbsp plantaardige olie
1 groene paprika, in stukjes
2 tomaten
1 ui, fijngesneden
2 teentjes knoflook, fijngesneden
200 g basmatirijst, ongekookt gewogen
400 ml kippenbouillon
110 ml witte wijn
1 handje verse peterselie, fijngesneden

2

Benodigdheden

• Koekenpan
• Pan voor de rijst of rijstkoker

3

Bereidingswijze

• De kipfilet in blokjes snijden.
• Naar smaak kruiden met zout en peper en 1/4 theelepel paprikapoeder.
• In een grote koekenpan op een middelhoog vuur olie verhitten en daarin de kip goudbruin bakken.
• De kip uit de pan halen en apart zetten.
• Groene paprika, ui en knoflook 5 minuten in de koekenpan bakken.
• Rijst toevoegen en onder voortdurend roeren in 1-2 minuten ondoorzichtig bakken.
• Bouillon, witte wijn, saffraan en tomaat toevoegen.
• Resterende paprikapoeder toevoegen en zout en peper naar smaak. Afdekken en 20 minuten laten sudderen.
• De kip toevoegen en opwarmen. Als laatste peterselie erdoor roeren.

Ingredients

 4 kipfilets
 ½ tsp paprikapoeder
 3 tbsp plantaardige olie
 1 groene paprika, in stukjes
 2 tomaten
 1 ui, fijngesneden
 2 teentjes knoflook, fijngesneden
 200 g basmatirijst, ongekookt gewogen
 400 ml kippenbouillon
 110 ml witte wijn
 1 handje verse peterselie, fijngesneden

Directions

1

2

Benodigdheden

• Koekenpan
• Pan voor de rijst of rijstkoker

2

3

Bereidingswijze

• De kipfilet in blokjes snijden.
• Naar smaak kruiden met zout en peper en 1/4 theelepel paprikapoeder.
• In een grote koekenpan op een middelhoog vuur olie verhitten en daarin de kip goudbruin bakken.
• De kip uit de pan halen en apart zetten.
• Groene paprika, ui en knoflook 5 minuten in de koekenpan bakken.
• Rijst toevoegen en onder voortdurend roeren in 1-2 minuten ondoorzichtig bakken.
• Bouillon, witte wijn, saffraan en tomaat toevoegen.
• Resterende paprikapoeder toevoegen en zout en peper naar smaak. Afdekken en 20 minuten laten sudderen.
• De kip toevoegen en opwarmen. Als laatste peterselie erdoor roeren.

Arroz Con Pollo
  • Deel dit recept:

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.