×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

afvallen
Porties4 PortiesVoorber.10 minKooktijd20 minTotale tijd30 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 appelstrüdel

Porties 4


Per portie
Calorieën 143
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 1.7g3%
Koolhydraten 28.3g10%
Eiwitten 2.6g6%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 goudreinet appel
30 g rozijnen
1 tl kaneel
5 vellen filodeeg

2

Benodigdheden

• Oven
• Kwastje voor bestrijken
• Bakpapier
• Beslagkom
• Schilmes

3

Bereidingswijze

• Laat 5 vellen filodeeg in de verpakking ontdooien.
• Verwarm de oven voor op 200 graden.
• Snijd de appels in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de partjes in plakjes. Het is niet nodig de appel van te voren te schillen, wel goed wassen.
• Doe in een beslagkom de appel, rozijnen en kaneel bij mekaar en meng het goed door mekaar.

• Leg een vel filodeeg op een vel bakpapier.
• Bestrijk beide zijdes met een klein beetje water en leg vervolgens een vel filodeeg op het eerste vel, herhaal dit tot de vellen op zijn.
• Stort het appelmengsel op het filodeeg en verspreid het op het midden van het deeg zodat er aan 2 zijdes ongeveer 3 cm overblijft en bij de andere 2 zijdes ongeveer 10 cm ruimte blijft.

• Vouw nu de 2 korte zijdes naar binnen en vouw vervolgens de lange zijdes eroverheen waardoor je de strüdel afsluit.
• Bak de appelstrüdel in ongeveer 20 minuten goudbruin in de oven.

Ingredients

 1 goudreinet appel
 30 g rozijnen
 1 tl kaneel
 5 vellen filodeeg

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Kwastje voor bestrijken
• Bakpapier
• Beslagkom
• Schilmes

2

3

Bereidingswijze

• Laat 5 vellen filodeeg in de verpakking ontdooien.
• Verwarm de oven voor op 200 graden.
• Snijd de appels in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de partjes in plakjes. Het is niet nodig de appel van te voren te schillen, wel goed wassen.
• Doe in een beslagkom de appel, rozijnen en kaneel bij mekaar en meng het goed door mekaar.

• Leg een vel filodeeg op een vel bakpapier.
• Bestrijk beide zijdes met een klein beetje water en leg vervolgens een vel filodeeg op het eerste vel, herhaal dit tot de vellen op zijn.
• Stort het appelmengsel op het filodeeg en verspreid het op het midden van het deeg zodat er aan 2 zijdes ongeveer 3 cm overblijft en bij de andere 2 zijdes ongeveer 10 cm ruimte blijft.

• Vouw nu de 2 korte zijdes naar binnen en vouw vervolgens de lange zijdes eroverheen waardoor je de strüdel afsluit.
• Bak de appelstrüdel in ongeveer 20 minuten goudbruin in de oven.

Appelstrüdel van filodeeg
afvallen
  • Deel dit artikel:

afvallen
Porties4 PortiesVoorber.10 minKooktijd20 minTotale tijd30 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 appelstrüdel

Porties 4


Per portie
Calorieën 143
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 1.7g3%
Koolhydraten 28.3g10%
Eiwitten 2.6g6%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 goudreinet appel
30 g rozijnen
1 tl kaneel
5 vellen filodeeg

2

Benodigdheden

• Oven
• Kwastje voor bestrijken
• Bakpapier
• Beslagkom
• Schilmes

3

Bereidingswijze

• Laat 5 vellen filodeeg in de verpakking ontdooien.
• Verwarm de oven voor op 200 graden.
• Snijd de appels in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de partjes in plakjes. Het is niet nodig de appel van te voren te schillen, wel goed wassen.
• Doe in een beslagkom de appel, rozijnen en kaneel bij mekaar en meng het goed door mekaar.

• Leg een vel filodeeg op een vel bakpapier.
• Bestrijk beide zijdes met een klein beetje water en leg vervolgens een vel filodeeg op het eerste vel, herhaal dit tot de vellen op zijn.
• Stort het appelmengsel op het filodeeg en verspreid het op het midden van het deeg zodat er aan 2 zijdes ongeveer 3 cm overblijft en bij de andere 2 zijdes ongeveer 10 cm ruimte blijft.

• Vouw nu de 2 korte zijdes naar binnen en vouw vervolgens de lange zijdes eroverheen waardoor je de strüdel afsluit.
• Bak de appelstrüdel in ongeveer 20 minuten goudbruin in de oven.

Ingredients

 1 goudreinet appel
 30 g rozijnen
 1 tl kaneel
 5 vellen filodeeg

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Kwastje voor bestrijken
• Bakpapier
• Beslagkom
• Schilmes

2

3

Bereidingswijze

• Laat 5 vellen filodeeg in de verpakking ontdooien.
• Verwarm de oven voor op 200 graden.
• Snijd de appels in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de partjes in plakjes. Het is niet nodig de appel van te voren te schillen, wel goed wassen.
• Doe in een beslagkom de appel, rozijnen en kaneel bij mekaar en meng het goed door mekaar.

• Leg een vel filodeeg op een vel bakpapier.
• Bestrijk beide zijdes met een klein beetje water en leg vervolgens een vel filodeeg op het eerste vel, herhaal dit tot de vellen op zijn.
• Stort het appelmengsel op het filodeeg en verspreid het op het midden van het deeg zodat er aan 2 zijdes ongeveer 3 cm overblijft en bij de andere 2 zijdes ongeveer 10 cm ruimte blijft.

• Vouw nu de 2 korte zijdes naar binnen en vouw vervolgens de lange zijdes eroverheen waardoor je de strüdel afsluit.
• Bak de appelstrüdel in ongeveer 20 minuten goudbruin in de oven.

Appelstrüdel van filodeeg
afvallen
  • Deel dit artikel:

Appelstrüdel van filodeeg

afvallen
Porties4 PortiesVoorber.10 minKooktijd20 minTotale tijd30 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 appelstrüdel

Porties 4


Per portie
Calorieën 143
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 1.7g3%
Koolhydraten 28.3g10%
Eiwitten 2.6g6%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 goudreinet appel
30 g rozijnen
1 tl kaneel
5 vellen filodeeg

2

Benodigdheden

• Oven
• Kwastje voor bestrijken
• Bakpapier
• Beslagkom
• Schilmes

3

Bereidingswijze

• Laat 5 vellen filodeeg in de verpakking ontdooien.
• Verwarm de oven voor op 200 graden.
• Snijd de appels in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de partjes in plakjes. Het is niet nodig de appel van te voren te schillen, wel goed wassen.
• Doe in een beslagkom de appel, rozijnen en kaneel bij mekaar en meng het goed door mekaar.

• Leg een vel filodeeg op een vel bakpapier.
• Bestrijk beide zijdes met een klein beetje water en leg vervolgens een vel filodeeg op het eerste vel, herhaal dit tot de vellen op zijn.
• Stort het appelmengsel op het filodeeg en verspreid het op het midden van het deeg zodat er aan 2 zijdes ongeveer 3 cm overblijft en bij de andere 2 zijdes ongeveer 10 cm ruimte blijft.

• Vouw nu de 2 korte zijdes naar binnen en vouw vervolgens de lange zijdes eroverheen waardoor je de strüdel afsluit.
• Bak de appelstrüdel in ongeveer 20 minuten goudbruin in de oven.

Ingredients

 1 goudreinet appel
 30 g rozijnen
 1 tl kaneel
 5 vellen filodeeg

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Kwastje voor bestrijken
• Bakpapier
• Beslagkom
• Schilmes

2

3

Bereidingswijze

• Laat 5 vellen filodeeg in de verpakking ontdooien.
• Verwarm de oven voor op 200 graden.
• Snijd de appels in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de partjes in plakjes. Het is niet nodig de appel van te voren te schillen, wel goed wassen.
• Doe in een beslagkom de appel, rozijnen en kaneel bij mekaar en meng het goed door mekaar.

• Leg een vel filodeeg op een vel bakpapier.
• Bestrijk beide zijdes met een klein beetje water en leg vervolgens een vel filodeeg op het eerste vel, herhaal dit tot de vellen op zijn.
• Stort het appelmengsel op het filodeeg en verspreid het op het midden van het deeg zodat er aan 2 zijdes ongeveer 3 cm overblijft en bij de andere 2 zijdes ongeveer 10 cm ruimte blijft.

• Vouw nu de 2 korte zijdes naar binnen en vouw vervolgens de lange zijdes eroverheen waardoor je de strüdel afsluit.
• Bak de appelstrüdel in ongeveer 20 minuten goudbruin in de oven.

Appelstrüdel van filodeeg
  • Deel dit recept:

Leave your thought