×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Progressie coach Health & Co

Ook een coach heeft een coach nodig. Niet omdat ik lui ben. Niet omdat ik niet voldoende discipline heb, maar omdat ik fijn vind dat er dingen aan me worden opgedragen. Ik MOET het doen en vind het fijn om verantwoording af te leggen aan mijn coach. 90% van mijn motivatie komt intrinsiek. De overige 10% komt van mijn coach, van mijn collega’s en van jullie!

Wees niet te trots om iemand te vragen. Iedereen heeft zijn eigen kijk op dingen en ook al ben je het niet helemaal eens met zijn of haar visie, er zijn altijd wel dingen die je eruit kan pakken en kan implementeren in je eigen visie.

Hier de progressie tot nu toe sinds 6 weken training met een personal trainer en een klein calorie overschot. Doel: spiermassa opbouwen & sterker worden.

  • Deel dit artikel:

Progressie coach Health & Co

Ook een coach heeft een coach nodig. Niet omdat ik lui ben. Niet omdat ik niet voldoende discipline heb, maar omdat ik fijn vind dat er dingen aan me worden opgedragen. Ik MOET het doen en vind het fijn om verantwoording af te leggen aan mijn coach. 90% van mijn motivatie komt intrinsiek. De overige 10% komt van mijn coach, van mijn collega’s en van jullie!

Wees niet te trots om iemand te vragen. Iedereen heeft zijn eigen kijk op dingen en ook al ben je het niet helemaal eens met zijn of haar visie, er zijn altijd wel dingen die je eruit kan pakken en kan implementeren in je eigen visie.

Hier de progressie tot nu toe sinds 6 weken training met een personal trainer en een klein calorie overschot. Doel: spiermassa opbouwen & sterker worden.

  • Deel dit artikel:

Progressie coach Health & Co

Ook een coach heeft een coach nodig. Niet omdat ik lui ben. Niet omdat ik niet voldoende discipline heb, maar omdat ik fijn vind dat er dingen aan me worden opgedragen. Ik MOET het doen en vind het fijn om verantwoording af te leggen aan mijn coach. 90% van mijn motivatie komt intrinsiek. De overige 10% komt van mijn coach, van mijn collega’s en van jullie!

Wees niet te trots om iemand te vragen. Iedereen heeft zijn eigen kijk op dingen en ook al ben je het niet helemaal eens met zijn of haar visie, er zijn altijd wel dingen die je eruit kan pakken en kan implementeren in je eigen visie.

Hier de progressie tot nu toe sinds 6 weken training met een personal trainer en een klein calorie overschot. Doel: spiermassa opbouwen & sterker worden.

  • Deel dit recept: