×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Printbare weekmenu lijst

‘Vroeger’ deed ik, Josca dagelijks boodschappen, want ik woonde 50 meter van de supermarkt af. Leefde vooral ongestructureerd en bekeek met de dag wel wat ik ging eten. Resultaat was dan ook bijna dagelijks een winkelmandje vol met lekkers. Tevens gaf ik dagelijks veel geld uit en toen ik het op een gegeven moment bij elkaar optelde schrok ik: gaf ik echt 60 euro per week uit, in mijn ééntje!?

Dat goede voorbereiding het halve werk is geven we dan ook graag mee aan onze cliënten van Health & Co. We raden cliënten aan om een weekplanning te maken – want plannen is the key. Door wekelijks boodschappen te doen ga je al snel gestructureerder eten én bespaar je een hoop geld.

Tot de dag van vandaag doe ik wekelijks boodschappen. Iedere maandag ga ik naar de supermarkt, maar niet voordat er een weekplanning en een boodschappen lijstje is gemaakt. Hiervoor gebruik ik een super leuke weekmenu lijst en hang deze aan de koelkast. Zo weet vriendlief ook elke dag of hij wel of niet thuis moet komen eten 😉 Ze zijn echt ideaal. Ik heb er een hele hoop klaarliggen en iedere maandag pak ik er één bij om een menu te maken.

Je vind het PDF bestand hier Weekmenu Health & Co, printen maar!

  • Deel dit artikel:

Printbare weekmenu lijst

‘Vroeger’ deed ik, Josca dagelijks boodschappen, want ik woonde 50 meter van de supermarkt af. Leefde vooral ongestructureerd en bekeek met de dag wel wat ik ging eten. Resultaat was dan ook bijna dagelijks een winkelmandje vol met lekkers. Tevens gaf ik dagelijks veel geld uit en toen ik het op een gegeven moment bij elkaar optelde schrok ik: gaf ik echt 60 euro per week uit, in mijn ééntje!?

Dat goede voorbereiding het halve werk is geven we dan ook graag mee aan onze cliënten van Health & Co. We raden cliënten aan om een weekplanning te maken – want plannen is the key. Door wekelijks boodschappen te doen ga je al snel gestructureerder eten én bespaar je een hoop geld.

Tot de dag van vandaag doe ik wekelijks boodschappen. Iedere maandag ga ik naar de supermarkt, maar niet voordat er een weekplanning en een boodschappen lijstje is gemaakt. Hiervoor gebruik ik een super leuke weekmenu lijst en hang deze aan de koelkast. Zo weet vriendlief ook elke dag of hij wel of niet thuis moet komen eten 😉 Ze zijn echt ideaal. Ik heb er een hele hoop klaarliggen en iedere maandag pak ik er één bij om een menu te maken.

Je vind het PDF bestand hier Weekmenu Health & Co, printen maar!

  • Deel dit artikel:

Printbare weekmenu lijst

‘Vroeger’ deed ik, Josca dagelijks boodschappen, want ik woonde 50 meter van de supermarkt af. Leefde vooral ongestructureerd en bekeek met de dag wel wat ik ging eten. Resultaat was dan ook bijna dagelijks een winkelmandje vol met lekkers. Tevens gaf ik dagelijks veel geld uit en toen ik het op een gegeven moment bij elkaar optelde schrok ik: gaf ik echt 60 euro per week uit, in mijn ééntje!?

Dat goede voorbereiding het halve werk is geven we dan ook graag mee aan onze cliënten van Health & Co. We raden cliënten aan om een weekplanning te maken – want plannen is the key. Door wekelijks boodschappen te doen ga je al snel gestructureerder eten én bespaar je een hoop geld.

Tot de dag van vandaag doe ik wekelijks boodschappen. Iedere maandag ga ik naar de supermarkt, maar niet voordat er een weekplanning en een boodschappen lijstje is gemaakt. Hiervoor gebruik ik een super leuke weekmenu lijst en hang deze aan de koelkast. Zo weet vriendlief ook elke dag of hij wel of niet thuis moet komen eten 😉 Ze zijn echt ideaal. Ik heb er een hele hoop klaarliggen en iedere maandag pak ik er één bij om een menu te maken.

Je vind het PDF bestand hier Weekmenu Health & Co, printen maar!

  • Deel dit recept: