×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Blog

Mijn nieuwe doel: een fit en gespierd lichaam

Sinds 2015 volg ik Health & Co al via Social Media. De leuke blogs, heerlijke recepten, mooie foto’s en de resultaten hebben mij altijd weten te bewonderen.

Zonder enige moeite ben ik veel kilo’s verloren toen ik met mijn gezin een jaar op Aruba woonde. Eenmaal weer terug in Nederland vlogen de kilo’s er helaas net zo hard weer aan. Dit vond ik geen ramp, ik zag er goed uit. Het gaat tenslotte niet om de aantal kilo’s maar het gaat om hoe gezond je je voelt.

Toch twijfelde ik of mij zal aanmelden bij Health & Co. Ik besloot eerst om alleen op reis te gaan, ik maakte een trip over de ‘three passes’ rond de Mount Everest. Super trots was ik op mijzelf dat ik dit gedaan had. Met die doorzettingsvermogen zit het dus wel goed!

Terug in Nederland was mijn nieuwe doel een fit en gespierd lichaam. Ik schreef mij daarom in bij een Crossfit box. Een superleuke en uitdagende sport maar helaas bereikte ik niet de beoogde resultaten. Zonder de juiste begeleiding ging het mij niet lukken om dat ‘gespierde en fitte lichaam’ te krijgen.

In februari van dit jaar besloot ik mij daarom toch in te schrijven bij Health & Co om het online traject te volgen en werd ik gekoppeld aan coach Margot. In het begin is het best een beetje wennen, jezelf zo open te stellen. De kennismaking met Margot, waarin mijn doelen en wensen besproken werden was erg aangenaam! Let’s do this voor de komende 6 maanden.

De eerste tijd ging het met ups & downs, Margot is een enorme steun geweest als ik weer eens klem zat. Samen vonden we altijd weer een oplossing. Het ging mij met de tijd ook steeds makkelijker af, ook om het zo nu en dan iets wat losser te laten.

Margot heeft mij veel inzicht gegeven zowel in voeding als in gezondere keuzes te maken. Ze daagde me uit door leuke opdrachten te geven en mijn kennis omtrent een gezonde levensstijl te vergroten, en niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn hele gezin. Hierin ben ik mijn gezin ook erg dankbaar, ze hebben mij altijd erg gesteund.

Wanneer ik een enorme vreetbui had kon mijn coach Margot me weer geruststellen, dat het bijvoorbeeld best eens mag. Ik ben en blijf tenslotte een vrouw, i need chocolat ;). Margot heeft naast haar kennis als voedingswetenschapper ook echt aandacht voor je, ze vroeg altijd naar mijn gesteldheid, ‘’voel je je wel goed’’ en ’is er ruimte voor verbetering’’. Dat maakt de samenwerking en gesprekken superfijn en zorgt voor een andere kijk op dingen waar je tegenaan loopt.

Die ‘fit en gespierde lichaam’ komt nog, het sporten heeft namelijk op zich moeten wachten wegens een rugblessure. Ondanks deze blessure ben ik nu zo een 6 maanden verder en 9 kilo lichter. Ik ben meer dan trots op mijzelf, mijn gezin en op mijn coach Margot. Ik heb energie en zit lekker in mijn vel en we gaan gewoon door met deze healthy manier van leven.

If you always do, what you always did, you always get what you always got!

Gewicht start 64,9 eind 56.0

resultaat veel afvallen
  • Deel dit artikel:

Mijn nieuwe doel: een fit en gespierd lichaam

Sinds 2015 volg ik Health & Co al via Social Media. De leuke blogs, heerlijke recepten, mooie foto’s en de resultaten hebben mij altijd weten te bewonderen.

Zonder enige moeite ben ik veel kilo’s verloren toen ik met mijn gezin een jaar op Aruba woonde. Eenmaal weer terug in Nederland vlogen de kilo’s er helaas net zo hard weer aan. Dit vond ik geen ramp, ik zag er goed uit. Het gaat tenslotte niet om de aantal kilo’s maar het gaat om hoe gezond je je voelt.

Toch twijfelde ik of mij zal aanmelden bij Health & Co. Ik besloot eerst om alleen op reis te gaan, ik maakte een trip over de ‘three passes’ rond de Mount Everest. Super trots was ik op mijzelf dat ik dit gedaan had. Met die doorzettingsvermogen zit het dus wel goed!

Terug in Nederland was mijn nieuwe doel een fit en gespierd lichaam. Ik schreef mij daarom in bij een Crossfit box. Een superleuke en uitdagende sport maar helaas bereikte ik niet de beoogde resultaten. Zonder de juiste begeleiding ging het mij niet lukken om dat ‘gespierde en fitte lichaam’ te krijgen.

In februari van dit jaar besloot ik mij daarom toch in te schrijven bij Health & Co om het online traject te volgen en werd ik gekoppeld aan coach Margot. In het begin is het best een beetje wennen, jezelf zo open te stellen. De kennismaking met Margot, waarin mijn doelen en wensen besproken werden was erg aangenaam! Let’s do this voor de komende 6 maanden.

De eerste tijd ging het met ups & downs, Margot is een enorme steun geweest als ik weer eens klem zat. Samen vonden we altijd weer een oplossing. Het ging mij met de tijd ook steeds makkelijker af, ook om het zo nu en dan iets wat losser te laten.

Margot heeft mij veel inzicht gegeven zowel in voeding als in gezondere keuzes te maken. Ze daagde me uit door leuke opdrachten te geven en mijn kennis omtrent een gezonde levensstijl te vergroten, en niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn hele gezin. Hierin ben ik mijn gezin ook erg dankbaar, ze hebben mij altijd erg gesteund.

Wanneer ik een enorme vreetbui had kon mijn coach Margot me weer geruststellen, dat het bijvoorbeeld best eens mag. Ik ben en blijf tenslotte een vrouw, i need chocolat ;). Margot heeft naast haar kennis als voedingswetenschapper ook echt aandacht voor je, ze vroeg altijd naar mijn gesteldheid, ‘’voel je je wel goed’’ en ’is er ruimte voor verbetering’’. Dat maakt de samenwerking en gesprekken superfijn en zorgt voor een andere kijk op dingen waar je tegenaan loopt.

Die ‘fit en gespierde lichaam’ komt nog, het sporten heeft namelijk op zich moeten wachten wegens een rugblessure. Ondanks deze blessure ben ik nu zo een 6 maanden verder en 9 kilo lichter. Ik ben meer dan trots op mijzelf, mijn gezin en op mijn coach Margot. Ik heb energie en zit lekker in mijn vel en we gaan gewoon door met deze healthy manier van leven.

If you always do, what you always did, you always get what you always got!

Gewicht start 64,9 eind 56.0

resultaat veel afvallen
  • Deel dit artikel:

Mijn nieuwe doel: een fit en gespierd lichaam

Sinds 2015 volg ik Health & Co al via Social Media. De leuke blogs, heerlijke recepten, mooie foto’s en de resultaten hebben mij altijd weten te bewonderen.

Zonder enige moeite ben ik veel kilo’s verloren toen ik met mijn gezin een jaar op Aruba woonde. Eenmaal weer terug in Nederland vlogen de kilo’s er helaas net zo hard weer aan. Dit vond ik geen ramp, ik zag er goed uit. Het gaat tenslotte niet om de aantal kilo’s maar het gaat om hoe gezond je je voelt.

Toch twijfelde ik of mij zal aanmelden bij Health & Co. Ik besloot eerst om alleen op reis te gaan, ik maakte een trip over de ‘three passes’ rond de Mount Everest. Super trots was ik op mijzelf dat ik dit gedaan had. Met die doorzettingsvermogen zit het dus wel goed!

Terug in Nederland was mijn nieuwe doel een fit en gespierd lichaam. Ik schreef mij daarom in bij een Crossfit box. Een superleuke en uitdagende sport maar helaas bereikte ik niet de beoogde resultaten. Zonder de juiste begeleiding ging het mij niet lukken om dat ‘gespierde en fitte lichaam’ te krijgen.

In februari van dit jaar besloot ik mij daarom toch in te schrijven bij Health & Co om het online traject te volgen en werd ik gekoppeld aan coach Margot. In het begin is het best een beetje wennen, jezelf zo open te stellen. De kennismaking met Margot, waarin mijn doelen en wensen besproken werden was erg aangenaam! Let’s do this voor de komende 6 maanden.

De eerste tijd ging het met ups & downs, Margot is een enorme steun geweest als ik weer eens klem zat. Samen vonden we altijd weer een oplossing. Het ging mij met de tijd ook steeds makkelijker af, ook om het zo nu en dan iets wat losser te laten.

Margot heeft mij veel inzicht gegeven zowel in voeding als in gezondere keuzes te maken. Ze daagde me uit door leuke opdrachten te geven en mijn kennis omtrent een gezonde levensstijl te vergroten, en niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn hele gezin. Hierin ben ik mijn gezin ook erg dankbaar, ze hebben mij altijd erg gesteund.

Wanneer ik een enorme vreetbui had kon mijn coach Margot me weer geruststellen, dat het bijvoorbeeld best eens mag. Ik ben en blijf tenslotte een vrouw, i need chocolat ;). Margot heeft naast haar kennis als voedingswetenschapper ook echt aandacht voor je, ze vroeg altijd naar mijn gesteldheid, ‘’voel je je wel goed’’ en ’is er ruimte voor verbetering’’. Dat maakt de samenwerking en gesprekken superfijn en zorgt voor een andere kijk op dingen waar je tegenaan loopt.

Die ‘fit en gespierde lichaam’ komt nog, het sporten heeft namelijk op zich moeten wachten wegens een rugblessure. Ondanks deze blessure ben ik nu zo een 6 maanden verder en 9 kilo lichter. Ik ben meer dan trots op mijzelf, mijn gezin en op mijn coach Margot. Ik heb energie en zit lekker in mijn vel en we gaan gewoon door met deze healthy manier van leven.

If you always do, what you always did, you always get what you always got!

Gewicht start 64,9 eind 56.0

  • Deel dit recept: