×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Pittige pompoensoep
Porties4 PortiesVoorber.5 minKooktijd20 minTotale tijd25 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 kom soep

Porties 4


Per portie
Calorieën 135
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 7.8g12%
Koolhydraten 12.4g5%
Eiwitten 3.2g7%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 rode peper
Stukje verse gember
800 g pompoenblokjes (diepvries)
1 ui
1 teentje knoflook
250 ml kokosmelk light (Bon Coco)
200 g bospeen
1250 ml groentebouillon
Snufje kurkuma
Snufje kerriepoeder
1 el olijfolie
zaden en pitten ter garnering

2

Benodigdheden

• Snijplank
• Mes
• Soeppan
• Spatel

3

Bereidingswijze

• Snipper de ui, knoflook, gember en 1 rode peper fijn (voor een iets minder pittige variant houd je een halve rode peper aan).
• Fruit deze aan in een pan met een beetje olie en roer de kurkuma en kerriepoeder er door.
• Voeg de pompoen en wortel toe en bak deze een paar minuten mee.
• Voeg dan de bouillon toe en kook 20 minuutjes tot de groente zacht is.
• Pureer de soep met de staafmix fijn en roer de kokosmelk er door.
• Proef of de soep goed op smaak is en voeg eventueel een snufje peper en zout toe.
• Serveer de soep met wat zaden en pitten en eventueel wat ringetjes rode peper.

Ingredients

 1 rode peper
 Stukje verse gember
 800 g pompoenblokjes (diepvries)
 1 ui
 1 teentje knoflook
 250 ml kokosmelk light (Bon Coco)
 200 g bospeen
 1250 ml groentebouillon
 Snufje kurkuma
 Snufje kerriepoeder
 1 el olijfolie
 zaden en pitten ter garnering

Directions

1

2

Benodigdheden

• Snijplank
• Mes
• Soeppan
• Spatel

2

3

Bereidingswijze

• Snipper de ui, knoflook, gember en 1 rode peper fijn (voor een iets minder pittige variant houd je een halve rode peper aan).
• Fruit deze aan in een pan met een beetje olie en roer de kurkuma en kerriepoeder er door.
• Voeg de pompoen en wortel toe en bak deze een paar minuten mee.
• Voeg dan de bouillon toe en kook 20 minuutjes tot de groente zacht is.
• Pureer de soep met de staafmix fijn en roer de kokosmelk er door.
• Proef of de soep goed op smaak is en voeg eventueel een snufje peper en zout toe.
• Serveer de soep met wat zaden en pitten en eventueel wat ringetjes rode peper.

Pittige pompoensoep
Pittige pompoensoep
  • Deel dit artikel:

Pittige pompoensoep
Porties4 PortiesVoorber.5 minKooktijd20 minTotale tijd25 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 kom soep

Porties 4


Per portie
Calorieën 135
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 7.8g12%
Koolhydraten 12.4g5%
Eiwitten 3.2g7%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 rode peper
Stukje verse gember
800 g pompoenblokjes (diepvries)
1 ui
1 teentje knoflook
250 ml kokosmelk light (Bon Coco)
200 g bospeen
1250 ml groentebouillon
Snufje kurkuma
Snufje kerriepoeder
1 el olijfolie
zaden en pitten ter garnering

2

Benodigdheden

• Snijplank
• Mes
• Soeppan
• Spatel

3

Bereidingswijze

• Snipper de ui, knoflook, gember en 1 rode peper fijn (voor een iets minder pittige variant houd je een halve rode peper aan).
• Fruit deze aan in een pan met een beetje olie en roer de kurkuma en kerriepoeder er door.
• Voeg de pompoen en wortel toe en bak deze een paar minuten mee.
• Voeg dan de bouillon toe en kook 20 minuutjes tot de groente zacht is.
• Pureer de soep met de staafmix fijn en roer de kokosmelk er door.
• Proef of de soep goed op smaak is en voeg eventueel een snufje peper en zout toe.
• Serveer de soep met wat zaden en pitten en eventueel wat ringetjes rode peper.

Ingredients

 1 rode peper
 Stukje verse gember
 800 g pompoenblokjes (diepvries)
 1 ui
 1 teentje knoflook
 250 ml kokosmelk light (Bon Coco)
 200 g bospeen
 1250 ml groentebouillon
 Snufje kurkuma
 Snufje kerriepoeder
 1 el olijfolie
 zaden en pitten ter garnering

Directions

1

2

Benodigdheden

• Snijplank
• Mes
• Soeppan
• Spatel

2

3

Bereidingswijze

• Snipper de ui, knoflook, gember en 1 rode peper fijn (voor een iets minder pittige variant houd je een halve rode peper aan).
• Fruit deze aan in een pan met een beetje olie en roer de kurkuma en kerriepoeder er door.
• Voeg de pompoen en wortel toe en bak deze een paar minuten mee.
• Voeg dan de bouillon toe en kook 20 minuutjes tot de groente zacht is.
• Pureer de soep met de staafmix fijn en roer de kokosmelk er door.
• Proef of de soep goed op smaak is en voeg eventueel een snufje peper en zout toe.
• Serveer de soep met wat zaden en pitten en eventueel wat ringetjes rode peper.

Pittige pompoensoep
Pittige pompoensoep
  • Deel dit artikel:

Pittige pompoensoep

Pittige pompoensoep
Porties4 PortiesVoorber.5 minKooktijd20 minTotale tijd25 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 kom soep

Porties 4


Per portie
Calorieën 135
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 7.8g12%
Koolhydraten 12.4g5%
Eiwitten 3.2g7%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 rode peper
Stukje verse gember
800 g pompoenblokjes (diepvries)
1 ui
1 teentje knoflook
250 ml kokosmelk light (Bon Coco)
200 g bospeen
1250 ml groentebouillon
Snufje kurkuma
Snufje kerriepoeder
1 el olijfolie
zaden en pitten ter garnering

2

Benodigdheden

• Snijplank
• Mes
• Soeppan
• Spatel

3

Bereidingswijze

• Snipper de ui, knoflook, gember en 1 rode peper fijn (voor een iets minder pittige variant houd je een halve rode peper aan).
• Fruit deze aan in een pan met een beetje olie en roer de kurkuma en kerriepoeder er door.
• Voeg de pompoen en wortel toe en bak deze een paar minuten mee.
• Voeg dan de bouillon toe en kook 20 minuutjes tot de groente zacht is.
• Pureer de soep met de staafmix fijn en roer de kokosmelk er door.
• Proef of de soep goed op smaak is en voeg eventueel een snufje peper en zout toe.
• Serveer de soep met wat zaden en pitten en eventueel wat ringetjes rode peper.

Ingredients

 1 rode peper
 Stukje verse gember
 800 g pompoenblokjes (diepvries)
 1 ui
 1 teentje knoflook
 250 ml kokosmelk light (Bon Coco)
 200 g bospeen
 1250 ml groentebouillon
 Snufje kurkuma
 Snufje kerriepoeder
 1 el olijfolie
 zaden en pitten ter garnering

Directions

1

2

Benodigdheden

• Snijplank
• Mes
• Soeppan
• Spatel

2

3

Bereidingswijze

• Snipper de ui, knoflook, gember en 1 rode peper fijn (voor een iets minder pittige variant houd je een halve rode peper aan).
• Fruit deze aan in een pan met een beetje olie en roer de kurkuma en kerriepoeder er door.
• Voeg de pompoen en wortel toe en bak deze een paar minuten mee.
• Voeg dan de bouillon toe en kook 20 minuutjes tot de groente zacht is.
• Pureer de soep met de staafmix fijn en roer de kokosmelk er door.
• Proef of de soep goed op smaak is en voeg eventueel een snufje peper en zout toe.
• Serveer de soep met wat zaden en pitten en eventueel wat ringetjes rode peper.

Pittige pompoensoep
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op